36.hafta bebeğimin kilosu düşük 😢

Valla keşke 2500 ü geçse tabiki önceliğim kesinlikle sağlıklı bir bebek olması doğduktan sonra zor oldu mu hemen kilo aldı mı bebeğiniz
1 dakika mememden ayrılmadı inan ki öyle güzel büyüdü ki. Deli msn deme ama hemen büyüdü diye çok ağladım bile 1 yaşında olunca resmen adam oldu. 10 aylık ilk adımları attı.

Küvezde kaldı mı arkadaşınızın çocuğupeki? Kilosu düşük doğan bebeklerde sarılık olma durumu daha çok oluyormuş onlar da korkutuyor. İnsallah benim bebeğim de hızlı kilo alır

1 dakika mememden ayrılmadı inan ki öyle güzel büyüdü ki. Deli msn deme ama hemen büyüdü diye çok ağladım bile 1 yaşında olunca resmen adam oldu. 10 aylık ilk adımları attı.
Yaaaa ne güzel maşallah sütünüz yaramış demek ki peki sarılık falan oldu mu

Maşallah İnşalalh öyle olur ister istemez moralim bozuldu
Sen sadece kendine odaklan sık kontrole git ve sütüm bol bol olacak diye aklından gecir. Hipofiz besinden kaynakli süt üretimi bunu araştır ve tadını çıkar son haftaların. Göbeğine bardak koy foto.cek eğlenceli geçir

oglum 36+3 te 3 kg dogdu hergun kasar ve muz yiyordum

Küvezde kaldı mı arkadaşınızın çocuğupeki? Kilosu düşük doğan bebeklerde sarılık olma durumu daha çok oluyormuş onlar da korkutuyor. İnsallah benim bebeğim de hızlı kilo alır
Yok 1 gün bile hastanede kalmadı sarılık da olmadı. Benim çocuklarda hep oldu sarılık ama hastanede yatacak kadar değildi.

Doktor zaten her hafta çağırıyor nst ye bağlıyor insallah güzel geçer çok teşekkür ederim işte bu durumda moral motivasyon önemli

Doktor zaten her hafta çağırıyor nst ye bağlıyor insallah güzel geçer çok teşekkür ederim işte bu durumda moral motivasyon önemli
Hatta konu başlığındaki ağlayan surat ifadeni degstr ki moralin güzel olsun hep iyi düşün iyi olsun

Maşallah bayağı güzelmiş kilosu. Çok mu yiyordunuz kaşar ve muzu? Ben de muz hergün yiyordum kaşarı daha bugğn aldım umarım bir haftada işe yarar
her kahvaltida kasar ve gunde 1 muz yedim kendim cok kilo almadim toplam 13 kg aldim zaten cok zayiftim hamile kalmadan once

Hatta konu başlığındaki ağlayan surat ifadeni degstr ki moralin güzel olsun hep iyi düşün iyi olsun
Valla çok güzel moral verdiniz bugün doktordan geldim istemsiz şekilde ağladım saatlerce. Neden besleyemiypeım bebeğimi diye. Sağlıklı bi şekilde olsun da başka bişey istemiyor insan bu süreçte

Valla çok güzel moral verdiniz bugün doktordan geldim istemsiz şekilde ağladım saatlerce. Neden besleyemiypeım bebeğimi diye. Sağlıklı bi şekilde olsun da başka bişey istemiyor insan bu süreçte
Hem doktorlarda çevre de bilir ki küçük doğan bebek çabuk gelişir. Sen üzülürsn o da karnında üzülür oynak bir şarkı aç böyle durumlarda. İstemsiz dans modu

Hayır solunum sıkıntısı vs olmadığı için küvözde de kalmadı çok şükür. Benimde gelişim geriliği ve nst kötü çıktığı için fetaldisstres dediler sezaryen oldum. normalde 2 gün tutuyorlardı bir aksilik olursa diye ona rağmen herşey yolunda olduğu için ertesi gün çıkış verdiler evimize geldik. Sarılık da geçirmedi bol bol emzirdim 8 ayda karnımda aldığı kiloyu 1.5 ayda emerek aldı hemen toparladı. İlk günler bakarken korkacağımı sanardım bacakları kolları incecikti bir ay sonra tosuncuk oldu yanakları şişiverdi hemen

Valla umut oldunuz bana şu an. Nst de kalp atışı falan mı zayıftı neyi kötü çıkmıştı acaba? Sezaryende sütünüz hemen geldi mi kafamda deli sorular maşallah Bebeğinize insallah benimki de öyle çabuk toparlar

Hem doktorlarda çevre de bilir ki küçük doğan bebek çabuk gelişir. Sen üzülürsn o da karnında üzülür oynak bir şarkı aç böyle durumlarda. İstemsiz dans modu
evet bu ara müzik açıyorum sürekli moralimiz yerine gelsin diye evet öyle diyorlar zayıf bebek hemen toparlar diye de umarım süt hemen gelir de hemen toparlanır bebiş:)

Canım bebeğin doğum kilosu anne rahmine düstügünde belli oluyormus. Özellikle bebeğe kilo aldırmak diye bir sey yokmus kağan hocadan dinlemistim. Bebek dogum kilosunu kendi ayarlıyormus. O yüzden hiç sıkma canını nasıl çıkacaksa öyle büyüyorlar. Allahın isi iste

Bol bol muz, süt, yoğurt ye. Benim de bebeğim 2600 doğdu eve geldiğimiz de 2308kg düşmüştü. Ödem gidince. Plesanta yaşlanması olabilir kilo alımı yavaşsa. Şuan çok şükür gelişimi iyi gayet. Doğduktan sonra toparlar sadece zayıf bir bebek olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…