Ben son 3 ayda hiç kilo almadım. En fazla 1 kilo almışımdır.Açıkçası haftalardır çok yememe rağmen bana da yaramıyor kilom haftalardır sabit son haftalarda olmama rağmen bu da normal mi acaba
1 dakika mememden ayrılmadı inan ki öyle güzel büyüdü ki. Deli msn deme ama hemen büyüdü diye çok ağladım bileValla keşke 2500 ü geçse tabiki önceliğim kesinlikle sağlıklı bir bebek olmasıdoğduktan sonra zor oldu mu hemen kilo aldı mı bebeğiniz
Küvezde kaldı mı arkadaşınızın çocuğupeki? Kilosu düşük doğan bebeklerde sarılık olma durumu daha çok oluyormuş onlar da korkutuyor. İnsallah benim bebeğim de hızlı kilo alır2 ve 3 numara ikisi de ufacık doğdular ve ilk aylar 2 kilo 1.5 kilo 1 kilo şeklinde çok çok kilo alarak gittiler. Netice de kilosu yerinde doğan 1 numara ile zayıf doğan çocuklarım hepsi de 1.5 yaşında 12 kilo civarıydı yani ortalamada. Hiç canını sıkma. Arkadaşımın 2.300 gr doğdu o da benimkinden iri büyüdü.
Yaaaa ne güzel maşallah1 dakika mememden ayrılmadı inan ki öyle güzel büyüdü ki. Deli msn deme ama hemen büyüdü diye çok ağladım bile1 yaşında olunca resmen adam oldu. 10 aylık ilk adımları attı.
İşte ben de öyleyim yediklerim nereye gidiyor anlamadım hiç normalde en çok kilo alma zamanlarıymışBen son 3 ayda hiç kilo almadım. En fazla 1 kilo almışımdır.
Sen sadece kendine odaklan sık kontrole git ve sütüm bol bol olacak diye aklından gecir. Hipofiz besinden kaynakli süt üretimi bunu araştır ve tadını çıkar son haftaların. Göbeğine bardak koy foto.cekMaşallahİnşalalh öyle olur ister istemez moralim bozuldu
Yok 1 gün bile hastanede kalmadı sarılık da olmadı. Benim çocuklarda hep oldu sarılık ama hastanede yatacak kadar değildi.Küvezde kaldı mı arkadaşınızın çocuğupeki? Kilosu düşük doğan bebeklerde sarılık olma durumu daha çok oluyormuş onlar da korkutuyor. İnsallah benim bebeğim de hızlı kilo alır
Doktor zaten her hafta çağırıyor nst ye bağlıyor insallah güzel geçerSen sadece kendine odaklan sık kontrole git ve sütüm bol bol olacak diye aklından gecir. Hipofiz besinden kaynakli süt üretimi bunu araştır ve tadını çıkar son haftaların. Göbeğine bardak koy foto.cekeğlenceli geçir
Hmm çok teşekkür ediyorum. Zor süreçler MalesefYok 1 gün bile hastanede kalmadı sarılık da olmadı. Benim çocuklarda hep oldu sarılık ama hastanede yatacak kadar değildi.
Maşallah bayağı güzelmiş kilosu. Çok mu yiyordunuz kaşar ve muzu? Ben de muz hergün yiyordum kaşarı daha bugğn aldım umarım bir haftada işe yararoglum 36+3 te 3 kg dogdu hergun kasar ve muz yiyordum
Hatta konu başlığındaki ağlayan surat ifadeni degstr ki moralin güzel olsunDoktor zaten her hafta çağırıyor nst ye bağlıyor insallah güzel geçerçok teşekkür ederim işte bu durumda moral motivasyon önemli
her kahvaltida kasar ve gunde 1 muz yedim kendim cok kilo almadim toplam 13 kg aldim zaten cok zayiftim hamile kalmadan onceMaşallah bayağı güzelmiş kilosu. Çok mu yiyordunuz kaşar ve muzu? Ben de muz hergün yiyordum kaşarı daha bugğn aldım umarım bir haftada işe yarar
Valla çok güzel moral verdiniz bugün doktordan geldim istemsiz şekilde ağladım saatlerce. Neden besleyemiypeım bebeğimi diye. Sağlıklı bi şekilde olsun da başka bişey istemiyor insan bu süreçteHatta konu başlığındaki ağlayan surat ifadeni degstr ki moralin güzel olsunhep iyi düşün iyi olsun
Hem doktorlarda çevre de bilir ki küçük doğan bebek çabuk gelişir. Sen üzülürsn o da karnında üzülür oynak bir şarkı aç böyle durumlarda. İstemsiz dans moduValla çok güzel moral verdiniz bugün doktordan geldim istemsiz şekilde ağladım saatlerce. Neden besleyemiypeım bebeğimi diye. Sağlıklı bi şekilde olsun da başka bişey istemiyor insan bu süreçte
Hayır solunum sıkıntısı vs olmadığı için küvözde de kalmadı çok şükür. Benimde gelişim geriliği ve nst kötü çıktığı için fetaldisstres dediler sezaryen oldum. normalde 2 gün tutuyorlardı bir aksilik olursa diye ona rağmen herşey yolunda olduğu için ertesi gün çıkış verdiler evimize geldik. Sarılık da geçirmedi bol bol emzirdim 8 ayda karnımda aldığı kiloyu 1.5 ayda emerek aldı hemen toparladı. İlk günler bakarken korkacağımı sanardım bacakları kolları incecikti bir ay sonra tosuncuk oldu yanakları şişiverdi hemenYaa öyle mi peki bu kilolarda doğunca küvezde kaldı mı? Şu an 2300 ama sonuçta 100-200 g ödem doğunca daha da zayıflıyor bebekler diye biliyorum. Az da olsa kilo alımı önemli dedi doktor benden beslenemediği an sezaryen a alacaklar
Valla umut oldunuz bana şu an. Nst de kalp atışı falan mı zayıftı neyi kötü çıkmıştı acaba? Sezaryende sütünüz hemen geldi mi kafamda deli sorularHayır solunum sıkıntısı vs olmadığı için küvözde de kalmadı çok şükür. Benimde gelişim geriliği ve nst kötü çıktığı için fetaldisstres dediler sezaryen oldum. normalde 2 gün tutuyorlardı bir aksilik olursa diye ona rağmen herşey yolunda olduğu için ertesi gün çıkış verdiler evimize geldik. Sarılık da geçirmedi bol bol emzirdim 8 ayda karnımda aldığı kiloyu 1.5 ayda emerek aldı hemen toparladı. İlk günler bakarken korkacağımı sanardım bacakları kolları incecikti bir ay sonra tosuncuk oldu yanakları şişiverdi hemen
Hem doktorlarda çevre de bilir ki küçük doğan bebek çabuk gelişir. Sen üzülürsn o da karnında üzülür oynak bir şarkı aç böyle durumlarda. İstemsiz dans modu
Canım bebeğin doğum kilosu anne rahmine düstügünde belli oluyormus. Özellikle bebeğe kilo aldırmak diye bir sey yokmus kağan hocadan dinlemistim. Bebek dogum kilosunu kendi ayarlıyormus. O yüzden hiç sıkma canını nasıl çıkacaksa öyle büyüyorlar. Allahın isi isteMerhaba arkadaşlar. Bebeğimin kilosu bir süredir düşüktü doktor minyon bebek olacak demişti bir ay önce. Şimdi de kilo alımı çok yavaş. 36.hafta bitti 2300 g anca olabildik. Benimle aynı durumda olan var mı? Bu aylarda bebeğe kilo aldırmak için ne tarz yiyecekler tüketiyorsunuz acaba acil yardıma ihtiyacım var.
Bol bol muz, süt, yoğurt ye. Benim de bebeğim 2600 doğdu eve geldiğimiz de 2308kg düşmüştü. Ödem gidince. Plesanta yaşlanması olabilir kilo alımı yavaşsa. Şuan çok şükür gelişimi iyi gayet. Doğduktan sonra toparlar sadece zayıf bir bebek olacaktır.Merhaba arkadaşlar. Bebeğimin kilosu bir süredir düşüktü doktor minyon bebek olacak demişti bir ay önce. Şimdi de kilo alımı çok yavaş. 36.hafta bitti 2300 g anca olabildik. Benimle aynı durumda olan var mı? Bu aylarda bebeğe kilo aldırmak için ne tarz yiyecekler tüketiyorsunuz acaba acil yardıma ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?