36 haftalık oğlumu karnımda kaybettim

aynen ya tansiyon yada gestasyonel diyabet vardi gebelik zehirlenmesi yaşadı muhtemelen konu sahibi.sebepsiz kalp durmasi olabilir mi Allah korusun.olamaz.birde hamilelikte oluyo boyle seyler diyip siyrilamazlar yahu.zaten konu sahibi yasindan ötürü riskli gebelik kategorisinde.ona gore takip etmesi lazimdi.boyle doktorlari öldürmek lazim aslinda ama ışte..elden birsey gelmiyor

Kesinlikle riskli gebeliklere bakan doktorlara git canim.en iyisi olsun doktorun.parasina hic bakma.yeterki isini duzgun yapsin

Ahh canım benimm içim cız etti
Bu acıların birgün mutlulukla sonlanacak inşallah
Bende 3 düşük yaptım
Çok kötü
Allah sabrını arttırsın

Evet şeker yüklemesi yaptırmıştım 125 çıkmıştı. Tansiyonumu da her gittiğimde ölçerdi. Eczanede de sürekli ölçtür diyordu.
İsrarda protein de düzenli baktırın lütfen ve gerçekten işin çok ehli riskli gebelik uzmanına gidin. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Evet saçmalık. Doktorum da sağlık ocağında ki hemşire de bacağını aç deyip ödemime bakıyorlardı sürekli elleriyle bastırıp. Normal diyen doktor anormal işte.
Aman siz dikkat edin.

evet saglik ocaginda benimde bacagima bastirip bakiyorlar.ediyorum canim.zaten ben biraz pimpirikli insanim.en ufak birseyde doktor doktor kosuyorum.haftada 2 kez tansiyon ölçümü yaptiriyordum.artık her hafta gidip yaptiracagim

Başınız sagolsun herkesin acı bir tecrubesi var demekki.kac haftalik kaybetmistiniz ilk bebeginizi sebebi neydi?
Ben 12 haftalikken kaybettim genetik test yaptirdik esimle. Pihtilasma testlerini de yaptirdim ama bir sey cikmadi. Bu yüzden bu gebeligimde ilk 3 ay diken ustundeydim. Kritik organ gelişimi dönemi tamamlaninca rahatlarim diyordum ama bu kez bunun gibi benzer konular okuyunca daha farkli riskler oldugunu ogreniyorum stresim artiyor. Her gun duzenli tansiyonumu olcuyorum evde 9 / 6 10/6 gibi seyrediyor ama doktor muayenelerinden once yükseliyor 15/9 u gordum en son.

Strssten yükseliyor olabilir. Ya da evdeki tansiyon aletiniz bozuk olabilir. Siz her gün sağlık ocağından baktırın derim:
Ben hamile kaldığımda ilk randevumda doktorum benden pıhtılaşma testi istemişti. Laboratuvarda ilk gebelik, kanaman da yok neden istedi ki deyip şaşırmışlardı ama iyiki istemiş. Allah razı olsun/ evet pıhtılaşma çıkmadı ama hiç olmazsa çıksaydı önlem alacaktık.
Doktor çok önemli arkadaşlar tekrar diyorum.
Lütfen siz de tansiyonunuzu ihmal etmeyin zaten 15/9da değil de 19larda risk oluyor sanırımx

Ben 37. Haftaya kadar çalışmıştım. O yüzden sağlık ocağına düzenli gidemedim tetanoz iğnesini vurdurmak dışında. Hamileliğimi takip eden doktora görünmüştüm sadece. Ve şimdiye kadar hiç böyle şeyler duymamıştım. Ailem de dahil. İlk defa bizim başımıza geldi bu. Normalde ben de pimpirikliyimdir hatta Antalya’da o kadar çok dr dolaştım ki, eşim artık dalga geçiyordu benimle.
Bu arada tekrar tahlillerime baktım şimdi. İdrarda protein ve glukoz hep negatif çıkmış. Sezeryan yapılan gün de pıhtılaşma ile ilgili yapılan tahlillerde çıkan değerler normal aralıkta görünüyor.
aPTT 29.7 sn 22-45
PT% 115 50-150
PROTROMBİN ZAMANI 12.4 saniye 10.1-14.0
PTINR 0.92 İndex 0.83-1.2

Allahın takdiri böyleymiş lütfen üzülmeyin ama keşke otopsi yapsalardı ya da göbek kordonundan bir parça alarak da bakıyorlar diye biliyorum. Eğer onların hatası olsaydı şikayet ederdiniz.
Lütfen bir dahaki gebeliğinizde perinatoloji uzmanına gidin. Umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir de 24 saatlik idrarda protein bakmaları gerekiyordu. Bazen normal idrarda çıkmayan 24 saatlik idrarda olabiliyor.

Ben de aynen sizin gibi sadece ilk 3 ay tehlikeli sanıyordum. Hadi olsun olsun 5. Ay. O kadar şey okuyup araştırıp bir tane bile mi bu tarz şeylerle karşılaşmaz insan.
Siz de çok stres yapmayın. En azından burada okudunuz, gördünüz. Tek bir doktorla yetinmeyin en ufak bir şüphede gidin sorun.
İnşallah sağlıkla alın evladınızı kucağınıza.

Evdeki dogru cunku annem de kendisininkiyle olcuyor benzer sonuclar cikiyor. Zaten hissediyorum yukseldigini muayene oncesi heyecandan. Buna bir cozum bulmam lazim.

Amin tesekkur ederim. Allah da sizin yüzünüzü guldursun en dogru zamanda insallah.
2 doktora birden gidiyorum hatta 3.bir doktor daha buldum cok iyi. Ona da gidecegim. Dogumu nerde yapacagima karar verecegim. Esime, aileme kalirsa gereksiz evham yapiyorum ama aciyi en iti yasayan anliyor. Ki sizinki bambaska bir sey hayal dahi edemiyorum.

Kontrolden once heyecandan yukseliyor olabilir.ama duzenli olcmeye devam et canim.biz her onlemimizi alalim.takdir Allahin

çok üzüldüm okuyunca rabbim sabrınızı versin inşallah
hayırlı sağlıklı başka evlatlar nasip etsin
evladınızın acısı geçmez elbet
rabbim daha beter imtihanlardan korusun sizi

çok üzüldüm okuyunca rabbim sabrınızı versin inşallah
hayırlı sağlıklı başka evlatlar nasip etsin
evladınızın acısı geçmez elbet
rabbim daha beter imtihanlardan korusun sizi
Amin çok teşekkür ederim. Bugün oğlumu kaybedeli 26 gün oldu ama acım hâlâ aynı. Kaybetmeseydim bugün 13 günlük olacaktı. Evim bayram şenliğinde olacaktı ama yok işte. Arife günü oğlumu ziyaret ettim. Benim ve eşimin ailesi hepimiz oradaydık. Dedim oğlum bayramda küçükler büyüklerini ziyaret eder bizim burada ne işimiz var. Biz seninle dedenleri ziyaret edecektik onlar yanına geldi. Onu orda bırakıp gelemedim. Çok zor bişey çok zor anlatamam.
Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın, beterinden sakınsın. Ne hamileyken, ne kucağına aldıktan sonra ne de büyüttükten sonra. Tüm evlatlar anne babalarından daha çok yaşasın ne diyeyim.

Ağlayarak okudum yazınızı çok üzüldüm
Başınız saolsun Allahım Sabırlar versin size

BrcAK Başınız sağolsun Allah sabırlar
versin.Yazınızı okurken ve şu an ağlayarak
yazıyorum.Ancak yaşayan anlar.Ben de
8 haftalıkiken kaybettim bebeğimi
kalp atışı durdu.Çok şükür 1 evladım var
ama hep 1 kardeşi daha olsun istemiştim
kısmet değilmiş.
Üzerin den 1 yıl geçti,ama halen atlatamadım.Çok çok üzgünüm inşallah
bir daha böyle bir acı yaşamazsınız.
Hiç kimse yaşamasın.Sağlıkla mutlulukla güzel günler de
bebekleriniz olur inşallah.

Bende 20. Haftamda düşük yaparak kaybettim ikizlerimi
Biri kız biri erkekti meleklerim
Bakmaya kiyamadim cansız bedenlerine
Gercekten sadece yaşayan anlar bu duyguyu
Rabbim tekrar yasatmasin
Sabırlar versin
Unutma onlar Melek oldular ve bizi bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…