Çocuk yanına kalacak en güzel şey özellikle ilerde anne babasına hayırlı evlatlar olsun. Şimdi imkan varken yapın iş işten gecince pisman olursunuz. Ayrıca 45 yasında doğuran var 36 gayet güzel bir yaşMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Birebir aynı koşullardayız. 35 yaşımın son ayında doğum yaptım, iyiki de yaptım diyorum, zerre pişman değilim. Hatta “keşke daha önce yapsaymışım” diyorum. Eğer bakabileceğinizden eminseniz, çocuğu sevgi ile büyütecekseniz bence ertelemeyin, geç kaldığınızı da düşünmeyin.Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Daha önce olsaydı da belki maddi olarak zorlanacaktiniz? Hiç keşkeleriniz olmasın bence. Sizin için değil genel konuşuyorum bazıları da gençliğimi yaşayamadım şimdiki aklim olsa biraz daha bekleseymişim diyorlar. Evrensel ideal bir yaş olduğunu düşünmüyorum.Aynı yaştayız sizinle..5 ay önce anne oldum.Ne kadar güzel bi duygu olduğunu anlatamam ama daha erken yaşlarda tatmak isterdim...
Fiziksel olarak güçlü ve çok enerjik olmama rağmen çok yoruluyorum çünkü.Öyle ki hep 2 çocuk sahibi olmak istememe rağmen, 2. bebeği düşünemiyorum bazen.Gücümün yetemeyeceğinden korkuyorum.Kimse kızmasın ama maalesef yaş faktörü var..
Ciddi anlamda anneliğe hazır olduğunuzu hissetmeden böyle bir şeye kalkışmayın. Yaş olarak geç değil tabikide. Anne baba olmak büyük fedakarlıklar ve sorumluluklar gerektiriyor . Ruhen ve bedenen başka biri oluyorsunuzMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Geç değil tabii ki. Zaman geçiyor, insan farkedemiyor, bunu da göz önünde bulundurunMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
şimdi geç değil ama siz isteyincede olmayabilir benim 3 yıl olmadı 37 yaşında anne oldum istediğiniz an olacak diye bişey yok mutlu bi evliliğiniz varsa neden olmasınMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?