- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik haberini aldığımda oturup ağlamıştım hayatım bitti diye :) Üstelik 9 yıllık evli ve 35 yaşındaydım.Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Bi ara yaparsınız ya çok da acele etmeyinMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Yaa bende 40 oldum artık geçti benden diyorum demek ki geçmemiş iki oğlum var ben bir daha dogursam o da erkek olur o konuda şansım yokbızımkılerde belkı kız olur dıye yapmıslar en son cocukların hepsı kızyok artık yemın ederım eskıler bu ısı bılıyor + gec menepozda bonusu
![]()
İlk çocuk değilsinizdir ama mesele ilkini doğurabilmek sonrası zaten menapoza kadar yolu varAnam beni 40 yaşından sonra doğurmuş. :)
Ama çocuk istiyor musunuz istiyor musunuz ona siz içinizde karar vereceksiniz.
Değilim ama çevremde ilkini doğuranda çok.İlk çocuk değilsinizdir ama mesele ilkini doğurabilmek sonrası zaten menapoza kadar yolu var
İlkini 30, ikinciyi 35te doğurdum. Enerji, sabır, tahammül anlamında dağlar kadar fark var. Birinciyle etkinlikler falan yapardım, bir günü boş geçirmezdim. İkinci öyle boş boş büyüyor , ağzımı açmaya halim olmuyorTıbbi olarak artık daha ileri yaşlarda da mümkün de mesele o değil bence. Asıl mesele yaş ilerledikçe tahammülün azalması, belli bir yaşam tarzına alışınca alışkanlıklardan kopup, cocuk merkezli yaşamanın daha zor olması. 29 yaşında anne oldum, kendimi de enerjik biri sanırdım.ama oğlumun enerjisine yetişmem mümkün değil. Bu yaşta bunu söylüyorsam 40larimda çocuk sahibi olduğumu hayal edemiyorum.
Ben geç olduğunu düşünmüyorumMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Annem 40 yaşında bi daha bebek doğurdu. Kardeşimle aramda 21 yaş varMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..