akıllıbıdık8 konuyu izah etmiş zaten 2. kere sormanın anlamı ne konu sahibine derdini zaten anlatmış
İzin mi alacaktık senden arkadaşım sorarım sormam...
Sordum geçti gitti..
Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıllıbıdık8 konuyu izah etmiş zaten 2. kere sormanın anlamı ne konu sahibine derdini zaten anlatmış
İzin mi alacaktık senden arkadaşım sorarım sormam...
Sordum geçti gitti..
Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun?
böyle bi şey olabilir mi normal bi şey mi ? lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum .![]()
muhafazakar düşüncede bir bayan mısın bilmiyorum ama öyleyse gayet normal bir şey.çünkü benimde sizden pek farkım yoktu bekarken. karşı cinsle yaşanılabilecek her şeyi evleneceğim insana saklamayı uygun gördüğüm için böyle şeylerden uzak durdum. hatta üniversitedeyken arkadaşlarım erkeklerle bırakın sohbet etmeyi konuşmadığım için bana rahibe gözüyle bakardı. kötü mü oldu,elbette hayır. sadece elimde olsaydı daha erken evlenmek isterdim, bu da nasip kısmet işi tabi.
muhafazakarım evet ama yani bir erkekle flört etmeyecek, bir çay kahve içip sohbet etmeyecek, elini elime değdirmeyecek kadar da tutucu değilim. sadece ileri gitmem . yani evlenmeden bir erkekle yatmam mesela, bu muhafazakarlıksa evet muhafazakarım. ama benim karşıma sevip anlaşabileceğim hiç kimse çıkmıyor. çıkıyordur de beğenmiyorsundur diyeceksin belki . evet belki öyle ama beğenmediğim sevmediğim adamla da ne yapayım zaten. lise, üniversite, ve 13 yıllık çalışma hayatımda kimse bana gelip te senden hoşlanıyorum demedi, yada buna benzer bir ifadeyle sevgisini belirtmedi. bu kısmetsizlik mi acaba başka bir adı var mı ?
Bence fazla Türk filmi ve dizi izlemekten. Herkes gazozuna ilaç atılacağını sanıyor sanırım. :)
@ sevsev74
Yaşadığınız çevre çok mu tutucu yada aileniz.
Peki sizi hiç biriyle tanıştırmak isteyen olmadı mı? Çünkü bir yaşı geçtikten sonra yakınlar birileriyle tanıştırmak, bu işi yapmak için can atarlar da.
Yaklaşım meselesi sen yakın olmazsan kimse sana yakın olmaz..
Bu duyguyu bende çok yaşadım. Erkekte kadında ilk görüşte aşık olması çok zor şu durumda imkansız.
İnsanlara dikkat ettim çok çirkin bakımsızda olsan.. yada çok bakımlı bir içim su da olsan .. sen de bir cilve bir eda bir sevcenlik yani ne bileyim bir içtenlik ufak bir duygu kıvılcımı oluşturacak bir şey vermedğin zaman olmuyor.. bu kısmetsizlik değil.. bu isteme meselesi gözünden verdiğin ışık ve enerji meselesi sanırım..
ben insanları inceledim bu kanıya vardım.. ben güzelim bakımlıyım ne eksik dedim. eksiklerim var ki olmuyor.. ama çözülebilir tabi ben kendim deki eksikliği arkadaşlarım vasıtasıyla buldum. sende bulabilirsin...![]()
Görümcem 35 yaşında, manken endamında, kariyer sahibi ve bugüne kadar hiç bir ilişkisi olmadı, olabilir yani.
Görümcemin sorunu imkansıza yakın beklentileri... yanlış anlamazsanız sizin de öyle olabilir mi acaba? Çok mu detaycısınız?
ayy sevsev sende 15 yıl sonraki halimi görüyorum.ben de öyle olcam heralde.daha 21 yaşndayım ama kimse olmadı.olması da çok zorr.nasıl yapıyolar ben de anlamıyorum.
sen kendini beğenmiyosun sanırım ben de bazen beğenmem bu yüzden öncelikli sorun özgüven diye düşünüyorum yoksa okulda hergün 50 tane çift görüyorum nası ya bu kızla bu çocuk mu yani diye tepkiler verdiğim oluyo sonra anlıyorum ki aslında önemli olan kafaların uyuşması...
hoşlandığın biri de mi olmadı? veya seninle tanışmak isteyen biri falan?
oldu da sen beğenmediysen bence pek de sorun yok. ama olmadıysa bi sorun var. bu illa çirkinsin kötüsün demek değil yanlış anlama. belki çok ciddisin, belki çok kibirli duruyosun, belki çok çekingensin.
hoşlandığım erkekler oldu tabi olmaz mı . ama onlar başkalarını sevdi. ne yapayımbenimle tanışmak yakınlaşmak isteyen olmadı. olsaydı hissederdim herhalde. beğenebileceğim biri bana yaklaşmadı hiç.
çirkin değilim bakımsız d değilim ama olmuyor işte. yerine göre ciddi yerine göre güler yüzlü sempatiğim. erkekleri kaçıracak bir tipim yok :)