• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 yaşını geçmiş hiç flört etmemiş bir bayan

ayy sevsev sende 15 yıl sonraki halimi görüyorum.ben de öyle olcam heralde.daha 21 yaşndayım ama kimse olmadı.olması da çok zorr.nasıl yapıyolar ben de anlamıyorum.
sen kendini beğenmiyosun sanırım ben de bazen beğenmem bu yüzden öncelikli sorun özgüven diye düşünüyorum yoksa okulda hergün 50 tane çift görüyorum nası ya bu kızla bu çocuk mu yani diye tepkiler verdiğim oluyo sonra anlıyorum ki aslında önemli olan kafaların uyuşması...

Bence o gördüklerinizle kendinizi kıyslayıp üzmeyin sakın. Her el ele tutuşan, sarılan mutlu mesut çift anlamına gelmiyor. alışkanlıktan, terkedilme korkusundan veya sırf hava atmak için gururnu ayaklar altına alıp, sevgilisine he diyenler de var. Ben bütün gün sevgilisinden şikayet edip, ağlayıp sonra aşkkım diye giden, hiçbirşey olmamış gibi devam eden çok kız gördüm.

mydonose dogru demis niye herkes saldiriya gecti anlamadim. erkekleri ve seksi seviyorum cumlesini soyleyenin evli bir kadin olmasi tuhafimiza gitti. esimi ve seksi seviyorum diyebilirdi. her neyseeeeeee.

Flört kavramı kısıden kısıye degısıyor.Bence dogru ınsanı bulamadıktan sonra sana acı veren şeylerıde yaşaman mantıksız.Amac bana gore flört olmak degıl ben ılk erkek adasım 20 yasımda oldu onunla bıle evlenme hayalı kurmustum.Yanı ben aslında 20 yaşından berı evlılık ııcın arkadaslık ıstedım ama olmadı ve bu yuzden yaşadıklarım benı yordu aşktan soguttu falan kımselerı ıstemedım hayatımda tek başıa gezdım dolaştım.yerı geldı aşk özlemı cektım elbet bırılerı hayatıma gırmeye çalıstı ama ben hep onları evlılık gozuyle tanımaya çalıstım cunku kendımı tanıyorum kı hıc ıstedıgım bırılerı degıldı.sevemedım.bı sekılde 26 yasımakadar evlenemedım herşeynasıpkısmet.yazgı neyse o.ha 26 yasımda evlendımde ne oldu yetıskın aklı basında olgun bırıyım ama kader evlılıgım kısa surdu.sımdıde bunun acılarıyla uğrasıyorum.demekkı bı yerlerde hata etmısım.hayatı akışına bırakmak enıyızı.tabı bunda aıle ve çevre faktorude var nasıl yaşaman gerektıgı ıle ılgılı.mesela hayatında bır baba yada anne eksıklıgı varsa ruhsal ynden yalnızsan oyuzden arkadaşlıklara daha açık olabılıyorsun cunku muhtacsın sevgıye.ama aile olarak gucluysen ve bırılerı senı bunaltmıyorsa yada yalnızlaştırmıyorsa o zamanda duruma gore ruhhalıne gore degısebılır bu secımlerın.oyuzden bencehıc dert degıl flörtun olmaması anormal degıl bu senın özelın.boylesı senın ıcın hayırlıymıs demekkı.olacaksa sağlam olsun evlen al git degılmı?

böyle bi şey olabilir mi normal bi şey mi ? lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum .;)

Görümcem 35 yaşında, manken endamında, kariyer sahibi ve bugüne kadar hiç bir ilişkisi olmadı, olabilir yani.
Görümcemin sorunu imkansıza yakın beklentileri... yanlış anlamazsanız sizin de öyle olabilir mi acaba? Çok mu detaycısınız?

hoşlandığın biri de mi olmadı? veya seninle tanışmak isteyen biri falan?
oldu da sen beğenmediysen bence pek de sorun yok. ama olmadıysa bi sorun var. bu illa çirkinsin kötüsün demek değil yanlış anlama. belki çok ciddisin, belki çok kibirli duruyosun, belki çok çekingensin.

cok normal bir durum degil bence.
tercih meselesi de olabilir, yani bu zamana kadar karsiniza sizinle birlikte olmaya layik biri cikmamis olabilir ve siz bu yuzdfen yalniz kalmis olabilirisiniz. ama hic bir sey icin gec kalmis sayilmazsiniz. Bizim kiracimiz kadin 39 adam 42 yasindayken ilk evliliklerini yaptilar. Ondan once kadinin sevgilisi oldumu bilmiyorum tabi. Ama gec kalmadiniz bence :)

bence boşa geçen zaman gibi geliyor..
yaşanacak onca güzel duygu varken,
bir yerden başlanmalı bence:4:

muhafazakar düşüncede bir bayan mısın bilmiyorum ama öyleyse gayet normal bir şey.çünkü benimde sizden pek farkım yoktu bekarken. karşı cinsle yaşanılabilecek her şeyi evleneceğim insana saklamayı uygun gördüğüm için böyle şeylerden uzak durdum. hatta üniversitedeyken arkadaşlarım erkeklerle bırakın sohbet etmeyi konuşmadığım için bana rahibe gözüyle bakardı. kötü mü oldu,elbette hayır. sadece elimde olsaydı daha erken evlenmek isterdim, bu da nasip kısmet işi tabi.

muhafazakarım evet ama yani bir erkekle flört etmeyecek, bir çay kahve içip sohbet etmeyecek, elini elime değdirmeyecek kadar da tutucu değilim. sadece ileri gitmem . yani evlenmeden bir erkekle yatmam mesela, bu muhafazakarlıksa evet muhafazakarım. ama benim karşıma sevip anlaşabileceğim hiç kimse çıkmıyor. çıkıyordur de beğenmiyorsundur diyeceksin belki . evet belki öyle ama beğenmediğim sevmediğim adamla da ne yapayım zaten. lise, üniversite, ve 13 yıllık çalışma hayatımda kimse bana gelip te senden hoşlanıyorum demedi, yada buna benzer bir ifadeyle sevgisini belirtmedi. bu kısmetsizlik mi acaba başka bir adı var mı ?

muhafazakarım evet ama yani bir erkekle flört etmeyecek, bir çay kahve içip sohbet etmeyecek, elini elime değdirmeyecek kadar da tutucu değilim. sadece ileri gitmem . yani evlenmeden bir erkekle yatmam mesela, bu muhafazakarlıksa evet muhafazakarım. ama benim karşıma sevip anlaşabileceğim hiç kimse çıkmıyor. çıkıyordur de beğenmiyorsundur diyeceksin belki . evet belki öyle ama beğenmediğim sevmediğim adamla da ne yapayım zaten. lise, üniversite, ve 13 yıllık çalışma hayatımda kimse bana gelip te senden hoşlanıyorum demedi, yada buna benzer bir ifadeyle sevgisini belirtmedi. bu kısmetsizlik mi acaba başka bir adı var mı ?

Yaklaşım meselesi sen yakın olmazsan kimse sana yakın olmaz..
Bu duyguyu bende çok yaşadım. Erkekte kadında ilk görüşte aşık olması çok zor şu durumda imkansız.
İnsanlara dikkat ettim çok çirkin bakımsızda olsan.. yada çok bakımlı bir içim su da olsan .. sen de bir cilve bir eda bir sevcenlik yani ne bileyim bir içtenlik ufak bir duygu kıvılcımı oluşturacak bir şey vermedğin zaman olmuyor.. bu kısmetsizlik değil.. bu isteme meselesi gözünden verdiğin ışık ve enerji meselesi sanırım..

ben insanları inceledim bu kanıya vardım.. ben güzelim bakımlıyım ne eksik dedim. eksiklerim var ki olmuyor.. ama çözülebilir tabi ben kendim deki eksikliği arkadaşlarım vasıtasıyla buldum. sende bulabilirsin... :61:

Bence fazla Türk filmi ve dizi izlemekten. Herkes gazozuna ilaç atılacağını sanıyor sanırım. :)

@ sevsev74

Yaşadığınız çevre çok mu tutucu yada aileniz.

Peki sizi hiç biriyle tanıştırmak isteyen olmadı mı? Çünkü bir yaşı geçtikten sonra yakınlar birileriyle tanıştırmak, bu işi yapmak için can atarlar da.

sevgili Brsnz, ailem ve çevrem muhafazakar ama aşırı tutucu değil yani bir erkekle buluşup konuşmama karşı çıkmazlar ama öyle bir şey olursa da sürekli sorar sorgularlar .ama öyle bir şey olamadı henüz :( beni tanıştırmak isteyenler oldu ama o zamanlar da çok gençtim üniversite okuyordum ve asla evlilik düşünebilecek durumda değilim. sonrasında da tanıştırmak isteyenler oldu ama o zamanlarda psikolojik olarak rahatsızdım yine bir evlilik düşünemezdim. insanla beni anlamıyo ve evlen diye baskı yapıyorlardı . ben bir erkekle tanıştırılarak değil yüzyüze tanışarak etkilenerek elektrik alarak ilişkiye başlamak isterim. diğer şekilde olursa reddetmet kırıcı olur. o yüzden arkadaş ortamlarında hep beklenti içindeydim ama olmadı olmadı olmadı. hep başkalarını beğendiler , onlar evlendiler ben yalnız kaldım :( kısmet böyleymiş , Allahın gücüne gitmesin .

Yaklaşım meselesi sen yakın olmazsan kimse sana yakın olmaz..
Bu duyguyu bende çok yaşadım. Erkekte kadında ilk görüşte aşık olması çok zor şu durumda imkansız.
İnsanlara dikkat ettim çok çirkin bakımsızda olsan.. yada çok bakımlı bir içim su da olsan .. sen de bir cilve bir eda bir sevcenlik yani ne bileyim bir içtenlik ufak bir duygu kıvılcımı oluşturacak bir şey vermedğin zaman olmuyor.. bu kısmetsizlik değil.. bu isteme meselesi gözünden verdiğin ışık ve enerji meselesi sanırım..

ben insanları inceledim bu kanıya vardım.. ben güzelim bakımlıyım ne eksik dedim. eksiklerim var ki olmuyor.. ama çözülebilir tabi ben kendim deki eksikliği arkadaşlarım vasıtasıyla buldum. sende bulabilirsin... :61:

arkadaş vasıtası ile nasıl bulunur ki ? bana koca bulun diyemem ki kimseye. zaten o lafı söyleyecek kadar çok yakın arkadaşım da yok,. çirkin değilim bakımsız hiç değilim. ama çok mükemmel biri de değilim. ama bu işlerin güzellikle falan alakası yok . dediğin gibi ışık enerji meselesi . ne yapayım gözümden ışıklar mı fışkırtayım :) yok karşıma biri çıkmıyor ki cilve yapayım . yok yok yok. .çoğu erkek evl i. bekarlar da çok genç, onlar da zaten bana bakmaz .(

Görümcem 35 yaşında, manken endamında, kariyer sahibi ve bugüne kadar hiç bir ilişkisi olmadı, olabilir yani.
Görümcemin sorunu imkansıza yakın beklentileri... yanlış anlamazsanız sizin de öyle olabilir mi acaba? Çok mu detaycısınız?

yo hayır imkansıza yakın beklentilerim yok. hatta bir çok insana göre az bile. ne zengin adam peşindeyim ne de çok yakışıklı. . ruhum sevsin onu istiyorum. gözleri öyle güzel baksın ki kendimi o bakışlarda kaybedeyim.. bana hediye falan almasın, güzel konuşsun benimle, sözleri tatlı olsun. öyle bir dokunsun ki sıcacık olayım. çok mu şey istiyorum ;) :50:

ayy sevsev sende 15 yıl sonraki halimi görüyorum.ben de öyle olcam heralde.daha 21 yaşndayım ama kimse olmadı.olması da çok zorr.nasıl yapıyolar ben de anlamıyorum.
sen kendini beğenmiyosun sanırım ben de bazen beğenmem bu yüzden öncelikli sorun özgüven diye düşünüyorum yoksa okulda hergün 50 tane çift görüyorum nası ya bu kızla bu çocuk mu yani diye tepkiler verdiğim oluyo sonra anlıyorum ki aslında önemli olan kafaların uyuşması...

canım ben senin kadarken ,kendimi bu yaşta düşünürken , hiç böyle bekar yalnız ilişkisiz biri olarak düşünemezdim. evlenmiş ve çocukları olmuş biri olabileceğimi zannederdim. ama kısmet işte. Allahın yazgısı. Allah verip te bir de çektirmesin. o daha kötü. :(

özgüvenim bazen olsa da genelde yok , hep kendimde kusur buluyorum. kim beni ne yapsın diyorum. sokağa çıkıyorum herkes el ele kolkola . ya ben hep yalnız :(

erkekler evlenmeden önce herşeyi yaşıyor ama biz kendimizi hep evleneceğimiz kişiye saklıyoruz.. peki soruyorum: erkekler bu işi kiminle yapıyor???

hoşlandığın biri de mi olmadı? veya seninle tanışmak isteyen biri falan?
oldu da sen beğenmediysen bence pek de sorun yok. ama olmadıysa bi sorun var. bu illa çirkinsin kötüsün demek değil yanlış anlama. belki çok ciddisin, belki çok kibirli duruyosun, belki çok çekingensin.

hoşlandığım erkekler oldu tabi olmaz mı . ama onlar başkalarını sevdi. ne yapayım :( benimle tanışmak yakınlaşmak isteyen olmadı. olsaydı hissederdim herhalde. beğenebileceğim biri bana yaklaşmadı hiç.
çirkin değilim bakımsız d değilim ama olmuyor işte. yerine göre ciddi yerine göre güler yüzlü sempatiğim. erkekleri kaçıracak bir tipim yok :)

hoşlandığım erkekler oldu tabi olmaz mı . ama onlar başkalarını sevdi. ne yapayım :( benimle tanışmak yakınlaşmak isteyen olmadı. olsaydı hissederdim herhalde. beğenebileceğim biri bana yaklaşmadı hiç.
çirkin değilim bakımsız d değilim ama olmuyor işte. yerine göre ciddi yerine göre güler yüzlü sempatiğim. erkekleri kaçıracak bir tipim yok :)

Belki aşırı ciddisin o yüzden sana yaklaşamıyorlardır..:23:

Kendini kasma rahat ol... ben sana diyorum ama işde bende de kalıcı olmuyor gelenler:9: ... bende soğuk duruyorum konuşmak istemiyorum:30: ...
Biraz cilveli olmak şart malesef.:23: .. buda doğal olmakla olur.. bayan arkadaşlarına nasıl davranıyorsan erkeklerede öyle davran... belki aşırı mesafe koyuyorsundur...

ASlında biraz aşk ve romantik filimi izlesek çiftler nasıla aşık oluyor.. birbirlerini nasıl etkiliyorlar...

Bakış mesela ... çok bakıyorum aynaya .. yok bacım olmuyor ben yapamıyorum... BAzı kadınlar ve erkekler nasıl bakış atabiliyorlar diye şimdi de onları incelemekteyim... Bilmem belkide ipucu bakışlardadır...

Son düzenleme:
çok güldüm kendime .. bunun merhemi olsa ilk ben kullanırdım... bende neden kalıcı bir ilişki yaşayamyorum..

Doğru düzgün adam mı sevemiyorum... Yoksa nerde sorunlu tip var beniimi buluyor.. kendini sorunlarını bana yükleyip gidiyorlar...

Back
X