• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 yaşını geçmiş hiç flört etmemiş bir bayan

Ha birde şu var bazı bayanlar çok soğuk olur görüntüsü konuşması nedense bir negatif enerji aldığım olmuştur, bazısındada acaip enerji, paylaşımcılık nasıl desem boynuna doladığı şalın rengi dahi sıcaktır saatlerce konuşasım gelir bu tip insanlarla

Ha birde şu var bazı bayanlar çok soğuk olur görüntüsü konuşması nedense bir negatif enerji aldığım olmuştur, bazısındada acaip enerji, paylaşımcılık nasıl desem boynuna doladığı şalın rengi dahi sıcaktır saatlerce konuşasım gelir bu tip insanlarla

ben kendimi ilk kategoriden görüyorum malesef veremiyorum o enerjiyi bi türlü yapı meselesi

aynen aynen ben de soğuk ve ciddiyimdir.benim bi arkadaşım vardı cilvenaz derdik:) ne yaptı ne etti tavladı sevgilisini ki mümkün değildi böyle bi ilişki.garip geliyo bana ya komik yani:44:

ya kızlar bu sadece cilve olayı değil:) ben de tam o sıcakkanlı olan tiplerdenim ama cilve olayı olarak tanımlamayın bunu sadece şöyle bi örnek vereyim, yurtdışında bi ülkede 3 türk kızı sokakta yürüyorduk, kıyafet olarak da güzellik olarak birbirimizden farklı değiliz. Karsıdan 2 cocuk geldi ve direk benim önümde durarak adres sordu (biz de tam bu konuları konuşuyorduk aramızda, hep bana adres sorarlar hep bişeyler olur mevzu ben olurum vs) O adam da turist neyse söyledim gitti.
Anlatmak istediğim bu kontrollü bişey değil, sokakta karsına cıkan ve bi daha hiç görmeyeceğin adama ne cilvesi yapacaksın:) ama benim elektriğim vücut dilim de öyleymiş yani biraz davetkarmış:( Ben de birebir muhatap oldugum bir erkek oldugunda aman adam yanlış anlar diye yüzüne filan bakmadan konuşmaya mesafemi belli etmeye çalışıyorum.
Sadece erkeklerle olan bişey de değil komşumuzun 3 yasında kızı var, benim küpemi görüp kucagıma geldi ki 1-2 kere gördüm sadece cocugu, annesi hayatta kulagına küpe taktıramıyormuş ben çat diye taktım hemen.
vücut dili böyle önemli bi mevzu işte...Hiç eğitim almadım ama bu tarz örnekler (daha önceden de yazmıştım) çok gördüm.

Bu işler kısmetten öteye geçmiyor.

Ne cilveli olmakla, ne güzel olmakla, ne de başka bir şeyle ilgisi yok.

Her insanın bir dengi vardır; en akıllısından en salağına, en deli doludan en sessizine, en cilvelisinden en buzdolabı gibi olanına vs. vs. ...

Bu kız hayatta evlenemez dediğim çok ters, çoookkkkk soğuk, erkek gibi bir kuzenim vardı benim ama evlendi ve çocuk da doğurdu.
Hiç beklemezdim onun gibi birinden fakat şans işte, o da dengini buldu; onu da alacak biri çıktı karşısına.

Ne insanlar evlenip yuva kuruyor ya da tutkulu ilişkiler yaşıyor...
Bunun asla bir kriteri yokk.

Şansınız varsa mutluluk bulacaktır sizi bu konuda.

ben de enerji veremiyorum sanırım. soğuk mesafeli ciddi bir insanım. biraz cilve yaparsam basit olacakmışım gibi geliyor galiba. aslında erkekler bundan hoşlanıyor. cilveli :)))

Bunun aslında basitlikle alakası yok.. içten gelmeli.. ben hiç fark etmeden yapıyorum.. abim kıskanır cilve yapma der.. ben bozulurum ... kendim gibi davranırım ...

yani kız dediğin cilveli olur derler :))) .. belki aileden kaynaklanan nednelerle bu değişiyor.uz..bebekken hepimiz cilveliyizdir... bence bu kadınların doğasında var :D

36 yaşında flötü olmamış biri olmak bence de normal değil bu yetiştirilme tarzınızdan kaynaklanıyor olabilir. Evlilikse ayrı bir konu. Ben erkeklerle çok rahat arkadaş olabilen biriyimdir, aynı zamanda ciddi bir yönüm vardır ama olmaınca olmuyor dengeyi sağlasan da sağlamasan da tamamen kısmet meselesi. Bekliyoruz bakalım. :))

"Evlilik olmalı fikriyle yola çıkıyorsun ondan olmuyor" demişti bir arkadaşım bana. Ya ne fikriyle çıkacağım ki? "Gezelim tozalım beraber olalım olursa olur olmazsa olmaz" diyebilecek biri değilim işte mesele bu. Şu an o arkadaş evli. :9: Ki bakımlı vs değildir. Sadece ilişki istiyorum kiminle olursa olsun fikrindeydi. Bense olabilecekleri düşünmekle meşguldüm, sonuç ortada. :)))

bence normal çünkü herkesin kaderi aynı olmak zorunda değil. sakın umutsuz olmayın benim bi 36 yaşında ablam vardı seninle aynı durumdaydı 35 yaşına kadar hiç bi erkekle flört etmemişti çok mutsuz ve umutsuzdu artık geçen yıl birgün bir telefon geldi ortaokuldan normal bir rarkadaşıymış ve ozamanlar bizim ablamıza aşıkmış numarasını bilinmeyen numaralardan bulmuş hepmiz çok şaşırdık nasıl olurda okadra yıl sonra bulur öyle işte şuan evlilik hazırlığı yapıyor kensisi :) yani hiç belli olmaz ne zaman ne olacağı geç olsun temiz olsun boşver :)

bence normal çünkü herkesin kaderi aynı olmak zorunda değil. sakın umutsuz olmayın benim bi 36 yaşında ablam vardı seninle aynı durumdaydı 35 yaşına kadar hiç bi erkekle flört etmemişti çok mutsuz ve umutsuzdu artık geçen yıl birgün bir telefon geldi ortaokuldan normal bir rarkadaşıymış ve ozamanlar bizim ablamıza aşıkmış numarasını bilinmeyen numaralardan bulmuş hepmiz çok şaşırdık nasıl olurda okadra yıl sonra bulur öyle işte şuan evlilik hazırlığı yapıyor kensisi :) yani hiç belli olmaz ne zaman ne olacağı geç olsun temiz olsun boşver :)
film gibi hayatın içinden hikayelere bayılırım, bir hikayede bende : beraber aynı işyerinde çalıştığın yaşım ilerledi ve evde kaldım muhabbeti yapan kız arkadaş vardı sonra kim akıl verdiyse kuran'da geçen bir evlilik duası varmış bunu okuyup 2 rekat namaz kılmış
3ay sonra lisede aynı sınıfta bulunan arkadaşı çıktı 8 ay içinde evlendiler

film gibi hayatın içinden hikayelere bayılırım, bir hikayede bende : beraber aynı işyerinde çalıştığın yaşım ilerledi ve evde kaldım muhabbeti yapan kız arkadaş vardı sonra kim akıl verdiyse kuran'da geçen bir evlilik duası varmış bunu okuyup 2 rekat namaz kılmış
3ay sonra lisede aynı sınıfta bulunan arkadaşı çıktı 8 ay içinde evlendiler

:))) Nasıl bir duatmış yaaa :D öğrenseydin keşkem :62:

:))) Nasıl bir duatmış yaaa :D öğrenseydin keşkem :62:
bu duayı soran sorana arkadaş başka ilde bende onun tel. Kayıp ettim ancak ortak arkadaşa ulaşırsam onu bulurum, hangi dua olduğunu söylerse yazarım

Cuma suresinden bahsediyorsunuz. Ben de okudum bekliyorum. :)
bilmiyorum ama eklemem gerek bi ayrıntı daha var bu duayı okuyup namaz kılan 2 bayan vardı diğeri daha gençti onunda hemen kısmeti çıktı ve evlendi

bilmiyorum ama eklemem gerek bi ayrıntı daha var bu duayı okuyup namaz kılan 2 bayan vardı diğeri daha gençti onunda hemen kısmeti çıktı ve evlendi

Namazı bilmiyorum :(, ben bu surenin cuma sabahı, 18 defa okunması gerektiğini duymuştum. Öyle de yaptım, sanırım 2 ay oldu. Bu arada 30 yaşındayım ve olabilecek gibi görünen kişiler de olmuyor.

Bir akrabam geçenlerde dedi ki" Allah bazı tehlikelerden koruduğu kullarını isteseler de bazı şeylere erdirmezmiş." Demek ki çok üzülecektim diyorum bazen teselli buluyorum, bazen de bu kadar insan arasında kıtlık çekmek insanın zoruna gidiyor.

Namazı bilmiyorum :(, ben bu surenin cuma sabahı, 18 defa okunması gerektiğini duymuştum. Öyle de yaptım, sanırım 2 ay oldu. Bu arada 30 yaşındayım ve olabilecek gibi görünen kişiler de olmuyor.

Bir akrabam geçenlerde dedi ki" Allah bazı tehlikelerden koruduğu kullarını isteseler de bazı şeylere erdirmezmiş." Demek ki çok üzülecektim diyorum bazen teselli buluyorum, bazen de bu kadar insan arasında kıtlık çekmek insanın zoruna gidiyor.
haklısın herşeyin hayırlısı bu ortada görünen erkeklerin ,%60 evlenecek türden değil zaten, çoğu kendi karnını doyurmaktan aciz, meslekleride dandik !

haklısın herşeyin hayırlısı bu ortada görünen erkeklerin ,%60 evlenecek türden değil zaten, çoğu kendi karnını doyurmaktan aciz, meslekleride dandik !

Maalesef öyle. Kırk yılda bir çıkan düzgün adamların da muhakkak saçma bir tarafları oluyor zamanla ortaya çıkıyor yani. Dört dörtlük bir ilişki beklemek yanlış bunu biliyorum ama... Kabullenme konusunda kendimi geliştirmem gerek, ama nasıl?

bende bu cümleye çok inanıyorum...tam olacak gibi biri çıkıyor... sonra sebepsiz hiç birşey olamıyor... Diyorum ya Allahın gerçekten sevgi kuluyum.. yada bu eş-sevgili gibi meseleler bana nasip olmayacak.. hiç bir zaman...
he türlü acıya keder senin verdiğin her şeye razıyım rabbim diyorum .. ..

Artık sadece zaman diyorum... ama... işde insan bazen şunu düşünüyor. acaba olmayacak mı hiç .... herkesin yaşadığı o mutlu telaşlar... heyecanlar bende hiç yaşanmaycak mı_ .. hep böyle mi gidecek.:59:

Çoğu zaman inancım kaybolma noktasına geliyor...aslında kayboldu desem yeridir...

Bazen isyan çığlıklarım yükseliyor.. inancım çok yüksek olsada... bilmiyorum içimnde sebepsiz bir öfke var.. kendime .. yaşadıklarımaaa...

:43: :43: :43:

Konu evlilik olmasada .. yar olayı.. sevgi olayı... yada evlilik olayı

Son düzenleme:
Arkadasım ,flört su bakımdan ıyıdır nasıl bır erkeğin senı mutlu edeceğını anlamanı sağlar,ama bunu

belli cerceveler ıcınde yaşa...flörtde herşey gıbı ıyı ve kötü yanları vardır aşık olabılırsın,sevdığın kadar

sevılmeye bılırsın,aldatılabılırsın vs vs ..Ama hayat bu acıyla tatlı hep el ele..Ama 36 yasına kadar bu

sevgı boşluğunu nasıl

doldurdun:26:

Back
X