Arkadasım ,flört su bakımdan ıyıdır nasıl bır erkeğin senı mutlu edeceğını anlamanı sağlar,ama bunu
belli cerceveler ıcınde yaşa...flörtde herşey gıbı ıyı ve kötü yanları vardır aşık olabılırsın,sevdığın kadar
sevılmeye bılırsın,aldatılabılırsın vs vs ..Ama hayat bu acıyla tatlı hep el ele..Ama 36 yasına kadar bu
sevgı boşluğunu nasıl
doldurdun:26:
Bir başlık açtım . sorunumu üzüntümü ortaya koydum, insanların fikirlerini almak istedim. bu başlığa yazan herkese teşekkür ediyorum .
Ancak bir cümle var ki beni hakikaten düşüncelere daldırdı .
..........."36 yasına kadar bu sevgi boşluğunu nasıl doldurdun"
elbette dolduramadım , bir boşluğu başka birşey asla dolduramaz. düşünüyorum da , çok mu güçlü bir insanım da bu yaşa kadar delirmeden dayanabildim diye
insanlar hayatındaki boşlukları başka bir şeyle doldurabilirler , kimi çok sosyaldir sosyalliğe verir kendini , kimi alış veriş manyağıdır, bir ayakkabı almayı hedefler onu alınca bir süre mutlu olur, kimi insan işinde yükselmeye adar kendini rütbesi yükseldikçe mutlu olur. ama bunların hiçbiri yok bende . kendi halinde vasat bir şekilde işine gidip gelen, fazla yükselme imkanı olmayan bir işte orta karar çalışan , hayatının erkeğini bekleyen biriyim . benim hayatım da böyle ..
Son düzenleme: