37 günlük burnuşum:)

neferalem

realist
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
2.082
32
358
İstanbul
arkadaşlar 37 günlük burnum ama hala çok şiş çok takıyorum şişliği akşamdan beri konu açmaya çalışıyorum olmuyor olmuyorr bu sefer olur inşallah editör duy sesimi.....:

bende artık burun psikolojik bir rahatsızlık halini almış durumda ya. Okadar ki kim olursa olsun herkesin burnunu inceleme çabasındayım öyle bi hal aldı ki bana göre her şeyin ölçüsü burun oldu:26:bazen derste en yakın arkadaşımın o minik güzel burnunu izlerken yakalıyorum kendimi o derece yaniküçükken çok düştüm burnumun şekli biraz bozuldu ve hafif bir kemik büyümesi gibi bişey oldu bi de delikler artık düşe kalka bozuldu mayışık duruyo o kadar abartı değil göze bttığı da söylenemez çevremden aldığım tepkilere göre ama ciddiyim ben artık delirme aşamasındayım. büyüdükçe ve zayıfladıkça hafif bi kemik çıkıntısı oluştu sanki,elime geldikçe burnumu duvarlara vurasım geliyor. buraya da zaten sırf estetik hakkında bilgi edinmek adına dolaşırken üye oldum ne olur bana yardım edin daha 18 yaşındayım 11 12 yaşımdan beri takmış durumdayım inanın gerçekten psikolojik anlamda rahat olabilsem yaptırmam lüks zevk adına yaptırmıcam ne olur yardım edin

arkadaşlar 37 günlük burnum ama hala çok şiş çok takıyorum şişliği akşamdan beri konu açmaya çalışıyorum olmuyor olmuyorr bu sefer olur inşallah editör duy sesimi.....:

tatlım burnun çok güzel olmuş.öndeki şişliğe takma.daha çok yeni.en son uc kısmı iniyo.üstteki şişlik inince ucu sana kocaman gelebilir.burnunun oturması lazım.bu haliyle bile güzel.:79:

çok hoş görünüyo.ucunu da kaldırttınmı canım?

cnm seni çok iyi anlıyorum bende aynı senin gibiydim.yıllarca hep üzlürdüm burnumu takardım çok... bu forma girdikten sonra karar vermeyi başardım en sonunda.. şimdi diyorum daha erken niye olmadım sanki.. benim sana tavsiyem iyi bir doktor bul araştır iyice ameliyat ol derim seni rahatsız ediyorsa psikolojini bozuyorsa..yaşın genç..ama seçimini iyi yap derim..durumunda varsa kesinlikle ol derim..

tatlım burnun çok güzel olmuş.öndeki şişliğe takma.daha çok yeni.en son uc kısmı iniyo.üstteki şişlik inince ucu sana kocaman gelebilir.burnunun oturması lazım.bu haliyle bile güzel.:79:

teşekkür ederim cnm..şişlikler de geçse çok iyi olacak ama..beklemeye değer neyseki..sabahları fena şişiyorum yaa

neferalem , canım bende doktora bıraktım burnumu hiç plan yapmadık öyle olsun böyle olsun diye. Doktorum kendini şartlamanı istemem dedi oyüzden planlama yapmadık.
ama şuan benimde burnumun ucu kocaman erik gibi ama inicek inşallahh daha 14 gün oldu ameliyat olalı

evet cnm inicektir daha yeni bakıyorum benim burnum her gün değişiyor sanki ucu fena şiş.bir de sol kanat şiş ve kalkık duruyor.dediğin gibi aşağı tarafta kocaman duruyor.masaj yapıyorum düzeliyor ama gene şişiyor..1 ayı geçti benim ama şişlik inmiyor hiç nedense.açıkcası ben doktorla konuşamdığım için biraz rahatsız oldum ama eskisinden kötü olmaz ya dedim..öyle de oldu şimdilik memnunum ama ilerde ne olcak bilinmez..konuşmak içinde erken diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…