- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
- Konu Sahibi funda&sxixla
-
bak canım ben de yaşadım aynı şeyleri pazartesi kontrole gittim haftaya tekrar gel dedier cuma günü baktım hareket yok öyle korktumki sancımda vardı... bekliyim beki oynar dedim ama olmadı cumartesi doğru hastaneye gittik ya ultrason odasına giren doktorlar bembeyaz olup çıkıyorlardı çok kötü olmuştum sonunda dayanamadım ne oldu dedim üzgünüz ama kap atışları yok öldü demişlerdi ve o an o 9 ay boyunca yaşadıklarım gözümün önünden geçti kaynar sular döküdü başımdan öyle kötü oldum ki hemen sezeryana aldılar çünkü inanmicaksın ama bebeğim 4.5 kilo 53 santimdi öye iyiydiki hiç sorun yaşamamıştık 9 ay boyunca sancılarımda başlamıştı sabaha kadar uyumuyorduk eşimle öyle heycanlıydıkki herkes adeta ona adapte olmuştu yıkılmıştım resmen ameliyat bittikten sonra yoğun bakıma aldılar beni duvar kenarında duruyordum sağıma baktığımda doğum yapan anneler bebekerini emziriyorlardı ama benim göğüslerimi sarıyorlardı öyle kötü bişeyki yaşamayan bilemez doğumdan sora bide sağlık sorunarı fışkırmaya başladı kiloda vremiyorum şimdi herkes dalga geçiyor benimle eşim annem kayın validem ama napsam olmuyo işte kio veremiyorum bide o baskılar bebeğim yaşaaydı en azından kilo verebilirdim çünkü emerdi ama yok işte zor bir durum allah kimseye yaşatmasın ama genede şöyle düün bak ben bebeğimi görmedim ya yaşasaydıda ölseydi ya sakat doğsaydı ya hayırsız olsaydı ozana dahamı iyi olacaktı ha şükr et kardeşim sen yaşadığın sürece cocuk yapabiirsin sana bişe olmamış iyiki üzüme canı verende alanda allah (sen gene görmüşsün alıcaksın defnedeceksin ben onu bile yapamadım hiç göreedim gömemedimde öyle zor öyle zoruma gidiyorki bide şişko diye alay etmiyorlarmı ama isyan etmicem elbet bende zayıfarım bi gün)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?