38.haftada oğlumu kaybettim :(

cennete bir melek daha uçmuş.çok iyi bilirim çok zor ama yaşamış olmak için yaşıyorsun işte.ağlasanda bağırsanda geri gelmiyorlar.oysa öyle çok isteriz ki.rabbim inşallah aynısını geri verir.herkese.sabırlı olmanı dilerim bitanem.

çok üzüldm başınız sağolsun. Doğuma bu kadar az kala böyle birşeyin başınıza gelmesi elbette çok acı.. Allah başka acı vermesin. İnşallah başka çocuklar nasip eder Rabbim size...

of allahım ya aglamaktan yazamıorum bu annelık nasıl bısey yaa kurban olunur yaaa canım ne dıyımkı tam yolun sonunda tarıfsız bı acı bu eevet sözun bıttığı yer ya

senağlamamafoldumben içim parçalandı okurken tüm vücudum sızladı... başınız sağolsun acınız büyük Allah sabır versin:çok üzgünüm:

cok aci cidden Allah sabir versin! Ins. tekrar nasip eder saglikla Allah!
Bende kayip ettim bebegimi ama erken dönemlerde!
Keske yapcak birseyler olsa!

Allahım sabır versin
dualarımız seninle..
ne olur güçlü olmaya çalış,o bir melek,cennette oynuyor şimdi ve annesine kavuşacağı günü bekliyor

basin sag olsun canim benim seni anliyorum diyemiyorum ama kismen anliyorum benim bebegim erken dogdu ve kac defa yogun bakimda olumle burun buruna geldim ama herseyin hayirlisi allah sana saglikli ve hayirli bir evlat versin bu evladin da melek oldu seni cennetin kapisinin onunde bekliyor...
ama biliyorum bu bile sana bir teselli olamaz

Başın sağolsun. Ben de bebeğimi kaybettim ama çok erkendi hamileliğimin başıydı.Ama bu bile seni anlamam için yeterli değil,biliyorum.Allah sana sabırlar versin.O şimdi küçük bir melek olmuştur.Umarım gelecekte yeni bir bebekle acın biraz olsun hafifler...

canım benim, okurken gözyaşlarımı tutamadım inan. hastanede geçirdiğim o kötü günler gözlerimde tekrar canlandı. Ben de bebeğimi kaybettim. Allah hepimize sabır, derdimize derman versin.

canım başınsagolsun nekadar zor ne kadar acı oldugunu biliyorum 36haftalıkken kaybettim kızımı suni sancıyla normal dogum yaptım inan bakamadım dayanamam diye sadece bacagını o güzel ten rengini ve hemşirenin elinde hızlıca uzklaştırılırken yanımdan o saçlarını gördüm melegim 2ayı geçti benden ayrılalı mezarda içim yanıyo gidince ama allah ogücü osabrı veriyo ben hep şunu diyorum buacım melegime kardeş gelince yeni melekler girince hayatıma azalıcak canım sana allahtan bol sabır diliyorum ve bu acıyı allahım kimselere yaşatmasın en kısa sürede inş. bize allahım meleklerimizi gönderir kucagımıza almamızı nasip eder

Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın. Yazdıklarınızı aynı duyguları yaşayan biri olarak gözlerim dolu dolu okudum .Benim bebeğimde 38 haftalık iken doğuma iki gün kala karnımda öldü.Hamileliğimin başında eş aşağıda olduğu için sezeryan olacaktım.Nasip olmadı.Ama bende çok küçük kızım çok etkilendi.Çok şartlandırmıştı kendini. Hamileyken sabhaları gelip karnımı öpüp "günaydın ömer"diyordu.(adını ömer koyacaktık).normal insanla konuşur gibi gelip elini karnıma koyar konuşurdu.Öldükten birkaç gün sonra odasına gittim.Bana dedi "anne ömer kuş olmuş.geldi elime kondu.anneme söyle ağlamasın dedi" neyse çok şükür iyiyiz şimdi.allah kimseye yaşatmasın.

bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum... Rabbim hiç kimseye düşmanıma dahi bu acıyı yaşatmasın..çok zor çokk...benim 7 yaşındaki kızım da aynen öyle...bende oğlumun ismini Rabbim izin verseydi Alperen koyacaktım ama kısmet değilmiş ( şimdi kızım başka bebekleri severken gözüme bakıyor o da çok heveslenmişti..Alperene şunu alalım bunu alalım diye.. ( ama dediğim gibi herşeyde bir hayır vardır..Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah..

Funda&sıla yazdığın kelimeleri okuyarak tüylerim diken diken oldu. Ağlamaktan kalbim dayanmıyor. çok iyi anliyorum seni . Bende yavrumu kaybettim. 19 haftalıktı. Unutamadım. Ama seni çok iyi anlyorum. Allah sana sabırlar versin. Tez vakitte tekrar anne olmayı nasib etsin . Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…