- Konu Sahibi funda&sxixla
-
tşk ederim bana destek çıkan tek kişisin inan bu biraz olsun moralimi düzelltti çok sağolbebek kaybetmek çok zor bişey rabbim hepinize sabırlar versin ama benim içimi acıtan bişey daha oldu oda senin üzüldüğün diğer nokta yani kilon
kilonla ilgili sana dalga geçenleri kınıyorum
ve canım lütfen bunu çok önemseme daha doğrusu kilonla dalga geçenleri önemseme
şuan okadar sinirlendimki kilonla dalga geöenlere inan yazamıyorum bile sinirden
lütfen üzme kendini ve senle dalga geçenlere ağzını payını veröeyi bil
aptal olmaktansa kilolu olmayı yeğlerim de
CNM BENİM BAŞIN SAGOLSUN İNANKİ YAZINI HIÇKIRARAK AGLIYARAK OKUDUM BENDE KIZIMDAN ÖNCE İKİ KARDEŞİNİ KAYBETTİM KARNIMDA AMA SENİNKİ KADAR BÜYÜK DEĞİLDİ,LER SENİ OKADAR İYİ ANLIYOMKİ EVLADIN NEOLDUGUNU KAYBETMENİN NE OLDUGUNU OKADAR İYİ ANLIYORUMKİ KURBAN OLUR BİR ANNE ONUN BEMBEYAZ AYKLARINA PARMAKLARINI ÖPESİ GELİR İNSANIN AMA O YAVRU MALESEF MELEK ARTIK SEN,İ CENNETTE KARŞILICAK GÜSEL BİR MELEK BAŞIN SAGOLSUN RABBİM SABIRLARIN EN BÜYÜGÜNÜ VERSİN SANA CNM BNM ÇOK KÖTÜ OLDUM YA MELEKLERİM GELDİ AKLIMA ŞÜKÜR BİR YAVRUM VAR ŞUAN KOLLARIMDA AMA GİDENLERDE EVLATTI İŞTE CANDI CANINDAN KOPAN ALLAHIM BİDAHA BÖYLE ACI YAŞATMASIN SİZE EŞİNİZLE BÜYÜK BİR YIKIM BU RABBİM KUCAGINI EVLATLA DOLDURSUN CNM BENİMMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..burada paylaşma ihtiyacı duydum çünkü kimseyle konuşamıyorum ..içime ata ata kafayı yemek üzereydim şimdi biraz olsun daha iyiyim..tekrardan teşekkür ederim hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?