38.haftada oğlumu kaybettim :(

MERHABA ,
Bende bebeğimi kurban bayramının 1. günü 22 haftalıkken kaybettim. Ve hiç bir sorun yoktu hatta normal haftasına göre 15 gün büyük bir bebekti. Evde oturuken bir anda suyum geldi suni sancıyla normal doğum yaptım ve doğduğunda yavrum gitmişti. Sonuç olarak hiç bir neden bulunamadı. Kendimden başka suçlayacak bir şey bulamıyorum. ışten ayrılmak bana çok zor geliyordu maddi sebeplerden dolayı ve devamlı stres yaptım belkide oğlumu çok üzdüm minik kalbi dayanamadı buna. Ne kan ve idrar testim de nede diğer yapılan testlerde bir sorun çıktı. Dr.um bile şaşırdı. Bilmiyorum bu acıya nasıl dayanıcam. Ne olur birileri birşeyler söylesin ne olmuş olabilir.

meraba canım herşey olmuş olabilir. ben d ebayram ertesi tam doğum öncesi 2 aylık doğum iznine çıkacağım gün ve içbir problemmim yokken birden hiç gevşemeyen sancılarla doktor gitiim ve bebğimin kalbi durmuştu bend e sezeryanla doğum yaptım benim bebğim de 32 haftalıktı. plesantasından ayrılmış test yapıldı pek bişi çıkmadı. aam ben bir riskli gebelki uzmanına gidicem nelr olmuş olabilir çünkü hiçbir problemmim yoktu. gerekli testelri yaptırıcam günlrdir bizim gibi olanalrın durumlarını sonunda yeni bir melekler mükafatlandırılanaları okuyup umut bulmaay çlışıyorm. ama seni okar iyi anlıyorum ki. ben d eçok kötüyüm. hayata tutunma gücümü yitirdim. oğlum bırakıp gitti beni.

SEvgili Funda ,şeyma,zeynep,tarslan ve sweetbaby
hepinizin başı sağolsun.Biz ne desek boş gelir.
Allah sabrınıızı sizlere versin ınşallah.
ınşallah bundan sonra evlatlarınızı sağlıkla elinize alın.

ınanın bu yazılanları okurken ıcımden bır seyler koptu..allahtan bebegını kaybeden tum annelere sabır dılıyorum.. basınız sag olsun. cok zordur emınım umarım bundan sonra saglıkla evlatlarınıza kavusursunuz..

allah bol bol sabırlar versin bende okuyunca çok özüldüm.çok zor gerçekten seni anlıyorum allah sabır versin başın sağolsun .

tşk ederim bana destek çıkan tek kişisin inan bu biraz olsun moralimi düzelltti çok sağol

başın sağolsun rabbim sabır verwsin aynı olay çalışma arkadaşımın da başına geldi, 2yıl sonra yeni bebeğini doğurdu şimdiiyi, o acıyı tahmin edemiyorum,çok zor

bende 37+2 de normal doğum yaptım. banada hamileleik dönemi boyunca herşey normal denildi. canlı doğum yaptım ve iki gün sonra bebeğimizi kaybettik. şimdi her an aklımda ve yeni bir bebekle ona yeniden can vereceğimi düşünüyorum inş hemen olur.

Bebeğini kaybetmiş bütün annelere Allah'tann sabır ve dayanma gücü diliyorum.

Allah bir daha bu acıyı kimseye yaşatmasın...

Gecmıs olsunmu denılır basın sagolsunmu bılemıyorum canım....bende 2 melek annesıyım:-( cok acı bılırım......benım anlamadıgım ılk gıttıgınızde hemen dıye doguma almadılar ogun gormedılermı kordon dolanmasını ultrasonda nıye 1 hafta beklettıler..37haftadad bebek alınabılır..benım su an saglıklı bı oglum var allah bagıslarsa ınsallah...o premature bebek olarak dunyaya geldı.34+4 olarak ve bır gece bıle kalamdı kuvezde....ben bu doktorlar anlamıyorum.....ben artık kımseyı anlamıyorum cok ofkelıyım herkese...ınsanlar acı yasatıyorlar..hersey allahın takdırı ama elınde ımkanlar varken kullanmısken gıtse bebekler ozaman derım bız elımızden gelenı yaptık allah boyle ıstedı dıye...ben son dogumdan sonra ıyıce sınırlı oldum .....halen atlatamadım...ben normal dogurmayı goze alamadım okadar acı cekıp onu defnetmek :-( ben yeterınce yorgundum ve yıpranmıstım doguramadım ıste cesaret edemedım....sana cok buyuk gecmıs olsun allah bır melegın aldı ınsallah bır melegını yollar ve acını bıraz olsun azaltır......

merhaba arkadaşlar 1 ay önce ankaraya gittim hastaneye çünkü izmirdeki hastaneye güvenmemiştim ve gerçek olan bana en çok acı veren gerçeği öğrendim lanet olsun ben bebeğimi izmirdeki hastane yüzünden kaybetmişim ve en kötüsü şimdi zamanı geçtiği için davada açamıyorum bende gebelik diyabeti çıkmış ve az kalsın bennde ölüyormuşum bundan sonra 2 doğum hakkım var ve 2 side riskli olucak didimde oturuyorum maddi durumumuzda ancak kendimize yetecek kadar nasıl ankaraya gidip gelicem bilmiyorum allah tüm anne olmak isteyenlere yardım etsin yaşım çok genç biliyorum ama umudum tükeniyor çok korkuyorum napıcam bilmiyorum

bende yanlızım
benimde konuşacak kimsem yok istersen konuşabiliriz derteşe biliriz mesajlaşabiliriz...
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…