38 haftalık bebeğimi kaybettim

söyledikleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok acı Allah kimseye yaşatmasın banada tekrar yaşatmasın inşallah.. bende görsem kucağıma alsam çok daha kötü olurdum diye düşünüyorum ama 9 ay boyunca o kadar merak ediyosun kaarnında bile olsa o kadar alışıyorsun ki ona (bilirsiniz sizde) çok çoook çok zor:(
3-4 ay sonra kontrole gidip rahim falan toparlanmış mı diye muayene olup tekrar deneyeceğiz o yüzden hemen iyileşmek istiyorum vakit geçsin istiyorum..
yıllarca bebek aramak düşük yapmakta çok zordur mutlaka. yaşayan daha iyi bilir tabiki ALLAHIM hepimizin yanında ve yardımcısı olsun inşallah

bunların hiçbiri sana teselli olmaz biliyorum.benimde 25 gün oldu yavrum 4 gün yaşadı erken doğumdan dolayı kaybettim.biz hep merak edip sorumlu arayacağız.bazen kendimizi suçlayacağız.o aşk inceden sızlatacak içimizi belki.yine de rabbime şükürler olsun emek koyup büyüttürmeden yüzüne alıştırmadan aldı.sakın üzülme diyemeyeceğim,çünkü faydası olmayacak.ama çok üzülme:))....allah sana ve bizim gibi herkese sabır versin.bir de hepimizi sağlığımıza tez zamanda kavuşturup sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz birer bebiş göndersiin.

38+4 günlük bebeğimin kontrole gittiğim sırada kalbinin durduğunu ögrendim kordon dolanmış yavruma 1 gün öncesindede gayet hareketliydi kucağımıza almak nasip değilmiş kuzumu:( bugun 18 gün oldu amacım kimseyi üzmek değil sadece benim gibi başına böyle bişey gelen varmı onu merak ediyorum acımı paylaşmak istiyorum onlarla beni gayet iyi anlayıp destek olacaklarını düşünüyorum çünkü.. birde tekrar ne kadar süre sonra gebe kaldınız onu merak ediyorum. dr um 1 yıl korunmamızı söyledi ama araştırdığım kadarıyla sezeryandan 3 ay sonra hamile kalanlar var bende tekrar hemen :5: bebeğim olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirimm

ah canım benim çok üzüldüm gerçekten bende 38 hafta 2 de talihsiz bi durum yaşadım sabah yaptığım ani bi hareketle bebeğim eşinden ayrıldı ters bi durum olduğunu hemen anladım çünkü aynı anda çok feci başım döndü ve midem bulandı hareket etmediğini anladım ve hemen doktora gittim acil sezeryana aldılar ve doğum yaptım doktorum bebeği kurtarmak için saniyelerle yarıştıklarını söyledi saatlerce bebeğimi alamadım kucağıma acaba bişey olduda banamı söylemiyorlar diye düşündüm yanıma gelene kadar meğer bebeğim kan yutmuş midesini yıkamışlar minik kuzumun yani o duygunun ne demek olduğunu çok ii biliyorum allah sabır versin kardeşim ne diyim inşallah bi an önce alırsın yavrunu kucağına sağlıkla

ah canim cok buyuk aci bunlar Allah kimseye yasatmasin
bende 2 bebegimden ayrildim ilk haftalarinda en son gebelikte tam tesellim geliyor derken 7+2 dekalbi durdu
off cok agladim cok uzuldum yaz annesi olacaktim
ben hamile kalinca cocuk dogar sanmistim ama oyle olmuyormus
allaha sukur ki br kizim var 3 yasinda onda buldum teselliyi simdi yine hamileyim ama korkular gecmisyor
zaman durdu akmiyor su 8. hafta bitip kalp atislari gorucekmiyim hala devam edicekmi atislar diye diken ustundeyim
ama elden ne gelir beklemek ve dilemekten baska
esimin teyzesinin kizida doguma gunler kala bebegini kaybetti cok buyuk aci herseyi hazirken.
sonra tekrar hamile kaldi Allah a sukur bebegini saglikla kucagina aldi
oda erkek digeride erkekti abisinin herseyini kullanmak ona nasip oldu.
bende bulantilarin yolunu gozluyorum benim gebelikte bulantim olursa bebek saglam oluyor yoksa kaybediyorum
gecen bebegimde hic olmadi bunda ufak ufak basladi Allaha sukredede ede afedersin istifra ediyorum
Allah herkesin bebegini saglikla kavustur ins.

benim arkadaşımda 38 haftalık bebeğini kaybetti doktorlar tekrar anne olmasını yasakladı ama yılmadı tedavi gördü ve şu an bebeği 10 aylık tosun maşşalla canım tarih 2010 yazmışsın galiba tekrar bebeğin oldumu ben burdan pek bişey anlamıyorum yeniyim :)
38+4 günlük bebeğimin kontrole gittiğim sırada kalbinin durduğunu ögrendim kordon dolanmış yavruma 1 gün öncesindede gayet hareketliydi kucağımıza almak nasip değilmiş kuzumu:( bugun 18 gün oldu amacım kimseyi üzmek değil sadece benim gibi başına böyle bişey gelen varmı onu merak ediyorum acımı paylaşmak istiyorum onlarla beni gayet iyi anlayıp destek olacaklarını düşünüyorum çünkü.. birde tekrar ne kadar süre sonra gebe kaldınız onu merak ediyorum. dr um 1 yıl korunmamızı söyledi ama araştırdığım kadarıyla sezeryandan 3 ay sonra hamile kalanlar var bende tekrar hemen :5: bebeğim olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirimm

off offff cok kotu bı durum coook ıcım sızladı bende ıkız bebekelrımı kaybetmenın esıgınden dondum 26 haftalıkken suyum geldı dogum basladı ama 30 a kadar durdurdular 30 da cok kucucuk dogdular ve yasama sansları cok azdı drlarımız hazırlıklı olun umut pek yok seklınde konustualr defalarca olumden donduler oglumun kalbı durdu hergun olduler haberı ne zaman gelecek dıye ıcım cızlayarak bekledık.beyın kanamaları gecırdıler olumlerden donduler 2 sefer bırınde beyın kanaması gecırdıkelrınde dıegrıde oglumun kalbı durdugunda olulerını almaya gıttık dr gelın hazırlayın kendınızı demıstı ama sukurkı hıc bısey olamdı hepsını atlatık suan 2 yasındalar yanı cok ıyı anlıyorum senı.ben kaybetmedım ama o duyguyu defalarca yasadım neredeyse.ıns tez zamanda hayırlı zamanda hamıle kalırsın bu sefer nur topu gıbı dunyaya getırırsın.rabbım sana ve esıne sonsuz sabırlar evrsın ınss

sizede çok geçmiş olsun.herkesi okuyorum okudukça ne kadar çok problem yaşayan olduğunu görüyorum.insan hep kendinin başına geldiğini düşünüyor.bende maalesef daha 3 gün önce 21 haftalık gebeliğimi hiç istemeden sonlandırmak zorunda kaldım.çok büyük ızdırap duyuyorum.nasıl dinecek bilmiyorum bu acı çok zormuş yaşayan bilir.herkese sabırlar diliyorum.Ve rabbim inşallah en tez zamanda sapasağlam bebekler nasip eder bizlereki acımız bir nebze olsun diner.bana normal doğumyaptırdılar ve doktorum 2 ay sonra çalışmalara başlayabilirsin dedi bilemiyorum tabi şu an çok acı çekiyorum tekrar cesaret edebilecekmiyim ozamana kadar psikolojimi düzeltebilecekmiyim bilemiyorum.hepimize hayırlısı olsun.

inşallah tekrar bebebişin olur canım benım ya söylemesi bile zor allah sana sabır versın doktor olur diyorsa yap bekle diyorsa bekle bence :(((((

Back
X