- Konu Sahibi ozay37baris
söyledikleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok acı Allah kimseye yaşatmasın banada tekrar yaşatmasın inşallah.. bende görsem kucağıma alsam çok daha kötü olurdum diye düşünüyorum ama 9 ay boyunca o kadar merak ediyosun kaarnında bile olsa o kadar alışıyorsun ki ona (bilirsiniz sizde) çok çoook çok zor![]()
3-4 ay sonra kontrole gidip rahim falan toparlanmış mı diye muayene olup tekrar deneyeceğiz o yüzden hemen iyileşmek istiyorum vakit geçsin istiyorum..
yıllarca bebek aramak düşük yapmakta çok zordur mutlaka. yaşayan daha iyi bilir tabiki ALLAHIM hepimizin yanında ve yardımcısı olsun inşallah
bunların hiçbiri sana teselli olmaz biliyorum.benimde 25 gün oldu yavrum 4 gün yaşadı erken doğumdan dolayı kaybettim.biz hep merak edip sorumlu arayacağız.bazen kendimizi suçlayacağız.o aşk inceden sızlatacak içimizi belki.yine de rabbime şükürler olsun emek koyup büyüttürmeden yüzüne alıştırmadan aldı.sakın üzülme diyemeyeceğim,çünkü faydası olmayacak.ama çok üzülme:))....allah sana ve bizim gibi herkese sabır versin.bir de hepimizi sağlığımıza tez zamanda kavuşturup sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz birer bebiş göndersiin.