- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Badenur sanırım rahim filmi (HSG) çektirmekten çekiniyor galiba ben geçen yıl çektirmiştim hafif bir adet başlangıç sancısı var okadar bu sancıda 1 sn lik (masaya yatman işlemin olması ve kalkman 10 dk filan sürüyor) bende gitmeden burayı okumuştum korkmuştum ama değilmiş uyutularak çektirenler bile varmış korktukları için bence korkma arkadaşım muayeneden daha kolay
Kızlar ben de en son 2008 Aralık ayında rahim filmi çektirdim.Film çekilirken dediğiniz gibi hiç doğru düzgün acı falan hissetmiyorsun.Benimki de öyle olmuştu.Sonra kanllarda ve rahimde de bir sorun yok dedi dr ben de çok rahatlamış olarak eve döndüm hatta bir sürü de planlar yaptım kafamda moralim de iyi olunca.Eve bir geldik çekimden 2-3 saat sonra bir sancı başladı bende korkunç ki anlatamam.kıvrandım durdum.O verilen ilacı dağılması sırasında olabiliyormuş.Sonra daha önce rahim filmi çekilen arkadaşları aramıştım.Bizim de oldu falan dediler ama benim ilk çekildiğinde ki o yıllar da daha 1998 felan yani.Hiç sancım falan olmadı.Gayet rahattım.
badenur sanırım çektirmekten değil de sonrasından ya birşey çıkarsa diye ya illa histeroskopi derlerse diye korkuyor.
hülya ben 3 kere çektirdim hiç öyle bir ağrı olmadı. ama son seferinde sağ tüp spazm yaptı sıvı geçmedi sıvı verilirken kuvvetli adet sancısı gibi kasılma oldu. dayanılmayacak birşey değildi. sanırım senin ağrın benim tüpün spazm yapması istisnai şeyler. normalinde iyi bir yerde hiç ağrı olmuyor.