• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Badenur sanırım rahim filmi (HSG) çektirmekten çekiniyor galiba ben geçen yıl çektirmiştim hafif bir adet başlangıç sancısı var okadar bu sancıda 1 sn lik (masaya yatman işlemin olması ve kalkman 10 dk filan sürüyor) bende gitmeden burayı okumuştum korkmuştum ama değilmiş uyutularak çektirenler bile varmış korktukları için bence korkma arkadaşım muayeneden daha kolay

Kızlar ben de en son 2008 Aralık ayında rahim filmi çektirdim.Film çekilirken dediğiniz gibi hiç doğru düzgün acı falan hissetmiyorsun.Benimki de öyle olmuştu.Sonra kanllarda ve rahimde de bir sorun yok dedi dr ben de çok rahatlamış olarak eve döndüm hatta bir sürü de planlar yaptım kafamda moralim de iyi olunca.Eve bir geldik çekimden 2-3 saat sonra bir sancı başladı bende korkunç ki anlatamam.kıvrandım durdum.O verilen ilacı dağılması sırasında olabiliyormuş.Sonra daha önce rahim filmi çekilen arkadaşları aramıştım.Bizim de oldu falan dediler ama benim ilk çekildiğinde ki o yıllar da daha 1998 felan yani.Hiç sancım falan olmadı.Gayet rahattım.

badenur sanırım çektirmekten değil de sonrasından ya birşey çıkarsa diye ya illa histeroskopi derlerse diye korkuyor.
hülya ben 3 kere çektirdim hiç öyle bir ağrı olmadı. ama son seferinde sağ tüp spazm yaptı sıvı geçmedi sıvı verilirken kuvvetli adet sancısı gibi kasılma oldu. dayanılmayacak birşey değildi. sanırım senin ağrın benim tüpün spazm yapması istisnai şeyler. normalinde iyi bir yerde hiç ağrı olmuyor.

Alabamacığım ne güzel oğlunu görmüşsün.İnşallah bir sorun olmıycak zaten.Senin daha küçük daha canım haftalar ilerledikçe hareketini daha çok hissedeceksin.deniz bahsetmiş bak seğirme gibi birşeyler hissediyorsun önce bağırsaklarındaki gaz hareketiyle karıştırır acemi anneler diyordu benim dr'um.Herşey yolunda olduktan sonra AS'ye gerek yok tabiki.Senin yaş da zaten daha 38 değil mi?

PATİKLER canım, Ata ilköğretim okulu hakkında bende etrafımdan iyi şeyler duymuştum, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... daha üniversite sevincinide yaşayacaksınız o miniğin... bir bakmışsın kocaman oluvermiş... sağlıkla inşallah... karedeşiyle birlikte... yerimseniben

Canım, 15.ve 16.günler için çalışma verdi , ama biz her ihtimale karşılık 14. günde çalıştık. Normalde biliyorsun ovulasyon testi kullandığında 12.gün, 13.gün filan çalışmak gerekiyor. Herhalde bu ay klomen kullandığım için böyle biraz geç oldu. Çatlatma iğnemi ise 14.gün sabahına verdi.

canım bu sefer güzel bir sonuçla hepimize müjde verirsin inşallahhhh... hayırlısı olsun ama ne olur artık birşeyler kolay kolay olsunnnnn...

doğru söylüyorsun aslında bizim amacımızda hiçbirşey yapmamak ama bakalım dayanabilcek miyiz? saol tavsiyeler için. bide tekne ile çıkılıyomuş eğer varsa biz iki günfalan mutlaka çıkarız günübirlik. bakıcaz artık çok sıkılırsak çıkar yola başka biyerlere geçeriz :))
hadi bakalım inşallah erken hissederim mal mal anlamamazlık etmem :))
canım gittim geldim. çok şükür oğlumuz 207 gr olmuş herşey yolunda. oynamıyo kerata oynuyo da pek nazlı. ama onu görünce kalbini attığını görünce rahatladım şimdi 17+4 olmuşuz. 20 haftada birdaha ayrıntılıya gircez. orda çoook ekstra birşey görmezsek yola devam. as yaptırmıyacağım.
erverdiyi soran kızlar tatile gitti. gidişi ani oldu. tam neresiydi hatırlamıyorum ama apar topar gitti.

ALABAMACIMMM gözün aydın oğluşunu görmüşsünnn... inanası gelmiyor insanın... herbirşeyi tamam ve sadece 207 gr.... allah nazarlardan saklasın... sağlıkla 9 ayı tamamlayacaksın arkadaşım içini ferah tut... herşey böyle normal seyrinde güzel güzel geçip gidecek... bir bakmışsın... kucağında... az kaldı... opuyorumnanaktan

hülyacım ağustosda tam 39 oluyorum aslında hamile kaldığımda 38.5 dum.

evet badecim çok şükür görüştük oğlumla keyif yerinde öyllle sermiş yatıyo kerata :) uykucu.

Badenur sanırım rahim filmi (HSG) çektirmekten çekiniyor galiba ben geçen yıl çektirmiştim hafif bir adet başlangıç sancısı var okadar bu sancıda 1 sn lik (masaya yatman işlemin olması ve kalkman 10 dk filan sürüyor) bende gitmeden burayı okumuştum korkmuştum ama değilmiş uyutularak çektirenler bile varmış korktukları için bence korkma arkadaşım muayeneden daha kolay

BAHARNAZ hoşgeldin... tedavin hayırlı olsun ... müjdeli haberlerini paylaşalım inşlallahh... bu yolda kimse üzülmesin... yorulmasın... acı çekmesin... istediğimiz o kadar insani, o kadar masumca birşeyki... sadece anne, baba olmak istiyoruz... başka birşey için asla bu çabayı harcamazdım asla...

Kızlar ben de en son 2008 Aralık ayında rahim filmi çektirdim.Film çekilirken dediğiniz gibi hiç doğru düzgün acı falan hissetmiyorsun.Benimki de öyle olmuştu.Sonra kanllarda ve rahimde de bir sorun yok dedi dr ben de çok rahatlamış olarak eve döndüm hatta bir sürü de planlar yaptım kafamda moralim de iyi olunca.Eve bir geldik çekimden 2-3 saat sonra bir sancı başladı bende korkunç ki anlatamam.kıvrandım durdum.O verilen ilacı dağılması sırasında olabiliyormuş.Sonra daha önce rahim filmi çekilen arkadaşları aramıştım.Bizim de oldu falan dediler ama benim ilk çekildiğinde ki o yıllar da daha 1998 felan yani.Hiç sancım falan olmadı.Gayet rahattım.

HÜLYACIM, PATİKLERCİM rahim filminden önce okuduklarım beni korkutmuştu ama sonra sizin dediklerinizle korkum geçti... sadece adetten sonraki 8. - 9. günümü bekliyorum, büyük bir ihtimalle cuma ya da cumartesi...

badenur sanırım çektirmekten değil de sonrasından ya birşey çıkarsa diye ya illa histeroskopi derlerse diye korkuyor.
hülya ben 3 kere çektirdim hiç öyle bir ağrı olmadı. ama son seferinde sağ tüp spazm yaptı sıvı geçmedi sıvı verilirken kuvvetli adet sancısı gibi kasılma oldu. dayanılmayacak birşey değildi. sanırım senin ağrın benim tüpün spazm yapması istisnai şeyler. normalinde iyi bir yerde hiç ağrı olmuyor.

canım duygularımı çok iyi dile getirmişsin... başta film çektirmekten korkuyordum ama o geçti... şimdi en büyük korkum ciddi birşey çıkması... tabii histeroskopide bunlardan biri... ama birde bu filmde önceki bu kadar emek, bu kadar hayal kırıklığı boşuna yaşanmış çıkarsa yıkılırım... şu an hep keşke daha önce birisi bana bunu çektir deseydi diyorum... diliyorumki, önceki doktorlarımın gerek görmediği gibi gereksiz yere çektirmiş olayım... yok süregelen bir ihmal varsa o zaman çok üzülürüm...

ERVERDİ, çektireceğim ... adetin 8-9-10. günü çektirmek için en uygun gün olduğu için bekliyorum...

hülyacım ağustosda tam 39 oluyorum aslında hamile kaldığımda 38.5 dum.

evet badecim çok şükür görüştük oğlumla keyif yerinde öyllle sermiş yatıyo kerata :) uykucu.

ultrason çekimlerini burdan yayınlayamaz mısın? biz de görsek ? olmaz mı? delikafadulden

DENİZ tabii senin bebeşinkinide delikafadulden

yaparsınız hadi çok heyecanlı olur delikafadulden

arkadaşlar az önce tahlil sonuçlarımı aldım, ama bunlar çok önemli olmayan şeylerdi, FSH, kolesterol, kan sayımı, falan filan... canımı sıkanları yazayım,

Kreatinin benim 0.6 çıkmış.... normali 0.6 - 1.2 arasıymış , baktım vejeterjan beslenenlerde düşük oluyormuş yazıyor, önemsemem gerkmiyor diye düşünüyorum...

Bİrde kalsiyum düşük çıkmış, ona üzüldüm.. 7.0 çıkmış.... 8.5 ile 10.5 arası olmalıymış... bunu tiroit ilacı kullanmama bağladım, kalsiyumu emiyormuş çünkü....

eveeettt birde prolaktin adetin 3. günü 21.86 çıkmış... normali 4.79 ile 23.3 müş... biraz yüksek diyebiliriz sanki... bunu düşürsem mi sizce? otla falan... :uhm: :uhm: :uhm:

Arkadaşlar YAĞMUR gitti mi gerçekten... KARAMEL gibi... birden....

Yağmur tedavi sürecinde sana destek olabilmeyi isterdim... hepimiz isterdik... kırılıp ya da küsüp gitmene üzüldüm... ben buradan benim için yazılmış her cümlede yalnız olmadığımı bilerek güç kazandım hep... herkese çok şey borçluyum... hiç bir zaman unutamam... bugün yeniden bu savaşın içindeysem, buradaki insanların desteğiyle bunu başarıyorum... kendi adıma herkese bir borcum var... tabii sana da...

Bu aralar KİNDERS'i de göremiyorum... canım, yeni bir yol haritası çizmek için belki biraz erken ama neler yapıyorsun merak ettim???

anmayı unuttuğumuz arkadaşlar var mı başka? sonra kimse beni hatırlamamış deyip üzülenler oluyor ister istemez... kimse unutulmuyor aslında... ne kadar zaman aradan sonra yeniden uğrayanları nasıl coşkuyla karşılıyoruz... unutulsa bir kuru merhabadan ötesi olmaz zaten...

canım duygularımı çok iyi dile getirmişsin... başta film çektirmekten korkuyordum ama o geçti... şimdi en büyük korkum ciddi birşey çıkması... tabii histeroskopide bunlardan biri... ama birde bu filmde önceki bu kadar emek, bu kadar hayal kırıklığı boşuna yaşanmış çıkarsa yıkılırım... şu an hep keşke daha önce birisi bana bunu çektir deseydi diyorum... diliyorumki, önceki doktorlarımın gerek görmediği gibi gereksiz yere çektirmiş olayım... yok süregelen bir ihmal varsa o zaman çok üzülürüm...

ERVERDİ, çektireceğim ... adetin 8-9-10. günü çektirmek için en uygun gün olduğu için bekliyorum...

9-10. güne kalma canım. adet 8 en iyisi. hatta 7 de olabilir. yoksa 3 gün ilişkide bulunmayın gibi şeyler okumuştum bu ayı boş geçirirsiniz ne olur ne olmaz. cuma git sen. inşallah nasılsa birşey çıkmayacak

9-10. güne kalma canım. adet 8 en iyisi. hatta 7 de olabilir. yoksa 3 gün ilişkide bulunmayın gibi şeyler okumuştum bu ayı boş geçirirsiniz ne olur ne olmaz. cuma git sen. inşallah nasılsa birşey çıkmayacak

canım 7. gün cuma , cumartesi eşim olur yanımda, o nedenle 8. gün olsun diyorum... yarın arar alırım randevuyu... echomarda yaptıracağım... filmi aynı gün alıyoruz değil mi? peki filmi yorumlayan bir rapor oluyor mu yanısıra ???

canım gittim geldim. çok şükür oğlumuz 207 gr olmuş herşey yolunda. oynamıyo kerata oynuyo da pek nazlı. ama onu görünce kalbini attığını görünce rahatladım şimdi 17+4 olmuşuz. 20 haftada birdaha ayrıntılıya gircez. orda çoook ekstra birşey görmezsek yola devam. as yaptırmıyacağım.

erverdiyi soran kızlar tatile gitti. gidişi ani oldu. tam neresiydi hatırlamıyorum ama apar topar gitti.

sonra yazayım dedim az daha atlıyordum. maşallah oğluna. :nazar:ultrasonda mı 17+4. benim dr her tarafını ölçtü ama boyuna birşey demedi. yani ultrasonda kaçıncı hafta bilmiyorum. ama geçen çarşamba 250 gr dedi. sanki şişko mu olacak ne annesi gibi :1: aman sağlıklı olsunlar da :nazar:

canım 7. gün cuma , cumartesi eşim olur yanımda, o nedenle 8. gün olsun diyorum... yarın arar alırım randevuyu... echomarda yaptıracağım... filmi aynı gün alıyoruz değil mi? peki filmi yorumlayan bir rapor oluyor mu yanısıra ???

evet çıkınca 5 dakika bekliyorsunuz raporunu da hazırlayıp veriyorlar. rapordan biz pek birşey anlamıyoruz. çekerken de kabaca rahim nasıl bir de tüpler açık mı söylüyor zaten sıvının akışını sen de izliyorsun. çok kısa sürüyor zaten soyunması çekilmesi giyinmesi 10 dakika. hoş tüp doktorları da rapordan çok filmi kendileri görmek istiyor. aklında olsun filmi götür hep.

ultrason çekimlerini burdan yayınlayamaz mısın? biz de görsek ? olmaz mı? delikafadulden

DENİZ tabii senin bebeşinkinide delikafadulden

yaparsınız hadi çok heyecanlı olur delikafadulden

kasım anneleri kısmında hep yapıyorlar ama nasıl ben bilmiyorum. acaba resmini çekip onu mu yüklüyorlar? yoksa herkese scanner gerekir.

Selam kızlar güzel bayanlar a.s.
ben ayın 15 ine kadar yetiştirmem gereken işlerin içinde boğulduğumdan yazamadım size bütün gün böööle harıl harıl çalışşş :hulya: :hulya: :hulya:
inşallah biterrrr

efeniiimmm
alabamadan
başlayım şekerimmm maşallah 207 gr olmuş oğluşunn aman da aman nazar
değmesinn :nazar::nazar:

erverdimm kaz dağlarında oksijen depola bol dinlen yumurtaların kaliteleli olsunlarr iyi tatiller
tatlımm bende tavuklara değil kendime yem vereyimm de iy yumurtlayım bariii :sm_cool:

denizbulut senin işlerin yoğundu geldimi yardımcın evdede çok yorma kendini tadilat var demişşin
aman bu senede denize girmeyiver bak hediyen var senin kışa :teytey: :teytey:

Badenurr tatlımm rahim filmimi bende echomarda çektirmiştim,genetik testimide cerrahide yaptırmıştımm :sm_cool: kolay gelsinn ayrıca sonuçların mükemmel arkadaşım kafana tacak bi şey yokk süper süper :sm_cool:

baharnaz sende hoşgeldin canım

arkadaşlar tahlillerimi aldıktan sonra pastanede birşeyler atıştırdım, en fazla 40 yaşındadır dediğim bir anne ve iki kızı dikkatimi çekti... kızlar 13-14 yaşında gösteriyor... kızlar saçları, giyimleri ve takılarıyla annelerini örnek almışlar... sanki hepsi bir örnek... ama çok şekerlerdi... öyle özendimki... arkadaş gibilerdi... sohbet, şakalaşmalar... çok hoşuma giti... sonra üzüldüm dedimki... elimde tahlil sonuçları.. daha hamile kalıcam da ... 9 ay taşıyıp doğurucam da... besleyip büyütücem de... herşey çoookkkkkkk uzak geldi... hüzünlendim...

patikler tatlım benimde yumurtam büyoyor her ay gittiğimde bu ay gebe kalabilirsniz diyorlardı ama sanırım bende büyüyen ama olgunlaşmayan yumurta var kalite yetersiz sende böyle bir sorun varmıydı boshayallersmile

merye senden ne zaman güzel haber alıcaz tatlım

arkadaşlar tahlillerimi aldıktan sonra pastanede birşeyler atıştırdım, en fazla 40 yaşındadır dediğim bir anne ve iki kızı dikkatimi çekti... kızlar 13-14 yaşında gösteriyor... kızlar saçları, giyimleri ve takılarıyla annelerini örnek almışlar... sanki hepsi bir örnek... ama çok şekerlerdi... öyle özendimki... arkadaş gibilerdi... sohbet, şakalaşmalar... çok hoşuma giti... sonra üzüldüm dedimki... elimde tahlil sonuçları.. daha hamile kalıcam da ... 9 ay taşıyıp doğurucam da... besleyip büyütücem de... herşey çoookkkkkkk uzak geldi... hüzünlendim...

tatlım niye geç olsun bizde ablası gibi değilde annesi gibi dururuz amannn olsunda inşallah akannehir akannehirolumunekankayizsmile

Back
X