- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun inşallah değerin katlanır ve sağlıkla kucağına alırsın. ben doktora kese görmeye gidene kadar folik acid içmeye devam etmiştim. ilk 3 ay folik acidi kesmemek gerekiyor mutlaka devm et. elevit içersen onun içinde yeterince folik var diye bazı doktorlar vermeyebiliyor doktoruna sorarsın. ben balık yağını da hiç kesmedim ama bunu da doktoruna sor. bunun dışında sıcak banyo güneşlenmek vs yasak. bir de öyle 1-2 kilo değil de 6-7 kilo yani 5 kilonun üstünü kaldırma. düşük için tüm doktorların dediği şeyi tekrarlayacağım düşecek bebek düşecektir. çünkü hatalı kromozomdur anomali vardır ve onun yaşamasındansa düşmesi daha iyidir. yaşayacak bebek de sen ne yaparsan yap yaşar. bir de tüpte doktorların hepsi benim bildiğim kalp atışını duyana kadar ilişki yasak diyor. sonrasını da doktora sormak lazım bazısı tamam bazısı olmaz diyor duruma göre.
denizcim ben sata göre 17+4 üm. ultrasona göre 17+5 miş. 207 gr. dedi. Senin satın benden üç gün önceydi sanırım. benim 26 şubat. 250 gr. da çok değil merak etme :)
badecim her gittiğimizde birer çıktı veriyo doktorumuz ama çok böyle belirgin hatlı diiller yarın işyerinden tarar koyarım. kindersin dediği gibi bizde abla gibi durmayalım canım anne gibi duralım benim bi itirazım yok :)
kinderscim saol tatlım işler yoğunmuş kolay gelsin sana. biliyo musun bizde geçen tüp denemelerini denizle aynı zamanda yaptık. ikimizde negatifi yedik. aylar sonra da ben ikinci denememi yapıp sonuç beklerken yine aynı gün benim pozitifimden sonra deniz hamileyim dedi. yani bade ile sende denk gelen bişiler varsa vardır bir sebebi neden olmasınnn inşallah.
badenurdileğin için tşkler canım
kindersms hoşbuldum canım
sizleri okuyarak tanımaya çalışıyorum
merye canım hadi hayırlısı sağlıkla bebişini kucağına alırsın bebişin sana sıkı sıkı sarılsın
transfer günü yapıcaklarımı listelemem lazım o kadar çok şey yazıyorlarki :))
kızlar ben vbugün biraz havalarda uçacam içim çok güzel gözlerim parlıyor öyle hissediyorum bugün değerim hamilesiniz dediler allah isteyen herkese nasip etsin yine çok sevinmek istemiyorum herşey iyice netleşsin ondan sonra daha çok sevinecem allahım isteyn bütün hanımları sen sağlıklı anne olmayı nasip et ve hamişlerin hepsini sağlıkılı doğurmalarını nasip et
benim soran ve sormayan bütün arkadaşlara kocaman öpücekler selamlar saygılar
inşallah sıradaki arkadaşlar erverdi patikler badenur yağmursesi zarpandit kinderms hülya59 hatırlayamadılklarım inş.sizlerde aklıma gelenleri yazdım
ama kızlar size birşey söyleyeyim mi eğer tüp yapacaklara özellikle söyleyeyim transfer günü sürekli burnumdan nefes alıp yavaş yavaş ağzımdan verdim etkisi varmı bilmiyorum ama sizde öyle yapın
bu arada bana bu aşamada özellikle herhangi bir tavsiyede bulunacak olan arkdaşlar varsa lütfen şimdi bana çok yavaş hareket et asla korkma heyecan yapma ani hareketlerden kaçın kaplıcaya gitme bir kilo bile taşıma diyorlar bir de bu aralar dr.demiyor ama özellikle bazı tanıdıklar ilişki bu ara önermiyorlar bazılarında iyi olmuyormuş dediler
hamiş arkadaşlar şimdi ben balıkyağı elevite devam edeyim mi folik asit alayım mı gerçi dr .ma söyleyecem ne diyecek bakayım daha önce sordum alma dedi ama şimdi hamileyim inanmıyorum ama dediğim gibi hala temkinliyim
allahım sen isteyen herkese nasip et sağlıkla huzurla amin
SİZİ SEVİYORUM UMUT ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
UNUTTUĞUM VARSA KİMSE ALINMASIN GÜLLER
[
allah sanada nasip eder inşlah caım evet ama bahçecide ilk gittipim dr beni çok korkkutmuştu o kadar korkunç bir tabla çizmişti ki hıçkıra hıçkıra oradan ayrılmştim kaçgün kendime gelemedim diyordiki değil doğal yolla tüple bile hamile kalman imkansız sana asla tüpü bile önermiyorum demişti dosyanıza yazdım demişti -tedavi önermiyoruz -diye yaparsanız sadece masraflarınızla kalırsınız demişti sizinki kesinlikle mücize olur demişti ben bir düşüm var demiştim bana mucize olmuş diyordu
normalde yumurtalar badaem gibi olurmuş benimkiler yuvarlakmış kalitesi çok düşükmüş
bilmem ne bilmem
ama anatolyadki ise dediki kesinlikle yanlış söylemişler sen doğal yolla bile kalırsın ama yaşın 38 ve yumurta sayın az ama kalitesi kötü değil sadece yumurtan az demişti
ben asla senin içini karatacak cümleler etmem a kadar şanssız değilsin demişti
arkadaşım ne güzel bir haber bu.... :ecrin_bebek: siteye yeni bir heyecan daha katıldı... dilerim bebeğin seni hiç üzmez, 9 ay sağlıklı bir hamilelik yaşarsın... herşey normal seyrinde gelişir inşallah... sende burdan gelişmeleri bizimle sevinç olarak paylaşırsın... üzüntüler olmasın hiç... :lepi:
sağol canım ablamda sakın ilişki olmsın hatti uzun süre yapmayın diyor dr transferden 3gün olabilir demişti ama ben özellikle sormadım kitapcıkta yazıyordu ve ben hiç folik asit içmedim yok dedi dr. sadece crinone jel verdi okadar
haklısın düşecek bebek düşecektir benim bu arada ikiz galiba öyle dediler yine sorayım dr ona göre ama elevit birkaçtane kaldi ona devam edeyim yani
canım daha önce hamilelik yaşamadığım için bu konularda bilgi veremem, yorum yapamam ama sana tek önerim, kendini strese sokacak her türlü düşünceyi kafandan atmaya çalış, her anını bu sevinçle pozitif düşünerek yaşa.... hayatta herşey olacağına varıyor... ama kötü düşünceleride hiç bir zaman kendimize kondurmamamız lazım... zemuszemus
evet caım haklısın hem pozitifte hemde herşey olacağına varıyor allahım sen isteyen hherkese bebeklerii nasip et
öptümcanım benim çıkmam lazım hekese selam ve saygılar sen dedinya burdan çok şey öğrendim yağmursesi için yazdığın bölüm çok güzeldi kesinlikle ben çok şey öğrendim heppinize çok teşekkiür ederim
ya deniz bulut benim kuyruk sokumu kemiğimde çok acıyor ve vajindudaklarında birşeyler hissediyorum _bunları az önce yazdım mı bilmiyoru_ ne oluyr bi fikrin varmı
ya rabbim neylerse güzel eyler ne yaprsam yapayım ne yazmışsa öyle çıkacak fazla korkmamalıyım
merhaba arkadaşlar,
bende 38 yaşındayım ve bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu ay klomen kullandım, perş. günü doktora gideceğim.
Kısmet bakalım...
PATıKLER canım, Ata ilköğretim okulu hakkında bende etrafımdan iyi şeyler duymuştum, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... daha üniversite sevincinide yaşayacaksınız o miniğin... bir bakmışsın kocaman oluvermiş... sağlıkla inşallah... karedeşiyle birlikte... yerimseniben
canım bu sefer güzel bir sonuçla hepimize müjde verirsin inşallahhhh... hayırlısı olsun ama ne olur artık birşeyler kolay kolay olsunnnnn...
arkadaşlar tahlillerimi aldıktan sonra pastanede birşeyler atıştırdım, en fazla 40 yaşındadır dediğim bir anne ve iki kızı dikkatimi çekti... kızlar 13-14 yaşında gösteriyor... kızlar saçları, giyimleri ve takılarıyla annelerini örnek almışlar... sanki hepsi bir örnek... ama çok şekerlerdi... öyle özendimki... arkadaş gibilerdi... sohbet, şakalaşmalar... çok hoşuma giti... sonra üzüldüm dedimki... elimde tahlil sonuçları.. daha hamile kalıcam da ... 9 ay taşıyıp doğurucam da... besleyip büyütücem de... herşey çoookkkkkkk uzak geldi... hüzünlendim...
kızlar ben vbugün biraz havalarda uçacam içim çok güzel gözlerim parlıyor öyle hissediyorum bugün değerim hamilesiniz dediler allah isteyen herkese nasip etsin yine çok sevinmek istemiyorum herşey iyice netleşsin ondan sonra daha çok sevinecem allahım isteyn bütün hanımları sen sağlıklı anne olmayı nasip et ve hamişlerin hepsini sağlıkılı doğurmalarını nasip et
benim soran ve sormayan bütün arkadaşlara kocaman öpücekler selamlar saygılar
inşallah sıradaki arkadaşlar erverdi patikler badenur yağmursesi zarpandit kinderms hülya59 hatırlayamadılklarım inş.sizlerde aklıma gelenleri yazdım
ama kızlar size birşey söyleyeyim mi eğer tüp yapacaklara özellikle söyleyeyim transfer günü sürekli burnumdan nefes alıp yavaş yavaş ağzımdan verdim etkisi varmı bilmiyorum ama sizde öyle yapın
bu arada bana bu aşamada özellikle herhangi bir tavsiyede bulunacak olan arkdaşlar varsa lütfen şimdi bana çok yavaş hareket et asla korkma heyecan yapma ani hareketlerden kaçın kaplıcaya gitme bir kilo bile taşıma diyorlar bir de bu aralar dr.demiyor ama özellikle bazı tanıdıklar ilişki bu ara önermiyorlar bazılarında iyi olmuyormuş dediler
hamiş arkadaşlar şimdi ben balıkyağı elevite devam edeyim mi folik asit alayım mı gerçi dr .ma söyleyecem ne diyecek bakayım daha önce sordum alma dedi ama şimdi hamileyim inanmıyorum ama dediğim gibi hala temkinliyim
allahım sen isteyen herkese nasip et sağlıkla huzurla amin
SıZı SEVıYORUM UMUT ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
UNUTTUĞUM VARSA KıMSE ALINMASIN GÜLLER
[
merhaba arkadaşlar,
bende 38 yaşındayım ve bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu ay klomen kullandım, perş. günü doktora gideceğim.
Kısmet bakalım...
teşekkürler deniz,
arkadaşlar, iki aydır doktorsuz deniyorduk, olmadı. Bunun üzerine gerekli testler filan yapıldı, doktor maşallah hormonlar iyi çıkmış dedi. Yumurtalık rezervim azalmış, eşimin morfoloji de %2 .
Bu ay klomen deneyelim, gelecek ay aşılama deneriz dedi. Bu ay fazla ümitlenmesem mi ki?
Bu klomende yumurtalıklarımda ağrı yaptı hep, sağlı-sollu ama daha çok sağda. Bugün karnım ve belimde ağrıdı epey. Normalmidir?
perşembe gelse de gitsem doktora bakalım ne diyecek.
evet caım haklısın hem pozitifte hemde herşey olacağına varıyor allahım sen isteyen hherkese bebeklerii nasip et
öptümcanım benim çıkmam lazım hekese selam ve saygılar sen dedinya burdan çok şey öğrendim yağmursesi için yazdığın bölüm çok güzeldi kesinlikle ben çok şey öğrendim heppinize çok teşekkiür ederim
ya deniz bulut benim kuyruk sokumu kemiğimde çok acıyor ve vajindudaklarında birşeyler hissediyorum _bunları az önce yazdım mı bilmiyoru_ ne oluyr bi fikrin varmı
ya rabbim neylerse güzel eyler ne yaprsam yapayım ne yazmışsa öyle çıkacak fazla korkmamalıyım
Gerçekten artık kolay olsun yaaa...
Bu arada görümcem hamile benden 5 yaş küçük, bir tane 8 yaşında kızı var. Hiç sabırlı biri değil. Yani iki çocuk bakacak kapasitede hiç değil. Bunu düşünmüyorduk ama kaza oldu diyor. Bu kaza işi de nasıl olur bilmiyorum. Biz günü gününe ayarlarız bişi olmaz insanlar kazara hamile kalır... Neyse sağlıcakla kucağına alsın inşallah....
Badenur'cum ben hep genç anne olmak istemiştim. Ama olmadı. Fakat kızım dünyaya geldiğinde çallıştığım için onun bana ne kadar çok ihtiyacının olduğunu anbladım. Bebekken bile sabahın köründe benim kalktığımı hisseder uyanır ve ben evden çıkarken gömleklerimi çekiştirir ve o halde işe giderdim ben. Bu durum insanı çok üzüyor. Halen onu okuldan alamadığım için veya karşılayamadığım için zaman zaman ağlıyor. Şimdi ise şunu söylüyorum. İnşallah ileri yaş annesi olurum. Hiç değilse emekliliğimde 5-6 yaşında olur, okula, heryere ben alır ben götürürüm. Annesinin olduğunu hisseder çocuk....
Hyırlı uğurlu olsun canım. Allah tamamını erdirsin inşallah...
Hoş geldin canım.
günaydın a.s.
ben de 3 sene önce klomen kullanmıştım. ağrı yapıyor merak etme. adet olana kadar da geçmiyordu sanırım. inşallah sen adet olmazsın tabii. hayırlısı olsun
PATİKLER canım, ne güzel kazalar onlar öyle... bize de hiç uğramadı, hani belki bu olayı hiç önemsemeyip, üzerinde durmasak, aynı kaza bizi de bulacak... ben buna diyorumki, bazı insanlar bazı şeyleri hiç beklenmedik şekilde kolayca elde edebiliyor, bazıları da mutlaka tırmalaya tırmalamaya ulaşmaya çalışıyor aynı şeye... şans mı? kader kısmet mi? eminim ki zor elde edilen herşey daha kıymetli ama...
Geç yaşta anne olmanın böyle bir güzelliği olabileceği sen söyleyince aklıma geldi inanki... hani ben bunu niye düşünemedim ki hesabı... çok doğru söylüyorsun, şimdi düşünüyorum çalıştığım dönemde anne olsaydım, o çocuğa ayıracak, onunla paylaşacak hiç zamanım olmayacaktı, üstelik o dönemlerde mutlaka çalışmamda şarttı... ama şimdi bir bebek sahibi olursam mutlaka onu ben büyütmek istiyorum (tabii yeterli ömrüm olursa)... herşeyi ben öğretmek istiyorum, her anını dolu dolu yaşamak istiyorum... eğer tekrar çalışmaya başlarsam, hamileliğimin ilk aylarında ayrılırım işten... hani görmemiş bir hamile kalmış, ne yapacağını şaşırmış olurum herhalde kaydirigubbakcemile3