ben burdaki herkesi ayrı ayrı seviyorum valla inşallah kırgınlıklar geçicek :1hug: :1hug: a.s.
selam kızlar
merye cim ne güzel işte gögüsler büyümüş keşke benimkide büyüse kaydirigubbakcemile3
bak normalmiş tatlımmm herkesinki büyomuşş olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
akşam uğradım şöyle bir gün içinde hiç vaktim olmadı yaaa çalış çalış :bbo: :bbo: bööle oldum valla
water scım sen nasılsın? a.s.
waterss;iyi akşamlar canım.hoşgelmişsin.iyimisin?ya kız?kızlar?
İyiyim Erverdi'cim sen nasılsın ? kızlar iyi çok şükür bir yaramazlık yok, iş yerinde işlerimi toparlıyorum arkadaşlara devredeceğim diğer yandan ev ve diğer işler her işin kendi içinde bir rutini oluşuyor 10 dk önce kızımın yuvadan arkadaşlarının annesi aradı 2 arkadaş oturmaya gelecekmiş yarına bir şeyler hazırlayacağım az sonra..işte böyle senden ne habeler iyi misin ?
roniyam;Deniz ve Alabama nın sonuçları maşallah çok iyi.ikisi de inşallah turp gibi sapasağlam hayırlı evlatlar doğuracaklar.Deniz buralarda, Alabama tatilde.kızın büyümüştür.umarım sağlığı yerindedir.
Deniz'cim guzel haberlerine ck ama cok sevindim :)
Harika bir cocuk geliyor, biliyorum.
bizimkiler fena değil o zaman anladım. Yıkama öncesi 36 milyonmuş, sonrası 11 mily. olmuş. Hareketli %95 demişler yıkama sonrası, o biraz abartı geldi bana.
Peki progesteron testi yaptırsam mı ki bende? progestanda kullanıyorum ya, yanlış etkiler değil mi testleri?
Doktorlar ağustosta başlayalım koruyucu tedaviye demişlerdi, ilk kontrollerim var o zaman ama aklım karışık biraz. Kontrol zamanı konuşacağım yine, biraz daha uzatabilirmiyiz veya tedavi öncesi yumurta toplattırsam faydası olurmu diye.
Bir de 10 gün önceki spermiogramda 51 mily. olan sayı, aşılama günü 36 mily. düşmüş, normalmi ki bu? 10 günde bu kadar düşermi yahu?
Canim sagol bilgilendirdigin icin. Ikisi icin de cok sevindim. insallah senin de guzel haberini alirim en kisa zamanda.
Ben iyiyim ama coook yorgunum. malum gece uykularim azaldi, gunduz de butun vaktimi aliyor. Ama olsun bugunleri cok bekledim hic sikayet etmiyorum.
Kizim buyudu teyzesi, cok tatli masallah. Bugun 5 haftasi bitti. Allah herkese bu duyguyu nasip eder insallah.
Cok sevgiler
Erverdı tesekkurlera.s.
Deniz,Alabama sızlerı guzel sonuclarınız ıcın cok tebrık edıyorum, yasasın!
Badenur, Vanilya sonuclarınız ıcın cokkk gecmıs olsun fakat yola devam edıyoruz, daha pes etmek yok bıze... Zararin neresinden donsek kardir derim. Bunu simdı ogrenmeniz bile bir sonraki tedavi icin isik tutup yardimcı olacak ve ona gore tedavi planlari yapilacaktir. Umarim kisa surede kendinizi toparlar, guvendiginiz doktorlarla yola devam edersiniz. Eminim biraz toparlandiktan sonra guzel kararlar alacaksiniz. Hepimize bol sanslar.a.s.
Kindersms, Yagmur umarım ıyısınızdır.kaydirigubbakcemile3
Ismini yazamadigim tum arkadaslara sevgiler.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sayı hareketlilik normal o zaman. morfoloji falan da iyiyse sorun yoktur. ağustosta koruyucu tedaviye başlayacaksan hamile kalınca en az 8-10 ay beklenecek. bir zararı yokmuş değil mi?eğer denemek için 1 ayın daha varsa klomen ile 2-3 yumurta gelişirse onlar toplanıp tüp denenemez mi? bunu konuştun mu hiç?ayrıca tüp aşılama zamanı sigara içmen de hamile kalma olasılığını % 25-40 gibi azaltıyormuş. koruma programında içmenin zararlarını da kendin söylemiştin. bence bunu da halletmenin tam zamanı.ben bu konuda yağmur u özledim. nasıl olsa hala içiyordur. olsaydı şimdi döverdim :)))
Kızlar Istanbul'dan Herkese Merhaba ve Gunaydınlar,
Umarım herkesın keyfı yerındedır. Denız ve Alabamanın sonucları ıyı cıkmıstır ve yenı bebek hamıle haberlerı vardır. Son bır kac hafta hıc ınternete gıremedım kusura bakmayın lutfen ama sızlerı de merak etmekten kendımı alamadım. Simdı Atasehır Memorial'deyiz, doktoru beklıyoruz bakalım ne sonuclarla ve kararlarla donecegız, sonra yazarım.
Erverdının sımdı yazısını okudum, bol sanslar canım. Insallah hayırlısıyla birlikte hamile kaliriz.
Geriye donup okuyunca yenıden yazarım.
Herkese kucak dolusu opucukler...
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
çiçeklerim elimde kaldı..unutmuşum.38 in güllerine..
hepinizi sarıyorum.bugün şansa ihtiyacım var.yanımda olun emi.11 de memorialde olacağım.
hepinizi sarıyorum.bugün şansa ihtiyacım var.yanımda olun emi.11 de memorialde olacağım.
Kızlar Istanbul'dan Herkese Merhaba ve Gunaydınlar,
Umarım herkesın keyfı yerındedır. Denız ve Alabamanın sonucları ıyı cıkmıstır ve yenı bebek hamıle haberlerı vardır. Son bır kac hafta hıc ınternete gıremedım kusura bakmayın lutfen ama sızlerı de merak etmekten kendımı alamadım. Simdı Atasehır Memorial'deyiz, doktoru beklıyoruz bakalım ne sonuclarla ve kararlarla donecegız, sonra yazarım.
Erverdının sımdı yazısını okudum, bol sanslar canım. Insallah hayırlısıyla birlikte hamile kaliriz.
Geriye donup okuyunca yenıden yazarım.
Herkese kucak dolusu opucukler...
merhaba ara ara uğruyorum siteye. inşallah herşey yolundadır. bende tahlil yaptırdım sonuçlar kötü malesef. gerçekten artık kafayı sıyırma noktasındayım. 28 yaşındayım erken menopozdayım 16 yaşımdan beri. Niye böyle oldu diye kafayı sıyırcam artık. İlaçla adet olabiliyorum sadece, Üstüne üstlük bir de bu ay adet miktarımda azalma oldu, çok moralim bozuk, lütfen bana taviyelerde bulunun. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok çaresizim. Yumurta yok, adet zaten göremiyorum, sürekli şişlik, hazımsızlık,kilo alma, ateş basması. En son dün aldığım tahlil sonuçları fsh:44, e2:20, lh:18, prolaktin:11, tsh:3,86. Adet miktarı ilaçla bile çok az artık, off ben napıcam ya...
canım ne oldu dönmedin mi? ben döndüm ama yine çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?