38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kindersms'cim sağol iyiyim arkadaşım sen nasılsın ? ben arasıra uğrayabiliyorum bir koşturma ile geçiyor her şey.Yarım yarım da olsa takip ediyorum sen neler yapıyorsun hangi aşamadasın ? benim kız şimdi yanıma geldi klavyelere basıyor zor yazıyorum..

waterss;iyi akşamlar canım.hoşgelmişsin.iyimisin?ya kız?kızlar?

İyiyim Erverdi'cim sen nasılsın ? kızlar iyi çok şükür bir yaramazlık yok, iş yerinde işlerimi toparlıyorum arkadaşlara devredeceğim diğer yandan ev ve diğer işler her işin kendi içinde bir rutini oluşuyor 10 dk önce kızımın yuvadan arkadaşlarının annesi aradı 2 arkadaş oturmaya gelecekmiş yarına bir şeyler hazırlayacağım az sonra..işte böyle senden ne habeler iyi misin ?

ben iyiyim arkadaşım..işleri devredeceğine göre izne ayrılıyorsun artık.hadi çoğu bitti azı kaldı....kaldı dedim de...sahi doğum ne zaman?gün belli mi?...şimdi artık küçük kızına evde yer açma telaşları başlamıştır.

benim tedaviye gelince artık bu ay ne kadar yumurta varsa şansa....neyse halimiz çıksın falımız misali.hayırlısı be...yaşıyacağız ve göreceğiz.gerşey nasip kısmet...
görüşmek üzere....kız rahat vermediğine göre çıkarsın belki....iyi akşamlar

Canim sagol bilgilendirdigin icin. Ikisi icin de cok sevindim. insallah senin de guzel haberini alirim en kisa zamanda.
Ben iyiyim ama coook yorgunum. malum gece uykularim azaldi, gunduz de butun vaktimi aliyor. Ama olsun bugunleri cok bekledim hic sikayet etmiyorum.
Kizim buyudu teyzesi, cok tatli masallah. Bugun 5 haftasi bitti. Allah herkese bu duyguyu nasip eder insallah.
Cok sevgiler

Kızlar Istanbul'dan Herkese Merhaba ve Gunaydınlar,

Umarım herkesın keyfı yerındedır. Denız ve Alabamanın sonucları ıyı cıkmıstır ve yenı bebek hamıle haberlerı vardır. Son bır kac hafta hıc ınternete gıremedım kusura bakmayın lutfen ama sızlerı de merak etmekten kendımı alamadım. Simdı Atasehır Memorial'deyiz, doktoru beklıyoruz bakalım ne sonuclarla ve kararlarla donecegız, sonra yazarım.

Erverdının sımdı yazısını okudum, bol sanslar canım. Insallah hayırlısıyla birlikte hamile kaliriz.

Geriye donup okuyunca yenıden yazarım.

Herkese kucak dolusu opucukler...

ooooooooooooooooooo hoşgedin zarpandit.çok çok günaydınlar
henüz günaydın demek için açmıştım.hoşgeldin 38 e..hadi işlerin rsas gitsin.tabiii benim de.tabiii hepizin de...bol şanslar

günaydın kızlar günaydın güller günaydın 38

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çiçeklerim elimde kaldı..unutmuşum.38 in güllerine..
hepinizi sarıyorum.bugün şansa ihtiyacım var.yanımda olun emi.11 de memorialde olacağım.

Erverdı tesekkurlera.s.

Deniz,Alabama sızlerı guzel sonuclarınız ıcın cok tebrık edıyorum, yasasın!

Badenur, Vanilya sonuclarınız ıcın cokkk gecmıs olsun fakat yola devam edıyoruz, daha pes etmek yok bıze... Zararin neresinden donsek kardir derim. Bunu simdı ogrenmeniz bile bir sonraki tedavi icin isik tutup yardimcı olacak ve ona gore tedavi planlari yapilacaktir. Umarim kisa surede kendinizi toparlar, guvendiginiz doktorlarla yola devam edersiniz. Eminim biraz toparlandiktan sonra guzel kararlar alacaksiniz. Hepimize bol sanslar.a.s.

Kindersms, Yagmur umarım ıyısınızdır.kaydirigubbakcemile3

Ismini yazamadigim tum arkadaslara sevgiler.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba ara ara uğruyorum siteye. inşallah herşey yolundadır. bende tahlil yaptırdım sonuçlar kötü malesef. gerçekten artık kafayı sıyırma noktasındayım. 28 yaşındayım erken menopozdayım 16 yaşımdan beri. Niye böyle oldu diye kafayı sıyırcam artık. İlaçla adet olabiliyorum sadece, Üstüne üstlük bir de bu ay adet miktarımda azalma oldu, çok moralim bozuk, lütfen bana taviyelerde bulunun. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok çaresizim. Yumurta yok, adet zaten göremiyorum, sürekli şişlik, hazımsızlık,kilo alma, ateş basması. En son dün aldığım tahlil sonuçları fsh:44, e2:20, lh:18, prolaktin:11, tsh:3,86. Adet miktarı ilaçla bile çok az artık, off ben napıcam ya...

sayı hareketlilik normal o zaman. morfoloji falan da iyiyse sorun yoktur. ağustosta koruyucu tedaviye başlayacaksan hamile kalınca en az 8-10 ay beklenecek. bir zararı yokmuş değil mi?eğer denemek için 1 ayın daha varsa klomen ile 2-3 yumurta gelişirse onlar toplanıp tüp denenemez mi? bunu konuştun mu hiç?ayrıca tüp aşılama zamanı sigara içmen de hamile kalma olasılığını % 25-40 gibi azaltıyormuş. koruma programında içmenin zararlarını da kendin söylemiştin. bence bunu da halletmenin tam zamanı.ben bu konuda yağmur u özledim. nasıl olsa hala içiyordur. olsaydı şimdi döverdim :)))

Son düzenleme:

roniyam ii dileklerin için sağol. minik kızını öp bizim için

zarpandit hoşgeldin özlettin kendini. nasıl geçti tatil? şimdi neler yapıyorsun?

İlaçlara hamileliğin 6.ayında bile başlayabiliriz dediler. Gebelik progesteron hormonu çok salgılanacağı için başlı başına bir risk ama artık onları göze aldık. Hatta vitamin hapları bile tehlikeli artık kanserde ama folik asite izin verdiler. Bu yola girdik madem öncelik gebelik sağlığı diye düşünüyoruz şimdi, madem riski göze aldık, olacaksa bebiş sağlıklı olsun bari sempatiksalakcinni
Bu söylediklerinin hepsini ağustosta konuşacağım doktorla, benim de aşılamadan sonra aklıma geldi buraları okudukça. İhtimal dahilinde tabi. Kaderci davranıp, sonra pişman olmaktan korkuyorum bende, şansım olursa en azından bir sefer denemek isterim.
Sigara konusunda haklısın, yağmura ne kadar kızdığınızı da gördüm sırnaşık şey Bende kendime en az o kadar kzıyorum, bu sigara olayı bugün yarın bitecekkkk sırnaşık şey

Hoş geldiiiiiinnnnnnnnn

hepinizi sarıyorum.bugün şansa ihtiyacım var.yanımda olun emi.11 de memorialde olacağım.

Bol şanslar canım. İyi habrlerini bekleyeceğiz inşallah....

bak sen kimler gelmiş hoşgedin canım sanada öpücük canım

erverdim ne oldu canım nasıl geçti inş.iyi haberlerle dönecen aramıza meraktayım valla şansın bol olsun canım

canım ne oldu dönmedin mi? ben döndüm ama yine çıkıyorum

sevgili deniz nasılsın canım

bütün arkadaşlara kucak dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…