zarpandit kafam karıştı kontroller için izin alırım demiştin ama ne kontrolü? sen tüpü burada düşünmüyor muydun? işe başlarsan nasıl olacak? yoksa çalışmak her durumda iyi kafa dağılıyor azcık
Ay bu arada arkadaşlar, falcı avına çıktım çok komik. Bugün yarın bir gideceğim, bebe olmayacaksa doktorlara boşa para vermeyelim sempatiksalakcinni
Geçen gittiydim, tarot falında elinde kürek bekleyen iskelet çıktı. Kadında "düzenli yaptırman gereken kontroller filan varsa ihmal etme, bak görüyorsun yaşayacağın bir sürü şey var ama elimde kürek bekliyorum diyor" dedi kafamçokkarıştı Güler misin ağlarmısın sempatiksalakcinni
hay ben o falcıyı.........güzelim faydaları olsa kendilerine olur.halaa falcılık yapmazlar köşeyi dönerlerdi.niye fırsat veriyorsun kendini üzmek için onlara...sen çok mantıklı konuşan birisin..ilginç!kafamçokkarıştı
peki bu aşılama yapılırken iğne olmadın mı? ben ilk aşılamamda ne kadar doz iğne olduysam tüp de de aynı dozda iğne oldum. sadeci ilacın markası farklıydı ama işlevi aynıydı. opu işlemiyle yumurta alınmasından başka hiç bir farkı yoktu benim açımdan da o yüzden sordum. neyse sen dediğin gibi tatil takıl hayatım keyfine bak. ama bir daha denersen bence aşılamayı esgeç canım.Aşılamaydı evet. Aşılamada böyle yıkılınca, tüpten iyice korktum alabama. Tüpte negatif sonuç iyice dağıtırdı beni demek...
Birde yorulmuşum 6-7 aydır doktorlar tarafından mıncıklanmaktan, kesilmekten, kurcalanmaktan şimdi tüp mücadelesini hiç gözüm yemedi. İstedim ki bu da uğraştırmadan oluversin, olmadı... Hoş olmasını beklemek de saflık aslında, sperm değerleri düşük biraz, eninde sonunda bize de tüp görünüyor ama onun riskini de hem tüpçüye, hem onkoloğa soracağım işte.
Bendeki tümör kuvvetli derecede E2 ve progesteron duyarlı, tedavi için çok büyük avantaj olan bu durum maalesef tüp bebek ve gebelikte de bir o kadar tehlike teşkil ediyor. Konuşup bir karar vermek gerekiyor tabi ama bu ay işte karar bile vermek istemiyorum. Tatil ilan ettim kendime kafamçokkarıştı
baloncuklu alabama senden ne haber?
peki bu aşılama yapılırken iğne olmadın mı? ben ilk aşılamamda ne kadar doz iğne olduysam tüp de de aynı dozda iğne oldum. sadeci ilacın markası farklıydı ama işlevi aynıydı. opu işlemiyle yumurta alınmasından başka hiç bir farkı yoktu benim açımdan da o yüzden sordum. neyse sen dediğin gibi tatil takıl hayatım keyfine bak. ama bir daha denersen bence aşılamayı esgeç canım.
abcdef;alabamaya bu konuda katılıyorum.yaş kaçtı senin.aşılama bana vakit kaybı gibi geliyor.ama eşinin sayısında ve de ileri hareketliliğinde sorun yoksa sende de yumurtalama problemi olmadıktan sonra neden olmasın..aşılamayla da kalanlar var.hem ikiz bile duydum.olmayınca tüple de olmuyor..kendini hazır hissettiğinde başla bir şekilde.
evet alabama yaa;benimde aynen öyle; tüpte kullanılan ilaçları kullanmıştım.3 yumurtaydı.
yalnız klomenle 2 yumurta...yani çok fazla doz ilaç çok fazla yumurta anlamına gelmiyor.sanki sadece klomenle aşılama denemek daha mantıklı gibi geliyor.
kızlar;yemekteyiz başladı.her ne kadar tasvip etmesem de bir bakayım.kafam dağılır..acıcık kibarlık öğreneyim:roflol:sizlere hoş sohbetler...hoşçakalııınn.
Alabama, bende klomen kullandı. İğne için onay istedi, ona cesaret edemedi. Rezervin azalmış biraz demişti ama klomenle bile 3 yumurta hemencecik 17-18 mm olmuştu. dediğiniz gibi şu az ilaçla tüp denenebilir, zaten onu soracağım tüpçülere de manen hazırlanayım biraz. Aşılama bir daha denemem, doğal yollarla denerim gerçekten daha iyi, en azından adı üstünde "doğal", daha az stres yapıyor. Klomen 8-9mm olan rahmi 5mm e indirdi yalnız...
Yaş 38. Eşimde morfoloji %2, hızlı hareketli %18, yavaş hareketli %38, sayı da 36-51milyon arası. Varikosel başlangıcı varmış.
klomen + aşılama demişin ama sanırım klomen + tüp kastettin :) Bende bundan sonra birşeyler yapacaksam sanırım bu tüp olur. Biraz güçleneyim de :lepi:
Ya geçen bir tanesi kovmuş konukları, kaçırmışım sırnaşık şey Arada takılıyorum ben de, eğlenceli oluyor. Sosyolojik tahlil fırsatı işte sempatiksalakcinni
eşinin ileri hareketlisi ve morfolojisi az kötü. e vitamini ve solgar çinko almıyor mu? etki ediyor gerçekten. hele bir de sigarayı bıraksa. ne güzel yağmuru dövüyordum bu konuda kaçtı. sen hastalıkla uğraşıyorsun diye kıyamadım ama eşini döveyim bari :mymeka:
aşılama sonrası tutunmaya yardımcı diyerek vajinal jel veya iğne vermediler mi?
Alabama, bende klomen kullandı. İğne için onay istedi, ona cesaret edemedi. Rezervin azalmış biraz demişti ama klomenle bile 3 yumurta hemencecik 17-18 mm olmuştu. dediğiniz gibi şu az ilaçla tüp denenebilir, zaten onu soracağım tüpçülere de manen hazırlanayım biraz. Aşılama bir daha denemem, doğal yollarla denerim gerçekten daha iyi, en azından adı üstünde "doğal", daha az stres yapıyor. Klomen 8-9mm olan rahmi 5mm e indirdi yalnız...
Yaş 38. Eşimde morfoloji %2, hızlı hareketli %18, yavaş hareketli %38, sayı da 36-51milyon arası. Varikosel başlangıcı varmış.
klomen + aşılama demişin ama sanırım klomen + tüp kastettin :) Bende bundan sonra birşeyler yapacaksam sanırım bu tüp olur. Biraz güçleneyim de :lepi:
Ya geçen bir tanesi kovmuş konukları, kaçırmışım sırnaşık şey Arada takılıyorum ben de, eğlenceli oluyor. Sosyolojik tahlil fırsatı işte sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?