bu sözü varya dün akşam salam getirdim diye dizide kullanmışlar Yahşi Cazibe birde üstüne salam getirmişler güldüm şimdi de aynı sahne aklıma geldi güldüm :)) komik bir dizi azerice kelimelerle süslenmiş böyle cuk oturan espriler olmuş.gunaydın arkadaşlar
dunkü sıcak saatlerden sonra guzel ve huzurlu bır sabaha başlamak cok guzel. ..
... vanılya yenı bır tedavıye başlıyacakmıssın ..tatıl sonrası boyle bır tedavı planlanması bence mukemel.. o guzel enerjı ve dopıngle mutlaka başarılı olacaktır .. şimdiden tebrıkler ..
....baharnaz gerıye sayım başladı .. 3 .. 2.. 1 ..ve mutlu son ...
....zarpandıt gordugum kadarıyla tedavı planları ve programları saglam devam edıyor .. tebdıl - i mekanda fayda vardır .. inşallah turkıye sana uğurlu gelecek ..
.... beyaz inşallah hamılesındır . embrıyolar cok guzel gelışmış ..
ismini sayamadıgım tum arkadaşlar
ay canım inşallah bu filmin sonu mutlu biter
''hepınıze azerbeycandan dıyarından selam getırmişem ''
şu renkli yazıyı nasıl seçiyorsun. ben aşağıda seçiyorum ama tuhafnyazılar çıkıyor.
evet senin diğer topiğe yazdım canım 11.gün toplandı kafam gitmiş ya
test yapmaya korkmaya başladım desem daha dün yapcam diyordum bugünse kararsıızım
Ben de senin gibiydim erken test yaptim deger cok kucuk cikti sonra 2 gunde bir testler yapacaksin zaten kolun delik desik olacak kan aldirmaktan.... bence en azindan yarini bekle. Gec tutunmustur sudur budur bir suru sey olabilir cikan sonuc sevindirir uzer ama inan bana kesin sonuc icin en az 12. gun degeri esas aliniyor o da 14. gun tekrar bakilip 2 ye katlama gorulerek hah tamam saglikli bir hamilelik baslangici denilebiliyor.
Bugun ogrenecegin sonuc senin icin kesin bir sonuc degil yani.
Bu arada pek cok hamilenin hic bir belirtisi olmuyor, belirti icin o kadar erken ki!
Ama ne kadar zor beklemek cok iyi biliyorum. Keske yapabilsen derin bir nefes alip cikacak sonuca odaklanmadan, tutunmaya calisan embriyoyu da rahat birakarak baska seylerle ilgilensen. Bebecik caba veriyor belki sen endise etme zaten hersey olacagina varacak, Allahtan hayirlisini diliyorum dualarim seninle ama bence sen yine de bekle :)
he anladım. world gibi önce seçip sonra yazılmıyor.:)yazdıktan sonra renk vereceğin harfi maosla seçip altı siyah koyu çizgili A harfine tıkla rengi seç canım
he anladım. world gibi önce seçip sonra yazılmıyor.:)
bu sözü varya dün akşam salam getirdim diye dizide kullanmışlar Yahşi Cazibe birde üstüne salam getirmişler güldüm şimdi de aynı sahne aklıma geldi güldüm :)) komik bir dizi azerice kelimelerle süslenmiş böyle cuk oturan espriler olmuş.
sen çok yaşa canım
nasıl gidiyor gezmelere başladınmı?
bence de yap hatta yarın yap 10. günde iyi diyorlarZarpandit yaaa kanıma girme test yapabilirsin diye kaydirigubbakcemile3 bir önceki msjda kararsızlığımdan bahsetmiştim şimdi de sempatiksalakcinni ya hakkaten kararsızım .))))))))
sanırım böyle
iyi yapıyoruz :))) ya sen benim önde gidenimsin. sen sonucu al da kendime pay biçeyim:))) ya bişi dicem çok ilginç diyorum ya karnımın içinde bir heyecan bir kaygı var rahat değilim. göbek değiğimin o kısmı sızladı az önce bak gene ümitlendim:)öyle öyle kaydirigubbakcemile3
Beyaz biz napıyoruz böyle ya gerçekten güzel oyalıyoruz birbirimizi opuyorumnanaktan
evet canım .. dun bakunun en guzel meydanına gıttık ..'' azadlık meydanı ''dıyorlar..sovyet rusyanın zulmundee ve baskısından kurtulmak için ılk kıvılcım bu meydanda yakılmıs .. turkce anlamı '' ozgurluk meydanı '' .. cok guzel bır mımarısı var .. eskı rus taş evlerı ve bınaları restore etmısler .. fakat magazadakı urunler hep turk malı .. hatta cok komık bır sey oldu .. bır ayakkabı magazasına gıttık .. cok guzel ayakkabılar .. ben denıyorum .. a .. cok guzelmıs falan dıyorum .. kızlar guluyor .. eşim sordu bunlar ne malı ? .. kız guluyor .. Turkıyeden gelıyor dedı .. ben de guldum ..bilmiyorumkismile
.. butun bu restore işlerını Alıyevın karısı organıze edıyormus .. devlet ışlerınde cok sozu gecen bırıymış ..
ılgınç ızlenımlerım oluyor .. ılerıkı gunlarde sıkılmazsanız paylaşmak ısterım
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. embriyolar zaten iki gün yaşarlarmış. tutunamayan 2. günün sonunda ... tutunan devam 12 gün değil 2 gün sonunda öğrenecekler insanlar ileride ama bize yetişmez sanırım.Beyaz ve Baharnaz, bana bir arkadasim transferlerimden birinden sonra " tutmussa zaten simdiye kadar tutmustur, tutmamissa da yeniden denersiniz" demisti. Bu laflari ilk duydugumda biraz uzulmustum, sonra dusununce hakli oldugunu kabul edip endiselenmeyi birakmistim. Cunku bu asamada biz hep olumlu seyler duymak istiyoruz ki en dogal hakkimiz ama bir de gecenin oteki yuzu var tabii....Transferdeki ilk 15 dk, ilk bir saat akabinde de ilk uc gunun onemi hep vurgulaniyor. Eminim bir kac yil sonra transfer sonrasindaki bu sonuc alma surecini daha kisaltan bir yol bulunacaktir. Ama o zaman hepimiz insallah bebeklerimize kavusmus olacagiz. :Saruboceqolayisiyla simdi strese hic girmeyin arkadaslar, icinizi ferah tutun.yerimseniben
Beyaz ve Baharnaz, bana bir arkadasim transferlerimden birinden sonra " tutmussa zaten simdiye kadar tutmustur, tutmamissa da yeniden denersiniz" demisti. Bu laflari ilk duydugumda biraz uzulmustum, sonra dusununce hakli oldugunu kabul edip endiselenmeyi birakmistim. Cunku bu asamada biz hep olumlu seyler duymak istiyoruz ki en dogal hakkimiz ama bir de gecenin oteki yuzu var tabii....Transferdeki ilk 15 dk, ilk bir saat akabinde de ilk uc gunun onemi hep vurgulaniyor. Eminim bir kac yil sonra transfer sonrasindaki bu sonuc alma surecini daha kisaltan bir yol bulunacaktir. Ama o zaman hepimiz insallah bebeklerimize kavusmus olacagiz. :Saruboceqolayisiyla simdi strese hic girmeyin arkadaslar, icinizi ferah tutun.yerimseniben
kızlar lokmam boğazıma dizildi yaa....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
batmanda kapıcılık yapan bir babanın 3 çocuğu da üniversiteyi kazanmış.biri tıbbı,biri hukuku,diğeri de başka bir yeri.babanın 600 tl maaşı var.sevinemiyor .bu maaşıyla bile sadece birini okutmak istiyor.ne zor bir durum.o yoksulluğun içinde kazanmış çalışmış çocuklar.tv de şimdi gösterdi.çok üzüldüm.senağlamasenağlamabir de bizim buralarda okuyan sözde okuyan çocuklara bakın(gerçekten okuyan gençlerimizi yavrularımızı tenzih ederim.).anaları babaları onca para akıtır.sene üztüne sene kalırlar.off of keşke sihirli bir değneğim olsa...böyle durumlarda Robin Hood olasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?