38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bu sözü varya dün akşam salam getirdim diye dizide kullanmışlar Yahşi Cazibe birde üstüne salam getirmişler güldüm şimdi de aynı sahne aklıma geldi güldüm :)) komik bir dizi azerice kelimelerle süslenmiş böyle cuk oturan espriler olmuş.
sen çok yaşa canım

nasıl gidiyor gezmelere başladınmı?

evet senin diğer topiğe yazdım canım 11.gün toplandı kafam gitmiş ya
test yapmaya korkmaya başladım desem daha dün yapcam diyordum bugünse kararsıızım

Ben de senin gibiydim erken test yaptim deger cok kucuk cikti sonra 2 gunde bir testler yapacaksin zaten kolun delik desik olacak kan aldirmaktan.... bence en azindan yarini bekle. Gec tutunmustur sudur budur bir suru sey olabilir cikan sonuc sevindirir uzer ama inan bana kesin sonuc icin en az 12. gun degeri esas aliniyor o da 14. gun tekrar bakilip 2 ye katlama gorulerek hah tamam saglikli bir hamilelik baslangici denilebiliyor.
Bugun ogrenecegin sonuc senin icin kesin bir sonuc degil yani.
Bu arada pek cok hamilenin hic bir belirtisi olmuyor, belirti icin o kadar erken ki!
Ama ne kadar zor beklemek cok iyi biliyorum. Keske yapabilsen derin bir nefes alip cikacak sonuca odaklanmadan, tutunmaya calisan embriyoyu da rahat birakarak baska seylerle ilgilensen. Bebecik caba veriyor belki sen endise etme zaten hersey olacagina varacak, Allahtan hayirlisini diliyorum dualarim seninle ama bence sen yine de bekle :)

Beyaz canım belirti arama bende de yok hatta bende düne kadar regl belirtilerim vardı ama hiç aklıma tutunamama belirtisi diye düşünmüyorum 12.güne kadar bekliycez hayırlısı

Cans, guzelim siven hemen degsimis bakiyorumda...Biz de sana selam gondermisez. Keyfini cikar, bol bol yararli calismalarda bulun.Şeniz

Vanilya, gule gule git canim, yolunuz acik olsun. Eminim kurlerin fayda saglayacaktir. Tatilde de bence boyle ikilemde kalmak ve ikilem ile geri gelmek yerine, gitmeden once taze siklus mu yoksa dondurulmuslar mi diye karar verseniz sanirim biraz kendinizi daha hafif hissedeceksiniz gibi geldi. Geldiginizde de aldiginiz karar dogrultusunda hemen baslarsiniz, donuste biz buradayiz ve seni bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

Beyaz, senin daha sonuc alman icin cok erken canim ama Baharnaz isterse bence test yaptirabilir. Bazilarinda deger dusukte olsa kanda cikiyor. Beyaz, sabir canim, simdi olumsuz bir sey dusunmemeye calis. Herhangi bir belirti icin daha cok erken. Bir de bazilarinda olna bazi belirtiler, digerlerinde hic de olmayabiliyor, o yuzden belirtilere takilmayin lutfen. Ikinize de bol sanslar diliyorum.
Baharnaz, bakiyorum hala daha kirmizi biber tursusu yapma plani var, tamam sen yap, gelince tadina bakarim.

canım :) dün yapıcam derken yada bugün kararsızım derken cuma yada cumartesi gününü kastettim ama pazara belki pazartesiye kadar gideriz eşimi tutabilirsem
Saol canım Allahın takdiri bunu hepimiz biliyoruz. şimdilik kararsızlık serüvenim devam ediyor
benle kalın :)))

Zarpandit yaaa kanıma girme test yapabilirsin diye kaydirigubbakcemile3 bir önceki msjda kararsızlığımdan bahsetmiştim şimdi de sempatiksalakcinni ya hakkaten kararsızım .))))))))

evet canım .. dun bakunun en guzel meydanına gıttık ..'' azadlık meydanı ''dıyorlar..sovyet rusyanın zulmundee ve baskısından kurtulmak için ılk kıvılcım bu meydanda yakılmıs .. turkce anlamı '' ozgurluk meydanı '' .. cok guzel bır mımarısı var .. eskı rus taş evlerı ve bınaları restore etmısler .. fakat magazadakı urunler hep turk malı .. hatta cok komık bır sey oldu .. bır ayakkabı magazasına gıttık .. cok guzel ayakkabılar .. ben denıyorum .. a .. cok guzelmıs falan dıyorum .. kızlar guluyor .. eşim sordu bunlar ne malı ? .. kız guluyor .. Turkıyeden gelıyor dedı .. ben de guldum ..bilmiyorumkismile
.. butun bu restore işlerını Alıyevın karısı organıze edıyormus .. devlet ışlerınde cok sozu gecen bırıymış ..
ılgınç ızlenımlerım oluyor .. ılerıkı gunlarde sıkılmazsanız paylaşmak ısterım

Beyaz ve Baharnaz, bana bir arkadasim transferlerimden birinden sonra " tutmussa zaten simdiye kadar tutmustur, tutmamissa da yeniden denersiniz" demisti. Bu laflari ilk duydugumda biraz uzulmustum, sonra dusununce hakli oldugunu kabul edip endiselenmeyi birakmistim. Cunku bu asamada biz hep olumlu seyler duymak istiyoruz ki en dogal hakkimiz ama bir de gecenin oteki yuzu var tabii....Transferdeki ilk 15 dk, ilk bir saat akabinde de ilk uc gunun onemi hep vurgulaniyor. Eminim bir kac yil sonra transfer sonrasindaki bu sonuc alma surecini daha kisaltan bir yol bulunacaktir. Ama o zaman hepimiz insallah bebeklerimize kavusmus olacagiz. :Saruboceqolayisiyla simdi strese hic girmeyin arkadaslar, icinizi ferah tutun.yerimseniben

öyle öyle kaydirigubbakcemile3

Beyaz biz napıyoruz böyle ya gerçekten güzel oyalıyoruz birbirimizi opuyorumnanaktan
iyi yapıyoruz :))) ya sen benim önde gidenimsin. sen sonucu al da kendime pay biçeyim:))) ya bişi dicem çok ilginç diyorum ya karnımın içinde bir heyecan bir kaygı var rahat değilim. göbek değiğimin o kısmı sızladı az önce bak gene ümitlendim:)

Hımm güzel hem gezi hem alışveriş iyi bir giriş yaptın canım. Tabiki sıkılmayız vakit bulup paylaşırsan memnun olurum canım

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. embriyolar zaten iki gün yaşarlarmış. tutunamayan 2. günün sonunda ... tutunan devam 12 gün değil 2 gün sonunda öğrenecekler insanlar ileride ama bize yetişmez sanırım.
benim bu tüp olumsuz olursa laparoskopi olmam gerekecek büyük olasılık asıl o korkutuyor benii... allahım hiç gerek bırakmadan verir işallah bebeğimi ya da bebeklerimi

Haklısın canım eğer sonucum olumlu olursa senle kitabına koymazsan eğer çok özel birşey paylaşıcam yerimseniben

Erverdi, belki haberi dinleyen hali vakti yerinde birisi yardim eder, cok da iyi olur, aferin cocuklara... Uzulme sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…