38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar lokmam boğazıma dizildi yaa....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
batmanda kapıcılık yapan bir babanın 3 çocuğu da üniversiteyi kazanmış.biri tıbbı,biri hukuku,diğeri de başka bir yeri.babanın 600 tl maaşı var.sevinemiyor .bu maaşıyla bile sadece birini okutmak istiyor.ne zor bir durum.o yoksulluğun içinde kazanmış çalışmış çocuklar.tv de şimdi gösterdi.çok üzüldüm.senağlamasenağlamabir de bizim buralarda okuyan sözde okuyan çocuklara bakın(gerçekten okuyan gençlerimizi yavrularımızı tenzih ederim.).anaları babaları onca para akıtır.sene üztüne sene kalırlar.off of keşke sihirli bir değneğim olsa...böyle durumlarda Robin Hood olasım geliyor.

Günaydın arkadaşlar..........a.s.

Evet, olsun, gönüllerimiz bir olsun Erverdi'cim :)

Ben de seni öpüyorummmmmmmmopuyorumnanaktan

Gunaydin herkese,
yarin 2 haftaligina daglara gidiyoruz esimin memlekete...
dondugumde regl olunca ya sifirdan bir tedaviye girisecegiz, ya da esimin israriyla, bizi bekleyen 3 tane donmus embrioyu cozdurup durumlarina gore transfer yapmayi umacagiz.
Bu arada bu ay siki siki takibe aldim kendimi de esimi de kurlerle 3 ay etki etmesini bekleyip su isi yapsam belki de daha hayirli. Bunlari dusune dusune gidecegim bakalim.
Canta hazirliklari, is toparlamalari uzun seyahatleri cok sevmiyorum, cunku aslinda evimden ayrilmaktan hoslanmiyorum cok...
Donunce hepinizden guzel guzel haberler almak umuduyla hepinizi opuyorum tek tek...

güle güle vanilya.iyi yolculuklar iyi tatiller olsunbol bol temiz hava ile dönüşün de şarkıdaki gibi muhteşem olsun.
dondurulmuşları tek mi koyuyorlar.ya da yanlış sordum.hani yumurtan da toplansa onlarla birlikte koyabiliyorlar mı?
çanta hazırlamasını ben çok severim.ahhh keşke benim uzaklaşma fırsatım olsa.daha 1 hafta önceden hazırlıklara başlarım.hiçbirşey eksik olmasın diye.
umarım dönüşünde biz de senden güzel haberlerin müjdesini alırız.

absinth bir haber yok canım size o kadar çok güzel bir haber vermeyi istiyorum ki
bugün 9.günüm test günümü bekliyorum

vanilya369 ohh miss dağ havası bu mevsimde de çok güzel olur
inşallah uyguladığın kürler ve bu seyahatin sana faydası olur bol bol dinlenmeler

canım çok zor Allah kolaylık versin babaya.
üzülme lütfen. İnşallah onlarında şansı bol olur.

vanilya369 ohh miss dağ havası bu mevsimde de çok güzel olur
inşallah uyguladığın kürler ve bu seyahatin sana faydası olur bol bol dinlenmeler
günaydın;
baharnaz ya ben de hiç belirti yok inanır mısın? bu olumusuz bişiymiş sanırım canım çok sıkkın.
bu arada 9. günde öğrenebilirsin. gidip bir test yapmayı düşünmüyor musun? bunca gündür nasıl sabrediyorsun. bugün benim 4. günüm ben ölüyorum karnımın içi yanıyor.
bu arada senin de yumurtan 11. gün toplandı diye hatırlıyorum. konuştuk bunu ama unutmuşta olabilirim:)

evet senin diğer topiğe yazdım canım 11.gün toplandı kafam gitmiş ya
test yapmaya korkmaya başladım desem daha dün yapcam diyordum bugünse kararsıızım

evet senin diğer topiğe yazdım canım 11.gün toplandı kafam gitmiş ya
test yapmaya korkmaya başladım desem daha dün yapcam diyordum bugünse kararsıızım
çok heyecan verici ve çok gergin bir olay bu kan işii. ben nasıl atlatacağım bu süreci bilmiyorum. allahım yardım et lütfen...

gunaydın arkadaşlar
dunkü sıcak saatlerden sonra guzel ve huzurlu bır sabaha başlamak cok guzel. ..
... vanılya yenı bır tedavıye başlıyacakmıssın ..tatıl sonrası boyle bır tedavı planlanması bence mukemel.. o guzel enerjı ve dopıngle mutlaka başarılı olacaktır .. şimdiden tebrıkler ..
....baharnaz gerıye sayım başladı .. 3 .. 2.. 1 ..ve mutlu son ...
....zarpandıt gordugum kadarıyla tedavı planları ve programları saglam devam edıyor .. tebdıl - i mekanda fayda vardır .. inşallah turkıye sana uğurlu gelecek ..
.... beyaz inşallah hamılesındır . embrıyolar cok guzel gelışmış ..
ismini sayamadıgım tum arkadaşlar ''hepınıze azerbeycandan dıyarından selam getırmişem ''

cans, zarpandit, vanilya beyaz bu sabah ne kadar kalabalığız erverdi nerelerde sabah gülümüz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…