patikler;ben çıkmışım sen gelmişsin.senin işler sıkı bu aralar.bu sıcaklarda Allah kolaylık versin hepinize.tüm çalışanlara.
KİNDER de tatilden dönmüş galiba.aşağıdan bakıyor ama girmiyor.iyimisin?
ben de yavaş yavaş çıkayım.telime mesaj geldi. ek ders yapmışlar.gideceğim birazdan.hoşçakalın güller.sevgiyle kalın..
Hanımlar merhaba :)
Şimdi baktım da sıcak saatler yaşanmış sitede :umursamaz: Geçmiş olsun diyelim a.s.
Geçmişi tam okuyamadım, gündüzleri sağlam yazışıyorsunuz maşallah
Erverdi, ne yaptın dersleri, tarhanaları, salçaları ? Yanlış görmediysem kontrol aralığın uzamaya başlamış senin de, hadi bakalım kolaylıklar.
Zarpandit, bitti mi tedavin? ne alemde kolun? Tüp tarihi kesinleşti mi?
Baharnaz, Beyaz son haberler nedir?
Merye, biraz azaldı mı sıkıntıların? Sağlığın ne alemde? Kontrolleri aksatmıyorsun değil mi :1hug:
Waterss, en yeni üyemiz hanfendü nasıllar? öperim ikinizi de :1hug:
Süprizim bir ce demiş kaçmış, sesi çıkmıyor hiç. İyidir inşallah...
Alabama, patikler, kinder, deniz, altınyunus, hulya, vanilyaopuyorumnanaktan
yeni arkadaşlar var herhalde, hoşgeldiniz arkadaşlara.s.
kızlar lokmam boğazıma dizildi yaa....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
batmanda kapıcılık yapan bir babanın 3 çocuğu da üniversiteyi kazanmış.biri tıbbı,biri hukuku,diğeri de başka bir yeri.babanın 600 tl maaşı var.sevinemiyor .bu maaşıyla bile sadece birini okutmak istiyor.ne zor bir durum.o yoksulluğun içinde kazanmış çalışmış çocuklar.tv de şimdi gösterdi.çok üzüldüm.senağlamasenağlamabir de bizim buralarda okuyan sözde okuyan çocuklara bakın(gerçekten okuyan gençlerimizi yavrularımızı tenzih ederim.).anaları babaları onca para akıtır.sene üztüne sene kalırlar.off of keşke sihirli bir değneğim olsa...böyle durumlarda Robin Hood olasım geliyor.
günaydın;vanilya369 ohh miss dağ havası bu mevsimde de çok güzel olur
inşallah uyguladığın kürler ve bu seyahatin sana faydası olur bol bol dinlenmeler
buda hormon testlerim fsh 2,87 lh 2,83 estradiol 80,59
günaydın;
baharnaz ya ben de hiç belirti yok inanır mısın? bu olumusuz bişiymiş sanırım canım çok sıkkın.
bu arada 9. günde öğrenebilirsin. gidip bir test yapmayı düşünmüyor musun? bunca gündür nasıl sabrediyorsun. bugün benim 4. günüm ben ölüyorum karnımın içi yanıyor.
bu arada senin de yumurtan 11. gün toplandı diye hatırlıyorum. konuştuk bunu ama unutmuşta olabilirim:)
çok heyecan verici ve çok gergin bir olay bu kan işii. ben nasıl atlatacağım bu süreci bilmiyorum. allahım yardım et lütfen...evet senin diğer topiğe yazdım canım 11.gün toplandı kafam gitmiş ya
test yapmaya korkmaya başladım desem daha dün yapcam diyordum bugünse kararsıızım
korkudan heyecan yapmaktan panik olmaktan iyi değilim yaaBeyaz karnının içi neden yanıyor?
şu renkli yazıyı nasıl seçiyorsun. ben aşağıda seçiyorum ama tuhafnyazılar çıkıyor.cans, zarpandit, vanilya beyaz bu sabah ne kadar kalabalığız erverdi nerelerde sabah gülümüz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?