• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Aşkın Elbisesi :))
Babaanne torununu ziyarete gider. Torunu giyinmeye üşendiği için kapıyı çıplak olarak açar.
Babaanne:... Bu ne hal kızım üstüne niye bir şey giymedin deyince
Torunu : babannecim görmüyormusun üstümde aşkın elbisesi var der.
Torunun bu cevabı babannenin hoşuna gider..
Eve gidince babanne de kocasına kapıyı çıplak olarak açar kocası :
Karıcım bu ne hal diye sorunca
babaannede : görmüyormusun hayatım Üstümde aşkın elbisesi var der.
Kocası biraz durakladıktan sonra
cevap verir : Keşke ütüleseydin :roflol:

Aşkın Elbisesi :))
Babaanne torununu ziyarete gider. Torunu giyinmeye üşendiği için kapıyı çıplak olarak açar.
Babaanne:... Bu ne hal kızım üstüne niye bir şey giymedin deyince
Torunu : babannecim görmüyormusun üstümde aşkın elbisesi var der.
Torunun bu cevabı babannenin hoşuna gider..
Eve gidince babanne de kocasına kapıyı çıplak olarak açar kocası :
Karıcım bu ne hal diye sorunca
babaannede : görmüyormusun hayatım Üstümde aşkın elbisesi var der.
Kocası biraz durakladıktan sonra
cevap verir : Keşke ütüleseydin :roflol:

:roflol::roflol: nerden buluyırsun canım ya

Kizlar, dunku tatsiz yazismalar nedeniyle soramadim, benim de aklim dagilmisti.

Ben hem iki kez laparoskopi oldum hem de iki kez rahim filmi yaptirdim. Rahim filminin sonuncusu 2009 basiydi. Herikisinde de tupler acik, yapisik degil, endometriumun durumu iyi....Bizim durumumuzla ilgili olarak, bazilariniz basarisizliginizin nedeni icin ne soylendi demissiniz. Ayni sorulari biz de yillardir sorup duruyoruz ama henuz cevap alamadik. Sperm sayisi ve hareketliligi dusuk, kurlerle ve takviye vitaminlerle sayiyi ve hareketliligi biraz artirdik ve yikama sonrasi, hareketlilik acaip iyi cikmisti. Ama sayi hala dusuk...Dusukten sonra, kromozom analizi normal, dusuk materyali normal cikti. Embriyolarimizda Grade 1'lerle birlikte Grade 4 olanlar da vardi tabii. Kendiliginden dusukle sonuclanan bir ikiz gebelik, bir bos gebelik, bir de kimyasal gebelik gecirdim. Folikul sayisinda cok sukur sorun yok ama ilaclara fazla cevap vermem nedeni ile OHSS olusuyor. O yuzden de orada yapilacak olan tedavide dusuk dozla daha az folikul elde etme plani var. Buradan fakli olarak co-culture yapilacak, hem spermler hem de embriyolarin kaliteli olanlari secilip oyle transfer yapilacak. Oysa buradakiler ciplak gozle secilmis, hucrelerin bolunme sayisina gore hangi kalitede olduklarina karar verilmis embriyolardi. Oradaki sistem ve techizat daha iyi gorunuyor ama tabii sonucu gorecegiz. Sizce benim hala Yucel Karaman'i gormem gerekir mi? Biriniz rahimde perdeden bahsetmis, bildigim kadariyla bu histereskopide olsaydi cikardi degil mi? Rahimdeki her turlu sorunu histereskopide goruyorlar. Ben bir ara iyice kafayi siyirmis, doktorlarin makalelerini okumaya baslamistim. Cok bilgi var....Bir ara L-Selectin denilen bir maddeye takmistim, herhalde bu bizim embriyolarin etrafinda yok diye...Yapilan calismalarda bu madde embriyolarin etrafinda yoksa gebelik saglanamiyormus. Bir ara her doktora gittigimde elimde ciktilarla gidiyordum...O kadar cok sey varki... Sonra cok okumanin da bir faydasi olmadigini anladim. Herneyse, hala daha farkli doktorlar gormeli miyim sizce?
kafamçokkarıştı

rahim filmin yeni laparoskopi olmuş artı tutunma da oluyor ama gelişmiyorlar. bu durumda rahimle ilgili bir problem yoktur. ya senin dediğin gibi embriyonun gelişmesini engelleyecek yumurta ile ilgili bir sorun ya da spermlerde bir sorun var. ama tıp henüz bunları çözecek kadar ilerlemedi. en güzeli ve basiti erverdi nin dediği pıhtılaşma sorunu. eğer bundan gelişmedilerse belki uygun kan sulandırıcılarla bu sefer başarıya ulaşılır. sen içinden geleni yap. kısmetinde varsa ssk da da oluyor. ötesi yok.

kızlar birşey sorcam hani kuruntu yapmak veya kafama takmak istemiyorum ama
karnım şişiyor göbeğimin olduğu yer kasıluıyor geriliyor aradabir bulanıyorum halsizlik oluyor gazım oluyor bunlar normal mi çatlayan yumurtalarımın endometriuma etkisi böylemi yaptı beni acaba özellikle karın şişliği hı ne dersiniz? eşim bazen 3 aylık hamile gibi karnın şişiyor diyor

karnım şişiyor göbeğimin olduğu yer kasıluıyor geriliyor aradabir bulanıyorum halsizlik oluyor gazım oluyor bunlar normal mi çatlayan yumurtalarımın endometriuma etkisi böylemi yaptı beni acaba özellikle karın şişliği hı ne dersiniz? eşim bazen 3 aylık hamile gibi karnın şişiyor diyor
bbende bunların hiç biri yok gaz hariç.
ama sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

bbende bunların hiç biri yok gaz hariç.
ama sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

:))))) hahaha beni çok güldürdün canım ya kesin biri sen hamilesin yazacak dedim ve o sen oldun
ciddiyim normalde regl önceside şişerim ama bu kez çok şişiyorum ya acaba çatlayan yumurtalarımınmı etkisi Nur hn bazı etkileri olur demişti ama

hanımlr merhbalar nasılısn bende iki ügndür korkunç baş ağrısı üşüme titreme vardı bugün üşüme yok ama başağrısı devam ediyor yazılandları işten gelinc e zor okudum

ama ben o hanımların gerçek hasta olduklarına doğruyu söylediklerin inanmadım sanki memorialden birileri cevap veriyor gibiydi 8 aylık hamile bayan o enerjiyi nerden buldu merak ediyorum 8 ay hiç az değil bence onları hiç kaale almıyacxaktınız olan olmuş bir kere ama alabamanın cevabı çok müthşti bana göre hakkını verdi
ve de patkilerde iyi söyledi gerçi heppiniz de ço iyi cevap verdiniz heppiniz ağzına yüreğine sağlık
şimdi insanların tecrübelerini anlatıyor kimse kötülemek için o amaçla yazmıyor, o dr.lara hem bedenizimi hemde paramızı veiryoruz ve hiçte az para almıyor biz duygularımızı yaşananlardan dolayı ortaya çıkan duygularımızı birbirimize kesinlikle anlatmalıyızki o dr.lar sorgulansın kimse melek değil ve beşer şaşar ve gerçekten hatalar hiç az buz hatalar değl bu durumda hast.hastadan özür dilemesi gerekirken başkaları niye bu durumu anlatıyorsun diye hesap soruyor deiğim gibi kesinlikle onun memorialle bir ilişkisi var yabana atılacak türden değil bence

ZARPANDİT durumunu anlatmışsın ben fazla anlamam ama erverdi deniz iyi söylemişler gibi neden neden devam etmediği konusu netleşsin canım allah sana inş. ist hakkıyla verecek canım allah isyteyen herkese nasip etsin ev davetti teklifi bile almışsın o ne ala iyisin valla demesi bile çok hoş beni bile heyecanlandırıdı sağolsun beyaz demişti herhalde yanlış değilsem karıştırdıysam affedin

BAHARNAZ ve BEYAZ bence hiç acele etmeyin sabırlı olun allah en güzelini nasip edecek inş.

ERVERDİ ,DENİZ BULUT ,PATİKLER ABCDEF HÜLYA

vanilya :canım dağ kokusunu iyice içine çek inş. çok pozitf duygularla dönersin ama sağ kokusunu içine çekerken benim içnde çek emi ne ço k sevirim o kokuyu dağda yürüyş yapmayı koşmayı çok severim

KİNDERSMS görünmüyor gibisin canım

heppinie kuçak dolusu sevgileimi ve dualarımı gönd. hanımlar ama inanın gerçekten sizlere dua ediyorum ve dua etmeyi seviyorum

bu arada ben cumartesi kontrl vardı drum izne çıkmış diğer drlara randevu bulamadım bir hafta uzasa birşey olurmu birşey kaçırıı mıyım

erverdi allah seni top etmesin o ne hikaye idi öyle ütüleymş ama yaz böyle hikayeler valla fıkra hikaye güzle oluyor valla
bend e bir fıkra anlatacam inş. bilmiyorusnuz adamın bir sahilde yürürken alaaddinini sihirli lambasına benzer bir lamba görüyor eline alıyor yok be diyor bu çağda alaaddinin cini olmazki bu çağda diyor ama yinede lambayı sıvazlıyor içinden cin çıkmasın mı cin :dile benden ne dilersen .adam:benim işim kıbrısta evim antalya da hergün antalya kıbırs arasını uçmak zorunda kalıorum benim uçak korkum var şöyle antlya kıbrıs arası bir köprü yapta ben ara bayla gidip geleyim diyor .cin:sen aklınımı kaçırdın hiç antlya kıbrs arası köprü oluurmu der. Adam bu sefer:ben üç evlilik yaptım üçündende boşandım ama ben hala şu kadınları anlamayı öğrenemedim ozaman şu kadınları anlama yeteneği ver bana der .Cin adama şöyle bir tepeden sertçe bakar tuhaf tuhaf bakar sonra ekler:köprü kaç kilometre olsun

merye canım saol sabırla bekliyoruz test günümüzü canım

drun izne gitmiş seni başka dra yönlendirmesini iste canım tlfnundan ara olmaz mı? bence kontrolünü ihmal etme

slm bu msj yazalı çok olmuş
bende 40 yaşındayım ve bebek istiyorum sizin tüp bebekle oldumu lütfen cvb yazarmısınız?

erverdi allah seni top etmesin o ne hikaye idi öyle ütüleymş ama yaz böyle hikayeler valla fıkra hikaye güzle oluyor valla
bend e bir fıkra anlatacam inş. bilmiyorusnuz adamın bir sahilde yürürken alaaddinini sihirli lambasına benzer bir lamba görüyor eline alıyor yok be diyor bu çağda alaaddinin cini olmazki bu çağda diyor ama yinede lambayı sıvazlıyor içinden cin çıkmasın mı cin :dile benden ne dilersen .adam:benim işim kıbrısta evim antalya da hergün antalya kıbırs arasını uçmak zorunda kalıorum benim uçak korkum var şöyle antlya kıbrıs arası bir köprü yapta ben ara bayla gidip geleyim diyor .cin:sen aklınımı kaçırdın hiç antlya kıbrs arası köprü oluurmu der. Adam bu sefer:ben üç evlilik yaptım üçündende boşandım ama ben hala şu kadınları anlamayı öğrenemedim ozaman şu kadınları anlama yeteneği ver bana der .Cin adama şöyle bir tepeden sertçe bakar tuhaf tuhaf bakar sonra ekler:köprü kaç kilometre olsun

etsin etsin .9 aylık koca bi top etsin.sonra da patlıyayım.:roflol::roflol:

canımi stersen başka bir dr a da gidebilirsin.istersen 1 hafta daha büyümüşünü görmek için dr unu beklersin.

karın şişkinliğin gazdandır gülüm gazdan.sal gitsin.şimdi sebebin de var şüphelenmek için.gazdır o gazdır deyip üzerinde fazla durma..haaa.ya şişkinlik mi?bundan sonra daha çok olacak inşallah.:Saruboceq:

slm bu msj yazalı çok olmuş
bende 40 yaşındayım ve bebek istiyorum sizin tüp bebekle oldumu lütfen cvb yazarmısınız?

hoşgelmişin Asel;aramızda tüp bebek tedavisi görüp hamile kalan arkadaşımız var.iki arkadaşın da transferleri yapıldı.birkaç güne kadar müjdeli haberlerini alacağız inşallah...hayırlısı ile...

Back
X