38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın güzeller nasılsınız umarım hepiniz dünden daha iyiisnizdir tedavide olan arkadşlara bol şans diliyorum kocaman çiçekler hepinize hoş çiçeklere çiçek gerekmez ama yinede ben sabah çiçeklerimni gönderiyim sitedima.s.a.s.a.s.a.s.

al bunlar da benden.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
güne çiçeklerle uyanmak güzelmiş.bende çok yaparım bunu.bu sabah gecikmişim..neyse ki çiçekçinin adresini hemen de öğrenmişsin.göndermişsin.zarpandit te çok yapar bunu.kimbilir belki karşılaşırız bir gün 38 in çiçekçi dükkanında.

Zarpandit co-cultur işlemi nasıl oluyor canım birde kan pıhtılaşman olduğunu nerden biliyorsun? Çoğunuz biliyor pıhtılaşmanız olup olmadığını ben niye bilmiyorum. trasnferden sonra fragmin nedir canım
dedim ya sen Ana Britannica gibisin :))) bilmediğim ne çok şey konuşuyorsunuz opuyorumnanaktan

merhaba anne olmaya en yakın gül.zarpandite sormuşsun .ben bildiğimi yazıyiim eksiğim varsa o yine yazar sana.daha fazla merakta kalma.co kültür bana söylenen;transferden belli bir gün önce yoksa opu dan mıydı.??şimdi bundan tam emin olamadım.ama kısaca şunu söyliyebilirim.embriyonun rahime daha sıkı tutunmasını sağlayan bir yönetm.dediğim gibi tedaviden öncesinde bir gün rahimden (anestezi altında)bir parça alınıyor.embriyolar bu parça ile birlşkte gelişimine bırakılıyor.sonra transfer.ben anestezi almayı çok seviyorum.oooohhh kocaman bir hafiflik.ne de çok seviniyordum 2 kere uyuyacağım diye.kısmette biri bile yokmuş!bilmiyorumkismile

al bunlar da benden.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
güne çiçeklerle uyanmak güzelmiş.bende çok yaparım bunu.bu sabah gecikmişim..neyse ki çiçekçinin adresini hemen de öğrenmişsin.göndermişsin.zarpandit te çok yapar bunu.kimbilir belki karşılaşırız bir gün 38 in çiçekçi dükkanında.
günaydın arkadaşlar;
erverdi tüp tedavisinde e2 nin katlaması ile ilgili durumu anlatmışsın. normal olması gereken değer bu değil.
erverdinin dediği gibi yumurtanın kalitesi hakkında bilgi verir estrodil kısaca e2 dir adı. reglinin 2-3. günü yaptığın tahlilde en düşük 20 en yüksek 50 lerde olmalı.( labaratuvar kriterleri de bu değerlere yakın) 80 çok fazla serpilcim. senin hayıt içmene gerek yok hatta hiç içme fsh değerin de olması gerekenden düşük çünkü. en düşük 4 lerde. eğer illa bir kür yapmak istiyorsan bal polen arı sütü yapmalısın e2 düşmesi için. diğer taraftan buğday çiminin de e2 değerini düşürdüğüne dair bilgi okumuştum.
örneğin benim e2 değerim 42 idi reglinin 2. günü fsh 11 ve sadece 2 folükülüm oldu. erverdinin dediği gibi tüple ilgili ilaçları aldıkça e2 gayet güzel çıktı ve 550 oldu. 550 yi ikiye böldüğünde yumurta başına 275 e2 düşüyorki bu da yumurtamın kaliteli olduğunu gösteriyor.ve gerçekten de 1. kalite 2 embriyom oldu. erverdi demiş en az 100-150 olmalı yumurta başına.
olay bu. ben kişisel fikrimi sölim sen istediğini yap. vucudunu tanımak için geç bile kalmışsın. eşinin 2 çocuğu var onun için olsada olur olmasada.sen acilen kollarını sıvamalısın bana göre. reglinin 2. günü bir usg yaptırıp kaç folükülün oluyor görmelisin. e2 ni acilen düşürmek için bişiler yapmalısın. fsh değerinle asla oynamamalısın. muhtelif sorunların ne tam bilmiyorum ama onları acilen çözüp beklemeden tüp e başlamalısın. hah bu arada benim bir arkadaşım 2 çocuğu olan biriyle evlendi. ve bekliyorlar çocukları olmuyor. sonra eşi de sperm analizi yaptı ve sorun eşte çıktı. hani çocuğu vardı hayır zaman erkeklerin de aleyhine işliyor.ve ameliyat falan oldu.eşini de acilen ele almanı öneririm.çok zaman ahrcamışsın bana göre. umarım seni üzmemiş ve kızdırmamışımdır. açık yazmak istedim...
sevgiler

bugün 10.günüm

heyecanın sönmesin.lütfennn 12nci günü bekle.şimdi gidip yaptırcaksın.belki bu akşam başlıyacak katlamaya değerin.sonra boşu boşuna üzüleceksin.çünkü sağlıklı bir gebeliğin 50 üstü olması bekleniyor.bak...bugün yaptırırsan varsa da 12nci günü bir daha yapıcan.2 gün sonrasında bir daha yapıcan.bu testtler hep tekrarlanacak.hep bekleyiş.hep korku.korkuların sevince dönüşsün.lütfen 12nci günü bekle.

tabiii ...kara verici sensin.
zaten ne kaldı ki.bir tek yarın.sempatiksalakcinni

merhaba anne olmaya en yakın gül.zarpandite sormuşsun .ben bildiğimi yazıyiim eksiğim varsa o yine yazar sana.daha fazla merakta kalma.co kültür bana söylenen;transferden belli bir gün önce yoksa opu dan mıydı.??şimdi bundan tam emin olamadım.ama kısaca şunu söyliyebilirim.embriyonun rahime daha sıkı tutunmasını sağlayan bir yönetm.dediğim gibi tedaviden öncesinde bir gün rahimden (anestezi altında)bir parça alınıyor.embriyolar bu parça ile birlşkte gelişimine bırakılıyor.sonra transfer.ben anestezi almayı çok seviyorum.oooohhh kocaman bir hafiflik.ne de çok seviniyordum 2 kere uyuyacağım diye.kısmette biri bile yokmuş!bilmiyorumkismile

HImmmm burda da bir operasyon var yani hemde uykuda ne zor işler riskli bir işlem gibi görünüyor canım

Erverdi canım bekliycem yaptırmıycam kararlıyım idrar testi yapsam yarın sabah olurmu

Birde hepiniz değerleriniz neydi ne oluyordu biliyorsunuz arkadaşlar bu konularda kendimi acayip cahil hissettim mesela Beyaz sen tahlil sonuçlarını notmu aldın?

günaydın beyaz;haklısın aynı testten bahsediyoruz.ama benim anlattığım yumurta toplama işleminden önce istedikleri e2 sonucu idi.adet 2 de ya da 3 te istenen değildi.yoksa e2 fsh prl ve diğer testleri daha tedaviye başalamadan istiyorlar ona göre tedavinin şekli değişiyor.benim anlattığım ise.yumurtalar baskılandıktan sonraki opudan önce bir bilgiye sahip olmaları adına yaptırdıkları idi.test aynı test.yalnız yapıldığı günlerdeki anlamları farklı.bu ince detayı hatırlattığın için teşekkürler.ben faklı zamanda yapılandan bahsetmişim.sen de diğer zamandakini.yine de teşekkürler..

bakın işte.bizi anlıyamayanlar.böyle tamamlıyoruz bilgilerimizi burada..

günaydın arkadaşlar;
erverdi tüp tedavisinde e2 nin katlaması ile ilgili durumu anlatmışsın. normal olması gereken değer bu değil.
erverdinin dediği gibi yumurtanın kalitesi hakkında bilgi verir estrodil kısaca e2 dir adı. reglinin 2-3. günü yaptığın tahlilde en düşük 20 en yüksek 50 lerde olmalı.( labaratuvar kriterleri de bu değerlere yakın) 80 çok fazla serpilcim. senin hayıt içmene gerek yok hatta hiç içme fsh değerin de olması gerekenden düşük çünkü. en düşük 4 lerde. eğer illa bir kür yapmak istiyorsan bal polen arı sütü yapmalısın e2 düşmesi için. diğer taraftan buğday çiminin de e2 değerini düşürdüğüne dair bilgi okumuştum.
örneğin benim e2 değerim 42 idi reglinin 2. günü fsh 11 ve sadece 2 folükülüm oldu. erverdinin dediği gibi tüple ilgili ilaçları aldıkça e2 gayet güzel çıktı ve 550 oldu. 550 yi ikiye böldüğünde yumurta başına 275 e2 düşüyorki bu da yumurtamın kaliteli olduğunu gösteriyor.ve gerçekten de 1. kalite 2 embriyom oldu. erverdi demiş en az 100-150 olmalı yumurta başına.
olay bu. ben kişisel fikrimi sölim sen istediğini yap. vucudunu tanımak için geç bile kalmışsın. eşinin 2 çocuğu var onun için olsada olur olmasada.sen acilen kollarını sıvamalısın bana göre. reglinin 2. günü bir usg yaptırıp kaç folükülün oluyor görmelisin. e2 ni acilen düşürmek için bişiler yapmalısın. fsh değerinle asla oynamamalısın. muhtelif sorunların ne tam bilmiyorum ama onları acilen çözüp beklemeden tüp e başlamalısın. hah bu arada benim bir arkadaşım 2 çocuğu olan biriyle evlendi. ve bekliyorlar çocukları olmuyor. sonra eşi de sperm analizi yaptı ve sorun eşte çıktı. hani çocuğu vardı hayır zaman erkeklerin de aleyhine işliyor.ve ameliyat falan oldu.eşini de acilen ele almanı öneririm.çok zaman ahrcamışsın bana göre. umarım seni üzmemiş ve kızdırmamışımdır. açık yazmak istedim...
sevgiler

canım benim yazdıklarında haklılık payın çok ama çok fazla evet çok zaman kaybetim :(( eşimden kaynaklandı ne yazıkki evet sonuçta o beni anlayamaz dediğn gibi pek otla çöple uğraşşamamlıyım ocak ayında tüp deneyimm offffff moralim bozuldu anacım8 ayrı dr bunu niye söylemiyorlar ban offf ben tüpe hazırlanyımm

Erverdi canım bekliycem yaptırmıycam kararlıyım idrar testi yapsam yarın sabah olurmu

Birde hepiniz değerleriniz neydi ne oluyordu biliyorsunuz arkadaşlar bu konularda kendimi acayip cahil hissettim mesela Beyaz sen tahlil sonuçlarını notmu aldın?

ben hayal kırıklığına uğramamak adına kesin sonuç için BETA HCG derim.ama şu son günlerde idrarda yapıp (sabah aç ilk idrar)silik te olsa görenler var.sanırım Alabamanın öyle olmuştu.
yine karar verici sensin.
yavrucum senin ilk denemen değil mi?bu gayet normal.bizde deneye deneye ister istemez biraz bilgiye sahip olduk.hayır not almadım.aklımda.sen şimdi kaçıncı gününde olduğunu ne kadar net biliyorsan biz de o kadar net herşeyi hatırlıyoruz canım.adına tecrübe diyorlar.

Kızlar şimdi dosyama baktımda tedaviye taa en başında başlamadan önce dışarda yaptırmam istenen tahlillerde ne E2 me nede FSH ıma bakılmış sadece Prolaktine bakılmış birde reglden bağımsız yaptırmıştım testlerimi dr önemli değil demişti.
acaba adetimin 2.günü hastanedemi baktılar sizin söylediklerinize

Kızlar şimdi dosyama baktımda tedaviye taa en başında başlamadan önce dışarda yaptırmam istenen tahlillerde ne E2 me nede FSH ıma bakılmış sadece Prolaktine bakılmış birde reglden bağımsız yaptırmıştım testlerimi dr önemli değil demişti.
acaba adetimin 2.günü hastanedemi baktılar sizin söylediklerinize
evet canım ama bi çok doktor istemiyor ben hep kendim istedim bu tahlillerin yapılmasını. ayrıca senin tahlillerin iyiymiştir. yoksa bu kadar yumurtan olamazdı. e2 kötü olsaydı da yumurtaların döllenemezdi içini rahat tut:)
memorial de sürekli kan alıyorlardı ya e2 içindi işte o.ben sonucu hep sordum. en son 550idi.

bahar ;kan pıhtılaşması dr un isterse tabiii genetik testlerde ortaya çıkıyor.bendeki türü FAVTÖR V LEİDEN...belirtilerini ancak 35 yaşları sonrası gösterirmiş.nitekim benim de öyle oldu.tüp bebek ilaçları bunu tetikliyor.doğum kontrol hapı kullanamazsın.yasak.benim de geçen seneki tedavim sırasında geçirdiğimbüyük bir atakta ortaya çıktı.tarif edilmez çok şiddetli beyinde bir ağrı arkasından görme kaybı.bu belirtileri dr uma söyleyince hemen kan pıhtılaşmasından şüphelendi.3 test istedi.2 si temizdi.

şimdi aklıma geldi de
ZARPANDİT;ben gonal f kullandığım sırada olmuştu.menogon da hiçbirşey olmadı.ne olur ne olmaz.mümkünse gonal f dışında bir ilaç kullansan olabiliyormu.dr unla konuşsan.(gonal f bana hiçbirzaman yaramadı zaten.)yaramadığı gibi bir de zararı oldukafamçokkarıştı

Kindersms, yine mi tatile gittin guzelim? Leylek hala havada yani, umarim sana kundaga sarili bebekte getirir.:emir_bebek:

Absynth, umarim tedavin basladiginda bu kadar yogun olmazsin. Simdi sorun degil de o zaman enerjiye ihtiyacin daha fazla olacak. Kolumu sormussun, tesekkur ederim. Bu hafta evde egzersizler yapiyorum, agri-sizi tam manasiyla gecmis degil. Agri fazlalasirsa doktorum gel dedi ama...Sizinkiler de uzun sure mi fizyoterapiye gitmislerdi ve agri tamamen kesilmis miydi?

Patikler, Hulya, Deniz Bulut, Alabama, Waterss, Merye opuyorumnanaktan

canım neler yapıyorsun? Egzersizlere devam ediyormuşsun. Umarım tamamen iyileşirsin sonra da bebek gelir inşallah.........

hanımlr merhbalar nasılısn bende iki ügndür korkunç baş ağrısı üşüme titreme vardı bugün üşüme yok ama başağrısı devam ediyor yazılandları işten gelinc e zor okudum

ama ben o hanımların gerçek hasta olduklarına doğruyu söylediklerin inanmadım sanki memorialden birileri cevap veriyor gibiydi 8 aylık hamile bayan o enerjiyi nerden buldu merak ediyorum 8 ay hiç az değil bence onları hiç kaale almıyacxaktınız olan olmuş bir kere ama alabamanın cevabı çok müthşti bana göre hakkını verdi
ve de patkilerde iyi söyledi gerçi heppiniz de ço iyi cevap verdiniz heppiniz ağzına yüreğine sağlık
şimdi insanların tecrübelerini anlatıyor kimse kötülemek için o amaçla yazmıyor, o dr.lara hem bedenizimi hemde paramızı veiryoruz ve hiçte az para almıyor biz duygularımızı yaşananlardan dolayı ortaya çıkan duygularımızı birbirimize kesinlikle anlatmalıyızki o dr.lar sorgulansın kimse melek değil ve beşer şaşar ve gerçekten hatalar hiç az buz hatalar değl bu durumda hast.hastadan özür dilemesi gerekirken başkaları niye bu durumu anlatıyorsun diye hesap soruyor deiğim gibi kesinlikle onun memorialle bir ilişkisi var yabana atılacak türden değil bence

:):):)

alabama deniz ,hülya abcdef erverdi patikler inş. iyisinz canlarım

Canım iyiyim. İnşallah ben de tedaviye başladığımda bol bol anlatacağım sizlere. Senin hamileliğin nasıl geçiyor Merye'cim? Bu günlerin tadını çıkart... Öpüyorum canım.

MERYE;dün ben istersen bir hafta bekle istersen başka dr a git demiştim.ama Denizin yazdıklarından sonra.kesinlşikle haftanı atlama diyorum.bak önemli testler varmış bu haftalarda.ben oraları hiç düşünmemişim.oraya kadar gelemediğimden olabilir.sen sakın ihmal etme.belki de bugün gidceksindir.herşey yolunda olsun.

Baharnaz ve Beyaz hadi az kaldı kızlar... hepimiz heyecanla bekliyoruz. Kızlar sizler kaç yaşındaydınız ve Memorial'da hangi doktora gitmiştiniz? Önceden mutlaka yazmışsınızdır ama hatırlamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Ben, üçüncü denememi Memorial'de yapmak istiyorum çünkü. Son iki tüp denememi yaptırdığım yerde yaptırmayacağım bu sefer. Öpüyorum Sizi.

Beyaz anladım demekki iyi olduğu için söylemediler ama bundan sonra sorucam hergün değerlerim nedir diye?

Erverdi canım ya geçmiş olsun neyse tedavin çok şükür iyiye gidiyor bir daha yaşamazsın böyle durumlar
Birde Gonal F hakkında pek iyi demiyorlar diğer topiclerden bazılarında okumuştum bu iğneyi pek kulanmak istemiyorlar benide son günlerde çok kötü yapmıştı karın şişliğim ordan kaldı zaten özelikle baskılama iğnesi ile aldığımda ilk 3 saat filan kötü oluyordum

Baharnaz ve Beyaz hadi az kaldı kızlar... hepimiz heyecanla bekliyoruz. Kızlar sizler kaç yaşındaydınız ve Memorial'da hangi doktora gitmiştiniz? Önceden mutlaka yazmışsınızdır ama hatırlamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Ben, üçüncü denememi Memorial'de yapmak istiyorum çünkü. Son iki tüp denememi yaptırdığım yerde yaptırmayacağım bu sefer. Öpüyorum Sizi.

Benim yaş 37 ilk deneme Dr Nur Dokuzeylül öncelikle pozitif enerji almam gerektiğinden drumdan Nur hnmı seçtim

Back
X