38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

göreceksin hayatım allahın izniyle ama haklısın bize zaman geçmiyo hala 6 haftam var. ve hayat inan çok zorlaşıyoru koca göbekle. bazı hamileler hiç doğurmuyum bebeğim içimde kalsın ben naparım falan diyorlar ama ben tam aksine onları hiç anlamıyorum bi an önce zaman geçsin istiyorum.kaydirigubbakcemile5

ne 6 sı 5 hafta kaldı sayılır artık. ben sezeryenci olduğumdan benim 4 :dance:ay ben zaman geçmesin istiyorum. sonrasından korktuğumdan hiç çıkmasın istiyorum eyvahedigeldismilekasım hamileleri 36 dan sonra daha ağırlaşıyor diye yazıyor. haftaya 36 ya başlayacağım. belki o zaman çıksın isterim. boshayallersmile

iyi iyi...geçmiş....hen sen yazdığın güncede de yazıyordu ya...bebeğin içeride büyüyor .gelişiyor.ondandır sancının olması.çok büyük bir kanama geçirmedikçe korkma.. seninle bebeğin..

bizim de dün çok iyi geçti.çocuğun gelişiminde çevrenin mi yoksa genetiğin mi daha etkili olduğu konusunda münazarada bulunduk.üçe bölündük.çevreciler,genetik yanlıları ve kararsızlar.çok hoş geçti.çok sevdim bunu
.oyun da vardı tabii.kuzu kurt oyunu oynadık.bu oyunlar dikkat gerektiren oyunlar strateji geliştirmeye yönelik oyunlar...laf aramzda ben kuzu oldum.konsptte yoktu.ama ben bir de meeeeledim.delikafadulden
video da izlemeye başladık ..birkaç kere oluyor.döllenme ,bölünme doğuma kadar uzayan süreç.bebek bekleyenler.anne olmaya hazırlananlarşimdiye kadar çıkardığım sonuç''BEBEK GÖRÜR ,BEBEK YAPAR''
yani top ebeveynlerde..

Denizverdi, sinirlerim cok gerili vaziyetteyken simdi yazdiklarini okudum ve melemene cok guldum.

bir çay daha içeyim ,çıkayım.hiç te gidesim yok ama yine tahlil var.adetliyim de ..sancım da,ağrım da miktarda bolca...hiç gidesim yok.sıkıldım...

Denizverdi, sinirlerim cok gerili vaziyetteyken ( yarin 4.kez buyukelcilige gidip ayrilisimla ilgili bir evrak daha alacakmisim!) simdi yazdiklarini okudum ve meeeeelemene cok guldum.:1: Munazara sonunda cocugun gelisimi ile ilgili neye karar verildi yada hocanizin eldeki istatistik bilgisi neydi merak ettim?

Guzelim bana "sen" diye hitap et lutfen bak aramizda kiskanc arkadaslar varmis akannehir:1:, zaten hamilelik nedeniyle daha hassas olma durumlari var, olumsuz bir sey yapmayalim.kaydirigubbakcemile5 Kiyamayiz biz ona...olumunekankayizsmile

ne 6 sı 5 hafta kaldı sayılır artık. ben sezeryenci olduğumdan benim 4 :dance:ay ben zaman geçmesin istiyorum. sonrasından korktuğumdan hiç çıkmasın istiyorum eyvahedigeldismilekasım hamileleri 36 dan sonra daha ağırlaşıyor diye yazıyor. haftaya 36 ya başlayacağım. belki o zaman çıksın isterim. boshayallersmile

Denizcim, ne demek istedigini sanirim anliyorum. Simdiye kadar hep olmasi icin ugrastin, simdi de gelecegin biraz endiselendiriyor olmasi normal bence. Ben bazi arkadaslarimin son haftalarindan hatirliyorum, bir an evvel dogmalari icin, bu agirliktan kurtulmak icin can atiyorlardi. Oglusunu kucagina alinca umarim tum endiselerin ucup gider canim.opuyorumnanaktan

Alabama, sagol canim, arkadasima iyi dileklerini iletecegim.opuyorumnanaktan

Baharnaz, acaba iki kursa birden mi gitsen, digerinde hem Denizverdi de var, iki hoca da baska konulardan bahsediyorlar gibi degil mi?bilmiyorumkismile

Sevgiler herkeseopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Deniz Bulut,Vanilya,Denizverdi,Zarpdeniz ve Alabama arkadaşım hepiniz kan tahlili yaptır kesin sonuç demişsiniz gerçekten düşündüm ben de en iyisi kesin sonucu kanda beta hcg'ye baktırmak.Dur bakalım bir adet olayım da yolumuza bakıcaz artık bugün benim adetin 29.günü kanda baktırdım ve negatif.İnşallah yine kist olmamıştır da tedaviye geçeriz.Geçen ay 15 günde gelmişti adet bu ay da gecikecek demek ki.

Zarpdeniz arkadaşım sana kolay gelsin canım.Gerçekten işin çok zor ama az kaldı sanırım.Sen sormuştun sanırım tahliller sonucu mu bu kanıya vardı diye.Yok canım bunun tahlili daha yokmuş.Sadece hikayemden dolayı bu kanıya vardı.En son yaptırdığım 2 tüp bebek de benim kimyasal gebelik yaşadım.Ondan sonra bir de bu yılın mart ayında normal gebeliğim kimyasal oldu.Tüpte de benim embriyolar 1.kalite blastokist embriyoydu hem de 3 tane konmuştu ama sonuç kimyasal oluyor işte.İlk tüp denememde embriyolara pgt bile yapılmıştı ama sonuç kimyasal işte.

Cans arkadaşım sen de diyordun hep benim gebeliklerim normal yoldan oluyor tüp bebekle hamile kalamadım diye bir ara yanlış hatırlamıyorsam eğer.Sana da lütfü hoca immun sisteme mi bağladı sonucu.O hocanın ismini çok duydum hatta bir ara ona mail bile atmıştım ve bana hemen cevaplamıştı sorumu ama maalesef bize uzak.ben ancak İstanbula gidebiliyorum.Senin de eşin Şubatta gelicekti herhalde.Belki arada sen gidersin yine.

Erverdi sen de bugün tahlil için gidicektin sanırım.İnşallah sonuçların iyi çıkar canım.

çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm ne habersiniz ben çok iyim kızlar hormon testlerimi yaptırdım ama histerskopi olmalıyım rahim kalp şekl,indeymiş onun için dr düzeletcekmiş size değerlerimi yazayım

freet4 1,38

tsh 0,82
lh 2,51
fsh 4,39
proklatin 7,92
e2 384,7
progestan
1,61

Serpil arkadaşım e2'yi yanlış yazmadın değil mi?Çok yüksek çıkmış e2'in.Geçen ay benim de biraz yüksek çıkmıştı.Dr yumurtalıklardaki kistin varlığında e2 yükselir demişti.Sana dr ne dedi peki.Diğer sonuçların iyiymiş.

nasıııı yaaaa ohaoldumsmile bilmiyorumkismile akannehir
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ne olcakmış yani 36 dan sonra biraz açar mısın nütfen tırstımmmm

hülyacım hoşgeldin nasıl keyifler.
erverdi ay pardon denizverdi napim anacım geliyorum sizleri okuyorum ama uzun uzun oturamıyorum ekran başında o yüzden de fazla kalamıyorum. tikkat ediyorum havalara canım merak etme.

bu düzensiz adetolmalar içinde ve kimyasal ve dış gebeliklerle uğraşırken allah yardım etsin Hülyacım vallahi işin zor e peki şimdi kanda baktın negatif tekrarlayacak mısın yarın yada öbürsü gün ?

hülyacım hoşgeldin nasıl keyifler.
erverdi ay pardon denizverdi napim anacım geliyorum sizleri okuyorum ama uzun uzun oturamıyorum ekran başında o yüzden de fazla kalamıyorum. tikkat ediyorum havalara canım merak etme.

Keyifler nasıl olsun be canım.Sadece idare eder.Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş ya.Bugün bir kanda baktırayım dedim negatif çıktı yine beta hcg.Bugün 29.günüm.Kist olmasın da hemen menagona başlamak istiyorum ama.

Sen ağırlaştın iyice tabi pc'nin başında fazla oturamazsın tabi.

bu düzensiz adetolmalar içinde ve kimyasal ve dış gebeliklerle uğraşırken allah yardım etsin Hülyacım vallahi işin zor e peki şimdi kanda baktın negatif tekrarlayacak mısın yarın yada öbürsü gün ?

Yok canım.Kanda negatifse kesindir o.tekrarlamaya gerek yok.Adeti bekliycem artık.

nasıııı yaaaa ohaoldumsmile bilmiyorumkismile akannehir
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ne olcakmış yani 36 dan sonra biraz açar mısın nütfen tırstımmmm

ben baştan beri 1 kere bile yazmasam da kasım hamilelerini okuyorum. tek taraflı akraba gibi olduk ben onları çok iyi tanıyorum onlar beni hiç :roflol:tabii benim sata göre doğum 30 kasım olduğu için onların hemen hepsi benden ileri. neler bekliyor okudukça görüyorum. 36-37. haftalardan sonra şu kasılmalar (bende çok önce 1-2 kere oldu olmuyor) çok artıyormuş. kasığa ve vajinaya çığlık attıracak ağrılar giriyormuş. akşam sancı ile (doğum sancısı değil) uyann çok. ağırlaştıkça zorlaşıyor sanırım. ama hepsi bu kadar kötü anlatmıyor. kişiye göre değişiyordur. bize bişi olmayacak korkma. bence aynı hafta peşpeşe doğuracağız. sağlıkla inşş

demin de orada birinin yazısını okudum. çok üzüldüm. paris de yaşıyor. 3 kere ayrıntılı ultrasonla bakılıyormuş orada. 30. haftada bebeğin beyninde su bulmuşlar. mr çekilmiş. annenin geçirdiği bir enfeksiyon sonucu ciddi hasar olabilirmiş. şu anda o da 34-35 haftalık. 3-4 hafta sonra doğacak çocuk için gebeliğe son vermeye ikna etmeye çalışmışlar. allah korusun çok kötü bir durum. aman dedim iyiki perinatoloğa gitmişim her kontrolüm ayrıntılı ultrasonla yapıldı. paranoyak ben bunu bile takardım. biliyorum hayatın garantisi yok allah korusun doğumda veya sonrasında da her türlü şey olabilir. sadece biz önlemimizi alalım da. iyiki türkiye de avrupa ya ve amerika ya göre daha çok ultrasona sokuyorlar hamileleri. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. :Saruboceq:

Son düzenleme:
ben baştan beri 1 kere bile yazmasam da kasım hamilelerini okuyorum. tek taraflı akraba gibi olduk ben onları çok iyi tanıyorum onlar beni hiç :roflol:tabii benim sata göre doğum 30 kasım olduğu için onların hemen hepsi benden ileri. neler bekliyor okudukça görüyorum. 36-37. haftalardan sonra şu kasılmalar (bende çok önce 1-2 kere oldu olmuyor) çok artıyormuş. kasığa ve vajinaya çığlık attıracak ağrılar giriyormuş. akşam sancı ile (doğum sancısı değil) uyann çok. ağırlaştıkça zorlaşıyor sanırım. ama hepsi bu kadar kötü anlatmıyor. kişiye göre değişiyordur. bize bişi olmayacak korkma. bence aynı hafta peşpeşe doğuracağız. sağlıkla inşş

demin de orada birinin yazısını okudum. çok üzüldüm. paris de yaşıyor. 3 kere ayrıntılı ultrasonla bakılıyormuş orada. 30. haftada bebeğin beyninde su bulmuşlar. mr çekilmiş. annenin geçirdiği bir enfeksiyon sonucu ciddi hasar olabilirmiş. şu anda o da 34-35 haftalık. 3-4 hafta sonra doğacak çocuk için gebeliğe son vermeye ikna etmeye çalışmışlar. allah korusun çok kötü bir durum. aman dedim iyiki perinatoloğa gitmişim her kontrolüm ayrıntılı ultrasonla yapıldı. paranoyak ben bunu bile takardım. biliyorum hayatın garantisi yok allah korusun doğumda veya sonrasında da her türlü şey olabilir. sadece biz önlemimizi alalım da. iyiki türkiye de avrupa ya ve amerika ya göre daha çok ultrasona sokuyorlar hamileleri. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. :Saruboceq:

vallahi ben ne kasım ne aralık hamilelerini sürekli okuyamadım kimseyi tam anlamıyla tanıyamadım en başlarda yazdım ama kalabalık oldukları için sayfalara patır patır ileriyor e bende yetişemedim. sen öyle dedin diye gittim bi baktım ama bişi anlamadım geridöndüm buraya. demek öyle sancılar baabında 36 dan sonra zorlaşacakmış. korkmuyorum uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm ne habersiniz ben çok iyim kızlar hormon testlerimi yaptırdım ama histerskopi olmalıyım rahim kalp şekl,indeymiş onun için dr düzeletcekmiş size değerlerimi yazayım

freet4 1,38

tsh 0,82
lh 2,51
fsh 4,39
proklatin 7,92
e2 384,7
progestan
1,61

selam. hülya da yazmış. sonuçlar iyi de e2 çok yüksek. yanlış mı yazdın? doğruysa dr birşey dedi mi?

Denizcim, ne demek istedigini sanirim anliyorum. Simdiye kadar hep olmasi icin ugrastin, simdi de gelecegin biraz endiselendiriyor olmasi normal bence. Ben bazi arkadaslarimin son haftalarindan hatirliyorum, bir an evvel dogmalari icin, bu agirliktan kurtulmak icin can atiyorlardi. Oglusunu kucagina alinca umarim tum endiselerin ucup gider canim.opuyorumnanaktan
canım konsolosluğa 4. kez de 5. kez de gidilir yeterki hallolsun üzülme. ben bu hamilelikte evde ve eşimle öyle sorunlar yaşadım ki hani ben hala ayaktaysam hepsi atlatılır. çok yoruldum ama. dayanma noktamın sonundayım. bakalım bebek doğsun bir o zaman korkularım mecbur geçecek. umarım üzüntülerim de :Saruboceq:boshayallersmile

Deniz Bulut,Vanilya,Denizverdi,Zarpdeniz ve Alabama arkadaşım hepiniz kan tahlili yaptır kesin sonuç demişsiniz gerçekten düşündüm ben de en iyisi kesin sonucu kanda beta hcg'ye baktırmak.Dur bakalım bir adet olayım da yolumuza bakıcaz artık bugün benim adetin 29.günü kanda baktırdım ve negatif.İnşallah yine kist olmamıştır da tedaviye geçeriz.Geçen ay 15 günde gelmişti adet bu ay da gecikecek demek ki.

Zarpdeniz arkadaşım sana kolay gelsin canım.Gerçekten işin çok zor ama az kaldı sanırım.Sen sormuştun sanırım tahliller sonucu mu bu kanıya vardı diye.Yok canım bunun tahlili daha yokmuş.Sadece hikayemden dolayı bu kanıya vardı.En son yaptırdığım 2 tüp bebek de benim kimyasal gebelik yaşadım.Ondan sonra bir de bu yılın mart ayında normal gebeliğim kimyasal oldu.Tüpte de benim embriyolar 1.kalite blastokist embriyoydu hem de 3 tane konmuştu ama sonuç kimyasal oluyor işte.İlk tüp denememde embriyolara pgt bile yapılmıştı ama sonuç kimyasal işte.

Cans arkadaşım sen de diyordun hep benim gebeliklerim normal yoldan oluyor tüp bebekle hamile kalamadım diye bir ara yanlış hatırlamıyorsam eğer.Sana da lütfü hoca immun sisteme mi bağladı sonucu.O hocanın ismini çok duydum hatta bir ara ona mail bile atmıştım ve bana hemen cevaplamıştı sorumu ama maalesef bize uzak.ben ancak İstanbula gidebiliyorum.Senin de eşin Şubatta gelicekti herhalde.Belki arada sen gidersin yine.

Erverdi sen de bugün tahlil için gidicektin sanırım.İnşallah sonuçların iyi çıkar canım.
merhaba hülya. iyi yapmışsın kanda baktırmakla. yalnız 29. gün değil de daha önce yaptır bundan sonra. erken yakalamak için. kanda çıkar nasılsa. peki bundan sonra yeni bir tüp denense bağısıklık istemi baskılanıp falan olasılığı arttırabiliyorlar mı? senin yumurtaların hep kaliteliydi olmamasının böyle bir nedeni var demekki. bir de düzeltilebilse

alabama ayağımı kırdığımdan beri koltukta kucağıma yastık koyup yazıyorum bn. yoksa öyle masada 1 saat dik oturamam. böyle de karnıma çok yakın oluyor diye huylanıyorum ayrı.

vallahi ben ne kasım ne aralık hamilelerini sürekli okuyamadım kimseyi tam anlamıyla tanıyamadım en başlarda yazdım ama kalabalık oldukları için sayfalara patır patır ileriyor e bende yetişemedim. sen öyle dedin diye gittim bi baktım ama bişi anlamadım geridöndüm buraya. demek öyle sancılar baabında 36 dan sonra zorlaşacakmış. korkmuyorum uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
senin zorlaşmaya başlamadı mı? 2-3 gündür arada uff dedirten anlık sanılar giriyor kasığıma. herhalde artarak devam edecek

Patikler, bugun dinleniyorsundur umarim. Yada yine arkadas grubunu cagirip, onlara tedaviye yakinda baslayacagiz bilgisini veriyorsundur, esin de " evet evet " diye onaylamaya baslamistir. Size yeni bir senaryo yazdim, bu versiyonu daha guzel degil mi?kaydirigubbakcemile5

erkek anneleri nasıl bakalımmm
Batu nun annesi, Mert'in annesiiii olumunekankayizsmile
Alabamam ,denizbulutummm olumunekankayizsmile

altınyunus cum sen nasılsın?

Merye nerelerde yaa onunla ilgili epeydir bir şeyler okumadım sankii bilmiyorumkismile

Patiklerr sen nerelerdesinnn bittimi işlerinn opuyorumnanaktan

Kızlar hepinizi öpüyorum. Çıkmalıyım işteeeeennnnnnnnnn...

alabama, ben de ocak annelerini takip edeyim dedim karıştırdım bayağı.orada da bi arkadaş erken doğumda bebeğini kaybetti.pek yazmamış ama paranoyak ben eski mesajlara gittim rahimde açılma var vs demiş.bugün kızdım kendi kendime okuyorum diye.insan çok üzülüyor işte.allah kimseye vermesin.

deniz, bilgisayar benim kucağımda hep.ayaklarımı pufa uzatıp öyle yazıyorum.masada bende oturamam valla.

İyi akşamlar

<denizverdi canım nolmuş kelimeler ucundan kıyısından çıkmış sanırım virüs pcyi yemeye başlamış sorun en kısa zamanda giderilir inşallah

tahlil sonucun nasıl çıktı aynı dozda ilaca devammı

Alabama sanırım memorıaldaki eğitim doğum öncesine yakın veriliyor galiba ? Sende gidicektin ya noldu? yanlışmı hatırlıyorum

ZarpDeniz evet canım ya farklı çünkü hocalar farklı denizverdininki psikologtu sanırım
totomu kaldırıp 2 kursa nasıl gideyim :)) Sen bu koşuşturmacada kilo olarak hafifliyorsun tedavi öncesi iyi oluyor yoruluyorsun ama dinlenmek için bikaç gün ayırırsın kendine . Şimdi düşünüyorumda 50 kilo ile hamile kalsam iyi olurmuş

Serpil tahlillerini yaptırmışsın güzel bir başlangıç var. hayırlısı canım.

Pc yi kucağa alıp yazmak çok zararlıymış Deniz Bulut, Altınyunus iyiki uzun kalmıyorsunuz nette.
Deniz Bulut ağırlaşmak kelimesi beni şimdiden korkutuyor çünkü o kadar ağır hissediyorumki kendimi bazen :)) hele akşamları göbek büyüyor ya varmı böyle birşey

Back
X