38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok Baharnaz doğru hatırlıyorsun da ben sadece bebekle ilgili olan kısmına gireceğim oda son üç haftaya denk geliyor. ilk üç hafta gebelik hamile kalmayla falan alakalıydı.bu cumartesi gideceğim kısmetse.

deniz bende de oluyo diebilirim ama rahatsız edecek boyutta değil bazen bi kal geliyo kalıyorum öyle sonra düzeliyo bazende iğne batması gibi hafif oluyo tam tanımlayamıyorum

altınyunus bencede okuma öyle şeyler ne gerek var strese gircen boşuna. güzel şeylere takıl sen hazırlıklar alışverişler çantana neler koycan gibi güzel konuları oku. bu arada bende evdeyken koltukta ayaklarımı uzatarak okuyorum veya yazıyorum işe gidince masada desktop olduğu için oturmak zorunda kalıyorum ama fazla oturmuyorum işte iki okuyorum kalkıyorum. ayrıca evdeykende sabit oturamıyorum ayaklarımı da uzatsam hemencik fenalık geliyor kalkıyorum.

yine işine dönmüşsün. aman bu sefer yormasınlar seni. en azından doğal denemeye doktora gitmeye vakit kalsın.

amin canım inşallah. inşallah hepimiz süper anne olalım. ama her kaın süper anne olacak diye bişi yok.

yaaa ben şimdi farkettim. sen zarpcığımıza siz diye mi hitap ediyorsun? hep mi? dönüp bakamadım. ne o eğitimci diye hoca torpilimi çekiyorsun? delikafaduldenayol burada eğitimimiz, işlerimiz farklı farklı da olsa aynı amaç için uğraşan aynı yaşlarda kadınlarız. ben anlamam kıskandım ben de senden 3-4 yaş büyüğüm. bana da siz de artık :roflol:

yo yaa deiz.sen söyleyince ben farkına vardım.öğcyyim ya belki ondan.öğrmeleri ço sverim ben.ilkoul öğrmi özzellikl.
bilinçli değil yani.hepmi.bilmem.bakmak lazım.
toril filan yok.
tmam tamam ağlama bayramda gelir alırım hçlğımı.m adembüyükmüşsn...
bozuk olmasın,kğt para olsun
hoçakalınızzz.

b yazıyı okuyana diğeri bedavadelikafadulden

Denizverdi, sinirlerim cok gerili vaziyetteyken ( yarin 4.kez buyukelcilige gidip ayrilisimla ilgili bir evrak daha alacakmisim!) simdi yazdiklarini okudum ve meeeeelemene cok guldum.:1: Munazara sonunda cocugun gelisimi ile ilgili neye karar verildi yada hocanizin eldeki istatistik bilgisi neydi merak ettim?

Guzelim bana "sen" diye hitap et lutfen bak aramizda kiskanc arkadaslar varmis akannehir:1:, zaten hamilelik nedeniyle daha hassas olma durumlari var, olumsuz bir sey yapmayalim.kaydirigubbakcemile5 Kiyamayiz biz ona...olumunekankayizsm

koci rkada uymasa pçaıyacğım u klavyeyyii.uanmasını ekliyorumkötükedihüso

Denizverdi, sinirlerim cok gerili vaziyetteyken ( yarin 4.kez buyukelcilige gidip ayrilisimla ilgili bir evrak daha alacakmisim!) simdi yazdiklarini okudum ve meeeeelemene cok guldum.:1: Munazara sonunda cocugun gelisimi ile ilgili neye karar verildi yada hocanizin eldeki istatistik bilgisi neydi merak ettim?

Guzelim bana "sen" diye hitap et lutfen bak aramizda kiskanc arkadaslar varmis akannehir:1:, zaten hamilelik nedeniyle daha hassas olma durumlari var, olumsuz bir sey yapmayalim.kaydirigubbakcemile5 Kiyamayiz biz ona...olumunekankayizsm

koci rkada uymasa pçaıyacğım u klavyeyyii.uanmasını ekliyorumkötükedihüso

o ne be ya çok güldüm :1:

Guzelim bana "sen" diye hitap et lutfen bak aramizda kiskanc arkadaslar varmis akannehir:1:, zaten hamilelik nedeniyle daha hassas olma durumlari var, olumsuz bir sey yapmayalim.kaydirigubbakcemile5 Kiyamayiz biz ona...olumunekankayizsmile

günaydın Hocam;akşam yazmak istedim yazamadım ...neyse... huysuzluğu geçmiş klavyenin..demek sinirli anınızda güldürmüşüm.ne mutlu bana.sevindim.
münazara sonunda çevre kazandı.aslında genetik te çok önemli...ikisi de önemli .şöyle diyeyim.genetik tek başına ,.baskınlık çevrede kaldı.herkes birşeyler öne sürdü karşı taraf onu çürüttü.tabiii kararsızlar da vardı.

yaa hocam,ben burada yazarken kimsenin kimliğine statütüsüne göre yazmıyorum.ben yazarken sanki yazdığım kişi karşımdaymış gibi hissediyorum.ondan böyle oluyor.önce bu duyguyu silmem lazım.bunu da yapabileceğimi sanmıyorum.ama şöyle bir çözüm yolu bulabiliriz.çok istiyorsa Deniz Hanım.ona da SİZ diye hitap ederim.hahahahahhahahahah.delikafadulden
böylece onun da gönlünü yapmış oluruz.hahahhahahahah.ayyy hiç güleceğim yoktu.:roflol:

not;hocam dikkatimi şimdi çekti.bakın hocam,siz de bana güzelim diye hitap etmişsiniz...hoş olmuş :))
.
güzel olduğumdan mı..değil
hani böyle işte...

bu arada..akşam klavye yazmayınca.birkaç geri yazıma baktım.gerçekten de öyleymiş.

Son düzenleme:
kızlar YARDIMMM

bildiğiniz temizlik alışkanlığı ile ilgili çocuk oyunu var mı hiç?oyun olabilir..şarkı olabilir.herhangi bir etkinlik.bunun içinsaat 16 ya kadar vaktim var.boşluklarda ben de googleye bakacağım.düşünüyorum düşünüyorum bakalım aklıma bişey gelicekmi? ben eskilerden birşey olsun istiyorum.

şimdi çabucak evimi yola koymalıyım.akşam için yemek,öğlen kişisel gelişime gideceğim amannn ne sıkışıyorum şu 3 gün.sonra eve gel.sonra kursa git.akşam eve gel.Allahım bana çok enerji ver.lütfennnn:Saruboceq:

Son düzenleme:
biliyormusunuz güller?boş durmayan insan daha verimli oluyor..yoruluyorsun,ama başka yerden alıyorsun karşılığını..

hiçkimse işe yaramaz değildir,hiçkimse eksik değildir,hiç kimse çaresiz değildir,hiçkimse umutsuz değildir,hiçkimse mutsuzluğu hak etmez.herşey insanın elindedir.yeter ki bir yerlerden başlamak istesin.mutluluk göreceli.pembe,sarı yeşil,kırmızı...siz hangi renkte isterseniz.ben halaa rengimi seçmedim.ama bir yerlerden başlamak istiyorum.ve bu beni çok mutlu ediyor.siz de mutlu olun.herkes olsun.lütfennn

yemeğime döneyim..

DenizVerdi'cim, ne güzel böyle mutlu olman. Zaten önemli olan da bunu başarabilmek. Herşeye sahip olup da mutlu olmayan, olamayan veya bunu beceremeyen öyle çok insan var ki... Allah mutluluğunu daim etsin inşallah...
Temizlik ile ilgili oyunlar da, şiirler de biliyordum ama hepsini u nuttum bilmiyorumkismile

Alabam'cım nasılsın? Ne zamandır halini hatırını soramadım. Dün yoğunluğumun ilk etabını bitirdim, kısa bir dönem biraz daha rahat olucam inşallah. Bebiş de iyi di mi?opuyorumnanaktan

Deniz Bulut'cum sen de isimde karar kılmışsın. İnşallah adıyla sanıyla çoook mutlu, huzurlu, sağlıklı bir çocuk olur inşallah...

ZarpDeniz yakında yollara çıkıyorsun....

Kinder'im sen nasılsın canım?

Hülya, Altınyunus,Merye,Baharnaz,Cans ve tüm arkadaşlara opuyorumnanaktana.s.

güller girene girmeyene herkese hoş bir gün olsun.

oyun hatırlayan olursa lütfederse sevinirim.hoşçakalın.sevgiyle kalın.:3:

yemek,çorba tamam.zemuszemus

Kızlar merhaba ben çok isteyipte gebe kalamayan bir bayanım sol tarafta çikolata kistim var tüp bebek yaptırma maliyeti tahmini ne kadar tutuyor devlet ne kadarını karşılıyor şartları neler bilenler varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

kızlar YARDIMMM

bildiğiniz temizlik alışkanlığı ile ilgili çocuk oyunu var mı hiç?oyun olabilir..şarkı olabilir.herhangi bir etkinlik.bunun içinsaat 16 ya kadar vaktim var.boşluklarda ben de googleye bakacağım.düşünüyorum düşünüyorum bakalım aklıma bişey gelicekmi? ben eskilerden birşey olsun istiyorum.

şimdi çabucak evimi yola koymalıyım.akşam için yemek,öğlen kişisel gelişime gideceğim amannn ne sıkışıyorum şu 3 gün.sonra eve gel.sonra kursa git.akşam eve gel.Allahım bana çok enerji ver.lütfennnn:Saruboceq:

çocuklarla hiç ilgim olmadı bilmem üzgünüm. bundan sonra olacak ama 16 ya yetişmez tabii :roflol:
bana bundan sonra DENİZ HN diyecek olman hoşuma gitti. aferin! a.s
yalnız bayram harçlığı kısmını tam anlamadım. sen her hanım dediğinden harçlık mı alıyorsun? :olmaz:

kan sulandırıcı kısmında jinekoloğum tam birşey demeyince kalp ve damarcımı (varis doktorum) aradım. o her hamilede tromboz riskinin 2-3 katına çıktığını hareket ediyorsam kan sulandırıcıya gerek olmadığını söyledi. 2-3 tane daha kullanıp 36. hafta gibi bırakacğım. yarından itibaren o korkunç varis çorabımı giymeye başlayacağım yine. giyişi çok zor eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben çok isteyipte gebe kalamayan bir bayanım sol tarafta çikolata kistim var tüp bebek yaptırma maliyeti tahmini ne kadar tutuyor devlet ne kadarını karşılıyor şartları neler bilenler varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

maliyet merkeze göre değişiyor. ilaçlarla 4000-7000 arası birşey tutuyor. devlet kısmında buradan zor cevap alırsınız. malum 38 üstü topiğindesiniz. 40 yaşa kadar devlet veriyor. ben şu ara kullanan kimseyi hatırlamıyorum.

merhaba arkadaşlar .. herkese guzel ve temız bır gun dılıyorum .. zıra evde temızlık var her yer her yerde ..
..erverdı maalesef temızlıkle ılgılı bır oyun ve şarkı bılmıyorum..uzgunum .. ben genellıkle 18 yaş ustu cocuklarla ılgılendığım için ...
.. denızbulut ..batu ısmını cok sevdım .. değişik bı tınısı var .. allah adıyla bırlıkte uzun uzun yaşamayı nasıp etsin ..
..patıkler işlerınde kolay gelsın ..
alabama baharnaz altınyunus .. kendınıze dıkkat edın ..yormayın ..
hulyacım .. hatırladıkların dogru .. 3 aşılama 3 tup bebek tedavısıne ragmen hamıle kalamadım .. ama dogal yolda 4 hamılelıgım var .. 6 12 19 8 haftalarda kaybettım maalesef .. lutfu hoca bana hamıle kalana kadar folık asıt ve corasprın onerdı . hamılelıkle bırlıkte heparın .. bakalım ..
herkese cok selam .. benım evdekı temızlıge bakayım bır .. sesler gelıyor ..

DenizVerdi'cim, ne güzel böyle mutlu olman. Zaten önemli olan da bunu başarabilmek. Herşeye sahip olup da mutlu olmayan, olamayan veya bunu beceremeyen öyle çok insan var ki... Allah mutluluğunu daim etsin inşallah...
Temizlik ile ilgili oyunlar da, şiirler de biliyordum ama hepsini u nuttum bilmiyorumkismile

Alabam'cım nasılsın? Ne zamandır halini hatırını soramadım. Dün yoğunluğumun ilk etabını bitirdim, kısa bir dönem biraz daha rahat olucam inşallah. Bebiş de iyi di mi?opuyorumnanaktan

Deniz Bulut'cum sen de isimde karar kılmışsın. İnşallah adıyla sanıyla çoook mutlu, huzurlu, sağlıklı bir çocuk olur inşallah...

ZarpDeniz yakında yollara çıkıyorsun....

Kinder'im sen nasılsın canım?

Hülya, Altınyunus,Merye,Baharnaz,Cans ve tüm arkadaşlara opuyorumnanaktana.s.

saol canım çok şükür bi sıkıntı yok işte bildiğin gibi günleri geçirmeye çalışıyoruz. iyi bari biraz hafiflettiysen bundan sonra daha sık gelirsin. bizde seni öpüyoruz.

çıtırlar bu arada herkese selammmm

merhaba arkadaşlar .. herkese guzel ve temız bır gun dılıyorum .. zıra evde temızlık var her yer her yerde ..
..erverdı maalesef temızlıkle ılgılı bır oyun ve şarkı bılmıyorum..uzgunum .. ben genellıkle 18 yaş ustu cocuklarla ılgılendığım için ...
.. denızbulut ..batu ısmını cok sevdım .. değişik bı tınısı var .. allah adıyla bırlıkte uzun uzun yaşamayı nasıp etsin ..
hulyacım .. hatırladıkların dogru .. 3 aşılama 3 tup bebek tedavısıne ragmen hamıle kalamadım .. ama dogal yolda 4 hamılelıgım var .. 6 12 19 8 haftalarda kaybettım maalesef .. lutfu hoca bana hamıle kalana kadar folık asıt ve corasprın onerdı . hamılelıkle bırlıkte heparın .. bakalım ..
tüp tedaviyle hamile kalamaman ilginç değil mi peki doğal yoldan hamile kalırken çok uğraşarak mı kaldın yoksa kolayca hemen istediğin an kalabildin mi? ben de bunu anlamıyorum normal kalamassında tüple kalırsın ama sen normal kalıyorsun tüple hayli hayli kalman lazım değil mi? allah uğraştırmasın sende kendini çok yorma canım. eşini bekliyordun değil mi şubat da mı gelcekti sen bi baskın yapsan olmaz mı gününe denk getirip. inşallah yanlış hatırlamıyorum dur bu arada eşini beklediğin konusunda bilmiyorumkismile

patikler biliyormuş ama unutmuş
denizinde hiç haberi olmamış şimdiye kadar
cans hoca dan da bişey çıkmadı.
alabama selam vermiş çıkmış.aldım kabul ettim yerimseniben

ben bir yazı buldum onu yazdım.o da olur..olur olur..:1:

benimde iki gebeligim de kalp atısı alınamadı ve son hamileligimde cleaxane 0,40 iğne kullandım ve sonucta bebegimi kucagıma alabildim. MTHFR homozigot oldugum cıkmıstı tahlillerimde. Bence dogru bir tedavi ile bebeginize kavusursunuz. Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X