- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
cikcikcikcikcikcik cikciiiikk ben sevda kuşuyam :)Günaydın sabah kuşları
Kahvaltı güzeli DenizVerdi, Narenciye Güzeli ZarpDeniz günaydın :)
dün akşam tansiyonum yüksekti 13, 8 birde başağrısı ama neyse çok şükür şimdi iyiyim iyi uyandım
cikcikcikcikcikcik cikciiiikk ben sevda kuşuyam :)
günaydın bahar;
kayfaltımı yaptım geldim çayımla
Deniz Bulut uyarın için tşkler o zaman ben ona göre randevu alayım.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
2 saat hareketsiz kalmıyorum ama derste 1 saat 20 dk hareketsiz kalıyorum sandalyenin üstündebu kursuda sağlıkla tamamlayabailirim inşallah
Alabama, sagol canim. Ben de o tatli telaslari yasamayi cok isterim ama yasadigim cok olumsuzluklardan dolayi son zamanlarda olumlu haberi aldigimizda bile sevinememeyi ogrenmistik. O yuzden simdi hem istiyorum ama hem de bazen ne dusunecegimi bilemiyorum, biraz da korkuyorum acikcasi...Yeniden hayal kirikligina ugramaktan, yeniden emeklerimiizn bosa gitmesinden korkuyorum. hakkimizda hayirlisi olsun.
:)) günaydın afiyet olsun bende bekliyorum marketin açılmasını süt almaya gidicem sonra kahvaltı yapıcam
süt mü?
ben de seni sütlü bahar ilan ediyorum.
:) sütten vazgeçemiyorum halbuki çayın kokusuna aşık ben şimdi çaydan tiksiniyorum yinede tiksintim geçmişmi diye özenle çay demliyorum en fazla bir bardak oda haftasonları eşimle beraber kahvaltıda dün akşam demledim yarım bardak içtim. çaydan tiksineni duymamıştım
ben gideyim sütümü alıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?