- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
.günaydın kızlar
baharcım hakkında hayırlısı. cihangir bey pek konuşmuyo sen sorunca cevaplıyo konuştur onu emi. bu arada yolculuktan vazgeçmişsin ama uçakla gidebilirdin üzüldüm şimdi tatil uzun anneni görmek iyi gelirdi.
deniz son haftalar nasıl gidiyo gece ben çok kalkıyorum en az 15 defaa kalkılır mı ya usandım valla bu tuvalete taşınmaktan. geceleri zorlanıyormusun çok. bide benimki gece yatınca beni uyutmuyo pıtır pıtır bu kadar mı hareket edilir. döncek galiba diyorum. ama dönmüyo hissediyorum. resmen spor yapıyo ama. yarın sabah kontrole gidcez bu iki hafta geçer mi acaba _?
Sürekli kullandığım tansiyon ilacım yok daha önce böyle bir rahatsızlığım varmıydı onu bilmiyorum hamilelikle ortaya çıktı limon yedim yarım saat sonra ölçtüm düşmüştü ondan sonra rahat bir nefes aldım. Hamilelikte maden suyu içiliyormu? evde bulundurayım denerim saol canım. işte sınıfta teneffüslerde ayakta dolanıyorum 5-10 dk genelde ders esnasında yürümek aklıma pek gelmedi (aslında ders süremizde uzun) onuda yaparım hoca birşey demez anlayışlı
baharcım tansiyon ile ilgili sürekli kullandığın bir ialcın var mı?dün bizim kursta da bir bayanın yükseldi.fena oldu biraz.başına su serptiler istirahat ettirdiler.sonra da maden suyu aldırdı bayan.iyi geliyormuş.hamile değil ama..
sen derste ara sıra kalkıp sana uzakta olanbir arkadaşından birşey alıp gelebilirsin,hocana da hatırlatıp arada kalkmak zorunda olduğunu söyliyebilirsin.mutlaka anlıyacaktır.kendisi de yeni doğum yapmış ya..bence yarım bırakma... insan çok faydalı şeyler öğreniyor.rahatsız olduğun zaman gitmeyebilirsin.arada hocadan izin ister dışarıda 10 15 dk dolaşıp dönebilirsin.
çok teşekkür ederim dniz bulut..yarın mutlaka acil durumlar için kenarda bulunsun diye bir ilaç yazdırıcam..geçmiş olsun umarım geçmiştir. benim hayatım boyunca mide sorunum olmadı ama hamilelikte 12. haftadan sonra bir ara sanırım rahim büyüyüp mideyi yukarı iterken sonra daha ileri aylarda mide yanması yaşadım. mutlaka oluyor hamilelikte az veya çok mide sorunu. gaviscon tamamen zararsız bir ilaç ama çok da etkili değil. eğer miden hassassa ileriki aylarda problem yaşayabilirsin. doktoruna kullanabileceğin ilaçları mutlaka sor.
bahar hamilelikte bazı kişilerde tansiyon problemi ortaya çıkabiliyormuş,çok üzüldüm geçmiş olsun..Günaydın sabah kuşları
Kahvaltı güzeli DenizVerdi, Narenciye Güzeli ZarpDeniz günaydın :)
dün akşam tansiyonum yüksekti 13, 8 birde başağrısı ama neyse çok şükür şimdi iyiyim iyi uyandım
yarın görüşücem zapdeniz..soracağım okadar çok şey var ki unutmayayım diye not bile almayı düşünüyorum.Limon kabugu,mide agrin bayagi ciddiye benziyor canim. Daha yolun basindasin kesinlikle doktorunla en kisa surede gorusup olasi durumlar icin belki de daha etkili bir sey alman gerekebilir. Mide ulseri gecirmis biri olarak acisini cok iyi bilirim ve sanirim doktorun ozel bir diyette verebilir. Cok gecmis olsun.:94:
Benim daha reglim baslamadi! Acaba co-culture'den dolayi gec mi olacagim. Agrim sizim var ama simdi olsun istiyorum ya henuz baslamadi. Bugun sabah da dudagimda ucukla uyandim!:44:
benim kanımda pıhtılaşma var,2 saatte bir yürümem gerektiğini bilmiyordum bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu..gerçi okadar saatten fazla hareketsiz kaldığım olmadı...bu arada kızlarr bu maydanozu bende hamile kalmaya karar verdiğimden beri çok sevmeme rağmen bırakmıştım. ama taze nane dere otu falan salatalara koydum. nar ı bilmiyordum. aamma denk de gelmedi yemedim. maydanozu da 3 4 aylık olduktan sonra yine salatalara falan koymaya başladım. benim bi arkadaşım iki cocuğuna da hamileyken çokbulantı çekmişti. ve inanırmısınız her sabah bir demet maydanozu limonlayıp tuzlayıp yemiş bana sonradan söyledi böylede bi örnek var yani ben de şaşırmıştım.
özellikle kanda pıhtılaşma sorunu olanların ve tüm hamilelerin iki saatte bir kalkıp dolaşımı hızlandırmaları gerekiyor eğer hareketsiz oturmaya devam ederse düşüğe sebep oluyor çünkü bebek beslenemiyormuş. biz tatile arabayla gitmiştik. ve her bir birbuçuk saatte bir durup mola vermiştik.
Alabama, sagol canim. Ben de o tatli telaslari yasamayi cok isterim ama yasadigim cok olumsuzluklardan dolayi son zamanlarda olumlu haberi aldigimizda bile sevinememeyi ogrenmistik. O yuzden simdi hem istiyorum ama hem de bazen ne dusunecegimi bilemiyorum, biraz da korkuyorum acikcasi...Yeniden hayal kirikligina ugramaktan, yeniden emeklerimiizn bosa gitmesinden korkuyorum. hakkimizda hayirlisi olsun.
sana da canlı canlı günaydın canım.bahar,alabama,zarp hoca...canlı canlı günaydınnn
herkese iyi haftalar.
yaklaşık bir saattir yazılanları okumaya çalışıyorum.nedense haftasonu kaç kez girmeye çalıştım hata verdi.bende genel sorun var sandım.ama anladım ki yokmuş:))
limonkabuğu, benim doktorumda süleyman tosun'du.onca olumsuz tedaviden sonra beni mucizeme kavuşturdu.
deniz, ben doğum fotoğrafçısını ayarladım.geçen hafta 2 kişiyle görüştüm.bir tanesini çok beğendim.ama fiyatlar uçuk ya.o gün özel ya.işin içine bir de bebek girince iyice uçmuşlar.ben sünnet olayını hemen düşünüyorum.daha doğrusu birkaç ay içinde hallederiz diyorum.sonraya kalmasın çıksın aradan.
cans, demek bayramda izmir'e geleceksin.evet güzel olabilir buluşmak.niyetimiz çeşme yada kuşadasına gitmek.mesajlaşırız burada olursam isterim tanışmak.
alabama, ben yaklaşık 2 haftadır geceleri onlarca kez uyanıyorum.benim ufaklık da çok oynuyor artık birkaç gündür.iyice hareketlendi.günde 3-4 litre su içtiğimden tuvaletten de çıkamıyorum:))
altınyunus sorması ayıp kaç liraya anlaştın. ben de o arkadaşa bi ücret vermek istiyorum yani bizimkini çekecek olan arkadaşa ama ne vermek gerek bilemedim. sen söylersen fikir olsun. geceleri kaç defa kalktığıımı saymaya kalktım ama ucu kaçtı sayamadım. demek sende bendensin. bende çok su içiyorum bide sütümü yatmadan içmeye alıştırdım wcden çıkamıyorum bana derlerdi de ben de yok be ben zaten çok sık çıkarım derdim nerdeeee.neyse benim iki haftam kaldı. senin daha da artacak söylemedi deme. ama kafa aşağıda olunca son iki hafta karın aşağı iniyor sonra bu sıkıntı azalıyor diye okumuştum. benim aşağıda olmadğı için son güne kadar çekcez heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?