bu ikonlardan yazdıklarının gelmediğinimi demek istiyorsun
Anladım canım, sen dinlenmeye çalış, çok yorma kendini ve aklına kötü hiçbir şey getirme :) baharnaz ne güzel açıklamış, dediği gibi, hepimizde oldu bu sancılarRuzgardeniz, sagol canim. Buyuk hastane olarak ya Mugla yada Fethiye daha yakin. Dalaman'da da 30 yatakli bir devlet hastanesi var daha buyuk kapasiteli hastane devletten onay alamadigi icin kac yildir acilacak bekliyor. Bizim memleketimizde insana ve sagligina cok fazla saygi olmadigi icin henuz kimse acmayi basaramamis durumda... Benim evim Dalyan'da, yurtdisina cikana kadar burada bir kac ayligina bir hastane ve doktora ihtiyacim olacak. Izmir yaklasik 3- 3.5 saat filan suruyor. Ilgin icin cok tesekkur ederim.
Rüzgar amin inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Oğluşuna maşallah büyümüş yazın koyduğun resimlerde n şimdi daha farklı sağlıkla büyüsün.Allah sağlık sıhhat versin. sanada tşkler verdiğin bilgiler için.
ZarpDeniz sancılarını takma kafana, benimde çok sancılarım oluyordu ve hala oluyor sanırım bu regl dönemimde de oldu, yumurtlama dönemimde de oldu. Ayrıca sağ taraf ağrılarım hep oldu ve olmayada devam ediyor bugün yine sınıfta ve yürürken oldu canım. sen içini ferah tut kötü şeyler düşünme. BOL BOL DİNLEN BU AĞRILAR OLURKEN KENDİNİ YORMA. bana gelişen yumurtalar denildi, hala onlar baskı yapıyordur ağrılar o yüzden bile olabilir denildi. Şu denildi, bu denildi yani. Ama bu sağ taraf ağrıları diye birşey var artık eminim.
Limon Kabuğu saol canım hiç KBB aklıma gelmemişti dr direk kalple ilgili yere git deyince eşimde sürekli dra gidiyorum diye kızıyor biraz bekleticem en azından bu hafta ayrıntılı ultrasonu geçireyim :)
Denizverdi nerelerdesin?
denizverdi hayrola protesto mu ediyorsun? canın bir şeylere sıkılmış galiba!!! :113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
Arkadaslar Herkese Gunaydin
Ben gece hic uyuyamadim, sag yumurtalik tarafimda her pozisyon degistirdigimde siddetli bir agri oluyor. Sonra kalktim biraz internete baktim, daha da uykum kacti!!! Dis gebelikte siddetli bir agri olurmus! Aklima bir suru kotu dusunceler geldi, bugun de Pazar sanirim hic bir yere gidemem. Zaten burada sadece bir devlet hastanesi var, onun da vajinal ultrasonografisi yok.. Allah'im insallah dis gebelik filan degildir.
Sevgili arkadaşlar, kizim amerikanin cok ünlü bir bebek markasinin guzellik yarismasina katildi. 10 000 bebek arasinda su an 4. ve tek türk bebek, Birinci olmasi icin oylariniza ihtiyaci var.
Lutfen www. gerber.com/photo adresine girip vote kismindan photo search'e gidin ve name kismina Lara city'e ise chicago yazin ve oy verin. Sonra e-mailinize gelen maili onaylayin. hergun her bilgisayardan bir oy verebilirsiniz.
Lutfen yardimlarinizi esirgemeyin. eger oylama icin amerika adresi sorarlarsa bana ozel mesajdan yazin size adresi yazdirayim.
simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?