Denızverdıcıyım sagol canım benım benım yasım 39 3 senelık evlıyım ,fsh ma ıyı dıyorlar oburlerıde ıyı dıyo doktor yanı hersey ıyı dıyo doktorumuz tabı yabancı doktorlar ondan benım ıcın cok zor oluyo.benım ucuncu tedavım olacak ılkınde 20 25 yumurtalık verdım ıkıncıde 15 16 tane verdım tabı buarada dozlarımı degıstırdıler ve ucuncude 6 tane verebıldım ve yumurtalık az verdıyınden doktor tedavımı durdurdu cunkı benım esım amalıyatla sperm verıyo o yuzden durdurdu hayatım boyle ıste tekrar ucuncu ıcın aralıkta yenıden ıgnelere baslıyorum ama esımın spermlerı kalıtelıydı doktor hersey yolunda dedı ama tutmadı napalım canım ugras verıyoruz cok zor kızlar mevlam hepımızın yuzunu guldursun ,heranım duayla gecıyo herkes ıcın sızler ıcın kendım esım ıcın ,ama doktorlar devam edın dıyo sansınız var dıyo bızımle profosor erkek doktor ılgılenıyo allah var cok ılgılenıyorlar am bılemıyomkı turk doktorumu ıyı buranın doktorumu ıyı allahımın canı ısterse verır dıyoruz bu arada yas gıdıyo kızlar ama umıdımı kaybetmıyorum dua edın canım arkadaslarım valla sızden destek cok alıyorum yanlız olmadıgımı bılıyorum rabbım emeyımızı bos etmesın dualarım sızınle opuldunuz
zarpdeniz canım allah sağlıkla 9 ay geçirmeyi nasip etsin inşallah aminnnnnnnnnnnn
Meryecım meraba canım herkese merhaba hayırlı gunler olsun ınsallah ben bırsey sorucaktım canım meryem suresını kacdefa okumak lazım bır rakamı varmı acaba meryecım yazarsan sevınırım
Merye arkadasım ben hollandadayım bılemıyorum ama yanlılarmı deyıllermı bence ıyıler gıbı gelıyo yanı yabancılarada kendı halklarından olanlarada aynı tedavıyı uyguluyolar bılmıyorum ya aallahımın rast getırmesı onemlı canım ya rabbım senın yuzunu guldurmus ınsallah benımde yuzumu guldurur
çooooooooook teşekkür ederim canımmmm, beni çok mutlu ettin :90:RÜZGARDENİZ;bunlar da sana gelsin
Alabamız da doğurdu.sormuşsun.siz sürüdünüz ayağınızı38e 2 erkek daha geldi..
haaa...bende bir kız için başvuruda bulundum.çok yeni..şans dile bana....çok tatlı bir kızım olsun.
amin canım :)Günaydın
Rüzgar maşallah bebişine sağlıkla kalın
canım, hoşbulduk :) fırsat buldukça daha sık gelmeye çalışacağım, oğluşum biraz fazla hareketli ve beni bilgisayarın başında görür görmez kıyametleri koparıyor, bırak onu benimle ilgilen hesabı :) ama daha sık uğramaya çalışacağım canımRuzgardeniz, hosgeldin. Daha cok gormek isteriz seni,umarim keyfin yerindedir. Alabama ve Altinyunus'un da ogluslari dunyaya geldi. Bence sen gaz ile ilgili bildiklerini yaz cunku hem yeni bebegi olanlar var hem de bebek bekleyenler icin bir bilgi olmus olur, simdiden cok tesekkur ederiz.
rüzgar deniz inşallah biz de 1 yaşımızı görürüz. un çorbasını da yaptırayım canım. özelden mesaj da yazarım sana. bugün ilk defa gaz cancımız oldu gündüz bir türlü uyuyamadı. inşallah sık tekrarlamaz. olursa da yazarım. belki dün içtiğim mercimek çorbası dokunmuştur dedim. poposuna zeytinyağlı kulak pamuğu değdirdim. 1 saat sonra kakasını da yaptı ve geçti. tesadüf mü bilmem
herkese merhaba
hepiniz sağolun destekleriniz için.oğluşumu sabah 11 gibi gördüm.camın arkasında jaluzilerin arasından.
buna da şükür olsun.küçücük oğlum tayzeleri.görünce acık ağladım 15 sene bekledim ne yapayım?kıyafet istediler onları verdik.sonra boynu bükük döndük.neyse sayılı gün.pazar günü 3 hafta olacak şaka gibi geçti zaman.
günaydın güller günaydın 38in gülleri
bu sabah çiçekçideki tüm çiçekleri ben kucakladım.herkes alsın dağıtıyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm
bu; çiçeği burnunda en tazecik(fırından yeni çıkmış)hamilemize Zarp deniz'e
bu;en taze gerçek sütlülereAlabama ve Deniz'e (deniz böyle diyeyim belki sütün artar)ek olarak size uyku da var
bu;38in öğrtemenlerine hocalarına
e MERYECİK;bu da sana
limon kabuğu;bunlarda sana.hastalarına şifa olsun
bu Altınyunus'a...kokladıkça umudunu yanında hissetsin
bunlar sabah güllerim Nisa ile Baharnaz'a
AMİRİM,bunlar size çiçek kokularıyla girin bugün ofisinize
bunlar kayıp güllere Kinder'e,abcdef 'e,yenilerden toanaya aklıma gelen gelmeyen herkese misafirlere de
RÜZGARDENİZ;bunlar da sana gelsin
Alabamız da doğurdu.sormuşsun.siz sürüdünüz ayağınızı38e 2 erkek daha geldi..
haaa...bende bir kız için başvuruda bulundum.çok yeni..şans dile bana....çok tatlı bir kızım olsun.
Günaydın
En kral Sabah gülü Denizverdi :)
Özgeçmişin hala bitmemiş canım, hadi hayırlısı. Küçücük şeylere dokunup bırakmak hatta hiç bakmamak bende de vardı hala da birşey aldım sayılmaz 3 ayımda bir minik zıbın almıştım, eşime cinsiyetini söylmek içinde mavi emzik bu kadar şimdilik birşey almayı düşünmüyorum canım inşallah sen mürcaat ile ilgili işlemleri tamamlayıp randevudan sonra ışığı görüp kafanda en azından kurmaya başlarsın.
Zarpdeniz çok şükür maşallah çıkan sonuç bizi mutlu etti inşallah kese ve kalp atşınıda görürüz Allahın izniyle canım.
ben pozitif sonuçtan sonra ve öncesinde de (tedaviden 1 ay önce başlamıştım) folik asit içiyordum 3.ayın sonuna kadar içtim, ve crinone jel kullandım 13.haftaya kadar. aspirini bırakmıştım pozitif sonuçla. Kilom 86 diyetisyenim çok almışsın dedi bende biliyorum aldığımı ama gün içinde başağrılarım olduğunda çok uyuyorum belki o yüzden bilmiyorum şimdi daha da dikkat et dedi tansiyonumu unutup şeker riskinden dolayı listeyi biraz daha sıktı :)
Merye önerilerin için tşkler canım bende hergün olmasada hurma tüketiyorum 2 tane önerilerini yerine getiriyorum canım
Deniz Bulut yavaş yavaş oturucak uyku düzeni bebişin sabah uyumalarınada izin vericek inşallah sağlıkla büyüsün
Altınyunus inşallah en kısa zamanda bebişini sararsın
Rüzgar maşallah bebişine sağlıkla kalın
absinth yine işleremi daldın napıyorsun nerelerdesin
patikler sende sağlıkla kal
Toana inşallah bu tedavin güzel sonuçlar verir.
zarpdeniz benim tansiyon ve şeker sorunum olmadığı için herhangi bir liste vermedi ama haftada mutlaka balık tavuk et kurubakla ve sebze yemeklerini yememi tavsiye etmişti
yeni başlarda hiç yemek yiyemiyrdum onu söylemiştim kuru katı ve tuzlu yemeğe çalış demişti ama asla yiyemediğini yemek için kencidini zorlama demişti
işte süt içmek için kendini zorlama sonra hiç içemmiyeceksin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?