38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam nolmuş kızlar msjı yazacağım pencere açılmadı

Allah allah yaa ben mi göremiyorum

Denizverdi ses vereyim canım iyi olmaya çalışan bir sesimle selam
sınav olmuşsun soruların bir kısmını atabilirsen çok sevinirim sende bana mail adresini yaz bulduğum soruları sana mailine atayım megepin sitesinden buldum buna yakın sorular sorar herhalde hoca diye düşünüyorum.
randevu tarihiniz belli olmuş hadi hayırlısı canım. İnşallah güzel şeyler olucak.

Deniz Bulut sana ve bebeğine maşallah resimlerinizi gördüm Allah nazarlardan korusun. :nazar:Sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin :nazar: mutlu etti beni resimleriniz.

Herada teşekkürler.

ZarpDeniz ne zaman gidiceksin dra. Canım merak ettim nasılsın?

Bluestar teşekkürler canım.

Cans saol canım

Badenur hoşgeldin

Limon kabuğu haklısın hamilemiyim hastayım bilmiyorum.

Kızlar inşallah sonuç bizi mutlu eder. Ben içim rahat sonucuğun iyi çıkacağını düşünüyorum

Dün sabah kahvaltıdan sonra çok kötü oldum hastaneye acile koştum tansiyon 15 7 ve sonrası benim halim ya ne kadar zor şeymiş tamamen bebeğime birşey oldumu? psikolojisi taşıyorsunuz.
Dil altı hapı tansiyon düştü, kan tahlilleri, idrar tahlilleri, EKG derken akşam oldu dr kansızlık çarpıntı yapar EKG de bu var dedi sıkıntı yok olabilir dedi ben hep 13 8 leri görüyorum ama dedim. İsterseniz eğitim araştırma hastanelerine gidin dedi araştırsınlar ama burdan ayrılmadan bir de dahiliye sonuçlarınızı görsün dedi bende dahiliyeye uğradım o dr da guatr testide yapalım dedi aynı şeyi söyledi kansızlık çarpıntı yapar dedi birde sol kulağımdaki pervane sesi beni hiç bırakmıyor sanırım artık tansiyon işaretim bu. yine ölçtü tansiyonum yine yüksek tansiyon ilacı Alfamet yazdı tansiyonunu takip et yükselirse 15 i görürsen başla dedi sabah öğle akşam neyse bende eve gelince Nur hn aradım hiç beklemeden önlem amaçlı sabah akşam 1 tane içmeye başla dedi bende öyle yaptım dün biraz daha rahattım. Bu sabah yine kan verdim. kızlar her günüm hastanede geçer oldu bir sürü ilaç kutum oldu hamilemiyim? hastamıyım? diyorum bazen.

İnşallah sağlıkla sonunu getiririm.

Hepiniz msjlarınızla bana destek veriyorsunuz saolun kızlar hiç 4 lü test aklıma bile gelmedi. Ama işte böyle benden haberler.

Aranızda tansiyon ilacı kullanan oldumu? zararları neler?

Son düzenleme:
şu pencereleri niye saklamışlar anlamadım.:26:

baharcım..canım benim.heh.öyle işte.iyiyi düşünelim.inşallah iyi çıkacak sonuç.hayırlısı ile canım..şu tansiyonuna da çok kımaya başladım haa...bir yerinde durmuyor oynak ... gibi..:52:
şimdi bira ders yaıyorum.göndericem ama sana bi de çıkan soruları.diğer yaılınınkini de bu hafta isteyeceğim bakalım...
hamilesin canım hamilesin.bira sorunlu bir hamilesin.dr larında işi.sorunu çöecekler...kan sonucun da sevindirecek bii.bak yaacaksın..sen aten başından beri güçlü bir hamile idin.git deris gitme tahlile yok ultrasona...serme bakıyiiim yelkenleri suya..hadii.ilk hamile hallerine dön bakayım.güçlü ol.oğlunda güçlü olsun içinde...can verin birbirinie.

ay yadıklarımı da anlıyabilecekmiisn bilmiyorum.alfabenin son harfi öürlü bu klavye:52::52:

hülyaa nisaa gördüm sii.sobee.hava çok soğuk .oyun bitti.sobeledim.haydi evlerinie:33::33:

şaka bir yana:
merhaba hülya:71: uğramıyorsun pek.iyimisin?arda?
nisaaa:sen?bu sabah günaydınını göremedim.hayat yolunda umarımm:70:yorgunmusun yoksa iş taşınmasından boya badanadan

Son düzenleme:
şu pencereleri niye saklamışlar anlamadım.:26:

baharcım..canım benim.heh.öyle işte.iyiyi düşünelim.inşallah iyi çıkacak sonuç.hayırlısı ile canım..şu tansiyonuna da çok kımaya başladım haa...bir yerinde durmuyor oynak ... gibi..:52:
şimdi bira ders yaıyorum.göndericem ama sana bi de çıkan soruları.diğer yaılınınkini de bu hafta isteyeceğim bakalım...
hamilesin canım hamilesin.bira sorunlu bir hamilesin.dr larında işi.sorunu çöecekler...kan sonucun da sevindirecek bii.bak yaacaksın..sen aten başından beri güçlü bir hamile idin.git deris gitme tahlile yok ultrasona...serme bakıyiiim yelkenleri suya..hadii.ilk hamile hallerine dön bakayım.güçlü ol.oğlunda güçlü olsun içinde...can verin birbirinie.

ay yadıklarımı da anlıyabilecekmiisn bilmiyorum.alfabenin son harfi öürlü bu klavye:52::52:

:) anladım yazdıklarını canım eksiklerini tamamladım. bunada şükür bir harfi eksik olsun.
başlarda ne tahlile ne ultrasona girmek istemezdim bebiş zarar görür diye şimdi haftada 3 kez girdiğim oldu :( mecburen. canım tamam sen soruları toparla bana özelime mailini yaz bende soruları topluyorum netten.

az önce yine tansiyon fırladı kulağımdaki pervaneden anlıyorum öğle ilacı yoktu ama ben bir tane daha içtim dışarı gezmeye çıksam desem hava fırtınalı sabah hele ağaçlar direkler devrilmişti şimdi yağmur kaldı ama işte nereye gidiceksin

hülyaa nisaa gördüm sii.sobee.hava çok soğuk .oyun bitti.sobeledim.haydi evlerinie:33::33:

şaka bir yana:
merhaba hülya:71: uğramıyorsun pek.iyimisin?arda?
nisaaa:sen?bu sabah günaydınını göremedim.hayat yolunda umarımm:70:yorgunmusun yoksa iş taşınmasından boya badanadan

Pek iyi sayılmam Denizverdi işler çok yoğun ve ben grip oldum çok halsizim.Sizlere bir bakayım dedim.Sen nasılsın canım.Arda da hafta başında grip oldu ama onunki geçti şu anda biz eşimle gribiz bize geçirdi yani.Sen özgeçmişini bitirdin mi?Ne zaman ziyarete gelecekler size?

Biz bu ay da takip yaptırdık beklemedeyim.Pazartesi günü kanda beta hcg'ye baktırıcaz biraz erken ama.Çatlatma iğnesi de vuruldum acaba yanıltır mı bilmiyorum.Çatlatma iğnesinden 11 gün sonra olacak betahcg testi.

Baharnaz canım çok geçmiş olsun sana da.Aklına kötü şeyler getirme sakın 2'li test iyi çıkarsa o kesindir aslında.İnşallah 4'lü testin de iyi çıkacak.Bir de ayrıntılı ultrasona riskli gebelik uzmanına görün istersen için rahatlasın anlamında.

Denizbulut harika çıkmışsınız canım.Batu bebek çok yakışıklı.Allah bağışlasın hep öyle burun buruna geçsin günleriniz.Mutluluğunuz daim olur inşallah.

Alabama Mert bebek büyümüş kilo almış da senin üzerine bile çiş yapıyor maşallah.Güzel uğraşlar bunlar pek yorucu olmaz zaten canım.

Badenur da uğramış.Ne zamandır merak ediyordum.Ameliyatların başarılı geçmiştir inşallah sorunsuz bir tedaviyle en kısa zamanda hamile kalırsın aramıza dönersin canım.

Hereda senin de AS'ye az kalmış.Yeni yıla rahatlamış gireceksin inşallah.

Herada Patikler Erverdi çok şükür halime inanın hiç şikayetim yok biraz ruh gibi oldum ama anneliğin kaderinde var dimi ama böyle anlıyoruz annelerimizin kıy*****i saolun güzel dilekleriniz için..

Deniz oğluna maşallah çook güzel bir bebek fotoğraflar çok güzel çıkmış. bide ben becerebilsem foto koymayı aslnda tam bilgisayar kurduyumdur ama şuraya bi foto koymayı beceremiyorum ne biçim iş anlamadım.

baharnaz ben yazmıştım önceden ama unutmuş olabilirsin bende hamileliğimde aynı ilacı kullandım diyetisyenim bana günde 6-7 taneye kadar verebileceklerini söylemişti. sonra yine ileri yaş hamileliği yaşayan normal yolla hamile kalmış bir üğretmen arkadaşımda kullanmış hemde onun şekeri varmış maşallah şimdi oğlu 3. sınıfa gidiyor. yani merak etme arada senden böbrek tahlilleri filan isteyebilir ( kreatinin gibi) kontrol amaçlı olarak. sen sakin ol ve sık sık içebiliyorsan tabi limonlu su iç canım bol sarımsak filan tüketmeye çalış.. sana sağlıkla bebeğini kucağına alman için dua ediyorum merak etme her şey çok güzel olacak:13::13::13:

baharnaz, içini ferah tut birşey çıkmayacak göreceksin.
zarpdeniz, ikizmiş ben yeni görüyorum.çok da istiyordun.sağlıkla kucaklakuzularını arkadaşım.
deniz, fotolara bayıldım.ben çok istediğim halde çektiremedim.malum erken doğum.oğluşum eve gelsin o konu da hallolacak unutmadım!:))

bu arada kuzumun serumu da çıktı.sadece miğdesinden hortumla besleniyor.yaklaşık 1500 gr oldu kilosu.sanırım biberonla emmeye başlayınca evimize getireceğiz.pazar günü 4 hafta oluyor.zaman şaka gibi geçti.

Bluestar tansiyon durumundan haberim vardı senin canım, hangi hapı kullandığını hatırlayamadım sayı olarak dr daha da çoğaltabileceğimizi söylemişti. Böbrekle ilgili tahlileri şimdiden yaptırmam gerekirmi? hayırlısı canım. Hep bu ilaçları içerken aklıma takılmıyor değil bize yararı olan hapın bebeğe zararı ? hayırlısı canım

Altınyunus saol canım, inşallah canım herşey yolunda gider. Seninde bebeğin Allahın izniyle en kısa zamanda toparlanıp evine gelicek

Hulya tşk ederim. Bakalım sonuçlar çıksın hayırlısıyla ama ben AS düşünmyorum sende yine test yapıcakmışsın inşallah güzel bir haber gelir senden.

az önce çok kötü oldum yine hiç mide rahatsızlığım olmamıştı zaten öğürtü kusmalarım arada bir şiddetiyle devam ediyordu. Sütü azalttım günde 1 bardak ara öğünde içiyordum bugün içtiğim süt beni mahvetti nesfitle içiyorum sade değil. Sonrasında davul gibi bir mide ardından kürek kemiklerime giren ağrı ve bulantı ve kusmalar başladı nefes alamadım sürekli kustum ( hastaneye gitmek istemedim) ve mideme bir kramp gibi birşey oturdu gitmedi öyle sancı çektimki saatlerce acıdan kıvrandım ve ağladım. en sonunda sırtıma eşimin yaptığı masaj ayaklarıma koyduğum su torbası ile ve boşalan mide ile uykuya dalmışım hiç böyle ağrı mide ( krampı) yaşayan oldumu?
masaj yada sıcak su torbası zararlımı?

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba

Deniz bulut, Anneme Batu'nun fotosunu gosterdim, cirkinnnn diye sevdi O'nu! Masallah!:nazar:

Denizverdi, 28 Aralik, cok guzel kararlarin alindigi bir tarih olsun canim.:13:

Baharnaz, her sey ustuste geldi canim, icini ferah tutmaya calis lutfen. Masallah oglun yolu yariladi, gerisi insallah daha kolay olacak canim. Hasta miyim diye dusunme, bebisin buyuyor ve sagligi yerinde, seni de biraz daha toparlarsak her sey harika olacak. Ilaclarini duzenli olarak al lutfen, sarimsagin tansiyonu dengeledigini biliyorum cunku Annem de surekli yutuyor, ilac gibi. Sinavda basarilar dilerim, ogrendiginiz onemli bilgileren bekleriz yine...:16:

Bizim kalp atisi icin randevumuz 22'sinde olacak, buradaki doktor bunu verdi ama cok uzak geliyor. Istanbul'daki doktorum cok emin olmak istiyorsan soncutan iki hafta sonra demisti acaba gelecek haftanin sonuna mi degistirsek diye dusunmeye basladim. Simdi iki ayri doktorla gorustugum icin hatlar karisti biraz. :26: Siz kese ile kalp atisini ayni zamanda gormek icin beklemistininiz degil mi oyle hatirliyorum.

Altinyunus, bir zamanlar hepimiz ikiz istiyorduk biliyorsun. Ben de bu kadar bekledim ikiz olsun ikisi birlikte buyusun diyordum ama henuz kalp atislarini daha duyamadik, doktorum kalp atisindan sonra daha emin olabiliriz dedi. Ondan sonra da 3 ayki riskli donemin gecmesini bekleyecegiz, yolumuz uzun yani... Gozunuzaydin Umut'un serumu cikmis, coktan toparlanmaya baslamis kilo da almis, masallah canim.:nazar:

Hulya, yogunmussun canim. Insallah pozitif bir haberle o yorgunluklarin ucar gider.:13:

Son düzenleme:
Bluestar tansiyon durumundan haberim vardı senin canım, hangi hapı kullandığını hatırlayamadım sayı olarak dr daha da çoğaltabileceğimizi söylemişti. Böbrekle ilgili tahlileri şimdiden yaptırmam gerekirmi? hayırlısı canım. Hep bu ilaçları içerken aklıma takılmıyor değil bize yararı olan hapın bebeğe zararı ? hayırlısı canım

Altınyunus saol canım, inşallah canım herşey yolunda gider. Seninde bebeğin Allahın izniyle en kısa zamanda toparlanıp evine gelicek

Hulya tşk ederim. Bakalım sonuçlar çıksın hayırlısıyla ama ben AS düşünmyorum sende yine test yapıcakmışsın inşallah güzel bir haber gelir senden.

az önce çok kötü oldum yine hiç mide rahatsızlığım olmamıştı zaten öğürtü kusmalarım arada bir şiddetiyle devam ediyordu. Sütü azalttım günde 1 bardak ara öğünde içiyordum bugün içtiğim süt beni mahvetti nesfitle içiyorum sade değil. Sonrasında davul gibi bir mide ardından kürek kemiklerime giren ağrı ve bulantı ve kusmalar başladı nefes alamadım sürekli kustum ( hastaneye gitmek istemedim) ve mideme bir kramp gibi birşey oturdu gitmedi öyle sancı çektimki saatlerce acıdan kıvrandım ve ağladım. en sonunda sırtıma eşimin yaptığı masaj ayaklarıma koyduğum su torbası ile ve boşalan mide ile uykuya dalmışım hiç böyle ağrı mide ( krampı) yaşayan oldumu?
masaj yada sıcak su torbası zararlımı?

canım çok geçmiş olsun...allah allah yaa... bu kadarı da olurmu hamilelikte...henü bugünlerde duydum belki de tv de iledim.bir bayan söylüyordu.evet evet tv deydi.tavuk yediği aman midesi çok kötü oluyormuş.araştırna yapılmış.tavuk o kişinin bünyesinde ararlı bir şey oluşturuyormuş.tavuk yemesi yasaklanmış.hatta yemesi halinde hayati tehlikesi bile olabilirmiş.acaba diyorum.şimdi seni okuyunca...dikkat etsen belli bir şeyi (hep aynı yiyeceği ya da içeceği)yedikten sonra mı oluyor böyle...ne bileyim.nesfitin içeriğini araştır oku bak.sana dokunan birşey olabilir.ham,lelikten önce böyle bir sorunun yoktu değil mi?
anlattığıjn mide bulantısı tarı bana böbreklerde taş olma ihtimalini de hatırlattı.kayınvalidem aşırı bir şekilde öğürür midesi bulanır istifra ederdi. dr unla tekrar konuşsan.o kadar acı çektiğni bu kadarının normal olup olmıyacağını başka b,irşeyden kaynaklı olabilir mi diye....

su torbası mı?bilmem ki sıcaktır o ..karın ağrısına kullanıyorlar diye biliyorum.hamilesin.dikkat etmek gerek.bu konuda pek bilgim yok.ama bir bilene sor derim kullanmadan önce.canım benim.:70:

Pek iyi sayılmam Denizverdi işler çok yoğun ve ben grip oldum çok halsizim.Sizlere bir bakayım dedim.Sen nasılsın canım.Arda da hafta başında grip oldu ama onunki geçti şu anda biz eşimle gribiz bize geçirdi yani.Sen özgeçmişini bitirdin mi?Ne zaman ziyarete gelecekler size?

Biz bu ay da takip yaptırdık beklemedeyim.Pazartesi günü kanda beta hcg'ye baktırıcaz biraz erken ama.Çatlatma iğnesi de vuruldum acaba yanıltır mı bilmiyorum.Çatlatma iğnesinden 11 gün sonra olacak betahcg testi.

geçmiş olsun hülya...grip olmuşsun.iyim ben canım..bitti bitti ögeçmiş...bu ayın sonunda randevumu var hayırlısı ile.o aman daha detaylı bilgi alacağı.şimdi yaptıklarımı prosüdür gereği.

hadi hayırlısı...bence bira sabırlı ol tam gününde yaptır hcg ni.. yanıltmasın boşuna..memorialdeyken birinin 9uncu günüymüş.dayanamamış yaptırmış26 çıkmış iyi mi diye açmış tüpbebek hemşirelerine soruyordu.onlar da kesin birşey diyemiyeceklerini hamilelikte olabileceğini ama erken olduğu için hcgnin yanıltabileceğini söylemiştitanık olmuştum.çatlatma iğnesi beta hcg içeriyor biliyorsun.tapılan testlerde çift çigi görülünce yanılgıya sebep olabiliyor.

Back
X