DENİZBULUT, maşallah ikinize de, çok tatlı bir bebiş.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahar...ses ver güelim
Selam nolmuş kızlar msjı yazacağım pencere açılmadı
şu pencereleri niye saklamışlar anlamadım.:26:
baharcım..canım benim.heh.öyle işte.iyiyi düşünelim.inşallah iyi çıkacak sonuç.hayırlısı ile canım..şu tansiyonuna da çok kımaya başladım haa...bir yerinde durmuyor oynak ... gibi..
şimdi bira ders yaıyorum.göndericem ama sana bi de çıkan soruları.diğer yaılınınkini de bu hafta isteyeceğim bakalım...
hamilesin canım hamilesin.bira sorunlu bir hamilesin.dr larında işi.sorunu çöecekler...kan sonucun da sevindirecek bii.bak yaacaksın..sen aten başından beri güçlü bir hamile idin.git deris gitme tahlile yok ultrasona...serme bakıyiiim yelkenleri suya..hadii.ilk hamile hallerine dön bakayım.güçlü ol.oğlunda güçlü olsun içinde...can verin birbirinie.
ay yadıklarımı da anlıyabilecekmiisn bilmiyorum.alfabenin son harfi öürlü bu klavye![]()
hülyaa nisaa gördüm sii.sobee.hava çok soğuk .oyun bitti.sobeledim.haydi evlerinie
şaka bir yana:
merhaba hülyauğramıyorsun pek.iyimisin?arda?
nisaaa:sen?bu sabah günaydınını göremedim.hayat yolunda umarımmyorgunmusun yoksa iş taşınmasından boya badanadan
Bluestar tansiyon durumundan haberim vardı senin canım, hangi hapı kullandığını hatırlayamadım sayı olarak dr daha da çoğaltabileceğimizi söylemişti. Böbrekle ilgili tahlileri şimdiden yaptırmam gerekirmi? hayırlısı canım. Hep bu ilaçları içerken aklıma takılmıyor değil bize yararı olan hapın bebeğe zararı ? hayırlısı canım
Altınyunus saol canım, inşallah canım herşey yolunda gider. Seninde bebeğin Allahın izniyle en kısa zamanda toparlanıp evine gelicek
Hulya tşk ederim. Bakalım sonuçlar çıksın hayırlısıyla ama ben AS düşünmyorum sende yine test yapıcakmışsın inşallah güzel bir haber gelir senden.
az önce çok kötü oldum yine hiç mide rahatsızlığım olmamıştı zaten öğürtü kusmalarım arada bir şiddetiyle devam ediyordu. Sütü azalttım günde 1 bardak ara öğünde içiyordum bugün içtiğim süt beni mahvetti nesfitle içiyorum sade değil. Sonrasında davul gibi bir mide ardından kürek kemiklerime giren ağrı ve bulantı ve kusmalar başladı nefes alamadım sürekli kustum ( hastaneye gitmek istemedim) ve mideme bir kramp gibi birşey oturdu gitmedi öyle sancı çektimki saatlerce acıdan kıvrandım ve ağladım. en sonunda sırtıma eşimin yaptığı masaj ayaklarıma koyduğum su torbası ile ve boşalan mide ile uykuya dalmışım hiç böyle ağrı mide ( krampı) yaşayan oldumu?
masaj yada sıcak su torbası zararlımı?
Baharnaz, yeni yazdigini simdi okudum canim, cok gecmis olsun. Umarim bilen arkadaslar sana yardimci olabilirler, tekrar gecmis olsun canim.![]()
Pek iyi sayılmam Denizverdi işler çok yoğun ve ben grip oldum çok halsizim.Sizlere bir bakayım dedim.Sen nasılsın canım.Arda da hafta başında grip oldu ama onunki geçti şu anda biz eşimle gribiz bize geçirdi yani.Sen özgeçmişini bitirdin mi?Ne zaman ziyarete gelecekler size?
Biz bu ay da takip yaptırdık beklemedeyim.Pazartesi günü kanda beta hcg'ye baktırıcaz biraz erken ama.Çatlatma iğnesi de vuruldum acaba yanıltır mı bilmiyorum.Çatlatma iğnesinden 11 gün sonra olacak betahcg testi.