Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar benı unuttunuz galıba napıyorsunuz kader arkadaaslarım nasılsınız bakeeeeen![]()
Eki Görüntüle 113341 Eki Görüntüle 113340
diğer doğum resimleri dosya büyüktü tek tek yapıştırabildim
ıkıser tane olmus ama becerdım oglumun resımlerını koymayı![]()
ah alabamacım..maşallah oğlunayü kere bin kere maşallah
babayı mı bensiyor?bana öyle geldii:))
güle güle büyüt yavrunu..sağlıkla![]()
günydın diyicem ama öğlen oldu...sabah 8'de kalktım ama karlı hava da yatak keyfi yaptım biraz, kitap okudum..sonra da kalkıp kahvaltımı yaptım...biraz nette oyalanıp kendim için yaptığım ebiseyi örmeye devam edicem birazdan...
alabama,maşallah mert bebeğe,annesi çok tatlı bu oğlan..41 kere maşallah...bir resminde çok sert bakmış,bir tanesinde gülümsemiş...annesine pozlar vermiş...sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah..
baharcım,çok geçmiş olsun canım...benimde midem de arada kramp tarzı ağrılarım oluyor ama benimkiler yediğim içtiğim şeylerle alakalı..sende denizverdinin dediği gibi yediğin içtiğin şeyleri bir gözden geçirsen en çok neyi yeyip içtikten sonra oluyor bir baksan,ona göre o yiyecekten uzak dururdun...masajın ve sıcak su torbasının zararı olacağını sanmıyorum canım..bende çok yaparım onları...
denizverdicim sen nasılsın canım?
beni sormuşsun bir mesajında,ben şükürler olsun çok iyiyim canım...arada mide ağrlarımdan başka herhangi bir şikayetim yok şükürler olsun..
ıkıser tane olmus ama becerdım oglumun resımlerını koymayı![]()
altınyunus, maşallah oğluna,serumu çıkmış,kilo almaya başlamış,yakında annesinin kollarına geldiğinde daha bir toparlanıp yağız delikanlı olur...bu arada kuzumun serumu da çıktı.sadece miğdesinden hortumla besleniyor.yaklaşık 1500 gr oldu kilosu.sanırım biberonla emmeye başlayınca evimize getireceğiz.pazar günü 4 hafta oluyor.zaman şaka gibi geçti.
canım,bizim doktorumuzda tahlil sonucumuzu aldıktan 15 gün sonra çağırmıştı kese ve kalp atışını duymak için..biz keseyi görmüştük ama kalp atışını duymayıp görmüştük..doktorum şurada yanıp sönen ışık bebeğin kalp atışı demişti..Bizim kalp atisi icin randevumuz 22'sinde olacak, buradaki doktor bunu verdi ama cok uzak geliyor. Istanbul'daki doktorum cok emin olmak istiyorsan soncutan iki hafta sonra demisti acaba gelecek haftanin sonuna mi degistirsek diye dusunmeye basladim. Simdi iki ayri doktorla gorustugum icin hatlar karisti biraz. :26: Siz kese ile kalp atisini ayni zamanda gormek icin beklemistininiz degil mi oyle hatirliyorum.
Pek iyi sayılmam Denizverdi işler çok yoğun ve ben grip oldum çok halsizim.Sizlere bir bakayım dedim.Sen nasılsın canım.Arda da hafta başında grip oldu ama onunki geçti şu anda biz eşimle gribiz bize geçirdi yani.Sen özgeçmişini bitirdin mi?Ne zaman ziyarete gelecekler size?
Biz bu ay da takip yaptırdık beklemedeyim.Pazartesi günü kanda beta hcg'ye baktırıcaz biraz erken ama.Çatlatma iğnesi de vuruldum acaba yanıltır mı bilmiyorum.Çatlatma iğnesinden 11 gün sonra olacak betahcg testi.