Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saf zeytinyağı sürüyorsun demek baharcım,bencede çok mantıklı...bende yavaştan yavaştan sürmeye başlayayım..peki sürdükten sonra kıyafetlerin yağ içinde kalmıyor mu?buna nasıl bir çözüm ürettin canım..?Limon Kabuğu çok şükür inşallah diğer testlerinde güzel çıkar, hoş bende inanmıyorum bu testlere hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah.
Çatlaklar için sadece zeytinyağı sürüyorum göğüs üstümden başlıyor ve diz kapağıma kadar 3-4 günde bir sürüyorum bazen duş alıp sürüyorum, bazen duş almadan sürüp giyiniyorum. şu gerçek yumuşatıp rahatlatıyor, çatlarmıyım bilmiyorum görünmüyo ama bazen göbeğim, göğsüm ve totom kaşınıyo :) ya kızlardan biri diğer topiclerde yazmış ki krem yada zeytinyağı ne olursa farketmez göğüs uçları bölgesine sürmek doğumu başlatıyor diye ama ben 2 aydır kullanıyorum. hatta kursta hocamız şöyle bir öneride bulunmuştu geçen haftaki derste
7.aydan itibaren sabahları karbonatlı su ile göğüs ucunuzu sürün akşama kadar sert kalsın ( ileride bebeği emzirirken göğüs ucu problemi yaşanmaz), akşamlarıda temizleyip zeytinyağı sürün sabaha kadar yumuşak kalsın demişti.
iyiyim canım bugün bebeğim çok hareketsiz sağlık ocağna gittim kalp atşı vardı normal atoyr dedi bende geldmi ama çok sessz bugün benm kız
limonkabuğu.:kdınların belli bir kısmında hiç mide rahatsızlığı olmadan hamilelik geçirenler var
limon kabupğu testler inş.hep gzel olacak
ıyı akşamlar arkadaşlar
lımonkabuğu gözün aydın canım .. her şeyin yolunda gitmesine çok sevindım .. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .
zarpdenız ...hoşgeldin .. bulantılar ıyıye ısaret .. her sey cok guzel gelısecek ınşallah ..
merye .. alışverıse başlamamıssın daha .. sonradan sıkışmayasın .. allah kolaylık versın ..
erverdııııııııııııııııııııııııııı nerdesın? ses ver ....
nisa merye baharnaz denizverdi deniz bulut sizlerede iyi aksamlar canlarim nasilsinz bakim iyimisiniz,bugun doktora gittim 1 tarafimda 11 yumartalik bir tarafimda 4 tane olusmuz doktor iyi dedi ama ben hala adet olamadim olamazsam ayin ikisine kadar gonal f kullanamiycam ve blkide tedvim durdurulacak ALLAH KORUSUN DIYORUM AMA Allahim korktugumuza ugratmasin insallah![]()
Canım vazgecme hayatım sonucta o senın olucak ha kız ha oglan hem dusunsene buyuduyu gıbı yakısıklı delıkanlı oglun olur ona kız bakarsın ınsaalllaahh![]()
ıyı akşamlar arkadaşlar
lımonkabuğu gözün aydın canım .. her şeyin yolunda gitmesine çok sevindım .. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .
zarpdenız ...hoşgeldin .. bulantılar ıyıye ısaret .. her sey cok guzel gelısecek ınşallah ..
merye .. alışverıse başlamamıssın daha .. sonradan sıkışmayasın .. allah kolaylık versın ..
erverdııııııııııııııııııııııııııı nerdesın? ses ver ....
Merye şu göğüsle ilgili yaptığın açıklamaya hımmm yapıyorum :26: tşkler.
iyi akşamlar güller.açık olan giren girmeyen herkese iyi akşamlar
hepini sağolun 38 in gülleri.hepini...
dün sabah eşimle gittik sosyal hismetlere..yarım saat kadar görevli bi ikimis kaldık içeride..benim açımdan biras tuhaf geçti...sordu cevapladık.ah bu kıs... ah bu kıs... ben ona koştukça o benden kaçıyor...prosüdür şöyle..41 yaşa 1 yaş çocuğu 42 ye 2 43 e 3 yaş diye gidiyor...başvurumdan en as 1 sene sonra sıra gelirmiş.2011 in hasiranda 40 dolup 41 den gün alıyor gösüktüğüm için ancak 1 yaş çocuğuna hakkım var.6 ay sonra görevli eve gelecek.uygun olup olmadığına bakılacak sonra sıraya girilecek.
kı istiyorsak aynen hani biras alaylı söylenir ya.''çook beklersin''diye... aynen öyle söyledi sevgili görevli!
kıs çocuğuna talep fasla imiş..sırası çok or gelirmiş.erkek çocuğa daha çabuık sıra gelirmiş.kıs çocuğu için en erken 2012 yılının baharından sös ediyor(
erkek çocukta sıra bir seneye gelirmiş.. şöyle de bir durum var.her beklediğimis yıl içerisinde prosüdür devam ediyor.ben kıı ne kadar beklersem kıın yaşı da büyüyor.yani her halukarda 2 _3 yaş arası olacak kıs çocuğu...o da eğer beklersek...
eşim beklemeyelim ne çıkarsa alalım dedi.önce de söylüyordu aten.ben hiç erkek çocuğu hayal etmedim ki.....sanki benim olsaydı da kıım olurdu gibi gelirdi hep...beklemeyelimmiş erkek çocuğu alalımmış.ben madem o kadar bekliyeceği..6 ay daha bekleeyelim kıs olsun dedim..istemiyor.daha fasla beklemek istemiyor..
bu beni üen en büyük kısmı...
hastalık sordular..ben tiroit için levotiron kullandığımı bir de pıhtılaşma sorunum olduğunu bunun için tedavide olduğumu yakın amanda biteceğini söyledim...söylemesemiydim.acaba sorun olur mu?aten sorduğu gibi asla saklayamasdım ki... ben öyleyim.. öyle hemen birşeyler kıvıramam ben..yalan yapamam.millet kaş gösle iş bitirir.biri bana ima ile bişey söylese anlamam,ööyle bakarım...kusrta kreşte çalışan bir arkadaşa sordumbişey olmasonlar için kanser hastası olup olmaman önemli dedi.
neyse.. göndereyim de... kapanıyor yine.
nisa merye baharnaz denizverdi deniz bulut sizlerede iyi aksamlar canlarim nasilsinz bakim iyimisiniz,bugun doktora gittim 1 tarafimda 11 yumartalik bir tarafimda 4 tane olusmuz doktor iyi dedi ama ben hala adet olamadim olamazsam ayin ikisine kadar gonal f kullanamiycam ve blkide tedvim durdurulacak ALLAH KORUSUN DIYORUM AMA Allahim korktugumuza ugratmasin insallah![]()
tünaydın 38'in fıstıkları.
meryecim sana da canlı canlı bir merhaba diyeyim![]()