38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Elanur canım sızın tedavı nasıl yanı asamaları sorununuz nedır bıraz bahsetsene canım sendemı esındemı problem anlat bıraz hayatım hepımızın kaderı bu allah yuzumuzu guldursun:64::64::64: Ve sabır versın:61::61:

Günaydın

Nisa çiceğimi aldım canım tşkler. hem dükkanı kapamışsın hem sabah sen açmışsın :54:

Denizverdi dünden beri uğramamışsın inşallah herşey yolundadır. Dün kursunda vardı sanırım yorgunmu düştün

Merye maalisef bu durumlarla karşılaşabiliyoruz anlayışlı insan bulmak, zor durumdakinin halinden anlamak, o kadar zor olmuşki artık insanların birbirine dışarda tahammülü kalmamış.

Deniz Bulut yakışıklın ve sen iyi olunda canım :nazar:msj yazmayı unutsanda olur :)

Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti.
Biraz öte...d...e sağlık ocağı vardı.
Temel:
-Ben şurada pansuman yaptırayım, dedi.
İçeri girince karşısına iki
kapı çıktı.
Birinde -Hastalıklar-, ötekinde-Yaralar- yazılı idi
-Yaralar-
kapısından girdi.Yine önünde iki kapı vardı.
Birinde -Et-, ötekinde
-Kemik- yazıyordu.
-Et- kapısından girdi.Yine iki kapı çıktı karşısına.
Birinde -Önemli-, ötekinde -Önemsiz- yazıları vardı.
-Önemsiz-
kapısından girince kendini sokakta buldu.
Arkadaşı sordu:
-Nasıl iyi baktılar mı?

-Hayır; ama organizasyon müthiş.

:9: :9:

günaydınnnnn :71:

dün doktorumuzla randevumuz vardı..bebeğimi gördüm,herşey yolundaydı...doktorum ense kalınlığını ölçtü 1,4 dedi..2'nin altı normalmiş...kanda da bakalım dedi tamam dedik ve kanımızı verdik...sonuç 2 gün sonra çıkar ben seni ararım dedi doktorum...
sizin değerleriniz nasıl çıkmıştı arkadaşlar? 1,4 iyi bir değermidir?
tetanoz aşısını sordum,olayım mı aşıyı ne düşünüyorsunuz dedim..çokda tavsiye etmiyorum,ateşin filan yükselebilir,boşuna risk almayalım çokda önemli bir aşı değil dedi..evde doğurmayı düşünmüyorsan gerek yok dedi :)))
saç boyasını da sordum...3.ayımızı doldurduk istediğin zaman boyatabilirsin dedi...

bizden haberler böyle arkadaşlar...şimdi geçmişi okumaya gidiyorum...

arkadaşlar bişi sorcam rahim filmi en uygun nerde çekilir fikri olan var mı?
bir de acıyor mu? çok korkuyorum ben doktorum istedi

Günaydın kızlar,

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Oğluşumun öksürüğü hala kesilmedi. Gayet normal çünkü ev buz gibi. Yönetici ile konuştum üşüyoruz diye, 10 ton kömür harcadık, nasıl ısınamıyorsunuz dedi. Gündüzleri kalorifer falan yanmıyor, ev buz gibi, biz en üst katta oturuyoruz, tabii çatıdan gelen soğuk ısıtmıyor evi. Geri zekalı yönetici ara katta oturuyor. Biz yanıyoruz dedi bir de nispet yapar gibi. Artık bugün ev sahibini aradım bu konuya bir çare olsun diye ama bakalım ne olacak. Kat kat giydiriyorum çocuğu robot gibi hareket edemiyor. Çok sinir bozucu. Eve bu kadar kira ve aidat veriyorum ama ısınamıyorum, var mı böyle bir şey? Sinir sistemim bozuldu resmen... Neyse...

Alabamacığım, yazını okurken inan tüylerim diken diken oldu ve çok üzüldüm. Allaha binlerce şükür ki Mertimiz şimdi iyi, Allah başka dert vermesin, sağlığından ayırmasın yavrularımızı. Rüzgar öksürdükçe içim parçalanıyor, senin yaşadığın üzüntüyü ise hayal bile edemiyorum. Tekrar geçmiş olsun canım.

Bu arada ben Kadıköy Şifa'da yapmıştım doğumumu. Ben odaya gelinceye kadar Rüzgar'ı bebek odasında tuttular. Ben odaya gelip kendime gelmeye başlayınca getirdiler yavrumu. Tabii böylesi çok daha iyi.

Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz. Sakın umudunuzu ve inancınızı yitirmeyin. Ben oğluşuma 43 yaşında büyük uğraşlar ve savaşlardan sonra kavuştum. Şimdi yaramaz mı yaramaz bir oğlum var. Adı gibi "rüzgar" gerçekten :) Darısı hepinizin başına inşallah :)

Hepinizi çoooook çok öpüyorum.

Son düzenleme:
Toana yaşına takma şu anki sürecinde olumlu düşün rahat olmaya çalış

Limon Kabuğu dün akşam mide yanması denen olayı yaşadım ne fena birşeydi alev alev yanıyordu boğazım neyseki şükür drum sağolsun bana çok önceden gaviscon aldırmıştı bir yudum içtim çok iyi geldi. Eşim netten baktı bu haftada mide yanması şikayeti görülür yazıyordu bana dediki bunu da yaşamasan şaşardım her hafta her belirtiyi yaşıyorsun dedi.
canım,ben mide olayını hamile kalmadan önceden beri çektiğim için çok ağladığım günleri de bilirim..Allah kimseye yaşatmasın çok zor oluyor..şükür bu aralar bir sorunum yok midemle ama ilerleyen zamalarda olabilir diye de korkmuyor değilim..inşallah bir daha yaşamazsın baharcım..zaten çok sıkıntılı zamanların oldu,hamileliğinin bundan sonraki zamanını rahat geçirirsin inşallah..
Limon kabuğu, inşallah keyifle çıkacaksın doktor muayenesinden bu hafta. Ne gün gideceksin? Dualarım seninle. Sinirlilik ve hamilelik demişsin, eşimin doktora bugüne kadar ağzını açıp da sorduğu tek soru, eşimin sinirli hali kosunusunda ne yapabiliriz oldu. Ben çok sinirli bir tip değilim esasında, eskiye oranla daha çok mu sinirleniyorum diye yokluyorum kendimi, yok daha sinirli değilim ama tolere edemiyorum galiba. İnsanın bir an gözü dönüyor ve elbette ki yoğun bir pişmanlık duyuyorsun arkasından değer miydi, miniğimi niye düşünmedim diye. En ideali hiç sinirlenmemek tabii de o şalter bir atmaya görsün. Neyse, doktor zamanla geçecek sabır dedi. Şimdilik eşim ve işyerimdekiler de sabrediyorlar, ben de ilk zamanlara göre biraz daha toleranslı oldum sanırım. Demek eşin veteriner hekim, yandın vallahi :-) Ben evde bebek ve köpek konusunu zamanı gelince inşallah, bir danışmanı rica edeceğim senden.
Canım,doktor kontrolümüz dündü ve herşey çok güzel geçti..2'li testimizin sonucu da bu hafta içinde belli olucak bakalım...
hamilelikte hormonlarımız tavan yaptığı için bu kadar sinirliyiz sanırım,aslında bende sinirli olmaktan başka bir değişim olmadı..eşim hamileliğin hep böyle gider inşallah bile diyor.ne naz yapıyorum,ne ağlama krizlerim oluyor nede canım birşey istiyor,tek sıkıntımız sinirli olmam..bukadar kusur kadı kızında da olur diyip gülüyoruz artık...
canım,evet eşim veteriner hekim,soracağın herşeye memnuniyetle cevap verecektir..yanlız şunu hemen belirteyim eşim evde bebek varken hayvan beslemeye çok karşı :)
günaydın güller herkese günaydın:71::71::71:

bana şans dileyin bugün... iyi geçsin.evrakları teslime gideceği.biradan çıkacağı.:18:
denizverdicim,şans dilemek için çok geç kaldım sanırım...evrakları dün teslim edicektiniz değil mi?...nasıl geçti merak ettim..umarım herşey yolundadır..
selam kızlar..nasılsınız...
tayf merhaba hoşgeldin..
seninle 2011 temmuz annelerinde yazışmıydık,nick bana yabancı gelmedi de ..
ben henüz 35 yaşındayım ama 9. denemeye hazırlanıyorum

elanur hoşgeldin...
inşallah bu son denemen olur...eğer mahsuru yoksa sorun neydi bahsedermisin?
bende 5.tedavimde hamile kaldım..pes etmediğin için seni tebrik ediyorum...

arkadaşlar bişi sorcam rahim filmi en uygun nerde çekilir fikri olan var mı?
bir de acıyor mu? çok korkuyorum ben doktorum istedi

ben bir tanesini üniversite hasanesinde,bir tanesinide özel bir klinikte çektirmiştim ikisinde de anestezi aldım korktuğum için...uygun derken fiyat olarak mı sordunuz?fiyat olarak sorduysanız üniversite ücretsiz çekiyor özel hastanede de 180 yada 200 lira gibi bir rakama çektirmiştim...

Günaydın kızlar,

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Oğluşumun öksürüğü hala kesilmedi. Gayet normal çünkü ev buz gibi. Yönetici ile konuştum üşüyoruz diye, 10 ton kömür harcadık, nasıl ısınamıyorsunuz dedi. Gündüzleri kalorifer falan yanmıyor, ev buz gibi, biz en üst katta oturuyoruz, tabii çatıdan gelen soğuk ısıtmıyor evi. Geri zekalı yönetici ara katta oturuyor. Biz yanıyoruz dedi bir de nispet yapar gibi. Artık bugün ev sahibini aradım bu konuya bir çare olsun diye ama bakalım ne olacak. Kat kat giydiriyorum çocuğu robot gibi hareket edemiyor. Çok sinir bozucu. Eve bu kadar kira ve aidat veriyorum ama ısınamıyorum, var mı böyle bir şey? Sinir sistemim bozuldu resmen... Neyse...

Alabamacığım, yazını okurken inan tüylerim diken diken oldu ve çok üzüldüm. Allaha binlerce şükür ki Mertimiz şimdi iyi, Allah başka dert vermesin, sağlığından ayırmasın yavrularımızı. Rüzgar öksürdükçe içim parçalanıyor, senin yaşadığın üzüntüyü ise hayal bile edemiyorum. Tekrar geçmiş olsun canım.

Bu arada ben Kadıköy Şifa'da yapmıştım doğumumu. Ben odaya gelinceye kadar Rüzgar'ı bebek odasında tuttular. Ben odaya gelip kendime gelmeye başlayınca getirdiler yavrumu. Tabii böylesi çok daha iyi.

Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz. Sakın umudunuzu ve inancınızı yitirmeyin. Ben oğluşuma 43 yaşında büyük uğraşlar ve savaşlardan sonra kavuştum. Şimdi yaramaz mı yaramaz bir oğlum var. Adı gibi "rüzgar" gerçekten :) Darısı hepinizin başına inşallah :)

Hepinizi çoooook çok öpüyorum.

çok geçmiş olsun...
üst katlarda otumak malesefki bu yönden çok kötü.kışın çok soğuk yazında çok sıcak oluyor...yöneticiniz dediği tonda yaksaydı ev okadar soğuk olmazdı..kendisi ara katta olduğu içinde dediğinz gibi tuzu kuru...camlardan filan soğuk geliyorsa silikon çektirebiirsiniz yada pimapenler sağlam değilse ev sahibine söyleyip değiştirtebilirsiniz...
inşallah ev sahibiniz soruna çözüm bulur...

altınyunus,canım biraz geç kaldım doğum gününü kutamak için kusura bakma canım,şimdi geçmişi okurken gözüme çarptı...doğum günün kutlu olsun canım...:71: :70:

Son düzenleme:
alabama,doğum hikayen beni çok etkiledi...Allah'a şükür mert şuan çok iyi ve kollarında...Rabbim bundan sonra başka dert,keder vermesin inşallah....

alabama mert bebek biraz korkutmuş sizi ama şu anda maşallh yanınızda sağlığı yerinde gelişimi de düzgün.:nazar: inşallah bundan sonra hiçbir önemli sağlık sorununyla karşılaşmazsanız. memorial da fotoğraflarımızdan gördüm ben aşağıda dikilirken bebek yukarı çıkarılmış. ölçülmüş giydirilmiş sonra da odaya konmuş. tabii bekleyen herkesle birlikte. bence de anne gelene kadar bebek odasında tutulsa anneyle birlikte odaya getirilse daha iyi olurdu ya neyse.

tayf elanur hoşgeldiniz

başka kime ne yazacaktım unuttum. arada okuyorum ama yazmaya vakit olmuyor sonra da unutuyorum umarım herkes iyidir :9:

canım senin canın sağolsun bebiş iyi olsun siz keyfinize bakin çok öptüm ardayı allah bağşlasın

Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti.
Biraz öte...d...e sağlık ocağı vardı.
Temel:
-Ben şurada pansuman yaptırayım, dedi.
İçeri girince karşısına iki
kapı çıktı.
Birinde -Hastalıklar-, ötekinde-Yaralar- yazılı idi
-Yaralar-
kapısından girdi.Yine önünde iki kapı vardı.
Birinde -Et-, ötekinde
-Kemik- yazıyordu.
-Et- kapısından girdi.Yine iki kapı çıktı karşısına.
Birinde -Önemli-, ötekinde -Önemsiz- yazıları vardı.
-Önemsiz-
kapısından girince kendini sokakta buldu.
Arkadaşı sordu:
-Nasıl iyi baktılar mı?

-Hayır; ama organizasyon müthiş.

:9: :9:

güzel fıkra

alabama,doğum hikayen beni çok etkiledi...Allah'a şükür mert şuan çok iyi ve kollarında...Rabbim bundan sonra başka dert,keder vermesin inşallah....

limonkabuğu hadi gözün aydın saçını boyatacan galiba canım inş.hertest sonucun güzel çıkar inş.

rüzgardeniz
geçici çözüm olarak pencereleri kalın muşamba ile kapantsana en çok hava geleni ve balkon kapsını
sorun çüzülünceye kadar
aklımızda olsun en üst katı seçmeyelim

günaydınnnnn :71:

dün doktorumuzla randevumuz vardı..bebeğimi gördüm,herşey yolundaydı...doktorum ense kalınlığını ölçtü 1,4 dedi..2'nin altı normalmiş...kanda da bakalım dedi tamam dedik ve kanımızı verdik...sonuç 2 gün sonra çıkar ben seni ararım dedi doktorum...
sizin değerleriniz nasıl çıkmıştı arkadaşlar? 1,4 iyi bir değermidir?
tetanoz aşısını sordum,olayım mı aşıyı ne düşünüyorsunuz dedim..çokda tavsiye etmiyorum,ateşin filan yükselebilir,boşuna risk almayalım çokda önemli bir aşı değil dedi..evde doğurmayı düşünmüyorsan gerek yok dedi :)))
saç boyasını da sordum...3.ayımızı doldurduk istediğin zaman boyatabilirsin dedi...

bizden haberler böyle arkadaşlar...şimdi geçmişi okumaya gidiyorum...

Limon kabuğu Merhaba;Allah yoluna hayırla devam etmeni nasip etsin. Ense kalınlığı 1-3 arası normal..zaten hergün ölçümü değişiyor. İkili testte en önemlisi ense kalınlığı ve burun kemiğinin oluşumu..Benim 2 çıkmıştı.. Tabi hangi hafta kaçıncı günde gittiğinde önemli.. Kan testimde DS riski çıkmıştı. AS önerdiler ama ben yaptırmadım. Sonra başka bir hastanede yaptırdık kan testi yine farklı çıktı.. Çok şükür kızım sağlıklı doğdu.
Tetanos aşısı önemli. Nasılmı.. Yıkadığın yeşillikler, cam bardağın kırılması hatta eline zımba teli batması bile riskli.. Ben hamileliğimde 2 doktora gidiyordum. İkiside ısrarla tavsiye ettiler. Ateş falanda çıkmıyor. Çalışıtığım içinde zaten doktorlar şiddetle önerdiler.

Arkadaslar Merhaba:71:

Evde internetimizin olmamasi nedeniyle cok yazamiyorum kusura bakmayin lutfen ama unutulmak da istemem.:2:
İyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Bugun doktora gidecegiz. Ben her hafta ultrasona girmek istiyorum merak ediyorum. Biraz bulantilarim basladi, bol bol mandalina yiyorum bana iyi geliyor. Her turlu kokuya karsi feci hassaslastim, temizlik maddeleri, parfum bazi yemekler... Her sey yolunda gitsin de tum bunlara raziyim.

Limon kabugu, Hereda, size sarki soyluyorum: Sist sist sakin ol sinirlerine hakim olllllll.:52:

Merye, kizinin yatak isini hallettin mi?

Baharnaz, biraz dah iyi olmana sevindim. Benim gidecegim yerde bahsettigin bu asilar yapiliyor mu acaba merak ettim? Gider gitmez her turlu bilgiye ulasmam lazim. Haber verdigin icin tesekkurler arkadasim.:9:

Denizverdi, hakkinizda hayirli kararlar olsun canim. Haberlerini bekliyoruz.:16:

Limonkabugu, herseyin yolunda olduguna sevindim canim. Masallah 3 ayinizi doldurmusunuz, darisi bize insallah.:16:

Ruzgar Deniz, gecmis olsun canim. Umarim simdi daha iyisinizdir. Soguk icin de strafor kaplamanin iyi oldugunu duymustum isterseniz bir de bunu yoneticinize soyleyin canim. Yada eve bir odun-komur sobasi mi kurmali? Kaloriferin ustune, bir de soba...:42:

Tayf, Elanur Hosgeldiniz!

Hulya, Cans, Patikler:16:

Altinyunus, yeni yasin mutlu ve saglikli olsun canim. Umut'un yakinda cikacak olmasina ve kilo almasina cok sevindim. Fotograf meselesi gercekten komik olmus neyse simdi Umut eve geldikten sonra fotograf partisi yaparsiniz.

Alabama, yasadiklariniz gercekten cok uzucu canim. Insallah bundan sonra saglikla mutlulukla Mert'le hayatiniza devam edersiniz canim.

Hereda, benim esim bebeklerin, evcil hayvanlarla buyumesinden yana canim. Kendisi de oyle buyumus, simdi burada da her sokakta gordugu kedileri seviyor!

Su10, kizini gule gule buyut, kıymetli bebeklerimiz.:emir_bebek:

Toana, tedavinde umarim her sey yolunda gidiyordur.:10:

Deniz Bulut, Batu masallah 1 aylik olmus bile...

Nisa-Mai, cok tesekkur ederim. Bu yola baskoyan herkesin en kisa surede bebeklerine kavusmasini dilerim.

Bluestar, arada bekleriz canim, tamamen kaybolma lutfen.:3:

Herkese sevgiler...:16::16::16:

Back
X