Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım,ben mide olayını hamile kalmadan önceden beri çektiğim için çok ağladığım günleri de bilirim..Allah kimseye yaşatmasın çok zor oluyor..şükür bu aralar bir sorunum yok midemle ama ilerleyen zamalarda olabilir diye de korkmuyor değilim..inşallah bir daha yaşamazsın baharcım..zaten çok sıkıntılı zamanların oldu,hamileliğinin bundan sonraki zamanını rahat geçirirsin inşallah..Toana yaşına takma şu anki sürecinde olumlu düşün rahat olmaya çalış
Limon Kabuğu dün akşam mide yanması denen olayı yaşadım ne fena birşeydi alev alev yanıyordu boğazım neyseki şükür drum sağolsun bana çok önceden gaviscon aldırmıştı bir yudum içtim çok iyi geldi. Eşim netten baktı bu haftada mide yanması şikayeti görülür yazıyordu bana dediki bunu da yaşamasan şaşardım her hafta her belirtiyi yaşıyorsun dedi.
Canım,doktor kontrolümüz dündü ve herşey çok güzel geçti..2'li testimizin sonucu da bu hafta içinde belli olucak bakalım...Limon kabuğu, inşallah keyifle çıkacaksın doktor muayenesinden bu hafta. Ne gün gideceksin? Dualarım seninle. Sinirlilik ve hamilelik demişsin, eşimin doktora bugüne kadar ağzını açıp da sorduğu tek soru, eşimin sinirli hali kosunusunda ne yapabiliriz oldu. Ben çok sinirli bir tip değilim esasında, eskiye oranla daha çok mu sinirleniyorum diye yokluyorum kendimi, yok daha sinirli değilim ama tolere edemiyorum galiba. İnsanın bir an gözü dönüyor ve elbette ki yoğun bir pişmanlık duyuyorsun arkasından değer miydi, miniğimi niye düşünmedim diye. En ideali hiç sinirlenmemek tabii de o şalter bir atmaya görsün. Neyse, doktor zamanla geçecek sabır dedi. Şimdilik eşim ve işyerimdekiler de sabrediyorlar, ben de ilk zamanlara göre biraz daha toleranslı oldum sanırım. Demek eşin veteriner hekim, yandın vallahiBen evde bebek ve köpek konusunu zamanı gelince inşallah, bir danışmanı rica edeceğim senden.
denizverdicim,şans dilemek için çok geç kaldım sanırım...evrakları dün teslim edicektiniz değil mi?...nasıl geçti merak ettim..umarım herşey yolundadır..günaydın güller herkese günaydın
bana şans dileyin bugün... iyi geçsin.evrakları teslime gideceği.biradan çıkacağı.:18:
tayf merhaba hoşgeldin..selam kızlar..nasılsınız...
ben henüz 35 yaşındayım ama 9. denemeye hazırlanıyorum
arkadaşlar bişi sorcam rahim filmi en uygun nerde çekilir fikri olan var mı?
bir de acıyor mu? çok korkuyorum ben doktorum istedi
Günaydın kızlar,
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Oğluşumun öksürüğü hala kesilmedi. Gayet normal çünkü ev buz gibi. Yönetici ile konuştum üşüyoruz diye, 10 ton kömür harcadık, nasıl ısınamıyorsunuz dedi. Gündüzleri kalorifer falan yanmıyor, ev buz gibi, biz en üst katta oturuyoruz, tabii çatıdan gelen soğuk ısıtmıyor evi. Geri zekalı yönetici ara katta oturuyor. Biz yanıyoruz dedi bir de nispet yapar gibi. Artık bugün ev sahibini aradım bu konuya bir çare olsun diye ama bakalım ne olacak. Kat kat giydiriyorum çocuğu robot gibi hareket edemiyor. Çok sinir bozucu. Eve bu kadar kira ve aidat veriyorum ama ısınamıyorum, var mı böyle bir şey? Sinir sistemim bozuldu resmen... Neyse...
Alabamacığım, yazını okurken inan tüylerim diken diken oldu ve çok üzüldüm. Allaha binlerce şükür ki Mertimiz şimdi iyi, Allah başka dert vermesin, sağlığından ayırmasın yavrularımızı. Rüzgar öksürdükçe içim parçalanıyor, senin yaşadığın üzüntüyü ise hayal bile edemiyorum. Tekrar geçmiş olsun canım.
Bu arada ben Kadıköy Şifa'da yapmıştım doğumumu. Ben odaya gelinceye kadar Rüzgar'ı bebek odasında tuttular. Ben odaya gelip kendime gelmeye başlayınca getirdiler yavrumu. Tabii böylesi çok daha iyi.
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz. Sakın umudunuzu ve inancınızı yitirmeyin. Ben oğluşuma 43 yaşında büyük uğraşlar ve savaşlardan sonra kavuştum. Şimdi yaramaz mı yaramaz bir oğlum var. Adı gibi "rüzgar" gerçekten :) Darısı hepinizin başına inşallah :)
Hepinizi çoooook çok öpüyorum.
alabama mert bebek biraz korkutmuş sizi ama şu anda maşallh yanınızda sağlığı yerinde gelişimi de düzgün.inşallah bundan sonra hiçbir önemli sağlık sorununyla karşılaşmazsanız. memorial da fotoğraflarımızdan gördüm ben aşağıda dikilirken bebek yukarı çıkarılmış. ölçülmüş giydirilmiş sonra da odaya konmuş. tabii bekleyen herkesle birlikte. bence de anne gelene kadar bebek odasında tutulsa anneyle birlikte odaya getirilse daha iyi olurdu ya neyse.
tayf elanur hoşgeldiniz
başka kime ne yazacaktım unuttum. arada okuyorum ama yazmaya vakit olmuyor sonra da unutuyorum umarım herkes iyidir![]()
Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti.
Biraz öte...d...e sağlık ocağı vardı.
Temel:
-Ben şurada pansuman yaptırayım, dedi.
İçeri girince karşısına iki
kapı çıktı.
Birinde -Hastalıklar-, ötekinde-Yaralar- yazılı idi
-Yaralar-
kapısından girdi.Yine önünde iki kapı vardı.
Birinde -Et-, ötekinde
-Kemik- yazıyordu.
-Et- kapısından girdi.Yine iki kapı çıktı karşısına.
Birinde -Önemli-, ötekinde -Önemsiz- yazıları vardı.
-Önemsiz-
kapısından girince kendini sokakta buldu.
Arkadaşı sordu:
-Nasıl iyi baktılar mı?
-Hayır; ama organizasyon müthiş.
![]()
![]()
alabama,doğum hikayen beni çok etkiledi...Allah'a şükür mert şuan çok iyi ve kollarında...Rabbim bundan sonra başka dert,keder vermesin inşallah....
çok sağolasın meryecim...limonkabuğu hadi gözün aydın saçını boyatacan galiba canım inş.hertest sonucun güzel çıkar inş.
günaydınnnnn
dün doktorumuzla randevumuz vardı..bebeğimi gördüm,herşey yolundaydı...doktorum ense kalınlığını ölçtü 1,4 dedi..2'nin altı normalmiş...kanda da bakalım dedi tamam dedik ve kanımızı verdik...sonuç 2 gün sonra çıkar ben seni ararım dedi doktorum...
sizin değerleriniz nasıl çıkmıştı arkadaşlar? 1,4 iyi bir değermidir?
tetanoz aşısını sordum,olayım mı aşıyı ne düşünüyorsunuz dedim..çokda tavsiye etmiyorum,ateşin filan yükselebilir,boşuna risk almayalım çokda önemli bir aşı değil dedi..evde doğurmayı düşünmüyorsan gerek yok dedi :)))
saç boyasını da sordum...3.ayımızı doldurduk istediğin zaman boyatabilirsin dedi...
bizden haberler böyle arkadaşlar...şimdi geçmişi okumaya gidiyorum...