38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyi akşamlar kızlarr
toana ve banu allah gönlünüze göre hayırlı evlatlar versin inşallah güzel embriyolarınız size tutunsun mis kokulu evlatlar olsunlar. bol bol yatın dinlenin derim ben. ve allahtan isteyin. ananas yiyin ben yemiştim. bide kabak çekirdeği çıtlatın.

deniz mama gelmiş hadi işe de yaramış çok şükür rahatlamışsındır.

limoncum bi tane daha prens geliyomuş hadi hayırlısı olsun. sen hissettiysen kesin erkekdir. anne hissediyo ben buna inanıyorum.

cans erverdi bi tane hafif gülen resmini yakaladım koycam şimdi aşkımın resmini.

herada bugün mothercare e uğradım yüzde elli indirim vardı gerçi haberin vardır ama ben söyliyim dedim.
çok güzel şeyler var insan kendini tutamıyo hep almak istiyorum.

hülya canım noldu şimdi o çatlamayan yumurtaların son durumu siz yine de çalışmalara devam ettiniz dimi canım yani erken test yaptırcanmı?

Mertin gülümseyen şekerr hali kayıtlara geçsın :nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $mertcim[1].webp
    $mertcim[1].webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 46
Maşallah kuşuma Allahım inşallah bizede böyle bir melek yollar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım bugün 3.günüm 2 gündür yiyorum ananası inşallah tutarrrr

inşallah tutacak test gününe kadar ye sonra yeme. inşallah bugün annesine tutunmuştur. ağır kaldırma ağır iş yapma bugünlerini ağırçekimde yaşa ani hareketler de yapma. normal hayatına dönsen bile ağırçekim yap herşeyi. allah inşallah sizlere de böyle melekler verecek inan ve iste bol bol dua et.

Günaydın

Denizverdi dün kurs yoktu , sana yakın geldik :) alışveriş yaparak açılışı yapmış oldum ohh rahatladım:1: :)) ne çok seviyorum ben alışveriş yapmayı

Toana herşey güzel gidiyor inşallah sonucunda güzel olcak sen biraz rahat ol.

Banu bol bol dinlen ben hergün 1 avuç kabak çekirdeği yedim, su içtim, badem, ceviz, kayısı, protein ağırlıklı beslenmiştim, kabız olmamaya çalışmış , bolca dinlenmiştim ve Alabamanında dediği gibi hayatı ağır çekimde yaşamıştım.Kimyasal şeylerden uzak durmuştum

Alabama Maşallah oğluşuna :nazar: dikkat ediyorumda pek şapka kullanmıyorsunuz bebişler genelde kafasından soğuğu çok alıyorlarmış hocamız öyle demişti.

Deniz Bulut seninde oğluşuna Maşallah, uykusu gelmiş gibi esniyor. Kızkardeşimin kayınvalidesi yiğenim ağzını açıp esnerken esnerken "uykusu gözüne aklı başına derdi" , bakıcınla anlaşırsın inşallah.

Limon Kabuğu tşkler. inşallah canım. Sen ne kursuna gidiyorsun?

Günaydın

Denizverdi dün kurs yoktu , sana yakın geldik :) alışveriş yaparak açılışı yapmış oldum ohh rahatladım:1: :)) ne çok seviyorum ben alışveriş yapmayı

Banu bol bol dinlen ben hergün 1 avuç kabak çekirdeği yedim, su içtim, badem, ceviz, kayısı, protein ağırlıklı beslenmiştim, kabız olmamaya çalışmış , bolca dinlenmiştim ve Alabamanında dediği gibi hayatı ağır çekimde yaşamıştım.Kimyasal şeylerden uzak durmuştum

Alabama Maşallah oğluşuna :nazar: dikkat ediyorumda pek şapka kullanmıyorsunuz bebişler genelde kafasından soğuğu çok alıyorlarmış hocamız öyle demişti.

Deniz Bulut seninde oğluşuna Maşallah, uykusu gelmiş gibi esniyor. Kızkardeşimin kayınvalidesi yiğenim ağzını açıp esnerken esnerken "uykusu gözüne aklı başına derdi" , bakıcınla anlaşırsın inşallah.

aslında sürekli kafasında şapka var da denk gelmiş bide resim çektirirken çıkartıyorum ondandır şeker. yoksa şapka önemli bebeklerin kafaları büyük olduğu için üşümemeleri lazım. takıyoruz merak etme canım.

Alabama'cığım Mert çok şeker canım.Gülüşü de bir başka güzel.Bayağı da serpilmiş sanki.Dünyaya gelen ne çabuk büyüyor.
Canım ben geçen hafta adet oldum ama adetin gelişinden de belliydi kist olduğu çok az ve parçalı geliyordu.Dr'a gittim 18 mm'lik çatlamayan bir yumurta kalmış.Bana hormon ilacı verdi.Doğum kontrol ilacı değil ama onun gibi birşey bu ay boş geçicek yani.

Toana transferin olmuş hadi gözün aydın canım.İnşallah hamileyim haberini alıcaz senden bu ay.Önce banu sonra sen 2011'in ilk hamileleri olursunuz inşallah.Sonra da Cans,Patikler,Denizverdi ve ben gelicez arkanızdan.2011'de hamile kalmayan kalmaz inşallah topiğimizde kızlar.

Denizbulut canım Batu nasıl değişmiş çok yakışıklı olmuş annesine.Bakıcı işi de hallolmuş gibi duruyor inşallah dediklerigibi iyi çıkar içine siner senin de.

Baharnaz arkadaşım alışverişler yapılmış hayırlı olsun güle güle giydirmey nasip etsin Allah hayırlısıyla canım.

Limon kabuğu oğluşun hayırlı bir evlat olur inşallah canım.Bence kız erkek faretmez sizin için ilk olduğu için.

aslında sürekli kafasında şapka var da denk gelmiş bide resim çektirirken çıkartıyorum ondandır şeker. yoksa şapka önemli bebeklerin kafaları büyük olduğu için üşümemeleri lazım. takıyoruz merak etme canım.

:34: napıyım dayanamıyorum teyzesi olarak :54:

Baharnaz arkadaşım alışverişler yapılmış hayırlı olsun güle güle giydirmey nasip etsin Allah hayırlısıyla canım.

Saol canım Amin İnşallah sağlıkla kucağımıza alıp giydirmeyi nasip etsin, tüm arkadaşlarada dua ediyorum.

Çatlamayan yumurta hormon ilacıylamı çatlatılıyor yoksa başka bir tedavimi? İnşallah tez zamanda
hepiniz aynı anda aynı zamanda kervanda yürürsünüz.

alabama maaşallah merte .. cok tatlılar ..batuyla ıkısı topıgımızın yakısıklıları .. cok sevıyorum ben onları:nazar:
baharcım alısverıse baslamısın ne guzel .. bılıyor musun ben de 2009 mayıs annelerı topıgındeydım ..
hulya .. ınşallah kıstın en kısa zamnda gecer .. ben de subatta baslıyacagım .. ınşallah beraber hamıle kalırız .. alabama ve denız gıbı .. beraber bır tedavı planı yapalım .. patıkler de katılır aramıza .. tabıı katılmak ısteyen herkese kapımız acık ..
herkese mutlu bır hafta dılıyorum ..:16:

hülyacım hayırlısı olsun o zaman bu ay boş geçersen marta belki sende martta tüp yaparsın öylemiydi yoksa patikler var bide cans sende onlara katılır üçleme yaparsınız inşallah. merti gören herkes 2 aylık bebek gibi değil diyo daha büyük gibi diyolar ama işte daha 2 aylık olmadı cumartesi ayın 22 si 2 aylık olcak inşallah.:nazar:

baharcım saol canım tabiki siz Mertin gerçek teyzelerisiniz size herşey serbest ben mutlu oluyorum ilginizden. inşallah biz de yeğenimizi görcez yeğenlerimizi görcez sırayla allahın izniyle biz de teyzelik yapcaz dimi ama. bu çatlamayan yumurtalar çatlamadan zayi oluyor kiste dönüşüyo anladığım kadarıyla ve bazen vucut atamıyo işte böyle atmaya çalışılıyo değil mi hülya ?

cans saol canım siz tedaviye başlayın allahın izniyle ben inanıyorum hepinizden güzel mutlu harika haberler alcaz. dün yine hem oğluma dua ettim hem sizlere dua ettim allah mutluluklarınızı versin diye.

çook güzel bir duyguymuş annelik allaha çok şükür tattırdı bana tüm arayanlara tattırsın kimseleri bu yolda aratmasın.

Mertin gülümseyen şekerr hali kayıtlara geçsın :nazar::nazar::nazar:
maşallah mert beye. hep şapka eldiven takıyorum demişsin. ben takmıyorum. şapkayı sadece banyo yaptığında birkaç saat takıyorum o kadar. geri kalan zaman bakıyorum başı sıcak sıkmayayım diye takmıyorum. eller de hep biraz daha soğuk olurmuş zaten.

Günaydın

evet canım inşallah iyi çıkar bu kadın ve kalır. senin nasıl gidiyor? inşallh sen de oğlunun resmini koyacaksın buraya :9:

Alabama'cığım Mert çok şeker canım.Gülüşü de bir başka güzel.Bayağı da serpilmiş sanki.Dünyaya gelen ne çabuk büyüyor.
Canım ben geçen hafta adet oldum ama adetin gelişinden de belliydi kist olduğu çok az ve parçalı geliyordu.Dr'a gittim 18 mm'lik çatlamayan bir yumurta kalmış.Bana hormon ilacı verdi.Doğum kontrol ilacı değil ama onun gibi birşey bu ay boş geçicek yani.

Toana transferin olmuş hadi gözün aydın canım.İnşallah hamileyim haberini alıcaz senden bu ay.Önce banu sonra sen 2011'in ilk hamileleri olursunuz inşallah.Sonra da Cans,Patikler,Denizverdi ve ben gelicez arkanızdan.2011'de hamile kalmayan kalmaz inşallah topiğimizde kızlar.

Denizbulut canım Batu nasıl değişmiş çok yakışıklı olmuş annesine.Bakıcı işi de hallolmuş gibi duruyor inşallah dediklerigibi iyi çıkar içine siner senin de.

Limon kabuğu oğluşun hayırlı bir evlat olur inşallah canım.Bence kız erkek faretmez sizin için ilk olduğu için.
bu büyük yumurtalar hep çatlamadan kalıyor. arada denenecek bir şubat kaldı sanırım. martta tüp yapacaksın değil mi? birkaç kişi oldu martta. inşallh hayırlı bir ay olur.

alabama maaşallah merte .. cok tatlılar ..batuyla ıkısı topıgımızın yakısıklıları .. cok sevıyorum ben onları:nazar:
baharcım alısverıse baslamısın ne guzel .. bılıyor musun ben de 2009 mayıs annelerı topıgındeydım ..
hulya .. ınşallah kıstın en kısa zamnda gecer .. ben de subatta baslıyacagım .. ınşallah beraber hamıle kalırız .. alabama ve denız gıbı .. beraber bır tedavı planı yapalım .. patıkler de katılır aramıza .. tabıı katılmak ısteyen herkese kapımız acık ..
herkese mutlu bır hafta dılıyorum ..:16:
inşallah senin de kızına bir erkek kardeş gelir bu sene. 2011 de isteyen herkes hamile kalır inşş:16:

Denizverdi bugün uğramamış hastane işinmi vardı canım tahlil gününmü?

Cans inşallah 2011 Aralık anneleri topiğinde yer alırsın :)

Alabama inşallah tabiki teyzelik yapcaksınız. Çatlamayan yumurta olayına yaptığın açıklama için tşkler

Deniz Bulut inşallah canım.
şapka ve eldivenin haricinde kundak aldım bir müddet kundakta sarıp uyutucam Allah nasip ederse.

canlarim meraba kizlar benimkiler dollenmis yarin bura saatiyla 2 bucukta koyucaklarmis 8 tane yumurtadan 4 tanesi dolenmis ALLAHIM RTAST GETIRIR BIRDE TUTARSA OZAMN DAHA IYI OLUCAK TATLILAR SIMDILIK BY OPT HEPINIZI TEK TEK:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
gözün aydın,inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar canım..
zarpdeniz ile konuştum iyiymiş herkese selamı var. salı günü kontrolü var sonra annesinden girip haberleri yazacak yine

sağol canım sen de kızını öp benim için. inşallah o yaşlara gelmek bize de kısmet olur :31:

evet artık bana benziyor :1: çocuk bakana benzermiş :61:neyse görünüş çok önemli değil ama inşallah huyları bakana yani bana benzeyecek :12:
canım yardımcı olarak şirketten biri başlayacaktı bugün derken işten bir arkadaş aradı. o da bebeğine bakıcı arıyor. birini tavsiye etmişler. benim arkadaş cumartesi de evde kalacak ve 3 ayda bir vize için 10 gün gidecek diye istememiş. ben anlaştım. vazgeçmezse ve daha yüksek ücretle başkasını bulmazsa (güven de olmuyor da bu bakıcılara) perşembe başlayacak. tavsiyeyle geldi umarım karşılıklı anlaşırız. böylece duan çıktı diyeceğim. :13:olmadı duaya devam :29:
öncelikle batuya maşallah demek istiyorum...kocaman adam olmuş :nazar: çok yakışıklı bu oğlan ya :nazar:
bakıcı sorununda şimdilik hallolmuş gibi,inşallah istediğin gibi güvenebileceğin biridir...
iyi akşamlar kızlarr
limoncum bi tane daha prens geliyomuş hadi hayırlısı olsun. sen hissettiysen kesin erkekdir. anne hissediyo ben buna inanıyorum..
çok sağolasın alabamacım...hayırlı ve sağlıklı evlat olur inşallah...
senin paşanında resmini gördüm kocam olmuş maşallah:nazar: benim için ellerinden öpüver annesi...
Günaydın

baharcım,alışveriş yapmışsın sağlıkla giysin oğlun...
tatlım ben akılsız kafamın cezasını çekiyorum...11 yıl önce bilgisayar kursuna gitmiştim ama sertifika almamıştım..kpss de bu sertifika olayı hep karşıma çıkıyor..artık alayımda kurtulayım dedim...devam zorunluluğu olduğu için gidiyorum kursa,yoksa iyi biliyorum...bu yüzden de sıkıcı oluyor dersler benim için :)

çok sağolasın hülyacım..evet ilk olduğu için farketmiyor,yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun...
hülyacım tedaviye başlamadan önce bende de olmuştu kist,doktorum sonraki aya tedaviye başlayacağımız için içini boşaltmıştı...doğum kontrol hapı versem erimesi 2 ay sürebilir bir ayımız boş geçmesin demişti..keşke seninkininde içini boşaltsaydı...bir ayın daha boş geçmezdi...

denis;çocuk bakana mı bensermiş:26:... bu doğru olabilir.evlat edinenener hakında çok duydum ebeveynlerden birine çok bensediğini...bakıcı işine sevindim..inşallah kalıcı bir çösüm olur..herkese sıkı dua ediyorum ama... tabii hayırlısı allahtan...inşallah istediğin gibi biri olur...

alabama;maşallah yavruna.. canım benim ne tatlı olmuş..tombis nanaklı olmuş.. milyon kere maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evet...avatarındaki resimde çok büyük gösüküyor mert...

bahar;ne güsel ... ciciler almışsın oğluna.. ben de birkaç gün önce ilk defa bir çocuk oyuncakları mağasasına girdim.bakındım.amannn ne kadar pahalılar.. ama çok güseller..kısım gelse de ben de sebeplensem:27:
yoktum evet.. yok canım tahlil birkaç gün sonra...hastaya yardıma gitmiştim bugün.sonra da kurs...dersler etkinlikler.. şimdi hacivat ile karagös kuklası hasırlıyorus...:37: bakalım nasıl olacak?

hülya;uğramışsın... selam..

cans hocam;sis de uğramışsınıs... sise de selam..

limon;ben de hangi kursa gittiğini soracaktım,yasmışsın..

herada;iyimisin?uğramamışsın sanki...

nisaselam

kıslar toananın transferi ne samandı yasmışmıydı... ben mi kaçırdım.. sağ sağlim tutunurlar inşallah..

sarphocamhadi salı yarınnn.. bebeğinisin sağlık haberini verin bise....

Selam arkadaşlar, herkese güzel haftalar olsun.

Toana, Pınar transferleriniz hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah 10 güne güzel haberlerinizle şenlenecek topic.

Zarpdeniz, yüreğinin kuş gibi ferahlayacağı bir kontrol olacaktır eminim. Senden haber bekliyoruz.

Patikler'cim, kürlere devam sanırım. İnsan içtikçe mutlu oluyor, bu tedaviyle bebek müjdesi alacağız senden inşallah.

Maşallah diyorum Batu ve Mert prenslere. Ne güzel büyüyüp serpilmişler. Güzel anneleri onlara iyi bakıyor tabii. Tam yemelik olmuşlar nasıl tutuyorsunuz kendinizi kızlar?

Deniz'cim, iyi olmuş o bakıcıyı seçtiğin. Vize süresi geçmişken tatilde polis taramasına takılmıştı bir arkadaşımın bakıcısı, apar topar sınır dışı etmişlerdi, Allah'tan uyanıklık edip söylememiş çalıştığını filan, yoksa çalışma izni olmadığı için bir de arkadaşımın başı yanacaktı. Varsın 3 ayda bir 10 gün olmasın, onun hal çaresine bakılır. İnşallah gönlüne siner.

Sağolasın Alabama'cım, evet indirimler gırla gidiyor. Belki biliyorsunuzdur Mothercare her ayın 15'inde belli ürün gruplarında %50 indirim yapıyor. İndirim döneminde de devam ediyorlar bu uygulamaya. Bize göre birşey yoktu ama eğer 1 yaş ve üzeri alışveriş yapıyorsanız şimdiden o indirim günlerini de kaçırmayın derim. bu arada Zara kids'te de bayağı güzel indirim var, biliyorsunuzdur belki ama söyleyeyim dedim.

Bu arada sana ve Deniz'e sorayım ben de. Henüz bize erken ama kordon kanı konusunda ne yaptınız? Doktorunuz nasıl yönlendirdi sizi merak ediyorum. Anladığım kadarıyla net bir fikir birliği yok ortada doktorlar arasında, sizin doktorların görüşlerini merak ettim.

Baharnaz'cım, oh alışverişe başlamışsın, çok sevindim gerçekten adına. Ağız tadıyla keyifli alışverişler olsun canım. Doktor kontrolllerinden de haberdar et olur mu arkadaşım?

Bizde herşey yolunda diyeyim. Dün tetanoz aşısının ilk dozajını vuruldum. Ne ağrı, ne sızı, hassasiyet filan olmadı. Bir haftadır alt batın bölgesinde bir ağrı musallat oldu, bebekle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür de, bakalım idrar tahlili sonucu çıksın diye bekliyorum bugün.

Denizverdi'cim, eminim sen de yakında kızın için alışverişlere başlayıp aldığın cicileri anlatacaksın bizlere. Seneye bugünlerde hayırlısıyla kızlarımızdan bahsediyor olucaz.

Ben şimdi kaçar, ismini anmayı atladığım arkadaşlara da selam edeyim.

Son düzenleme:
selamlar herkese. nedense devamlı şu 2 şarkı var beynimde: uykusuz her gece yorgun ölesiye / bir de galiba mfö nün uyku biraz uyku tüm istediğim buydu diye bir şarkısı vardı. burada bu kadr bebek hasreti çekene şikayet etmek olmaz ama bu dönemin en zor yanı uykusuzluk sanırım. neyse geçecek birkaç aya:24::10:

Denizverdi bugün uğramamış hastane işinmi vardı canım tahlil gününmü?

Cans inşallah 2011 Aralık anneleri topiğinde yer alırsın :)

Alabama inşallah tabiki teyzelik yapcaksınız. Çatlamayan yumurta olayına yaptığın açıklama için tşkler

Deniz Bulut inşallah canım.
şapka ve eldivenin haricinde kundak aldım bir müddet kundakta sarıp uyutucam Allah nasip ederse.

aman fazla sıkma çocuğu kundak yapıp.

gözün aydın,inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar canım..

öncelikle batuya maşallah demek istiyorum...kocaman adam olmuş :nazar: çok yakışıklı bu oğlan ya :nazar:
bakıcı sorununda şimdilik hallolmuş gibi,inşallah istediğin gibi güvenebileceğin biridir...

çok sağolasın alabamacım...hayırlı ve sağlıklı evlat olur inşallah...
senin paşanında resmini gördüm kocam olmuş maşallah:nazar: benim için ellerinden öpüver annesi...

baharcım,alışveriş yapmışsın sağlıkla giysin oğlun...
tatlım ben akılsız kafamın cezasını çekiyorum...11 yıl önce bilgisayar kursuna gitmiştim ama sertifika almamıştım..kpss de bu sertifika olayı hep karşıma çıkıyor..artık alayımda kurtulayım dedim...devam zorunluluğu olduğu için gidiyorum kursa,yoksa iyi biliyorum...bu yüzden de sıkıcı oluyor dersler benim için :)

çok sağolasın hülyacım..evet ilk olduğu için farketmiyor,yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun...
hülyacım tedaviye başlamadan önce bende de olmuştu kist,doktorum sonraki aya tedaviye başlayacağımız için içini boşaltmıştı...doğum kontrol hapı versem erimesi 2 ay sürebilir bir ayımız boş geçmesin demişti..keşke seninkininde içini boşaltsaydı...bir ayın daha boş geçmezdi...
inşallah bakıcı hallolmuştur teşekkürler teyzesi

denis;çocuk bakana mı bensermiş:26:... bu doğru olabilir.evlat edinenener hakında çok duydum ebeveynlerden birine çok bensediğini...bakıcı işine sevindim..inşallah kalıcı bir çösüm olur..herkese sıkı dua ediyorum ama... tabii hayırlısı allahtan...inşallah istediğin gibi biri olur...

alabama;maşallah yavruna.. canım benim ne tatlı olmuş..tombis nanaklı olmuş.. milyon kere maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evet...avatarındaki resimde çok büyük gösüküyor mert...

bahar;ne güsel ... ciciler almışsın oğluna.. ben de birkaç gün önce ilk defa bir çocuk oyuncakları mağasasına girdim.bakındım.amannn ne kadar pahalılar.. ama çok güseller..kısım gelse de ben de sebeplensem:27:
yoktum evet.. yok canım tahlil birkaç gün sonra...hastaya yardıma gitmiştim bugün.sonra da kurs...dersler etkinlikler.. şimdi hacivat ile karagös kuklası hasırlıyorus...:37: bakalım nasıl olacak?

hülya;uğramışsın... selam..

cans hocam;sis de uğramışsınıs... sise de selam..

limon;ben de hangi kursa gittiğini soracaktım,yasmışsın..

herada;iyimisin?uğramamışsın sanki...

nisaselam

kıslar toananın transferi ne samandı yasmışmıydı... ben mi kaçırdım.. sağ sağlim tutunurlar inşallah..

sarphocamhadi salı yarınnn.. bebeğinisin sağlık haberini verin bise....

görüntü olarak benzemeseler de en azından karakter olarak benzeyeceklerdir:81::130:

Selam arkadaşlar, herkese güzel haftalar olsun.

Toana, Pınar transferleriniz hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah 10 güne güzel haberlerinizle şenlenecek topic.

Zarpdeniz, yüreğinin kuş gibi ferahlayacağı bir kontrol olacaktır eminim. Senden haber bekliyoruz.

Patikler'cim, kürlere devam sanırım. İnsan içtikçe mutlu oluyor, bu tedaviyle bebek müjdesi alacağız senden inşallah.

Maşallah diyorum Batu ve Mert prenslere. Ne güzel büyüyüp serpilmişler. Güzel anneleri onlara iyi bakıyor tabii. Tam yemelik olmuşlar nasıl tutuyorsunuz kendinizi kızlar?

Deniz'cim, iyi olmuş o bakıcıyı seçtiğin. Vize süresi geçmişken tatilde polis taramasına takılmıştı bir arkadaşımın bakıcısı, apar topar sınır dışı etmişlerdi, Allah'tan uyanıklık edip söylememiş çalıştığını filan, yoksa çalışma izni olmadığı için bir de arkadaşımın başı yanacaktı. Varsın 3 ayda bir 10 gün olmasın, onun hal çaresine bakılır. İnşallah gönlüne siner.

Sağolasın Alabama'cım, evet indirimler gırla gidiyor. Belki biliyorsunuzdur Mothercare her ayın 15'inde belli ürün gruplarında %50 indirim yapıyor. İndirim döneminde de devam ediyorlar bu uygulamaya. Bize göre birşey yoktu ama eğer 1 yaş ve üzeri alışveriş yapıyorsanız şimdiden o indirim günlerini de kaçırmayın derim. bu arada Zara kids'te de bayağı güzel indirim var, biliyorsunuzdur belki ama söyleyeyim dedim.

Bu arada sana ve Deniz'e sorayım ben de. Henüz bize erken ama kordon kanı konusunda ne yaptınız? Doktorunuz nasıl yönlendirdi sizi merak ediyorum. Anladığım kadarıyla net bir fikir birliği yok ortada doktorlar arasında, sizin doktorların görüşlerini merak ettim.

Baharnaz'cım, oh alışverişe başlamışsın, çok sevindim gerçekten adına. Ağız tadıyla keyifli alışverişler olsun canım. Doktor kontrolllerinden de haberdar et olur mu arkadaşım?

Bizde herşey yolunda diyeyim. Dün tetanoz aşısının ilk dozajını vuruldum. Ne ağrı, ne sızı, hassasiyet filan olmadı. Bir haftadır alt batın bölgesinde bir ağrı musallat oldu, bebekle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür de, bakalım idrar tahlili sonucu çıksın diye bekliyorum bugün.

Denizverdi'cim, eminim sen de yakında kızın için alışverişlere başlayıp aldığın cicileri anlatacaksın bizlere. Seneye bugünlerde hayırlısıyla kızlarımızdan bahsediyor olucaz.

Ben şimdi kaçar, ismini anmayı atladığım arkadaşlara da selam edeyim.
herada maşallah girip herkesi hatırlayıp birşeyler yazmana bayılıyorum ben yapamıyorum böyle :19:alışveriş için uygun fiyatlı ve kaliteli kanz da var ama onda da 1 yaş üstü vardı hep. gap e de girersen bedenleri çok ufak. mesela 3 ay için 58 cm ile 5 kilo mu ne demişler. batu 1 aylık kontrolde 58 cmdi. yani şu an oradaki 6 aylıklar bize ancak olur. 6 aylıkken 9 aylıkları veya 1 yaşındakileri giyer. sanırım amerikan bebeleri ufak oluyor :37:
ben kordon kanını doktora sormadım. duyduğum okuduğum bu konuda kesin birşey yoktu. üstelik ücreti de benim verebileceğimin çok üstündeydi. hayır garanti olan birşey olsa ne yapar bulur eder verir insan içi de rahat eder ama kesinlik olmayınca beni aştı.

Son düzenleme:
herkese selam:71:

herada;pınar?banu olmasın:37:....kısınla ilgili herşeyin yolunda olmasına sevindim.. tahliln de iyi çıkacak inşallah...

denis;ne güsel ne nerede araştırıyorsun fiyatlar indirimler.. benim ki de tam bir bilinmeslik..ne kadarlık olacağı belli değil..:26:ben oyuncaklara bakmaya devam edeyim.. :86:

sabahçılar uğramamışlar...

Back
X