Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herada tatlım idrar sonuçlarını bekliyorum merakta bırakma emi. ağrıyı doktoruna sordun mu ne dedi. baharın dediği gibidir rahim yukarı doğru büyüyo maşallah ve arada bu tip ağrılar oluyor önemli birşey değildir umarım. indirim bilgileri için saol valla siz olmasanız ben hiç bilmiyorum ne ne zaman vs. bu arada ben oğlumu mıncırmaya başlamadım ama öpmekten koklamaktan geri kalmıyorum yanakları bazen kızarıyor kimse yüzünden değil sadece benim yüzümden. napim dayanamıyorum valla.Selam arkadaşlar, herkese güzel haftalar olsun.
Toana, Pınar transferleriniz hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah 10 güne güzel haberlerinizle şenlenecek topic.
Zarpdeniz, yüreğinin kuş gibi ferahlayacağı bir kontrol olacaktır eminim. Senden haber bekliyoruz.
Patikler'cim, kürlere devam sanırım. İnsan içtikçe mutlu oluyor, bu tedaviyle bebek müjdesi alacağız senden inşallah.
Maşallah diyorum Batu ve Mert prenslere. Ne güzel büyüyüp serpilmişler. Güzel anneleri onlara iyi bakıyor tabii. Tam yemelik olmuşlar nasıl tutuyorsunuz kendinizi kızlar?
Deniz'cim, iyi olmuş o bakıcıyı seçtiğin. Vize süresi geçmişken tatilde polis taramasına takılmıştı bir arkadaşımın bakıcısı, apar topar sınır dışı etmişlerdi, Allah'tan uyanıklık edip söylememiş çalıştığını filan, yoksa çalışma izni olmadığı için bir de arkadaşımın başı yanacaktı. Varsın 3 ayda bir 10 gün olmasın, onun hal çaresine bakılır. İnşallah gönlüne siner.
Sağolasın Alabama'cım, evet indirimler gırla gidiyor. Belki biliyorsunuzdur Mothercare her ayın 15'inde belli ürün gruplarında %50 indirim yapıyor. İndirim döneminde de devam ediyorlar bu uygulamaya. Bize göre birşey yoktu ama eğer 1 yaş ve üzeri alışveriş yapıyorsanız şimdiden o indirim günlerini de kaçırmayın derim. bu arada Zara kids'te de bayağı güzel indirim var, biliyorsunuzdur belki ama söyleyeyim dedim.
Bu arada sana ve Deniz'e sorayım ben de. Henüz bize erken ama kordon kanı konusunda ne yaptınız? Doktorunuz nasıl yönlendirdi sizi merak ediyorum. Anladığım kadarıyla net bir fikir birliği yok ortada doktorlar arasında, sizin doktorların görüşlerini merak ettim.
Baharnaz'cım, oh alışverişe başlamışsın, çok sevindim gerçekten adına. Ağız tadıyla keyifli alışverişler olsun canım. Doktor kontrolllerinden de haberdar et olur mu arkadaşım?
Bizde herşey yolunda diyeyim. Dün tetanoz aşısının ilk dozajını vuruldum. Ne ağrı, ne sızı, hassasiyet filan olmadı. Bir haftadır alt batın bölgesinde bir ağrı musallat oldu, bebekle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür de, bakalım idrar tahlili sonucu çıksın diye bekliyorum bugün.
Denizverdi'cim, eminim sen de yakında kızın için alışverişlere başlayıp aldığın cicileri anlatacaksın bizlere. Seneye bugünlerde hayırlısıyla kızlarımızdan bahsediyor olucaz.
Ben şimdi kaçar, ismini anmayı atladığım arkadaşlara da selam edeyim.
Biraz once kontrolden geldik, cok sukur her sey yolunda. Bebegimiz kendi capinda hareket ediyor!Bugun burnu belirgindi, doktorumuz da bu haftada bunun cok olumlu bir sey oldugunu soyledi.
Fakat bende acaip derecede gaz var, esime ben yeni yuzyilin gaz bombasi oldum diyorum bana guluyor.
2 hafta sonra Istanbul'da ikili test yapilmasi planlaniyor. Diger bebegin kalbi durduktan sonra doktorum kan sulandiriciyi ikiye cikardi. Gobek kismim da morluklar var sagda biraz da beze oldu maalesef her zaman kasa denk getirmemeyi basaramayabiliyorum sonra morlugu daha uzun suruyor. Bir de Progestana hala devam ediyorum. Sizlerin yazdiklari dogrultusunda Gaviscon'da aldim, arada mide problemi yasayinca ondan da iciyorum.
Baharnaz, ben senin gonderdigin kanda yapilacak testleri onumuzdeki hafta burada yaptirip oyle gelecegim, liste icin tesekkurler canim. Demek oglusuna ciciler aldin, Allah gule gule giydirmeyi nasip etsin.
Toana, Banu, transferleriniz hayirli ve bol bebekli olsun . Ilk uc gununuzu yavas hareketlerle dinlenerek gecirin lutfen. Bol bol su icin ve dua edin.
Cans, gebelik planlarin harika! Umarim grubunuza siradaki herkes katilir toplu olarak gebe kalirsiniz ve toplu olarak gebelik sorunlarini yazismaya baslarsiniz. Beni merak etmissin sagol canim, cok sukur iyiyim.
Alabama, Mert'in gulen fotosu cok guzel! Masallah 2 aylik olacak demek.Gece uykulariniz nasil? Emziriyor musun? Umarim hala kilolari dert etmiyorsundur canim, biraz birak daginik kalsin sonra toparlarsin.
Deniz Bulut, bugun ultrasonda dikkat ettim doktorum ultrason aletini iyice asagidan tuttu ve oyle oynatti ben cok yukaridan tutmusum! Eve gidince o sekilde ev ultrasonunu bir deneyecegim belki bu sefer duyarim. Batu'nun bu pozunu super yakalamissin aferin sana!Umarim bakici ile her sey yolundadir.:13:
Limon Kabugu, demek bir oglusumuz daha olacak! Saglikla - hayirla gelsin canim. Sanirim bu aralar cogunluk oglan, Merye ile Herada'nin kizlarinin talipleri cokkk artacak.
Hulyacim, gecmis olsun. Catlamayan yumurtan umarim cabuk seni terkedip gider ve yeniden tdaviye baslarsiniz.
Denizverdi, yogunsun yine... Demek oyuncaklara baktin...Insallah yakinda hem kiyafet hem de oyuncaklari alip once senin sonra cocugunun oynayacagi zamanlar gelecek. Hep oyle derler ya cocuga oyuncak alinir once ebebeynler oynar diye...
Herada, hakikaten bugun kontrolde kendimi kus gibi hissettim arkadasim, sagolasin. Fakat feci gaz durumlari var. Doktor da olcumler yapmak icin ultrasonda iyice bastirinca yataktan kalkarken feci bir bicak saplanir gibi bir agri saplandi sonra gecti. Asistan da bu tarz seylerin daha cok olacagini soyledi.Sizde de bu tarz durumlar oluyor mu? Umarim alt batin bolgesindeki agrin gecmistir ve ciddi birsey degildir.
Patikler, organik bal- polen yemeye devam ediyor musun canim?
Altinyunus, Umut'un nufusu hayirli olsun.
Merye, Sen de pek yazmamisin umarim sen ve kizin iyisinizdir.
Nisa-Mai,:16:
hoşgeldin canım haberlerin iyi olmasına iyi olmanıza çok sevindim inşallah iki hafta sonra ikili testleride hayırlısıyla atlatıp güzel günlere doğru devam edeceksin maşallah sizeBiraz gerieye donuk okudum, sizlerin hizina zor yetisiyorum.Umarim Subat'in ortalarina dogru artik duzenli olarak yazmaya baslayacagim.
Cans, bir kizin oldugunu bilmiyordum,insallah sen, Patikler ve Hulya yakinda onlari bir kardese kavusturursunuz canim.
Patikler, SGK'li hastane tavsiyesi icin cok tesekkurler canim, hemen arkadasimi bilgilendirecegim.
Merye, daha once yazdiklarini simdi okudum. Onerilerin icin cok tesekkur ederim dikkatli olmaya calisiyorum canim, sagolasin. Dogum cantasini daha once dogum yapmis olan arkadaslar sana vakit yaratinca yazarlar ( Altinyunus, Deniz Bulut, Alabama) biraz erken hazirlamakta fayda var.
Hulyacim, senin de ikiz gebelik yasayan arkadasina uzuldum, ustelik onunki daha da buyukmus. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.
Baharnaz, oglusa ciftetelli ve de Roman havasi da dinlet, belki daha neyi sevdigini bulamamisindir.
Limonkabugu, Herada, Merye, Baharnaz, yazdiklarinizdan tansiyonla ilgili birseyler yasandigini okudum ve doktorun bana verdigi kitapciktada bazi bilgiler var. Baharnaz'in doktor kontrolunde oldugunu hepimiz biliyoruz. Benim de gecen gun ense kokumden yukari feci bir agri oldu ve cok zor gecti, gece yarisi oldugu icin de doktora filan gidemedim. Hem yuksek hem dusuk tansiyonda agri ense kokunden mi basliyor bilen var mi? Dusuk olunca tuzlu ayran icildigini biliyorum, yuksek olunca da limon mu iyi geliyor? Baska oneriniz var mi?
Sevgiler herkese...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biraz once kontrolden geldik, cok sukur her sey yolunda. Bebegimiz kendi capinda hareket ediyor!Bugun burnu belirgindi, doktorumuz da bu haftada bunun cok olumlu bir sey oldugunu soyledi.
Fakat bende acaip derecede gaz var, esime ben yeni yuzyilin gaz bombasi oldum diyorum bana guluyor.
2 hafta sonra Istanbul'da ikili test yapilmasi planlaniyor. Diger bebegin kalbi durduktan sonra doktorum kan sulandiriciyi ikiye cikardi. Gobek kismim da morluklar var sagda biraz da beze oldu maalesef her zaman kasa denk getirmemeyi basaramayabiliyorum sonra morlugu daha uzun suruyor. Bir de Progestana hala devam ediyorum. Sizlerin yazdiklari dogrultusunda Gaviscon'da aldim, arada mide problemi yasayinca ondan da iciyorum.
Baharnaz, ben senin gonderdigin kanda yapilacak testleri onumuzdeki hafta burada yaptirip oyle gelecegim, liste icin tesekkurler canim. Demek oglusuna ciciler aldin, Allah gule gule giydirmeyi nasip etsin.
Toana, Banu, transferleriniz hayirli ve bol bebekli olsun . Ilk uc gununuzu yavas hareketlerle dinlenerek gecirin lutfen. Bol bol su icin ve dua edin.
Cans, gebelik planlarin harika! Umarim grubunuza siradaki herkes katilir toplu olarak gebe kalirsiniz ve toplu olarak gebelik sorunlarini yazismaya baslarsiniz. Beni merak etmissin sagol canim, cok sukur iyiyim.
Alabama, Mert'in gulen fotosu cok guzel! Masallah 2 aylik olacak demek.Gece uykulariniz nasil? Emziriyor musun? Umarim hala kilolari dert etmiyorsundur canim, biraz birak daginik kalsin sonra toparlarsin.
Deniz Bulut, bugun ultrasonda dikkat ettim doktorum ultrason aletini iyice asagidan tuttu ve oyle oynatti ben cok yukaridan tutmusum! Eve gidince o sekilde ev ultrasonunu bir deneyecegim belki bu sefer duyarim. Batu'nun bu pozunu super yakalamissin aferin sana!Umarim bakici ile her sey yolundadir.:13:
Limon Kabugu, demek bir oglusumuz daha olacak! Saglikla - hayirla gelsin canim. Sanirim bu aralar cogunluk oglan, Merye ile Herada'nin kizlarinin talipleri cokkk artacak.
Hulyacim, gecmis olsun. Catlamayan yumurtan umarim cabuk seni terkedip gider ve yeniden tdaviye baslarsiniz.
Denizverdi, yogunsun yine... Demek oyuncaklara baktin...Insallah yakinda hem kiyafet hem de oyuncaklari alip once senin sonra cocugunun oynayacagi zamanlar gelecek. Hep oyle derler ya cocuga oyuncak alinir once ebebeynler oynar diye...
Herada, hakikaten bugun kontrolde kendimi kus gibi hissettim arkadasim, sagolasin. Fakat feci gaz durumlari var. Doktor da olcumler yapmak icin ultrasonda iyice bastirinca yataktan kalkarken feci bir bicak saplanir gibi bir agri saplandi sonra gecti. Asistan da bu tarz seylerin daha cok olacagini soyledi.Sizde de bu tarz durumlar oluyor mu? Umarim alt batin bolgesindeki agrin gecmistir ve ciddi birsey degildir.
yok canım bunun antremanı yok. en hasret kaldığım da aralıksız 4-5 saat uyku. toplamda 4 bazen 5 saat uyuyorum ama 3 e 4 e bölünmüş olarak. aylarca sürünce insanda korkunç yorgunluk ve sinir de yapıyor. lohusa depresyonunun bir nedeni de uykusuzluk valla. neyse 1-2 aya az düzelecek diye umuyorum. buna da şükür.ZarpDeniz haklısın farklı müzikler de deneyeyim
Muza çukulataya oynamıyor ne zaman kabuklu fıstık yesem oynuyor ağız tadı çok ilginç olacak bu bebişin :) müzik zevkininde ne olcağı belli olmaz.
Deniz Bulut Halbuki doğumdan 2 ay önce uykusuz kalma antrenmanlarına başlamıştın (Kitap okuyarak) demekki yinede o derece uykusuzluk çekiliyor hı. Allah kolaylık versin. ben bebiş uykuyu öğrenene ve alışana kadar kundakta bir müddet tutucam ama çok sıkmıycam :)
birşey daha yazcaktım yine unuttum
slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli bugun benim 3 .gun sayilir transferime bugun karin bolgemde adet sancisi varmis gibi ALLAHIM BUDEFA RAST GETIRSIN INSALLAH,DENIZIM SENI ACIK GORDUM DUA EDIYONMU BACINA SOYLE BAKEEN ATLIM BENIM RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN![]()