38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meryecim canlı bir el sallar kaçarım.:3::54:dün gece 4 te oldu canım.merkes kocaeliymiş.önce bisim kuş tıkırdadı biras..sonra sallandık..4.3 müş.allah beterinden korusun..kendine iyi bak emi hamiş...meryemi de sev üstten üstten benim için.

u allh korusun canm tamam şimdi sevecem allh sana da en tatlı bebşlri nasip etsin

ınsallah nısacım bu son olsun kız valla herkese versınde rabbım bu savastan yuzumuzun akıyla cıkalım yanı galıp olalım maglup olmayalım hep dusunuyorum bu su neye yarıyor dıye ılk ıkısınde ıcmedım ama bunda cok ıcıyorum allahım rast getırsın ınsallah,bırde bugun adet olucakmısım gıbı korkuyorum ve allahıma sıgındım canım benım,rabbım emeyımızı bos etmesınn amıııınnnnnn:16::16::16:

Baharnaz'cım alışverişlerin hayırlı uğurlu olsun canım. İnsan almaya doyamıyor değil mi?:16:
Toana ve Banu hayırlı bekleyişler size..........:emir_bebek::nazar::16:
Alabama ve DenizBulut oğluşlarınız çok sevimli görünüyorlaaaarrrrrr...:nazar::nazar:
Zarp'cım senin bebişinin de burnu belirmiş, ay ne güzel bir haber... :nazar:Bu arada evet kürlere başladım...
Herada'cım idrar kültürü yaptırmışsın. Umarım herşey temiz çıkar canım...:16:
Hülya,DenizVerdi,Merye,Cans ve tüm arkadaşlar hepinize selamlar...:16:

canım hemen kötüye yorma.belki tutunma kanamasıdır.yerleşiyordur..yoksa öyle erkenden adet kanaması hiç duymadım ben..idrarda da kanda da test yapmak için 6 gün .çok erken...12nci günü bekle ... yaa sabır.. şimdiden moralini bosup stres yapma....
İnşallah canım doktorumda adet kanaması olamaz dedi.İlaçları çoğalt
Baharnaz'cım alışverişlerin hayırlı uğurlu olsun canım. İnsan almaya doyamıyor değil mi?:16:
Alabama ve DenizBulut oğluşlarınız çok sevimli görünüyorlaaaarrrrrr...:nazar::nazar:
Zarp'cım senin bebişinin de burnu belirmiş, ay ne güzel bir haber... :nazar:Bu arada evet kürlere başladım...

Sağol canım yaaa çok zormuş.

Banucum canım senınde karnın agrıyomu benımkı bugun nedense agrıyo rabbım emeyımızı bos etmesın canım,sankı adet olucakmısım gıbı allahım korusun ınsallh:16::16:

sağol canım inşallah kızına böyle bir kardeş gelir senin de :9:

yeni bakıcı başladı. çok sevdim :nazar: böyle gitsin. :nazar:günlerdir lohusa depresyonuyla bir de buna ağlıyordum. arada görüştüklerimi görseydiniz :19: allah yüzüme güldü sonunda. :nazar: inşallah karşılıklı memnun kalırız ve çook uzun en az 3 sene çalışır yarabbim. bu akşam rahat uyuyacağım şükür. :nazar:
denizverdi duan kabul oldu şimdilik inşallah ay birşey olur diye hala çok korkuyorum dilimi ısırayım popomu kaşıyayım :18:

Son düzenleme:
yeni bakıcı başladı. çok sevdim :nazar: böyle gitsin. :nazar:günlerdir lohusa depresyonuyla bir de buna ağlıyordum. arada görüştüklerimi görseydiniz :19: allah yüzüme güldü sonunda. :nazar: inşallah karşılıklı memnun kalırız ve çook uzun en az 3 sene çalışır yarabbim. bu akşam rahat uyuyacağım şükür. :nazar:
denizverdi duan kabul oldu şimdilik inşallah ay birşey olur diye hala çok korkuyorum dilimi ısırayım popomu kaşıyayım :18:

oy oy canımmm.çokk sevindimm.daim olur inşallah..:nazar::nazar::nazar:

batunun yeni rsimlerini beklerim...oğlumus o bisim... 38 in yavruları onlar.batu mert.....bahtları güsel olsunnn

Banucum canım senınde karnın agrıyomu benımkı bugun nedense agrıyo rabbım emeyımızı bos etmesın canım,sankı adet olucakmısım gıbı allahım korusun ınsallh:16::16:

Evet canım ama dün çok fenaydı bugünde ağrıdı amaa dün berbattı.Ben yarın kan vericem dayanamıyorum kalbim ağzımda atıyor kimseded yok konuşıyım offf kızlar deliricem valla ya çıkmazsa off dışardanbaşkalarına teselli vermeye benzemiyor bu neyse dualarınızı bekliyorum.

günaydın güller:71::71::71:

patikler uğramışsın... selam... aklımda iken hemen söyliyeyim.. alman hastanesinin tüpbebekk semineri varmış.bir de çekilişle ücretsis deneme şansı varmış.eşimi aramışlar birkaç kere ..yarınmış seminer.benim başka programım var.gitmiyeceğim.gidesim de yok.tekrar aramışlar hafta ya da seminer olduğunu söylemişler
ben biras şüpheci baktım.bir kere görüşmeye gitmiştim bahçeci vardı o samanlar..hemen eline tutuşturuveriyorlarşunun bunun fiatını.fasla da bir ilgi yoktu.memnun kalmamıştım.bahçecinin ve laboratuarının iyi olduğunu düşündüğüm için gitmiştim.
şimdi ilginç geldi.hani yeni açılan adı pek duyulmayan bir hastane olsa diyeceğim müşteri çekmekk için adını duyurmak için yapılıyor böyle bir şey..bilemiyorum..eşim ısrar ediyor.git diyor.aklındaki soruları sorarsın durumumusla ilgili konuşursun diyor....

ilgini çekerse diye... olur a doğrudur.şans bu.güler mi güler...ben kararsısım.haftaya gidermiyim?artık istemiyorum galiba.kendimi kısıma alıştırmaya başlamışken..belki onun gönlü olsun diye giderim...ya da tüp yapmasam da durumumu belki bir daha teyit ettirmiş olurum.

Günaydın

Denizverdi günaydın evet canım kahvaltı, pekmez ikram edemiyoruz yoğunuz galiba canım. :16:

Patikler saol canım. İnşallah seninde alışverie başladığın günleri en kısa zamanda görürüz.

Merye neden troit sorunu olduğunu bilmiyorlar tansiyon gibi gebelikten diyorlar.

Banu tahlil yaptırman için bence erken pazartesiye kadar beklesen canım İnşallah yüzünü güldüren bir sonuç alırsın.

Toana inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım.
Banu ve senin güzel haberler vermeniz için dua ediyorum.

Nisa saol canım. Bugünlerde senlede karşılaşamıyoruz :44:

DenizBulut bakıcından çok mutlu olduğun anlaşılıyor kafan rahatlamış Maşalah diyelim inşallah dilediğin gibi olur. Batu için doğru biridir.

sagol baharim insallah tatlim insallah bu cuma gunler yuzu suyu hurmetine mevlam herbirimize bebissss ver ver ver ver allahimmmm veeerrrr:16::16:

DenizVerdi'cim eşin de ısrar ediyorsa mutlaka git arkadaşım. Ne zaman neyle karşılaşacağın, neler yaşayacağın hiç belli olmaz. Olduğumuz yerde durduğumuzda kolay kolay hiçbir şey ayağımıza gelmez biliyorsun. Ama adım atınca da neler yaşayacağımızı kim bilebilir ki... Yerinde olsam giderdim. Benim de bu c.tesi ve haftaya maalesef programım var hem de yoğun bir şekilde. Yoksa gelebilirdim belki de...

DenizBulut gözün aydın arkadaşım...

Arkadaşlar ben de bu cumartesi Dünya Göz e gidiyorum, randevum var. Gözlerim miyop ve 1'in üstünde, 2'nin altında. Lazer ameliyatı için uygun olup olmadığına bakılacak. Eğer uygunsa haftaya bir gün lazer ameliyatı olacağım. Doktorum Serdar Türkekul. Bu doktoru tanıyan ya da olumlu olumsuz lazer ameliyatı ile ilgili tecrübesi olan var mı aranızda?

hülyateşekürler canım... evet... kuklalarla oynaşıp duruyorus...evet canım bu ay doluyor 6 ay....son tahlilimi yapayım sanırım dr görüşmemis olacak..tahminim;bir emar isteyecek..

denisuykuyu yasmışsın... benim de en çok düşündüğüm şey... deliksis akşam yatar sabah kalkarım.nasıl yapacağım bakalım:18:ama anne öyle olunuyormuş..fedakarlıkla :))

heradaallah allah.. ne ağrısıymış sendeki yaa... neyse ki yavrucunda bişey yok...ususn sürmes en kısa samanda geçer inşallah canım:70:herada iki şey sorucam isninle...hale hanıma mı devam ediyorsun?bir de bana sanki bu son tedavinde menogon kullandım demiştin değil mi?sanki burada sana soran birine merional yasmışsın.öyle okumuştum...kafama takıldı da..ben mi yanılıyorum?bilişyorsun hikayelerimis benser....menogon favorim benim...merional ise iptalimdi..biras yorum yapıyorum canım..kendimce uyarlıyorum

meryemeryecik :16:isine çıkmışsın e merye mmmm...
kuyruk sokumu acısı sarp hocada da vardı...hadi sen ağırlaştın belki ondandır..ama onun yeni hamile kakldığı samanlarda olmuştu..hamile kalındığında leğen kemiği genişliyormuş.sanırım senin kıs biras daha genişletti..as kaldı canım.. as daha sabret:49::emir_bebek:
canım yaaa... demek cicilerinisi hasırladınıs bir ütülenmesi kaldı..içinde hayal ediyorsundur yavrunu ondan hoşuna gidiyordur...
doğum tarhin belli oldu mu?söylemişmiydin?

baharcımbu aralar ayrı içtik ayrımı düştük ne ?ne güsel sütler yumurtalar çaylar gönderiyorduk değğilmi buradan:34:bebeğinin gelişimde sağlığı yerindeymiş. sevindimmm. hep böyle devam etsin

göndereyim de öyle devam edeyim

alah dağına göre kar verirmiş. eğer 1 yaş üstü bir çocuk alırsan gece uykusu büyük ölçüde hallolmuş oluyor. nomal koşullarda 1 kere falan kalkıyorlar artık sonra da hiç kalkmıyorlar inşş.

patikler uğramışsın... selam... aklımda iken hemen söyliyeyim.. alman hastanesinin tüpbebekk semineri varmış.bir de çekilişle ücretsis deneme şansı varmış.eşimi aramışlar birkaç kere ..yarınmış seminer.benim başka programım var.gitmiyeceğim.gidesim de yok.tekrar aramışlar hafta ya da seminer olduğunu söylemişler
ben biras şüpheci baktım.bir kere görüşmeye gitmiştim bahçeci vardı o samanlar..hemen eline tutuşturuveriyorlarşunun bunun fiatını.fasla da bir ilgi yoktu.memnun kalmamıştım.bahçecinin ve laboratuarının iyi olduğunu düşündüğüm için gitmiştim.
şimdi ilginç geldi.hani yeni açılan adı pek duyulmayan bir hastane olsa diyeceğim müşteri çekmekk için adını duyurmak için yapılıyor böyle bir şey..bilemiyorum..eşim ısrar ediyor.git diyor.aklındaki soruları sorarsın durumumusla ilgili konuşursun diyor....

ilgini çekerse diye... olur a doğrudur.şans bu.güler mi güler...ben kararsısım.haftaya gidermiyim?artık istemiyorum galiba.kendimi kısıma alıştırmaya başlamışken..belki onun gönlü olsun diye giderim...ya da tüp yapmasam da durumumu belki bir daha teyit ettirmiş olurum.
sen bilirsin canım. bahçeci ayrıldı yeni bir ekip var orada. pek isimleri duyulmadı. kampanyaya ihtiyaçları var herhald.

DenizVerdi'cim eşin de ısrar ediyorsa mutlaka git arkadaşım. Ne zaman neyle karşılaşacağın, neler yaşayacağın hiç belli olmaz. Olduğumuz yerde durduğumuzda kolay kolay hiçbir şey ayağımıza gelmez biliyorsun. Ama adım atınca da neler yaşayacağımızı kim bilebilir ki... Yerinde olsam giderdim. Benim de bu c.tesi ve haftaya maalesef programım var hem de yoğun bir şekilde. Yoksa gelebilirdim belki de...

Arkadaşlar ben de bu cumartesi Dünya Göz e gidiyorum, randevum var. Gözlerim miyop ve 1'in üstünde, 2'nin altında. Lazer ameliyatı için uygun olup olmadığına bakılacak. Eğer uygunsa haftaya bir gün lazer ameliyatı olacağım. Doktorum Serdar Türkekul. Bu doktoru tanıyan ya da olumlu olumsuz lazer ameliyatı ile ilgili tecrübesi olan var mı aranızda?

o doktoru tanımıyorum ama benim gözlerim de 1.25 miyop. ne gözlüklü ne gözlüksüz olabiliyor gıcık yani. bilgi aldığında fiyat dahil yazarsan sevinirim

alah dağına göre kar verirmiş. eğer 1 yaş üstü bir çocuk alırsan gece uykusu büyük ölçüde hallolmuş oluyor. nomal koşullarda 1 kere falan kalkıyorlar artık sonra da hiç kalkmıyorlar inşş.

sen bilirsin canım. bahçeci ayrıldı yeni bir ekip var orada. pek isimleri duyulmadı. kampanyaya ihtiyaçları var herhald.

o doktoru tanımıyorum ama benim gözlerim de 1.25 miyop. ne gözlüklü ne gözlüksüz olabiliyor gıcık yani. bilgi aldığında fiyat dahil yazarsan sevinirim

Sanırım benim de gözümün biri 1,25 diğeri de 1.75 öyle birşey. Gözlük taktığımda anlıyorum aslında dünyanın ne kadar renkli olduğunu. Sonra çıkarınca aman allahım ben nasıl renksiz bakıyormuşum herşeye diyorum.
Deniz'cim bayağı araştırdım, en iyi yerler Dünya Göz ve İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde Sinan Bey. Bu adam için mükemmel diyorlar. Buna tedavi olursan 1100 EURO-1400 EUR (KDV dahil) arası. Aynı hastanede başka bir dr. tedavi etsin dersen 500 EUR-800 EUR artı KDV. Dünya Göz ise bana yakın, Altunizade, hem de çok iyi bir merkez. Fiyat aralıkları 600 EUR-990 EUR (Ama KDV dahil mi değil mi sormadım :17: valla). THY personeline ise Dünya Göz %10 lazerde indirim yapıyormuş. Hiç yoktan iyidir.
Dünya Göz çok nadir de olsa bazen lazer ameliyatlarında %50 kampanya yapıyor. Ama kim yakalayacak onu bekleyemeyeceğim valla... Bu dünyaya kaç kere geleceğim ama di mi bir an önce yhaptırayım da dünyaya renkli bakmaya başlayayım artık :):52::9:

çok güzel içine sinen birini bulmak inş.arkası gelir ve karşıklı memnun kalmak en güzeli inş.canm allh duanı kabul etsin ben cidden uzun bir süre ücretsiz izni düşünüyrm inş.yapabilrim hala bizimki arada mırn kırın ediyr bakalım hayrlısı allha bizlere bağışlsın şu şirin veletleri inş.olmayanlara versin deniz bugün yine bebşin ütülerine devam ettim ama ütülerken ne çok ağladım hayal gbi geliyr çok dua ettim isteyen herkese allh nsip etsin ve nasip ettiklerini bağışlasın amin bakıp bakıp ağlıyrm o cicilei ve daha nicelerini giydirecez inş.amin

canım ya bence sende git gerçi patik gidemiyr ama senin fırsatın gelir belki belki iki kızını brden sana verir rabbim inş.ama evlatlık tan sakın vazgeçme sanki ikinci kızın ondan sonra gelecek gibi bir içgüdm var birde zzrpdenizin kızı olacak diye hisseidiyrm bakalım bilecekmiyim hayırlısı inş.

selm canm inş.göz ameliyatından memnun olrusn canm ama çok yüksek değilmş miyopun gnelde miyop çabuk yükseliyr diye bileyrm allh şifa versin benm eşmde miyop onunki baya yüksek gözlüksüz hiçbri şey görmüyr allah tüm hastalar şifa versin

çok güzel içine sinen birini bulmak inş.arkası gelir ve karşıklı memnun kalmak en güzeli inş.canm allh duanı kabul etsin ben cidden uzun bir süre ücretsiz izni düşünüyrm inş.yapabilrim hala bizimki arada mırn kırın ediyr bakalım hayrlısı allha bizlere bağışlsın şu şirin veletleri inş.olmayanlara versin deniz bugün yine bebşin ütülerine devam ettim ama ütülerken ne çok ağladım hayal gbi geliyr çok dua ettim isteyen herkese allh nsip etsin ve nasip ettiklerini bağışlasın amin bakıp bakıp ağlıyrm o cicilei ve daha nicelerini giydirecez inş.amin

canım ya bence sende git gerçi patik gidemiyr ama senin fırsatın gelir belki belki iki kızını brden sana verir rabbim inş.ama evlatlık tan sakın vazgeçme sanki ikinci kızın ondan sonra gelecek gibi bir içgüdm var birde zzrpdenizin kızı olacak diye hisseidiyrm bakalım bilecekmiyim hayırlısı inş.

selm canm inş.göz ameliyatından memnun olrusn canm ama çok yüksek değilmş miyopun gnelde miyop çabuk yükseliyr diye bileyrm allh şifa versin benm eşmde miyop onunki baya yüksek gözlüksüz hiçbri şey görmüyr allah tüm hastalar şifa versin

Sağ ol meryecim. Bu da hep aklımın köşesinde olan bir işti. Bugün yarın derken bak kaç yaşına gelmişim. Olsun da bitsin.

bir de dr um bir ay sonra herhangi günde doğum yapabilrsin hazırlıklı ol dedi 37 ve 40 haftalar arası herhangi bir gün olabilyr inş.en güzel şekilde doğumuzu yaparz hamşler ve inş.yakında hamş olacak arkdşlr inanın hep dua ediyrm allha isteyen tüm arkdşlara nasip etsin ve tamamına erdirsin ben daha çok normal istiyrm hanigsi olacak dedim daha erken duruma bakacaz dedi

Merye hadi sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım. Drun son 1 ay dedi hı. Ayy nasıl heyecanlandım :) Güle güle giydir cicilerini.

Patikler ameliyattan sonra herşeyin bambaşka göründüğüne eminim. Dru tanımıyorum Ama kayınvalidemde Dünya Göz hastanesinde lazerle ameliyat olmuştu yeniden doğmuş gibiyim dedi herşey ne güzel görünüyor dedi. İnşallah sende mutlu bitirirsin.

Merye hadi sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım. Drun son 1 ay dedi hı. Ayy nasıl heyecanlandım :) Güle güle giydir cicilerini.

Patikler ameliyattan sonra herşeyin bambaşka göründüğüne eminim. Dru tanımıyorum Ama kayınvalidemde Dünya Göz hastanesinde lazerle ameliyat olmuştu yeniden doğmuş gibiyim dedi herşey ne güzel görünüyor dedi. İnşallah sende mutlu bitirirsin.

İnşallah canım yaaa... Çok teşekkür ederim...

Back
X