hülyateşekürler canım... evet... kuklalarla oynaşıp duruyorus...evet canım bu ay doluyor 6 ay....son tahlilimi yapayım sanırım dr görüşmemis olacak..tahminim;bir emar isteyecek..
denisuykuyu yasmışsın... benim de en çok düşündüğüm şey... deliksis akşam yatar sabah kalkarım.nasıl yapacağım bakalım:18:ama anne öyle olunuyormuş..fedakarlıkla :))
heradaallah allah.. ne ağrısıymış sendeki yaa... neyse ki yavrucunda bişey yok...ususn sürmes en kısa samanda geçer inşallah canım

herada iki şey sorucam isninle...hale hanıma mı devam ediyorsun?bir de bana sanki bu son tedavinde menogon kullandım demiştin değil mi?sanki burada sana soran birine merional yasmışsın.öyle okumuştum...kafama takıldı da..ben mi yanılıyorum?bilişyorsun hikayelerimis benser....menogon favorim benim...merional ise iptalimdi..biras yorum yapıyorum canım..kendimce uyarlıyorum
meryemeryecik

isine çıkmışsın e merye mmmm...
kuyruk sokumu acısı sarp hocada da vardı...hadi sen ağırlaştın belki ondandır..ama onun yeni hamile kakldığı samanlarda olmuştu..hamile kalındığında leğen kemiği genişliyormuş.sanırım senin kıs biras daha genişletti..as kaldı canım.. as daha sabret

canım yaaa... demek cicilerinisi hasırladınıs bir ütülenmesi kaldı..içinde hayal ediyorsundur yavrunu ondan hoşuna gidiyordur...
doğum tarhin belli oldu mu?söylemişmiydin?
baharcımbu aralar ayrı içtik ayrımı düştük ne ?ne güsel sütler yumurtalar çaylar gönderiyorduk değğilmi buradan

bebeğinin gelişimde sağlığı yerindeymiş. sevindimmm. hep böyle devam etsin
göndereyim de öyle devam edeyim