38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın güller:71::71::71:

herkese güsel bir hafta olsun.as önce dua ettim kıslarım,güllerim...
deniscim.il k seni okudum as önce..canım yaşadıkların normal,olası şeyler... önceki hayat başka idi bundan sonrası bambaşka....geçiş süresi biras sancılı olucak.. beni de arada korkular alıyor..ama kkca koca kadınlarıs.. elbet bir şekilde üstesinden geleceğis..düşün....köylerde en ücra köşelerde ard arda istemeden doğuranları,başında sürekli kaynana üstünde kocası ,o yok bu yok.3 5 çocuk..doğum sendromundan bi haber...onlar halaa hayatta iseler emin ol annelik duygularındandır diye düşünüyorum ben..sen de geliceksin...

oğlun sana güç verecek..çok şükür kimseye muhtaç değilsin... bir işin var.şimdiye kadar her sorununu kendin çösdün..çok sıkışsan imdadına yetişecek annen halan var....bak...şükür iyi bakıcıya da denk geldik..inşallah gösün arkanda kalmadan işine dönececeksin.o da inşallah daim olur.hem birkaç seneye kadar emekli de olursun..oğlunla oyun parklarında tiyatrolarda sinemalarda eğlenerek yeniden çocuk olarak unutucaksın.geçip gidecek hepsi...ağlama demem.. insanı çok rahatlatıyor. sonra bir güsel sısıp uyuyorsun.gösler şiş bir kurbağa gibi...yine de şükür...yüsümüsü bir yıkayıp biras salak sersem dolaşırıs...sonra nerde kalmıştık deris hayat devam eder...canım seni sarıyorum.:70:sabır,,,yaşa ve güçlen...sonra bana gün gelir de bu yasdıklarımı sen de söylersin:18:
şimdi gidip çayımı demliyeyim...batuyu öptüm..

bu arada utandım:17:nasıl unuturum.evet önce mert doğmuştu.hatta seni siyarete geldiğmden sonra ona bir kes daha bakmaya gitmiştim.karıştımışım:((

Son düzenleme:
güzel güzellikler yaşayacağımız bir hafta olsun :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

denizverdi canım günaydım güzel yüreklii arkadaşımız allah senden razı olsun duaların kabulolsun bunlarda sana:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Son düzenleme:
güzel güzellikler yaşayacağımız bir hafta olsun :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

denizverdi canım günaydım güzel yüreklii arkadaşımız allah senden razı olsun duaların kabulolsun bunlarda sana:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

günaydın canım

allah hepimisden rası olsun.şiir için teşekür ederim... hiç aklıma gelmemişti şimdiue kadar..demek prensesime okuyayım ha.:26:

toana banu şafak kaç?

toana ;canım vc de iken bulmaca çös... iyi gelir:52:
tecrübemle sabit:27:

şiirimi yasdım nisa.. yekrar teşekürler..

minik bir gülümseme için;

teysenin biri hergün sigorta hastanesine gidermiş.yanına örgüsünü alıp..hasta diye hergün mutlaka gidermiş aynı hastaneye..aradan bir kaç gün geçer... teyse yok... personel yokluğunu farketmiş.bir saman sonra teyse yine görünmüş..hemşirelerden biri sormuş;teysecim seni birkaç gündür göremedik hayrola?
teyse der ki;ahh kısııımm.sorma çok hastaydım gelemedim!

bu gerçek..

çay keyfim bitti. hem soğudu hem tadı da gitti.artık toplıyayım soframı..gelene gidene selam:3:

Son düzenleme:
canım şimdi nasılsın belli zamanlarda böyle birikimler olur iyiki dışa vurmuşsun. senin hayatını güzelleşriren batu var şimdi onun için de önemli olan güçlü bir anne o tamam ve iyi bir bakıcı inşallah oda tamam. bence arada annen ve halanın batula igilenmesi onlar için de iyi olur zaten yazın annenlerle yazlığa gönderirsin bakıcıyla annen va halanın gözetiminde olur sen güçlü bir annesin ben bu aralar topiğin geçmişini okuyorum ve şu an okuduğum bölümde sen daha hamile değilsin ama verdiğin mücadele örnek alınması gerekir o mücadelerden sonra bunu da atlatacaksın eminim batu yu öp kokla bizim için :16::16:

günaydınlar :71:
ben dün bir çöküntü yaşayıp batu yu anneme devredip akşam 8 sabah 8 yattım. arada birkç kez kalktım baktım ama hep yattım. birkaç gündür çok kötüydüm. devamlı ağlama krizleri geliyordu. 11 aylık sıkıntı üstüne doğumdan itibaren 0-6 saat o da aralıklarla uyku devamlı evde tekdüze yaşam sonucu lohusa depresyonuna girdim. tanıdığım bir doktoru aradım anti depresana başlamamı söyledi. nasılsa süt yok damlayla geliyor da bakalım. dün dinlenmek iyi geldi ama. dayanasım kalmamış sonunda bıraktım ben de.

gunaydın denız .. ınşallah bugun senın ıcın pırıl pırıl bır gun olur .. yasadıkların gercekten zor .. ama ınan ımkansız degıl .. bır cok kadının basına gelbılecek seyler . bunları yasadıklarını hafıfe almak ıcın soylemıyoyorum ınan . sadece bıraz daha guclu olman ve bebegınle dımdık hayattayım demen ıcın anlatıyorum . yakın cevremden bır arkadasım daha 4 aylık hamıleyken ayrıldı esınden.. zor bır bosanma surecı yasadı .. dedıgıne gore bosanmada yasanılan rezıllkler haksızlıklar ıftıralar daha cok uzmus onu ..
bence en dogru olanı yardım alman ve arkadaş cevrene daha yakın olmn .. en cok ıstedıgın dunyalar tatlısı bır bebegın var.. ona sarıl .. annen ve halanla cevrılı guvenılır bır aılen var ..
zor bılıyorum ama sen akıllı ve guclu bır annesın .. emınım bu kara bulutlar dagılacak ve karsına belkı senı daha ıyı anlıyacak ınsanlar cıkacak .. bence yenı bır dunyaya fırsat ver .. ve mutlu ol . hayat cok kısa .. sen de bır tarafından tut .. sevgıyle kal ..
sevgili cans yazdıklarını okuyunca oturup ağladım. hiç ağlayasım yoktu ya hayret :1: bu uzun süreçte fazla biriktirmişim. taştı birden. ne yapalım biraz zaman gerekecek ama toplayacağım. artık yalnız da değilim. batu için mecburum. inşallah en kısa sürede kendime gelirim.

canım ben ılk basta baya bi dagıldım ama simdi sıkısınca ortamıza alıyoruz uyuyo konusuyo ama ıdare ediyoz aglaması yok cok sukur yatagına yatırınca hemen kendini zorla uyandırıyo al uyut yatır tekrar kalksın kısır dongu ben perisan olcama napim alışırsa alışsın diyip alıyorum yanıma

canım gecmiş olsun ınsallah problemsiz gecer allaha emanet ol
oh masallah 6 yasına kadar bıraz kaşarlanırız ınsallah.

saol canım. ınsallah bu son tüpün olur mutfagada dogal gaz baglatırsın bi daha da tuple işin olmazzz

deniz yazmış Mert once dogdu abi oldu.

iyi yapmışsın madem niye geç kaldın keşke önce yapıp uyusaydın. valla senin işin zor allah yardımcın olsun. eger kafanda evliliğin ilişkin sevgin ilgin tamamen bittiyse iyi ayrıl kafanı dinle ama hayatla bogusmak zor ufacık bebeginle inşallah kafan rahattır denizcim.

toana canım inşallah hamilesin içimden öyle geliyor inşallah güzel haberlerini alacağız.

canım tüm yaptıklarına ve yapmadıklarına karınşın ben çok direndim ama son noktayı da geçtik. şimi o da dayanacak dalı kalmayınca dağıldı. en son geçen pazar gelip görmüştü batu yu. ve hafta içi çarşamba konuştuk. o zamandan beri ses yok. o bizi zaten bıraktı. biliyorum o da ağır depresyonda ve kendini toplamaya çalışıor şu an ama aynı bencillikleri ve vicdansızlığıyla. ondan ne bana ne başkasına fayda gelir.:47: keşke kendini toplasa da azıcık oğullarına faydası olsa.

selam

Cans çok şükür şimdilik gidiyoruz hayırlısıyla sağlıkla sonunu getirebilseydik inşallah cnım.
Troitlerin niye böyle olduki?

Patikler iyi yapmışsın en azından göz sıkıntın çözülmüş olur.

Denizverdi :) saol canım. bugünde kursa biraz geç gittim yavaş yavaş dökülüyorum galiba :)

Alabama yanına alıştırmışsın galiba çoktan :) o yüzden sende rahat uyuyorsun ben sanırım yanımda yatıramam küçükken.Büyüyünce bakarız.

DenizBulut artık bakıcınla dağılımı yapar sende dinleneceek, kendine ayıracak zaman bulursun inşallah, kendine yüklenme üst üste geldiği için herşey bedensel yorgunlukta eklenince böyle oldu biraz dinlenerek gitmelisin, hemen ilaca başlamak gerekirmi acaba?

Nisa o kurabiyelerden biraz fazla kaçırınca fazla km yapman gerekecek :) Eminimki miss gibi olmuştur neyseki karnım tok etkilenmedim :))
bu bakıcı da mükemmel değil. her işi söyleyip dürtmen gerek. ama ne yapacaksın hepsinin bir yönü eksik. mükemmeli yok. elindeki ile idare edebileceğin kadar idare edip mutlu olmaya bakacaksın. artık daha çok dinlenmeye çalışacağım.

günaydın güller:71::71::71:

herkese güsel bir hafta olsun.as önce dua ettim kıslarım,güllerim...
deniscim.il k seni okudum as önce..canım yaşadıkların normal,olası şeyler... önceki hayat başka idi bundan sonrası bambaşka....geçiş süresi biras sancılı olucak.. beni de arada korkular alıyor..ama kkca koca kadınlarıs.. elbet bir şekilde üstesinden geleceğis..düşün....köylerde en ücra köşelerde ard arda istemeden doğuranları,başında sürekli kaynana üstünde kocası ,o yok bu yok.3 5 çocuk..doğum sendromundan bi haber...onlar halaa hayatta iseler emin ol annelik duygularındandır diye düşünüyorum ben..sen de geliceksin...

oğlun sana güç verecek..çok şükür kimseye muhtaç değilsin... bir işin var.şimdiye kadar her sorununu kendin çösdün..çok sıkışsan imdadına yetişecek annen halan var....bak...şükür iyi bakıcıya da denk geldik..inşallah gösün arkanda kalmadan işine dönececeksin.o da inşallah daim olur.hem birkaç seneye kadar emekli de olursun..oğlunla oyun parklarında tiyatrolarda sinemalarda eğlenerek yeniden çocuk olarak unutucaksın.geçip gidecek hepsi...ağlama demem.. insanı çok rahatlatıyor. sonra bir güsel sısıp uyuyorsun.gösler şiş bir kurbağa gibi...yine de şükür...yüsümüsü bir yıkayıp biras salak sersem dolaşırıs...sonra nerde kalmıştık deris hayat devam eder...canım seni sarıyorum.:70:sabır,,,yaşa ve güçlen...sonra bana gün gelir de bu yasdıklarımı sen de söylersin:18:
şimdi gidip çayımı demliyeyim...batuyu öptüm..

bu arada utandım:17:nasıl unuturum.evet önce mert doğmuştu.hatta seni siyarete geldiğmden sonra ona bir kes daha bakmaya gitmiştim.karıştımışım:((
deniz bizimkiler de anlatıyor ne zorluklar çektiklerini. ben de biliyorum bir dilim ekmeğe hasret 5 çocuk büyütenleri. şükretmeye çalışıyorum ama tüm bunlar benim şu anki hissettiklerimi düzeltmiyor. bir arkadaşım var eşi cocuk 1 yaşındayken sorumluluk ağır geldi diye kaçtı. eşinin yanına londra ya yeni gitmişti. fatura gelir para var nereye yatırılacağını bilmem çocuk hastalanır sigorta var nereye götüreceğimi bilmem kimseyi tanımam kaldım öyle derdi. eşi 5 yaşına kadar maddi destekte bulunmadı aklına estiğinde geldi gördü. oğlu şimdi 11 yaşında. tamamen tek başına yabancı ülkede aileden destek almadan arkadaş da olmadan tek başına büyüttü oğlunu. hep derim nasıl aklını kaçırmıyorsun nasıl alkolik hapçı olmadın diye, koşullarını görüp kabulleniyorsun ve o koşularda mutlu olmaya çalışıyorsun der. çok zaman neden doğurdum diye kafamı duvarlara vurarak ağladım sen de ağlayacaksın ama diğer yandan da dünyanın en güzel şeyi der. hep de güler hep de pozitiftir. keşke onun gibi olabilsem :31:

Son düzenleme:

teysenin biri hergün sigorta hastanesine gidermiş.yanına örgüsünü alıp..hasta diye hergün mutlaka gidermiş aynı hastaneye..aradan bir kaç gün geçer... teyse yok... personel yokluğunu farketmiş.bir saman sonra teyse yine görünmüş..hemşirelerden biri sormuş;teysecim seni birkaç gündür göremedik hayrola?

bu gerçek..

çay keyfim bitti. hem soğudu hem tadı da gitti.artık toplıyayım soframı..gelene gidene selam:3:
canım benim ne demek
gülümsedim gerçekten sen bol gülümse inşallah ben hala içiyorum çayımı

herkese ıyı akşamlar..
denızbulut bakıcı içine sınmıs gıbı ..hadı gözün aydın ..inşallah boyle devem eder ..merte bol opucuk..
alabama maaşallah aşı faslını halletmıssınız .. aferın benım ogluma .. hıc ağlamamış
denızverdı ..çok haklısın gercekten .. benım da tup mup dusunesım yok .. mutfak tuplerıne bıle bı garıp bakıyorum ..
merye uykusuzluk son aylarda oluyormus .. nasıl olsa evdesın . kendını zorlama ne zaman uykun gelırse o zaman uyu canım ..
lımon kabugu tebrık ederım .. bır oğlan daha gelıyormus .. aılenıze neşe katsın .. hayırlı ve saglıklı bır evlat olsun ..
baharnaz .. her sey yolunda gıbı .. aman bozulmasın:nazar:
patıkler .. goz ıle sorunlarım benım de var .. ama bır turlu cesaret edemıyorum .. dunya goz burada da var .. ama ben de o cesaret yok .. hatta gecen gun once bırını olayım .sonra oburunu yaptırırım dıye dusundum ..
zarpdenız .. kontrol ıyı gecmıs .. tekrar gözün aydın..
herada gecmıs olsun ..

toana ınşallah hamılesındır .. gogus agrısı ıyı bır belırtı ..
hulyacım merhaba sanırım ben hemen tupe baslıyamıyacagım . tıroıdlerım delırdı resmen .. benı cok uzuyor ve zorluyor .. once onları duzene sokmam lazım
herkese mutlu bır pazar dılıyorummmm

Cans canım benim ben de cumartesi gittim. Bir gözümün derecesi çok küçük olduğu için yapmam dedi. Yani sadece bir tanesi yapılacak. Hadi cesaret arkadaşım... Sen de önce birini sonra diğerini yaptırabilirsin...

alabamacımmaşallah oğluna ilk aşısını olmuş..:nazar:eeeeee sisin denisle aranıs da birkaç gün vardı.denisbatu oldu mu aşısını...önce bato doğmuştu da..

geçmiş olsun merte:emir_bebek:maşallah kilodan da boydan da büyümüş.çatık kaşlını öp benim için

limon:49::70:

herada.ağrın geçtimi?daha iyimisin?annene geçmiş olsun..bebeklerinis kıymetli bebekler ya ondan... sisi üsmek istememişlerdir.. kısmayın onlara... sisi ve bebeğini düşündükleri için.

hülyapek yoksun.. iyimisin?arda nasıl?

patiklergöslerinden ameliyat olacakmışsın.sanırım tüpten önce aradan çıkarmak istedin..fiyatlar çok uçuk değil mi?ya da benim pek bir bilgim yok..şimdiden geçmiş olsun.sorunsus geçsin çabucak iyileşirsin inşallah.

cans hocamselam..mutfak tüpü ha:1:şimdi o da kalmadı artık..:1:

baharcanım yaaa nedir senin şu tansiyondan çektiğin..çok çektin hamileliğinden.hayırlısı ile doğsun oğlun hepsi bitecek inşallah.. sayılı gün geçecek canım allhın isniyle..
nisaselam

toana ve banusabır sabır yaa sabır...

unuttuğum var mı?altınyunus oğluna kavuştu büyütüyor umudunu..büyümüştür serpilmiştir inşallah

herkese hayırlı geceler

Sağ ol DenizVerdi'cim, fiyatları çift göz 600 EUR iLE 990 EUR arasında değişiyor. Daha önce DenizBulut'a ayrıntılı olarak yazmıştım. Bu arada Deniz Bulut'ta görmedi sanırım. Benimkisi 800 EUR'luk bir ameliyatmış. Tek göz olduğu için de 400 EUR olacak. Bir de THY indirim var. 360 EUR'ya geliyor tatlım.

Cans canım benim ben de cumartesi gittim. Bir gözümün derecesi çok küçük olduğu için yapmam dedi. Yani sadece bir tanesi yapılacak. Hadi cesaret arkadaşım... Sen de önce birini sonra diğerini yaptırabilirsin...

Sağ ol DenizVerdi'cim, fiyatları çift göz 600 EUR iLE 990 EUR arasında değişiyor. Daha önce DenizBulut'a ayrıntılı olarak yazmıştım. Bu arada Deniz Bulut'ta görmedi sanırım. Benimkisi 800 EUR'luk bir ameliyatmış. Tek göz olduğu için de 400 EUR olacak. Bir de THY indirim var. 360 EUR'ya geliyor tatlım.

sağol canım. cevap yazmadım mı? atlamışım yine :17:senin derecesi küçük olan göün kaç numara? benimi 1.25 de meraktayım yapılabilir mi diye?

günaydın meryecim...ben de bu sabah kendim ve buradaki arkadaşlar için tanıdığım kim vrsa neye ihtiyacı olduğunu bildiğim kim varsa dua ettim namasın ardından.bu sabah çok husurluydu.. sabah namasları husur dolu..
denizverdicim,Allah razı olsun arkadaşım..dualarına bizi de eklediğin için..bende birazan bebeğime yasin dinleticem...hergün anne karındayken kur-an dinleyen bebekler doğduklarında huzurlu ve sakin olurlarmış...mozart dinletmektense kur-an dinletmek daha iyidir diye düşündüm..:)

3 saat mı... korkutma beni yaa.. uykum as şaşsa sersem gibi olurum.saten bu hafta hep çocuklarla haşır neşirdim.diyalog olarak çok iyiyim onlarla.iletişimim çok iyi.hatta kimseye göstermedikleri sevgi örneğini bana gösteriyorlar anneleri şaşırıyorlar buna.çocukluların görüşlerini alıyorum.şaka yollu korkutuyorlar beni... diyorlar ...abla bide sonradan seninde olmuyormu bi de ikis olmuyor mu.. sus kıs diyorum ben nasıl bakarım onlara... daha bir tanesinin bile tecrübesi yokken.en çok ta uyku kısmı ile evin dağınık olacağı korkutuyor beni.yeni huylar edineceğim sanırım alışacağım..biliyorum çok sor olacak..herkes nasıl üstesindne geldiyse bir şekilde ben de geleceğim.
sisin yasdıklarınısı okuyorum ama markaları pek aklımda tutmuyorum ya da not almıyorum.bana 1 yaş sonrası gelecek diye...
nem cihası şart galiba.bisim ev doğalgas sobalı..y odası da burası da... boğasımıs kuruyor sabah kalktığımısda..bis şimdilik bir tas su koyuyorus.
uyku ve dağınıklık kısmı benide hep korkutan taraflar olmuştur...günlük 8 saat uyuyorsam 7.5 saatte kalkarsam hem başım ağrıyor hemde gözlerim yanıyor...bizim oğlan doğunca uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilemiyorum...:50:
yükselen burcum başak olduğu içinde çok titizim..evde herşey düzenli ve simetrik olmalı...oğlan oyuncakları dağıtınca ben nasıl sabırla onları düzeltmeden durucam bakalım...şimdiden bazı şeylere kendimi hazırlamaya çalışıyorum...pis olmam ama dağınık olmamda sakınca yok diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..:18:
merhaba kızlar okuyorum okuyorum tam yazmaya geliyo Mert bırakmıyo.umarım şimdi yazabilirim. uyuyo tatlımmm.

biz dün 2 aylık kontrolümüze gittik. 6 kilo 60 cm olmuşuz. doktorumuz anne sütüne göre sonuç çok iyi dedi. sol omzundan verem sağ bacağından karma ağızdan da rota virüs aşılarını olduk. aşı yaparkan bi cırladı sonra uzatmadı koçumm benim. :nazar::nazar: ben ondan daha hassastım yani bakamadım. sonra evimize geldik. huzursuzluk ve ateş olabilir kusma olabilir dedi doktorumuz şurup verdi ama çok şükür huzursuzluk ağlama vs olmadı sadece yatarken o saate kadar emdiklerini kustu ama benim memeyi yanlış tutmamdan tetiklendi sanırım o yüzden öğürünce kustu. belki memenin durusundan öğurmeseydi kusmucaktı yada allah korusun biz uyurken kuscaktı o zaman da iyiki kustu diyorum ama daha sonrası çok şükür başka bi problem olmadı. ben epey stres olmuştum dün aşı olacak diye. ee darısı sana denizcim daha önümüzde epey çetrefelli yollar var gerçekten çocuğun var bin dertmiş allah sağlık versin herşeygerçekten boş yeterki sağlıkları yerinde olsun.
oooo mert paşamız aşılarınıda olmuş..üstelik açok ağlamamışta...maşallah :nazar::nazar:
onun gibi sert erkeğe de bu yakışırdı...:34:
selam

[Limon Kabuğu istesekte giremeyiz o kavanoza canım ya. İnşallah kontrolün güzel geçer.
Allahtan giremiyoruz o kavonaza yoksa adam beni kesin sokardı :1: :1:
amin canım inşallah..yarın 2'de randevumuz..bakalım 3'lü taramamı yapıcak yoksa 4'lümü?geçen sefer ki görüşmemizde hiç konuşmadık bunu..herşey yolundadır umarım..hep bir tedirginlikle gidiyorum randevularıma...

Limon'cum bugün gittim canım Dünya Göz'e çok ilgiliydiler. Sadece bir gözümden lazer ameliyatı olmam yeterliymiş. Kısmetse salı günü için randevu aldım. Eğer bir aksilik olmazsa o gün yaptıracağım. Bakalım hayırlısı.
patiklercim,inşallah başarılı geçer ameliyatın ,hastaneyi beğenmene sevindim...:34:
herkese ıyı akşamlar..

lımon kabugu tebrık ederım .. bır oğlan daha gelıyormus .. aılenıze neşe katsın .. hayırlı ve saglıklı bır evlat olsun ..
cans,çok teşekkür ederim...Rabbim sizede yaşatsın bu duyguları inşallah...
Canım gene pazrtesi baktırıcam ben bu arada kanda baktırdım ondan böyle yazdım kızlar
bugün tekrar baktrıcaktın canım...ne yaptın merak ettim...
günaydınlar :71:
ben dün bir çöküntü yaşayıp batu yu anneme devredip akşam 8 sabah 8 yattım. arada birkç kez kalktım baktım ama hep yattım. birkaç gündür çok kötüydüm. devamlı ağlama krizleri geliyordu. 11 aylık sıkıntı üstüne doğumdan itibaren 0-6 saat o da aralıklarla uyku devamlı evde tekdüze yaşam sonucu lohusa depresyonuna girdim. tanıdığım bir doktoru aradım anti depresana başlamamı söyledi. nasılsa süt yok damlayla geliyor da bakalım. dün dinlenmek iyi geldi ama. dayanasım kalmamış sonunda bıraktım ben de.

yukarıda dediğm gibi. 0-6 saat arası 3-4 parçaya bölünmüş. ama kabahat bende azıcık da. ilk yardımcıyı sevmediğimden bizimkilere de yaşlılar diye üzüldüğümden bir de kimselere güvenemediğimden bırakıp dinlenemedim. dün en sonunda vücut iflas edince mecbur bıraktım
denizbulut;yaşadıkların hiç kolay değil..eşinin yanında olmaması,sana destek olucak kişilerede sen üzüldüğün için ve istediğin gibi bir bakıcıyıda hemen bulamadığın için bu durumda olman çok normal...kim olsa yerinde aynı duygular içinde olurdu...en azından gündüzleri 1-2 saat bakıcıyla beraber teyzenlere bırakıp kendine zaman ayırmalısın...oğluna güçlü bir anne olabilmen için önce senin sağlam olman gerekiyor..kendine bukadar yüklenme canım..

bu gerçek..

çok güldüm..süperr :1: :1: :1:

denizbulut canm allah güc ve sabır ve moral versin ama annen ve halan olması çok güzel ve işin var istemediğine katlanmak zorunda olmdığın için daha rahat olmalısın allah yardımcısız bırakmsın

limonkbğu canm kuran dinletmekle iyi yapıyrsun bence de klasik müzik ten daha iyidir hem bende kendi müzikleri diye abartıklarını düşünüyrm eşimde klasik müzük dinletmemden yana ama ben bizim müzik ve kurandan yanaym ben de arada dinletiyrm ve okyrm kızımma bnce çok güzel düşünmşsn
sanki sende migren var uykusuzluktan başın ağrımaısı ona işaret gibi bende de öyle ama migrenin en iiyi ilacı spor biliyrsun değil mi bebşlerimizi doğuralım yine başlarız spora tenis oynamayı çok özledim ve koşmayı

toana canm kabız olman çok kötyü ama sakın ıkınma çok tehlikeli yürüyüş iyi gelir bol su iç günde 2 litreden az içme ve sıcak suya bal katıp içebilirsin bal sıcak suya katılıp içilirse kabızlığa soğuk suya katılıp içilrse ishale iyi gelir diye biliyrm zararı yok günde iki defa iç arayla inş.hamşsin canm senin belirtilerin benmkine çok benziyr inş.hamşşin canm çok sakin ol ve in.ş herşey göndlne gre olr

denizverdi fıkra harika idi allah rzı olsn öye güldümki birde şu yeni eklediğin resim deki şekiller neyden yapılmş kağıttan mı bezden olrsa kukla olabilr gibi geldi çok öptüm canm

hanımlar inş.iyisinz ben çok yorgun ve bitap oluyrm sola yatmaktan sol yanm perişan olmuş sağa yatmeayı fazla yapmırm bu seferde uyuyamıyrm acıdan kalçalarım acıyr deniz bulut sen nasıl yatıyrdun çok uyukum böluünüyr acıdan ve tuvalette kalmamktan birde oturmak bile acıtıyr beni allh şükür diyeyim de geçi şikayet etmek için yazmıyrm ama işte yazıdım bunları
herkese kucak dolusu selam ve sevgiler iniş.herşey istediğimz gibi olur bu kadar sıkıntıdan sonra rahatlarız allah bizleri görür inş.

Bahar'nazcım teşekkür ederim arkadaşım.
DenizBulut'cum biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyormuşsun. Öyle normalki bu dönemde arkadaşım. İnşallah çok kısa bir sürede toparlarsın. En büyük güç ise sana mucize çocuğun olacaktır eminim.
Toana, Banu, Herada,Alabama,Cans,Merye,Altınyunus,ZarpDeniz , Hülya, Limon, Nisa ve adını yazamadığım tüm arkadaşlar sizler de umarım iyisinizdir...

herkese merhaba:34:
ne zamandır yazamıyorum.hoş okuyorum ama.....depresyondayım sanırım.bunca şeyden sonra ben de çöktüm.oğlumun genel olarak sağlığı iyi.göz kontrolümüz 2 hafta sonra tekrar yapılacak.sağ gözde problem yok ama sol göz hala gelişimini tamamlayamamış.canım sıkılıyor buna epey.geceleri 2-3 saatte bir uyanıyoruz.geçen gece o kadar ağladı ki ben bir ara "kendim ettim kendim buldum" diye hem söyleniyor hem de odayı turluyordum.eşim duymuş gülüyor.

denizverdi, oğluşum geçen pazartesi 2600 gr olmuştu.epeyce büyüdü.o kadar küçük hallerini gördüm ki bu hallerine bile seviniyoruz şükür.

denizbulut, burun tıkanıklığı Umut'da epey oldu.biz de geçen hafta gecenin bi yarısı acil doktora götürdük ciğerlere inmiş mi diye.şükür bişey yoktu.serum fizyolojik bir işe yaramıyor.bize doktorumuz serum fizyolojik ve adrenalin karışımı hazırlattı.eczane özel olarak hazırlıyor.doktoruna sor istersen.bayağı bir rahatladı Umut bununla.haftasonu kullanmadık şimdi yine tıkalı burnu.ama bu karışımda 5 günden fazla kullanılmıyor.bakıcı konusunda ben şanslıyım galiba.hamileliğimden beri bizimleydi.Umut eve geldiğinden beri de haftanın 5 günü bizde.hoş eşimin yakın bir akrabası.benim artım orada.hem de arkadaşım.nazar değmesin gözüm arkada değil.

banu, sanırım negatif sonuç aldın.ne diyebilirim ki?ne desem boş gelecek.üzülme diyemem saçma olur ama çabuk toparlan e mi?

limon_kabugu, uykuyu unut! hani derler ya kapı gıcırtısında oynarım.ben yastık gördüğüm yerde uyurdum.hoş sıkıntılar bunlar.

hepinize sevgiler:71:

Son düzenleme:
meryecim sagol tatlim benim kabizlik iki uc gunde bir ama ikinmiyorum yani calisiyorum nebilim tatlim ya dun aksam biraz agrim oldu inanirmisin yatamadim sabaha kadar acaba budefa nolucak diye senin belirtilerin nasildi kac defa denemende hamile kaldin ve kac yasindasin canim belki oncede sormusumdur ozur ama napim tesseli ariyorum hayattiimm opt:54:

toana banu şafak kaç?

toana ;canım vc de iken bulmaca çös... iyi gelir:52:
tecrübemle sabit:27:

denizverdicim,Allah razı olsun arkadaşım..dualarına bizi de eklediğin için..bende birazan bebeğime yasin dinleticem...hergün anne karındayken kur-an dinleyen bebekler doğduklarında huzurlu ve sakin olurlarmış...mozart dinletmektense kur-an dinletmek daha iyidir diye düşündüm..:)

uyku ve dağınıklık kısmı benide hep korkutan taraflar olmuştur...günlük 8 saat uyuyorsam 7.5 saatte kalkarsam hem başım ağrıyor hemde gözlerim yanıyor...bizim oğlan doğunca uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilemiyorum...:50:
yükselen burcum başak olduğu içinde çok titizim..evde herşey düzenli ve simetrik olmalı...oğlan oyuncakları dağıtınca ben nasıl sabırla onları düzeltmeden durucam bakalım...şimdiden bazı şeylere kendimi hazırlamaya çalışıyorum...pis olmam ama dağınık olmamda sakınca yok diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..:18:

oooo mert paşamız aşılarınıda olmuş..üstelik açok ağlamamışta...maşallah :nazar::nazar:
onun gibi sert erkeğe de bu yakışırdı...:34:

Allahtan giremiyoruz o kavonaza yoksa adam beni kesin sokardı :1: :1:
amin canım inşallah..yarın 2'de randevumuz..bakalım 3'lü taramamı yapıcak yoksa 4'lümü?geçen sefer ki görüşmemizde hiç konuşmadık bunu..herşey yolundadır umarım..hep bir tedirginlikle gidiyorum randevularıma...

patiklercim,inşallah başarılı geçer ameliyatın ,hastaneyi beğenmene sevindim...:34:

cans,çok teşekkür ederim...Rabbim sizede yaşatsın bu duyguları inşallah...

bugün tekrar baktrıcaktın canım...ne yaptın merak ettim...

denizbulut;yaşadıkların hiç kolay değil..eşinin yanında olmaması,sana destek olucak kişilerede sen üzüldüğün için ve istediğin gibi bir bakıcıyıda hemen bulamadığın için bu durumda olman çok normal...kim olsa yerinde aynı duygular içinde olurdu...en azından gündüzleri 1-2 saat bakıcıyla beraber teyzenlere bırakıp kendine zaman ayırmalısın...oğluna güçlü bir anne olabilmen için önce senin sağlam olman gerekiyor..kendine bukadar yüklenme canım..

çok güldüm..süperr :1: :1: :1:

Bahar'nazcım teşekkür ederim arkadaşım.
DenizBulut'cum biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyormuşsun. Öyle normalki bu dönemde arkadaşım. İnşallah çok kısa bir sürede toparlarsın. En büyük güç ise sana mucize çocuğun olacaktır eminim.
Toana, Banu, Herada,Alabama,Cans,Merye,Altınyunus,ZarpDeniz , Hülya, Limon, Nisa ve adını yazamadığım tüm arkadaşlar sizler de umarım iyisinizdir...

Kızlar 11.gün negatif çok üzgünüm olmadıııııııııııı başımda çok ağrıyor elimden gelende yokkkkkkkkkkkkk oofffffffff

selam

Limon Kabuğu yarınki kontrolünden güzel haberlerle dönersin inşallah canım. 4 lüyü dr gerek görürse yaptırıyor yoksa yaptırmıyorlar canım benim ki gerek duyulduğu için yapılmıştı, 3 lü testte devlete acile gittiğimde dr ısrarla yaptı hepsinde kafa karıştıran farklı sonuç çıkmıştı hayırlısı inşallah sen yaptırırsan güzel sonuçlar alırsın.

Ben artık uyuyamıyorum o yüzden gün içinde uykularım başladı maalisef. tuz kısıtlamamdan dolayı çok şiş ve ödemim olmuyor. sağlık ocağına tetanosun 2.aşısı için gittiğimde ebe söyledi. fazla ödeminiz yok diye dr da söylemişti. fakat sağ elim ve sağ ayağım çok uyuşuyor geceleri birde ellerim ve kollarımın ( daha doğrusu parmaklarımın bile eklem yerleri ağrıyor sızlıyor dün gece Nerox ilacı içtim ama yine sıkıntım oldu. Birde acayip asabi olmaya başladım, öfkeleniyorum gerginim ne tavsiye edersiniz?

Merye bende şikayet eder gibi oldum :) canım. Yaz sen yinede olsun durumundan haber veriyorsun bize canım.

Altınyunus Maşallah yavruna annecinin yanında toparlanıyor inşallah diğer sıkıntılarınıda sağlıkla aşarsınız.

Denizverdi nasılsın? Biz bu hafta ödev olarak eğitici oyuncak hazırlamıştık sınıfta onun sunumunu yaptık ( Benimki şekil ve mekan kavramıyla ilgiliydi istersen özelden paylaşırım):34:

Toana kabız olmamak için meyve, sebze kayısı bolca tüketmiştim hele kayısı çookkk. Kompostoyu şekersiz hazırlayıp sabahları 1-2 kaşık içtiğim oldu.

Banu şimdi okudum msjını aklımdan geçiyordu :(((
Canım hayırlısı en kısa zamanda umuduna dört elle sarılırsın.

Back
X