Hepinize selam arkadaşlar. Bayağıdır giremedim, maşallah topic eski günlerine kavuşmuş, oku oku bitmedi
Banu ne desem dışarıdan gazel gibi gelecek ama gerçekten üzüldüm. Burada ben de dahil pek çok arkadaşımız negatif denemelerden sonra müjdeli haberlere ulaşabildik. Hatırladığım kadarıyla yaşın da genç maşallah, bizim hissettiğimiz yaş stresin de yok. Kilodan bahsetmişsin, bir diyetisyen eşliğinde vereceğin her kilonun bence bir sonraki tedavine katkısı büyük olur, sana katacağı moral desteği demiyorum bile. İnşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini okumak nasip olur bizlere.
Toana, az kaldı hayırlısıyla. Umarım topiği şenlendirecek güzel haberlere seninle başlarız.
Deniz Bulut'çum, bakıcıya içinin sinmesine sevindim, yaşadıklarına üzüldüm. Ne desem boş ama ha gayret iki seneye yakındır tanışıyoruz, ben seni gayet güçlü, aklına koyduğunu yapan ve zorlukların üstesinden gelen biri olarak belledim. Eminim çok zor, yaşayan bilir tabii ama bugünlerinden üstesinden geleceğine eminim. Zaten yaşadığını lohusa sendromu diye adlandırarak kendine de teselli vermişsin. NE mutlu ki güvenebileceğin annen ve halan yanındalar, bakıcı işi de tamam. İnşallah gün güne herşey daha da yoluna oturacak. Bu arada ne demek be arkadaşım, daha önce de yazdım, sen bize Batu'dan ve kendinden haberler ver yeter, kusura bakmak ne demek.
Baharnaz'cım, sen nasılsın arkadaşım? Demek fıstık ve portakal ha, ah canım ya, maşallah oğluşuna. Tetanoz'un ikinci aşısı da bitmiş, haydi geçmiş olsun. Sağlıkla kucaklayalım miniklerimizi inşallah. Demek normal doğumdan yanaydın sen de. Ben yaştan ötürü düşünemiyorum bile. Epidural istiyorum ama hayırlısı inşallah daha vakit var. İsim konusunu ne yaptınız var mı yarı finale kalan aday isimler?
Müzik konusunu konuşmuşsunuz, haftasından dolayı benim de kafamı kurcalayan bir konuydu. Okuduğumdan çıkardığım şu, biliyorsunuz ama yine de paylaşayım. Klasik müzik ya da özellikle Mozart dinletmek çocuk zeki olsun, asil olsun filan diye tavsiye edilen birşey değil. Anne karnındaki ses ortamına en yakın müzik türü, ritmleri filan itibariyle, klasik müzik özellikle Mozart'ın eserleriymiş. Çocuk huzursuz olduğunda o aşina ortama girip hemen sakinleşsin diye klasik müzik tavsiye ediliyor. Benim bir arkadaşım saç kurutma makinesi çalıştırıyordu odada mesela. O da anne karnındaki ses düzenine yakın olduğundan anladığım kadarıyla. Ben rock severim mesela, asla tavsiye edilmiyor, bebeği rahatsız edermiş. Onunla konuşun, kitap okuyun, sakin müzikler dinletin ki doğunca bu sesler aynı yatıştırıcı etkiyi yapsın deniyor. Bunları okuduktan sonra rock dinlesin sevdamdan vazgeçtim tabii ki
Zarpdeniz, ikili sonuçların iyi gelecektir eminim. Kontrollerden kuş gibi çıkmaya devam.
Hülya, selam canım. Sağolasın. Annem de ben de iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın, Arda'mız nasıl?
Denizverdi'cim, atladım mı arada, gittin mi Alman'daki seminere. Gerçekten hoş olmamış Memorial'ın Çider'le anlaşma tazelememesi. Biliyorsunuz yabancı bir girişim sermaye grubu satın aldı hastanenin bir bölüm hissesini. Güya piyasayı yoklayıp ona göre fiyat düzenlemelerine de gitmişler bir sürü noktada, düzenleme artış şeklinde tabii. İhtimal Çider'lilere indirim yapmamak da bu işin bir parçasıdır. Diğer testlerin tamam mı? Denemeye dair düşüncelerin netleşti mi?
Limon kabuğu, sağolasın arkadaşım. Yanlış okumadıysam dündü kontrolün, kontrol günlerimiz çakışmış

Senden güzel haberler almaya devam edeceğimize eminim. Oğluşunu görüp hasret gidermişsindir

Annen iyidir umarım. Bu arada eşine de bravo diyorum, el üstünde tutuyor seni demek ki.
Cans sen nasılsın arkadaşım.
Patikler sağolasın arkadaşım. Bugün operasyon var galiba, rahat geçecektir eminim. Nereden biliyorum, üç sene öncesine kadar 2.5 derece miyoptum ben de. Lazer ile düzeltildi, senelerdir lens kullanıyordum ve acayip rahat ettim operasyon sonrasında. Doktorun da diyecektir, operasyon sonrası gece sıkıntılı sadece. Gözlerde inanılmaz bir yanma ve gözyaşı ifrazı oluyor. Bana iki ağrı kesici alıp hemen yat demişti, ben biraz geç kalmıştım sözünü dinlemeye. Sabah Cüneyt Arkın gibi, görüyorum, görüyorumm diye kalktığımı hatırlıyorum. Sonrasında okumaya yeni başlayan çocuk gibi, birkaç hafta uzak yakın herşeyi okuyup mutlu oluyorsun
Merye'cim, az kaldı hayırlısıyla. Kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Ağrı konusunda da bilgi vermişsin sağolasın. Bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsinler inşallah. Hazırlıklar tamamlanıyor mu?
Alabama, selam canım, sağolasın. Maşallah Mert'e. Koca adam olmuş maşallahhhh. Aşı yaptırırken dayanmak zor olmalı yahu. Ben bir hastanede kan tahlili için örnek verirken, yan bölmede beş günlük filan bir bebeğin topuğundan kan alıyorlardı. Zor tuttum kendimi, içim gitmişti. Bravo Mert Bey'e ve sana.
Altınyunus, hoşgeldin arkadaşım. Eminim kahraman oğluşun bunu da aşacak, ben de boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin. Allah yardımcın olsun, düzen oturana kadar gerçekten zor işler anladığım kadarıyla.
Sağolun bu arada arkadaşlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Bizim dün kontrolümüz vardı. Allah'a şükür herşey yolunda. Benim ağrılar da bayağı hafifledi, idrar kültürü de temiz geldi, böbrek kumu v.s. kuşkusu kalktı ortadan çok şükür. Doktorum ağrı olan bölgede üç kemik olduğunu ve ağrının kaynağının büyük olasılıkla bu kemikler olduğunu söyledi. Arada minoset tarzı ağrı kesici alabilirsiniz dedi ama şimdi başa çıkabileceğim kadar ağrılar, ilaç almayacağım.
Herkese sevgiler...