38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

saolun canlarım benım pazartesı bırdaha dedı doktor neden acaba anlamadım saolun rabbım hepımızı guldursun ınsallah

kızlar hepinize iyi geceler,,,,,,iyi uykular,,,,,,,,vardiye değişimi:roflol:,,,,,,sabah çok güzel bir güne uyanın inş,,,,umut dolu

Yok monim yok,bu böyle olmuyoooo,sayfa hep bizim bıraktıgımız yerde kalıyoooo:1no2:

günayyyddınnn:sm_cool:,,,,evet hayatım hak veriyorum sanaa.s olsun bakalım insanlar problemlerini bir halletsin bakalım,şimdi herkesin kafası ecük karışık,,,hamileler endişe içinde ,,roni derste,,deniz haalaaa :mymeka:gezide cokacimcoook:utangac:,,,,,,,

DENİZZZZZZZ lezzetli ay pardon cokacimcoookgüzel arkadaşııımmm,,,,nerdesinnn???öf bee,,,,yuvana dön kızım söz dövmiycem senikötükedihüso

serpilcim evet hemkorkuyorum hemde iple cekiyorum:)yani keseyi gorursem bir basmaak daha cikmis olacagim sanki kesinlesecek suan hayal gibi geliyor:)ama bu seferde kalp atisi var;;;yani bu hic bitmeyecek sanirim...serpilcim simdi sen kac oldun?yani kac hafta ve gunluksun?:)

Defnecim,
bu sabah dr.daydim bebesi bir daha gordum icim rahatladi.7.hafta bitiyor bugun.dr.a durmadan biseyler soruyorum neden lekelenme var,seyahate gidebilir miyim,sunu yapayim mi v.s. adam oyle rahat cevap eriyor ki onu duyduktan sonra icim biraz daha rahatliyor.ama birkac gun sonre yine meraklanacam acaba hersey yolunda mi diye:)
cumartesi insallah bebisini gorunce seninde icin rahatlar:emir_bebek:

canım benim midem çok şişiyordu bende artık az ve sık yiyorum oda düzeldi bol bol uykum geliyor başkada bulantı falan yok.sen özel bir beslenme yapıyormusun

Elifsu, ben cok ozel bisey yapmiyorum.ekstradan sadece hergun sut iciyorum,ceviz yiyorum.birde sabahlari mutlaka kuru kayisi yiyorum dogal olarak..uyku ile benimde basim belada:(

Back
X