38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yırgunluk ve uyku bol miktarda ama diğer belirtiler yok acep hamile değilmiyim diyorum bazen .bebişin nasıl tam sevmeliktir o şimdi 7 aylıktı demi
Çok cadı çooook,Monetam gördü iki üç derken bunun gibi olacaksa bi tane de yeter dedi.Çok tatlı,bütün bebekler gibi.Sen iç belirti yok diye takma kafana,bulantıyı bırak,bende halsizlik ve yorgunluk bile olmamıştı,ben de her dra gittiğimde cidden orda mı diye tekrar tekrar bakıyordum ultrasona:roflol:

Roniyamcim,tesekkurler,amin!!!
dhea konusunda biz ne diyelim dr. olan sensin.yada baska bir uzman bilgi mi alsan??fisfisfis

haklisin. neyse zaten ovulasyonuma 8-9 gun kaldi o zamana kadar alayim sonra birakirim. dedigim gibi odem yapmasi hosuma gitmedi.
hadi ben cikip ders calisayim biraz. malum sinav yaklasti. opuyorum hepinizi

Canlarım
Hiç kimse yok mu ya. Ay hepinizi çok özledim. Nerdesiniz kızlar ya.
Sabahtan beri hastanedeyim. Oradan polikliniğe gittim daha yeni eve geldim. Gelir gelmez kendimi buraya attım valla. Ühü ühü ama kimse yook.:1no2:

Canlarım
Hiç kimse yok mu ya. Ay hepinizi çok özledim. Nerdesiniz kızlar ya.
Sabahtan beri hastanedeyim. Oradan polikliniğe gittim daha yeni eve geldim. Gelir gelmez kendimi buraya attım valla. Ühü ühü ama kimse yook.:1no2:

Ben varım yavrıııım,gadasını aldığımcokacimcoook

Tek umudum sayfaların birinde yanan yeşil ışıgımı görmesi,rabbim onu bana kavuştur tez zamanda,görmeyen gözlerini aç,aç ki görebilsin çektiğim eziyetleri ona kavuşabilmek için ettiğim duaları:Saruboceq:

E kız ben seni ekmek arasına koyup yemezsemmmm:mymeka:

Olmaz böyle şey ya. Yukarıda da sen beni yemişsin görmemişim. :roflol:

Tedavim pazartesi başladı. 9 Mart'ta. bugün iğnelerin 4.günü ama göbekten galiba vuramadım bugün. O yüzden ağladım azcık. Galiba hava çektim ilaç yerine. Öf neyse alışırım herhalde. 3 gündür ablamlardaydım. Onlar doktor ya onlar yapıyordu ve gözetliyordu ben yaparken. Bugün tek kalınca cıvıttım ecük. Neyse olsun artık. :1no2:

Olmaz böyle şey ya. Yukarıda da sen beni yemişsin görmemişim. :roflol:

Tedavim pazartesi başladı. 9 Mart'ta. bugün iğnelerin 4.günü ama göbekten galiba vuramadım bugün. O yüzden ağladım azcık. Galiba hava çektim ilaç yerine. Öf neyse alışırım herhalde. 3 gündür ablamlardaydım. Onlar doktor ya onlar yapıyordu ve gözetliyordu ben yaparken. Bugün tek kalınca cıvıttım ecük. Neyse olsun artık. :1no2:

NASI HAVA ÇEKTİN:1shok:

Back
X