altınyunus hoşgeldin canım üzüldüm yazdıklarına hatta içim sıkıldı keşke çare olabilcek birşeyler söyleyebilseydim. ancak nem cihazı ile ilgili eğitimde kesinlikle önermiyoruz demişti doktor hatırlıyorum deniz haklı fazla kullanmayın. alerjik olsa neyin alerji yapacağını bulmak güç değil mi? acaba kalorifer mi yapıyor çocukların burnundaki tıkanıklığı. diyeceksin ki çare ne napcaz acaba sürekli oturduğunuz odanın kaloriferini kapatıp elektirikli ısıtıcıyla ısıtmayı deneseniz çok iptidai ama belki işe yarar. aman ya bilmiyorum işte kendimce düşünüyorum neden olur acaba diye. çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah.
doktorların da kalıcı ve kesin cözüm önerememeleri çok kötü denizde kendi çözümünü kendi buldu bi şekilde.ama bu böyle olmamalı her ay kontrole git bidünya para ver ama çözümsüz kal.
evet deniz ben oğluma her açıdan baktığımda farklı görüyorum bu resmini dündeğil evelsi gün çekmiştim. bazen çok bebek bazen çok karakteristik ve acayip mimikleri var diğer resimlerini ve halini görsen bu çocuk tiyatrocu olcak dersin. şansları kaderleri güzel olsun sağlıklı olsunlar.
doktorların da kalıcı ve kesin cözüm önerememeleri çok kötü denizde kendi çözümünü kendi buldu bi şekilde.ama bu böyle olmamalı her ay kontrole git bidünya para ver ama çözümsüz kal.
evet deniz ben oğluma her açıdan baktığımda farklı görüyorum bu resmini dündeğil evelsi gün çekmiştim. bazen çok bebek bazen çok karakteristik ve acayip mimikleri var diğer resimlerini ve halini görsen bu çocuk tiyatrocu olcak dersin. şansları kaderleri güzel olsun sağlıklı olsunlar.