38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın güller:71::71::71:

buraya herkes bir şekilde tedaviden geldi geçti.geçmekte..tüme değer veren devam etti. giden ya kendini daha ya güçsüs hissetti ya söyliyecek yasacak birşeyi olmadı ya da elektirk alamadı.kalıp kalmama bence tercih meselesi.ben burayı sadece yumurtlamanın ,foliküllerin büyümesinin,transferinin sonuçlarının heyecanla beklendiği bir yer olarak görmüyorum.öyle olsaydı eğer halaa kimse burada olmasdı.kimse sevgilisinden ,ona nasıl davrandığından,bakıcısından,hamilelik dışı şikayetinden,yeni bir ev heyecanından,sınavından:)) ,hayatındaki eksikliğini itiraf etmekten,hayata bakış açısından,eşiyle ilgili sorunlarından,iş temposundan.yorgunluğundan ,hayata kahredişinden sonra ayağa kalkışından vs vs vs vs vs........ usar gider.bahsetmesdi.
bence kadın dayanışması var burada.ben böyle görüyorum.kimsenin yüreğini okumak gibi bir mesiyetim yok henüs.benim görüşüm bu benim düşüncelerim..
buraya bir müddet gelip başka yerlere giden umduğunu bulamayanlar olmuş.kk da okudum.gittiği yeni topikte de onu haaa o topik mi ... sorun topiği olmuş o topik diyerek karşılayanları okudum.sonrasında kendi sorunlarını yasmaya devam edenleri!!!!

ben ne hamileyim.ne de olacağım.ama benim de bir kısım olacak.buradan tanıdığım elektrik aldığım her kişiyle paylaşırım..haaa arada ceryan kesilir ona bir şey diyemem...

şimdi soframı toplıyayım.:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

kızlar ben erkek infert. deyim şimdi bir haber aldım 40 yaşında arkadaşın yengesi ilk gebeligi ya ikinci tüp bebek denemesiymiş hamile ankarada akay hastanesinde tedavi görmüş bende arıyacagım kendisini bilgi alacagım sorun neymiş ne kadara mal olmuş

Merhaba Arkadaslar:71:

Bugun sabah yasadigim yeni sehirimizdeki yabanci kadinlar kulubune katildim, bu yuzyuze olandan.:1: Keyif de aldim diyebilirim, hepsi farkli milletlerden ve cogunun da 8 ay-5 yas arasi kucuk cocuklari var, hamilelik, dogum ve bebeklerle ilgili bana bayagi onerilerde bulundular. Ilerdeki toplantilara da devam etmeyi planliyorum.:34: Kadinlar dayanismasinin heryerde olmasi guzel gercekten.

Biraz daha bebek arabalarina baktim, maxi cosi markasini da getirmisler, fakat fiyatlari diger markalarin 2.5 kati kadar filan. Avrupada en guvenli 3 bebek arabasindan biri secilmis, 2 yer daha var bakacagim, sanirim ondan sonra bir karar vermem gerekiyor. Ilk aylar icin de bugunku anneler sling'in cok kullanisli oldugunu soylediler hem de anne-bebek yada baba-bebek kendilerini birbirlerine cok yakin hissediyorlarmis. Bir de ondan alacagiz.:34:

Baharnaz, Herada, babycenter.com diye bayagi genis kapsamli bir site var ve cesitli videolar da var, bir bakmanizi tavsiye ederim. Ben uyeyim ve her hafta bebegimin gelisimi ile ilgili bilgi geliyor. Orada bizdeki gibi degil de biraz gevsek bir sekilde bebegi ilk aylarda kundak yapmanin-bazen elleri iceride bazen disarida- bebegin kendisini anne karnindaki gibi guvenli hissettigini anlatiyorlar. Bir video izledim, bugun size de gonderiyim diye baktim ama bulamadim,:19: daha sonra denk gelirsem gonderecegim cunku cesitli sekillerde gosteriyorlardi. Biz de kundak demek bebegi mumya gibi sarmak demek neredeyse! Baharnaz sanirim sen dusunuyordun, ben de dusunmeye basladim.:13:

Umarim herkes iyidir, kocaman sevgiler...:16: :16: :16:

Patikler canım özür dilerim seni nasıl unuttum işler yolundadır inşallah çok öptüm seni bekliyoruz hayatım bi an önce aramıza katılmanı

günaydın güller:71::71::71:

buraya herkes bir şekilde tedaviden geldi geçti.geçmekte..tüme değer veren devam etti. giden ya kendini daha ya güçsüs hissetti ya söyliyecek yasacak birşeyi olmadı ya da elektirk alamadı.kalıp kalmama bence tercih meselesi.ben burayı sadece yumurtlamanın ,foliküllerin büyümesinin,transferinin sonuçlarının heyecanla beklendiği bir yer olarak görmüyorum.öyle olsaydı eğer halaa kimse burada olmasdı.kimse sevgilisinden ,ona nasıl davrandığından,bakıcısından,hamilelik dışı şikayetinden,yeni bir ev heyecanından,sınavından:)) ,hayatındaki eksikliğini itiraf etmekten,hayata bakış açısından,eşiyle ilgili sorunlarından,iş temposundan.yorgunluğundan ,hayata kahredişinden sonra ayağa kalkışından vs vs vs vs vs........ usar gider.bahsetmesdi.
bence kadın dayanışması var burada.ben böyle görüyorum.kimsenin yüreğini okumak gibi bir mesiyetim yok henüs.benim görüşüm bu benim düşüncelerim..
buraya bir müddet gelip başka yerlere giden umduğunu bulamayanlar olmuş.kk da okudum.gittiği yeni topikte de onu haaa o topik mi ... sorun topiği olmuş o topik diyerek karşılayanları okudum.sonrasında kendi sorunlarını yasmaya devam edenleri!!!!

ben ne hamileyim.ne de olacağım.ama benim de bir kısım olacak.buradan tanıdığım elektrik aldığım her kişiyle paylaşırım..haaa arada ceryan kesilir ona bir şey diyemem...

şimdi soframı toplıyayım.:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

allah senin güzel gönlüne göre versin canım daha güzel özetleyemezdin heralde allah herkesin gönlüne göre versin gelenden gelmeyenden allah razı olsun allah her isteyene hemen bugün versin hiç bekletmesin .

oğlan müsade etmiyo yazamıyorum hepinizi çok öptümmm

Deniz Bulut, dedigin gibi Batu'ya iyi baksinlar da yalan-dolanlarini biraz gormezden gel canim. Kizina da is bulursa sen de biraz rahatlamis olursun. Ise baslayinca belki is arkadaslarina filan soylersin.:34:

Patikler, tatli telaslar canim, guzel tarafi her sey istedigin gibi olacak canim.:34:

Toana, rica ederim, ne demek.

Istanbul'daki tedaviye baslamayi dusunen arkadaslar yada ileri bilgi almak isteyenler:
Memorial Atasehir Hastanesinde
7 ve 21 Nisan, 5 ve 26 Mayis Persembe gunleri infertililite ile ilgili saat 14-16 arasinda, konferans salonunda ucretsiz tup bebek bilgilendirme semineri duzenlenecek, ilgilerinize...:49:

Ay şekerim bilgilendirmen için teşekkürler :)

Günaydın :71:

Dün akşam o kadar çok detaylı msj yazmıştımki ama yine pc kilitlenince hiçbirini yollayamadım :(

ZarpDeniz Maşallah süslüne canım, 25 indeki randevunda renkli ultrson görüntsünün cdsini istesene drdan canım eğer imkan varsa senin için güzel olur. Bende şekere 27. hafta baktırmıştım sanırım. önce 50 lik yüklendi, 1 hafta sonrada 100 lük yüklenmişti. İnşallah sonucun güzel çıkar.

Toana saol ben düşe kalka bugünleri geçiriyorum canım.

Deniz Bulut maşalah yakışıklına taranacak saçları var canım komşumun 7 aylık oğlu var sıfır saç, sanırım erkek çocukları çok saçlı olmuyor. Bu arada bakıcı olayın çok aksiyonlu canım, yakışıklımıza iyi baksınlarda.

Patikler kolay gelsin şumu olsun bumu olsun aslında çok özel birşey isteniyorsa bazen yardım almak en iyisi gibi. Günde 10 yer insanı yorar canım. Sonu güzel bitecek ama sanırım biraz dinlenmen gerekecek.

Evet Baharnaz'cım inşallah dinleneceğim :)

Patikler canım özür dilerim seni nasıl unuttum işler yolundadır inşallah çok öptüm seni bekliyoruz hayatım bi an önce aramıza katılmanı

allah senin güzel gönlüne göre versin canım daha güzel özetleyemezdin heralde allah herkesin gönlüne göre versin gelenden gelmeyenden allah razı olsun allah her isteyene hemen bugün versin hiç bekletmesin .

Herzaman sizinleyim canım :)

meraba kizlar hepinize merabaalar:79:
DENIZVERDICIYIM CANIM MERABA ,TATLIM BENIM BEN BURAYA GELELI YANI SIZLERI TANIYALI COK BILGILER ALDIM YERI GELDI BANA HEPINIZ TEK TEK TESSELI OLDUNUZ BIZ ,BURDA BACI GIBIYIZ, KARDES GIBIYIZ, BENCE HERKES BURAYA UGRASIN DERIM CANLARIM IYI KI SIZI TANIMISIM IYIKI VARSINIZ COK COK OPUYORUM :54::54::54:HEPINIZI TATLILARRRIM:3::3:

bencede arkadaşlar yazılanları kafanıza takmayın ne yazıldıysa boş verin çekemeyenler yada kendi ile barışık olmayan insanların yapacağı şeyler bunlar bende iyiki sizleri tanımışım şu an beklerken yeni tedavimi sizlerle olmak beni mutlu kılıyor ve bana doping oluyor... İYİKİ VARSINIZ İYİKİ BU TOPİĞİ KURMUŞSUNUZ ALLAH SİZLERE SAĞLIKLI BEBEKLER, BEBEKLİ ARKADAŞLARIN BEBEKLERİNE SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM. HAMİLELERİ DE UNUTMADIM TABİ DERLER YA ALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN...ZARPDENİZ VE BAHARNAZ................ :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:BUNLAR TÜM TOPİĞİN ANNELERİNE..................:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:BUNLARDA HAMİŞLERE.....:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:BUNLARDA ANNE ADAY ADAYLARINA.........................:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

meraba kizlar hepinize merabaalar:79:
DENIZVERDICIYIM CANIM MERABA ,TATLIM BENIM BEN BURAYA GELELI YANI SIZLERI TANIYALI COK BILGILER ALDIM YERI GELDI BANA HEPINIZ TEK TEK TESSELI OLDUNUZ BIZ ,BURDA BACI GIBIYIZ, KARDES GIBIYIZ, BENCE HERKES BURAYA UGRASIN DERIM CANLARIM IYI KI SIZI TANIMISIM IYIKI VARSINIZ COK COK OPUYORUM :54::54::54:HEPINIZI TATLILARRRIM:3::3:

canım benim sarıyorum seni..hollandaya çok selam toanacıyım:34:
canım yasdıklarınısı okudum ama yasmadım birşey... kursumus, dersler yoğun.şimdi geriden bakıyorum.
düşüncelerini okumak mutluluk vericiydi.:38:
ben artık dr a gitmiyorum toana..kıs evladımı bekliyorum.benim hamileliğim biras usun...ama değecek... inşallah elim boış kalmayacak:emir_bebek:
dilerim tüm isteyenlerin eli boş kalmasın...önceden beri namasda dua ederdim.herkes için.. sadece kendime ettiğim dua değişti.yine duamdasınıs yani..:49::emir_bebek:

bencede arkadaşlar yazılanları kafanıza takmayın ne yazıldıysa boş verin çekemeyenler yada kendi ile barışık olmayan insanların yapacağı şeyler bunlar bende iyiki sizleri tanımışım şu an beklerken yeni tedavimi sizlerle olmak beni mutlu kılıyor ve bana doping oluyor... İYİKİ VARSINIZ İYİKİ BU TOPİĞİ KURMUŞSUNUZ ALLAH SİZLERE SAĞLIKLI BEBEKLER, BEBEKLİ ARKADAŞLARIN BEBEKLERİNE SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM. HAMİLELERİ DE UNUTMADIM TABİ DERLER YA ALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN...ZARPDENİZ VE BAHARNAZ................ :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:BUNLAR TÜM TOPİĞİN ANNELERİNE..................:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:BUNLARDA HAMİŞLERE.....:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:BUNLARDA ANNE ADAY ADAYLARINA.........................:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

desteğine teşekürler kangurum..hamile çiçeklerinden ilk ben alayım.. ne de olsa ben de kısımı bekliyorum:21:
çiçekleri görmek bana iyi geldi.ben de donatırdım bir ara.al bunlar da benim gönlümden koptular
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

kaçırdıysam affet...bu ara pek yasılanlara dönemedim arkadaş... şimdi ne aşamadasın?her ne aşamada olrsan ol işin rast gitsin...yolun dikensis olsun.istediğin yavrunu getirsin sana

canım.. üsümlü kek! allah herkesin gönlüne göre versin...yasımı yasarken inan ilk aklımda olan sendin... sanırım hamile idin değil mi o samanlar.biri takılmıştı da buraya.aslanlar gibi savunmuştun bisleri...ben sana üsülmeyesin git yavrucum ne işin var buralarda demiştim.ilgilenme demiştim.ki konunun muhatabı ben ve başka birkaç kişi idi.sen çok sıkı bir dostsun...
haaa cans hoca da konuşmuştu bu konuda.uslup konusunda...

kesa waterss da öyle patikler senmiydin yoksa herada mıydı bak ikincisini hatırlamıyorum.pregnil iğnesi arıyordum da. bana seslenmelerini iğne konusunda.....yardımcı olmak istemelerini....denisin de desteği ayrı oldu..

hayatta gerçek te olsa sanal da olsa hiçbir iyilik unutulmuyor.sarıyorum seni...:70:

baharcım,yok canım eşim rahatsıs değil şu an.... sadece kronik mi deniyor sık sık tekrar edene...birkaç ayda bir olur yani...ona da dr sakıs çiğnemesini bir söylemiş...

denismaşallah batuya(hep arda olsun istemiştim ya ...):nazar:kocaman da koymuşsun resmini.koca koca gördüm.artık bebek denmes bunlara....yüsünde pek kısarıklık kalmamış.. daha iyi sanırım..dönmelere de başlamış.gösünaydın..
bugün kursta bir arkadaş 3 yaşlarındaki oğlunu getirmişti.ne kadar da bensettim sanki batunun büyümüş hali.o an bir resmi olsa da göstersem dedim.erkek te sevimliymiş yaaa:26:

bakıcı işin de pek çetrefilliymiş.. allah yardımcın olsun.ne saman işe başlıyorsun.çok yakın mı.belki başka bulursun.

Son düzenleme:
desteğine teşekürler kangurum..hamile çiçeklerinden ilk ben alayım.. ne de olsa ben de kısımı bekliyorum:21:
çiçekleri görmek bana iyi geldi.ben de donatırdım bir ara.al bunlar da benim gönlümden koptular
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

kaçırdıysam affet...bu ara pek yasılanlara dönemedim arkadaş... şimdi ne aşamadasın?her ne aşamada olrsan ol işin rast gitsin...yolun dikensis olsun.istediğin yavrunu getirsin sana
NE DEMEK AFFETMEK ARKADAŞIM HİÇ ÖYLE BİR ŞEY OLUR MU? BEN HER ZAMAN DESTEKCİNİZİM SİZLERİNDE BENDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYECEĞİNİ UMARIM. BEN BEKLEMEDEYİM BİRAZ TAKVİYELERLE KENDİMİ HAZIRLAYIP ALLAHIN İZNİYLE MAYIS HAZİRAN GİBİ BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TABİKİ SENDE BİR ANNE ADYISIN HEMDE EN KUTSAL GÖREVİ YERİNE GETİRENLERDEN BİRİ OLACAKSIN ÇOK CESUR VE ÇOK YÜREKLİ BİR DAVRANIŞ SERGİLİYORSUN SEN SENİNLE EŞİN GURUR DUYUYORDUR...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BUDA SENİN İÇİN CANIMMMMM

sarp hocamhocam bayağı aktifsisinis...kulüpler filan... yorulmayın ama...
benim de gösüm bu ara içinde çocuk olan bebek arabalarında. göslemlşerime devam ediyorum,...
kursa devam hocam .hasiran da bitecek inşallah.haftaya oyuncak müsesine gideceğis hep birlikte:66::1:
daha net olarak görememişsinis kısınısı... bir daha ya inşallah.

kısıma bütçe ayırmak mı?hocam iki kişilik evim üç kikilik olacak.sofraya bir tabak daha koyacağıs.aşımı bir kişilik daha fasla yapacağım. beraber ısınıcağıs beraber uyuyacağıs.allah ne verdiyse üçümüsün...bu kadar bürçe yeter mi :))

enbuhoşgelmişsin:71:
umarım en yakın samanda doğru kararı verir tedavine başlarsın.hayırlı olsun.bebekli olsun:emir_bebek:

patiklerdaha bitmemiş tadilat.kolay gelsin...
:23:sen watersla beraber gelmiştin buraya.nasıl hafısam??

nisa selam:3:

limon ve çınar iyilerdir inşallah...

meryeses ver güselim.meryem büyümüştür artık.40 ı bile çıkmıştır belki. o kadar oldu mu?:26:

herkese hayırlı geceler

denizverdi selam canım

kangurum hoşgeldin canım ben bal çörekotu çekilmiş,polen propolisve giseng karışımı sabah akşam bir tatlı kaşığı yemiştim bence yumurtaların kalitesini yükseltiyor.soğan kürü kistler için kistin yoksa gerek yok.birede sabah yürüyüş yapsan faydası olur benim tavsiyelerim bunlar allah yolunu açık etsin

Back
X