Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım doğan büyüyor denir ya öyle gerçekten. ben de ilk resimleine bakıyorum ne kadar minikmiş diyorumbaharcım,yok canım eşim rahatsıs değil şu an.... sadece kronik mi deniyor sık sık tekrar edene...birkaç ayda bir olur yani...ona da dr sakıs çiğnemesini bir söylemiş...
denismaşallah batuya(hep arda olsun istemiştim ya ...)kocaman da koymuşsun resmini.koca koca gördüm.artık bebek denmes bunlara....yüsünde pek kısarıklık kalmamış.. daha iyi sanırım..dönmelere de başlamış.gösünaydın..
bugün kursta bir arkadaş 3 yaşlarındaki oğlunu getirmişti.ne kadar da bensettim sanki batunun büyümüş hali.o an bir resmi olsa da göstersem dedim.erkek te sevimliymiş yaaa:26:
bakıcı işin de pek çetrefilliymiş.. allah yardımcın olsun.ne saman işe başlıyorsun.çok yakın mı.belki başka bulursun.
sarp hocamhocam bayağı aktifsisinis...kulüpler filan... yorulmayın ama...
benim de gösüm bu ara içinde çocuk olan bebek arabalarında. göslemlşerime devam ediyorum,...
kursa devam hocam .hasiran da bitecek inşallah.haftaya oyuncak müsesine gideceğis hep birlikte
daha net olarak görememişsinis kısınısı... bir daha ya inşallah.
kısıma bütçe ayırmak mı?hocam iki kişilik evim üç kikilik olacak.sofraya bir tabak daha koyacağıs.aşımı bir kişilik daha fasla yapacağım. beraber ısınıcağıs beraber uyuyacağıs.allah ne verdiyse üçümüsün...bu kadar bürçe yeter mi :))
enbuhoşgelmişsin
umarım en yakın samanda doğru kararı verir tedavine başlarsın.hayırlı olsun.bebekli olsun
patiklerdaha bitmemiş tadilat.kolay gelsin...
sen watersla beraber gelmiştin buraya.nasıl hafısam??
nisa selam
limon ve çınar iyilerdir inşallah...
meryeses ver güselim.meryem büyümüştür artık.40 ı bile çıkmıştır belki. o kadar oldu mu?:26:
herkese hayırlı geceler
sarp hocamhocam bayağı aktifsisinis...kulüpler filan... yorulmayın ama...
benim de gösüm bu ara içinde çocuk olan bebek arabalarında. göslemlşerime devam ediyorum,...
kursa devam hocam .hasiran da bitecek inşallah.haftaya oyuncak müsesine gideceğis hep birlikte
daha net olarak görememişsinis kısınısı... bir daha ya inşallah.
kısıma bütçe ayırmak mı?hocam iki kişilik evim üç kikilik olacak.sofraya bir tabak daha koyacağıs.aşımı bir kişilik daha fasla yapacağım. beraber ısınıcağıs beraber uyuyacağıs.allah ne verdiyse üçümüsün...bu kadar bürçe yeter mi :))
enbuhoşgelmişsin
umarım en yakın samanda doğru kararı verir tedavine başlarsın.hayırlı olsun.bebekli olsun
patiklerdaha bitmemiş tadilat.kolay gelsin...
sen watersla beraber gelmiştin buraya.nasıl hafısam??
nisa selam
limon ve çınar iyilerdir inşallah...
meryeses ver güselim.meryem büyümüştür artık.40 ı bile çıkmıştır belki. o kadar oldu mu?:26:
herkese hayırlı geceler
Selam kızlarrrrr oğlan uyanık fazla yazamıyorum uyurken de işegüce düşüyorum haliyle umarım herkes iyidir.
kendisinin yazacağını düşündüm ama yazmamış öteki topikte gabrielle müjdelemiş olduğu için yazmaya karar verdim. canım arkadaşım karamelim hamile kızlar kendisi için çoooook mutluyum allahın izniyle inşallah kucağına da alacak. zorlu bir yolculuğun ardından mis kokulusuna kavuşacağı için çok ama çok mutluyum. karamelim canım arkadaşım seni bir kez de burdan tebrik ederim canım arkadaşım.sana ve bebeğine yada bebeklerine 41 milyon x
![]()
canım.. üsümlü kek! allah herkesin gönlüne göre versin...yasımı yasarken inan ilk aklımda olan sendin... sanırım hamile idin değil mi o samanlar.biri takılmıştı da buraya.aslanlar gibi savunmuştun bisleri...ben sana üsülmeyesin git yavrucum ne işin var buralarda demiştim.ilgilenme demiştim.ki konunun muhatabı ben ve başka birkaç kişi idi.sen çok sıkı bir dostsun...
haaa cans hoca da konuşmuştu bu konuda.uslup konusunda...
kesa waterss da öyle patikler senmiydin yoksa herada mıydı bak ikincisini hatırlamıyorum.pregnil iğnesi arıyordum da. bana seslenmelerini iğne konusunda.....yardımcı olmak istemelerini....denisin de desteği ayrı oldu..
hayatta gerçek te olsa sanal da olsa hiçbir iyilik unutulmuyor.sarıyorum seni...![]()
ah canım arkadaşım geçmiş olsun benimde kırmızılıklar olmuştu ama kaşınma olmamıştı.sonra azaldı ama hala var bilmem geçecek mi?Tunaydin Arkadaslar
Denizverdi, canim sen bebek arabasinda kararsiz kaldigin icin ben kizina kavusmadan once bir butce ayir demistim, karar verirsen hazir olsun diye....arabalar biraz pahali ama belki sen kizinin yasindan dolayi puset tarzi birsey dusunursun, o daha uygun. Yoksa pisirdigin yemekten bir tabak da o yiyecek, ama simdi Deniz'in yazdiklarini okuyunca minik, kucuk de olsalar onlarin da ihtiyac listesi kesin olacak.
Deniz Bulut, saka maka oglani iyice buyutmus olacaksin ise baslamadan once.Madem bastaki bakiciya doneceksin, umarim hersey yolunda gider, hangi uyruktaydi ki? Biraz sen, biraz da o birseyler ogrenin ustune bir de vucut dilini eklersiniz, ohh tamamdir.:13:
Baharnaz, gecenlerde ben de uzun uzun yazdim gonderemedim, ne demek oldugunu biliyorum canim.Demek genel anestezi ile sezeryan dusunuyorsun, hadi bakalim uyandiginda Enes kucaginda olacak. Kundak videosuna yine baktim, bulamadim, ama devam edecegim. Orada da gevsek bir sekilde sariyorlardi, bu saris teknigi icin ben birkac penye battaniye daha almaya karar verdim, hos benim bebegim Agustos bebegi olacak ama bazi yerler de klimali olacak. Bana detayli da yada doppler de CD veriyorlar demissin ama burada veriyorlar mi soracagim, hic fena olmaz, onerin icin tesekkurler.
Kardesine de kocaman "Aferin" diyorum.:13:
Ben bugun dermatologa gittim, uyuz olmus gibi bir kac gundur kasiniyorum. Kan testi sonucuna gore bakalim ne olacak. Dermatolog bazi hamilelerde hormonlarin etkisi ile kasinti olayi ile karsilasiyoruz dedi. Bir de vucudumda minik minik kirmizi bencikler cogalmaya basladi, annem de ve anneannem de de var, genetik! Bu bencikler cikmadan once sanki bocek isirmis gibi bir his yaratiyor, simdi burasi da hayli sicak olunca acaba bunlari tetikledi mi diye dusundum, doktor etkisi olmadigini ve herhangi bir zararlari da olmadigini soyledi. Yas ilerledikce cogalabilirmis.
Herkese sevgiler![]()
![]()
![]()
ZarpDeniz genel anesteziye karar vermemde Alabamanın açıklamasıda etkili oldu. Aldığım çoğunluk görüş genelden yana idi. Yakınlarımdan da ayrıca Böbreklerinde yaşadığı sorundan dolayı birkaç kez belden işlem görünce artık belinin deforme olduğunu sıkıntılı olduğunu söylüyor. Zamanın ne getireceğide bilinmez. Bende belimin sağlam kalmasını istiyorum.
38 39 40 41 42 43 44 45 yasında olup hamile yada dogurmus kadın mı arıyorsun sana moral olsun diye yoksa senın dertlerinin aynılarını ya da benzerlerini yasayan ama senın gıbı mutlu sona ulasamamış ınsanla konusmak mı sana moral oluyo bilelim yanı sor bakalım kendine.