- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
günaydın,
bu topiğe herhalde 2. yazışım. birincisinde denizbuluta tedavi ile ilgili birşeyler sormuştum. şimdi ise lütfen gitmeyin demek için yazıyorum.
ben sizleri 5 aydır falan okuyorum. ve inanın topiğin ilk sayfasından son sayfasına kadar roman gibi okudum sizleri. hepinizi yazdıklarınız kadarıyla çok iyi tanıdığımı sanıyorum. ama yazmayı sevmediğim için ve işyerim çok yoğun olduğu için sizlere pek bir şey yazamadım. ama inanın sizinle beraber sevindim ,sizinle beraber güldüm, sizinle beraber üzüldüm. ve sizlerden çok faydalandım.sizden buğday çimi okudum hemen eşimi aradım buğday çimi istedim,sizden çörek otu bal poleni okudum hemen aktara koştum. heyecanla en son zarp denizin hamile haberini bekledim. ve en önemlisi denizbulutun doğal yolla hamile kalması benim için umut ışığı oldu.çünkü bende 41 yaşındaydım ve hamile kalamıyordum.onun hamile kalması ve doğumu benim için pozitif bir enerji kaynağı oldu. ve onu hep kendime örnek aldım. devamlı onunla kendimi olumladım. eşim bile ondan birşeyler istedikçe yine kadınlar klubunumu okudun diye soruyorduve önce Yüce Rabbimin ve sonra sizlerin bana verdiği güç ile ben şu anda 12 haftalık hamileyim.
Allahıma bin şükür. ve hala sizi takip edip notlar alıyorum. çatlaklar için ne kullanabilirim, bebek arabası nasıl olmalı ,hangi doğum daha iyi vs,vs,vs,.
kısacası birilerine kızıp sizden bukadar faydalanan diğer kişileri yüzüstü burakmamanız için bunları yazıyorum. inanın ; bana ve benim gibi birsürü arkadaşa umut oluyorsunuz. sizleri tanımasamda gerçekten çok seviyorum.
Allah hepimizin gönlündeki muradı biran önce versin inşallah.

canım ogurgen çog mutu odum...aah tamamına erdirsin hamieiğini hayırısı ie...hayırı evat osun.