Arkadaslar Tunaydin,
Limoncum ve Cinar Bebek, Allah sizi birbirinize bagislasin, acil sifalar versin. Dularim sizinle.
Alabama, darisi Cinar Bebege, masallah O da savasci, umarim bundan sonra hersey daha kolay gecer. Ankarada agaclar cicek acmis, orada nasil, havanin gunesli oldugu bir zaman hemen Mert'i alip sahilde gezmek cok iyi fikir bence.
Maiumut, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, yakinda senin de guzel haberlerini duymak dilegiyle canim.
Patikler, gozunuzaydin, mutfak takilmis, evde en onemli yerlerin ilk sirasinda yer aliyor bence...Darisi diger odalarin bitmesine canim.
Baharnaz, kusuruna bakmayiz merak etme canim. Telas yapip hastaneye gitmisin, tabii son zamanlar seni cok iyi anliyorum, ne kadar iceride kalsa kardir seklinde diye dusunuyor sanirim doktorum, bak bu kadar sabrettin canim, az kaldi. Sutun de olur, niye oyle fiss misss yazdin ki? Sonuna kadar deneyecegiz, bikmayacagiz, geceleri kesin saati kurup emzirmek lazim, bir de calar saat ekle listene canim. Dun misafirlerim vardi, yogundum, ondan onceki gun de kadinlar kubulunun toplantisi vardi. Her hafta yeni bir sey oluyor. Bu hafta ele ve bilege harika kinadan cizimler vardi ve ucretsiz, zarari olabilir diye denemek istemedim ama heveslendim. Ikinci aktivite de buz pistinde kaymakti, o da olamadi maalesef ve bingo da yapamadim.

Ama sonra eve gelirken bir kilo dondurma aldim, Clarissa'nin dondurmayi sevdigini dusunuyorum.
Deniz Bulut, emekline az kalmis, simdi oyle isten cikarmalar var filan diye bos yere hic endiselenme canim. Iznin biter bitmez baslayacaksin zaten, bu da senin dogal hakkin.
Toana, yumoslarin umarim guzel guzel hem cogalmis hem de buyumuslerdir.:13:
Herada, hakikaten bir suredir yok, sanirim izne ayrilacagi icin islerini bitirmeye calisiyordur.
Denizverdi, Mayis ayi icin randevu aldiniz mi?
Kangurum, Kartopu keyifler yerindedir umarim.
Sevgiler Herkese...