38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meraba kizlaR BEN geldim yani coktan:79:.. malum geldim oturmadan evleri temizledim yemek yaptim,bulasik felan namaz kildim ,rabbim kabul ederse anca iste,:34:
BUGUN GITTIK DOKTORA TAA ALAMNYALARA:40:..DOKTOR HERSEY COK IYI DEDI 12 13 TANE YUMOSUM VARMIS:66: SIMDI IYI GELISMIS DEDI ,BUGECE DE IKINCI IGNEYE BASLIYORUM:61: BUYUTMESI ICINMIS YANI,BU IGNELER, TEDAVIM COK FARKLI.. BAKALIM HAYIRLISI OLSUN DOKTORUM COK IYI SIMDILIK ALLAHIM NAZARDAN KORUSUN.. HEP BOYLE GITSIN INSALLAHH ,P TESI YINE GIDICEZ YUMURTA TAKIBI ICIN.. CARSAMBA PERSEMBE YUMOSLAR TOPLANICAKMISSS.. OBUR HAFTADA RABBIM IZIN VERIRSE BEBISLERIM KOYULACK HAYIRLISIYLA,INSALLAHHH CANLARIMM ,,SIMDILIK HABERLER BOYLEE::34::34:

BAHARCIM GELDIM:80: TATLIM COK SUKUR SIMDILIK HABERLER IYI YOLUNDA GIDIYOR BAKALIM HAYIRLISI..CANIM SENIN DOGUMADA AZ KALMIS HADI BAKALIM HAYIRLISIYLA YAVRUNU:emir_bebek: KUCAGINA AL INSALLAH DARISI BIZLERE OLURR:16::16:

meraba kizlaR BEN geldim yani coktan:79:.. malum geldim oturmadan evleri temizledim yemek yaptim,bulasik felan namaz kildim ,rabbim kabul ederse anca iste,:34:
BUGUN GITTIK DOKTORA TAA ALAMNYALARA:40:..DOKTOR HERSEY COK IYI DEDI 12 13 TANE YUMOSUM VARMIS:66: SIMDI IYI GELISMIS DEDI ,BUGECE DE IKINCI IGNEYE BASLIYORUM:61: BUYUTMESI ICINMIS YANI,BU IGNELER, TEDAVIM COK FARKLI.. BAKALIM HAYIRLISI OLSUN DOKTORUM COK IYI SIMDILIK ALLAHIM NAZARDAN KORUSUN.. HEP BOYLE GITSIN INSALLAHH ,P TESI YINE GIDICEZ YUMURTA TAKIBI ICIN.. CARSAMBA PERSEMBE YUMOSLAR TOPLANICAKMISSS.. OBUR HAFTADA RABBIM IZIN VERIRSE BEBISLERIM KOYULACK HAYIRLISIYLA,INSALLAHHH CANLARIMM ,,SIMDILIK HABERLER BOYLEE::34::34:

gösünaydın olsun canım... güsel haberlerle gelmisin.senin için çok sevindim:38::70:sardım seni..
hadi... hayırlı evladın olsun inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tunaydin Arkadaslar:16:

Cans, ninni demetin harika!!!:81:

Deniz Bulut, seni ninni versiyonu da guzelmis canim. Allah torunlarina da okumayi nasip etsin.

Toana, yumoslar nasilmis?

Rieuse, ben yesillikleri eski yedigim gibi yiyorum ama bizim ulkemizin sebze ve meyvelerinin lezzeti hic bir yerde yok.:19: Bir de tropikal meyvelerimiz olsa tam olacak.:61:

Denizverdi, albumun de bayagi bilgiler var sanirim.:34:

Alabama, yazmayi unuttum, kardesinin evliligi simdiden hayirli olsun. Benim de cok yakin bir arkadasim bir kac hafta once nisanlandi bendeki ilk tepki, dugunden hemen sonra: " Hemen bebek yapin!" oldu, ayni seyi kardesine de iletmek isterdim.:1:

Baharnaz, umarim iyisin canim, bugun gelmemissin.:16:

Kangurum, avatarin ugur getirsin, gebelerimiz cogalsin.:13:

Biz birazdan barbeku partisine gidiyoruz, hoscakalin.

Sevgiler herkese...

oh....yarasın hocam..:56::49::emir_bebek:

o resmi ben hamileyken kullanmıştım oğlumu sağlıkla sorunsuz kucağıma aldım inşallah sana da uğurlu gelir biran önce hamile kalıp bebeğini kucaklarsın.

afiyet olsun. hafta sonlarını güzel değerlendirin kısa bir süre sonra bir süreliğine eve kapanacaksınız :1:

cans ninnilerin güzelmiş

denizverdi bak 5-6 aylık bebek için de şu var : ellerini iki yana döndürüp (delisin yapar gibi), ipek sarar X (batu) - tel sarar - tel bulamazsa ne sarar - komşunun kızını sarar, yapıyormuşsun. birkaç haftaya bebekler de ellerini döndürmeye başlyorlarmış :1:tabii bu erkek bebeklere uygun. kız bebekler için de komşunun oğlunu sarar denir mi ki? :52:

batu artık gündüz uyumuyordu. bugün birşey oldu 2,5 saattir uyuyor. artık uyansa mamasını yese de gezmeye gitsek. artık akşam 10 a kadar uyumaz :84:

öncekileri yazdım bunu da yazacağım.:13:
bunu ben de biliyordum ama kaynak olarak deniz bulut yazarım:1:
iyi gezmişsinizdir umarım..:emir_bebek::nazar:

selam

Kangurum daha iyi olmana sevindm.

Toana sende ne haberler var cnım henüz gelmedin sanırım

Cans ninnilere bayıldım tşkler.

Denizverdi benimde bestelerim var dermişim
Dur yazayım yiğenimi uyuturken mırıldandığım brşey vardı.

Annesinin birtanesi
Babasının kuzusuymuş
Herkes onu çok severmiş
Herkes ona çok hayranmış

Tatlı tatlı tatlı Beren
Cici cici cici Beren
Uyu uyu uyu Beren
Büyü büyü büyü Beren

Nen nen nen nen diye gidiyordu
Bazen ilk nakaratı farklı sözlerle çoğaltıyordum :):24: nasılım ama

ZarpDeniz barbekümü yazmısın:56::27: şaka şaka karnım toktu çok etkilenmedim afiyet olsun süslüne yarasın.
Dondurmaya sarmışın denizverdi yollamıyor artık tabi dur ben sana yollayayım ama nerdeki bulamadım.
Kulüp toplantılarından bahsetmişisn günlerin dolu geçiyor Maşallah hep böyle geçsin. Kınayıda İnşallah sağlıkla gelsin süslünle çizersiniz.

Canım akıntılardan bahsetmişsin bir dönem beyaz akıntım çoğalmıştı şimdi daha farklı bir akıntı var nişan dedikleri olay oluyor bende.Birde ıslaklık oluyor.
Kramplara gelince ben hiç yaşamadım bacaklara krampı biliyorsun magnezyumuda sağ kasığıma giren ağrılarım olmuştu o dönemde 1 hafta içmiştim.İnşallah sana bu kramplar çok sıkıntı yaratmaz. Drunu ara şimdiden amgnezyum al istersen.

dondurmaları ben sakladım:1::1:
şaka şaka....fazlası yasıyor ya altta.orda..dolabın içinde:1:

ninnine de baylıdım.ben de çok uydururdum söylerken..öyle daha iyi oluyordu.hem ben duygularımı dile getiriyordum.hem uyuyordu da...yalan yanlış uydururdum.komik te olurdu... nasıl olsa anlamıyor:60:
seni de yazacağım abüme..mehur edeceğim.:1:

patikler....senin ninni de güzelmiş.hem de en pratik olanı:1:
sağol paylaştığın için... en kolayı...:emir_bebek:

Denızverdıcıyım sagol sekerım valla bugun sevındık:66: Herseyın yolunda gıttıyıne..tabı bundan sorasında da ınsallah yuzumuz gulsun:61: Amıın canım ınsallah bende senı sarıyorum:70: Tatlım benım allah razı olsunn:34:

Bahar'cım çok sağ ol arkadaşım. Sen de iyisin umarım.

Alabama'cım dayan çok az kaldı havaların düzelmesine. Bak Mert ne de mutlu olacak dışarılarda gezerken. Kolları bacakları mutlaka güneş görsün. Bebeklerin en büyük ihtiyaçlarından biri de güneş ışığı biliyorsun.

Limon
Canım benim allah işini rast getirsin sana güç kuvvet versin. Bebeğini sağlığına kavuştursun inşallah. Dualarımı kesinlikle eksik etmeyeceğim.
evet canım inşallah o güzel havalar gelecek bekliyoruz oglumla çıkcaz güneşe gezcez bol bol pusetiyle. işler hafifledi mi tedavi planları yapılıyo mu artık yavaş yavaş

Arkadaslar Tunaydin,:71:

Limoncum ve Cinar Bebek, Allah sizi birbirinize bagislasin, acil sifalar versin. Dularim sizinle.

Alabama, darisi Cinar Bebege, masallah O da savasci, umarim bundan sonra hersey daha kolay gecer. Ankarada agaclar cicek acmis, orada nasil, havanin gunesli oldugu bir zaman hemen Mert'i alip sahilde gezmek cok iyi fikir bence.:34:

Maiumut, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, yakinda senin de guzel haberlerini duymak dilegiyle canim.

Patikler, gozunuzaydin, mutfak takilmis, evde en onemli yerlerin ilk sirasinda yer aliyor bence...Darisi diger odalarin bitmesine canim.

Baharnaz, kusuruna bakmayiz merak etme canim. Telas yapip hastaneye gitmisin, tabii son zamanlar seni cok iyi anliyorum, ne kadar iceride kalsa kardir seklinde diye dusunuyor sanirim doktorum, bak bu kadar sabrettin canim, az kaldi. Sutun de olur, niye oyle fiss misss yazdin ki? Sonuna kadar deneyecegiz, bikmayacagiz, geceleri kesin saati kurup emzirmek lazim, bir de calar saat ekle listene canim. Dun misafirlerim vardi, yogundum, ondan onceki gun de kadinlar kubulunun toplantisi vardi. Her hafta yeni bir sey oluyor. Bu hafta ele ve bilege harika kinadan cizimler vardi ve ucretsiz, zarari olabilir diye denemek istemedim ama heveslendim. Ikinci aktivite de buz pistinde kaymakti, o da olamadi maalesef ve bingo da yapamadim.:19: Ama sonra eve gelirken bir kilo dondurma aldim, Clarissa'nin dondurmayi sevdigini dusunuyorum.:34:

Deniz Bulut, emekline az kalmis, simdi oyle isten cikarmalar var filan diye bos yere hic endiselenme canim. Iznin biter bitmez baslayacaksin zaten, bu da senin dogal hakkin.:34:

Toana, yumoslarin umarim guzel guzel hem cogalmis hem de buyumuslerdir.:13:

Herada, hakikaten bir suredir yok, sanirim izne ayrilacagi icin islerini bitirmeye calisiyordur.

Denizverdi, Mayis ayi icin randevu aldiniz mi?

Kangurum, Kartopu keyifler yerindedir umarim.

Sevgiler Herkese...
valla burda da açan bazı ağaçlar var ama tam rengarenk bezenmediler henüz tek tük. güneşi bi tam göremedik ki açılalım saçılalım bizde ağaçlarla beraber. evler hala soğuk yarın öbürsü gün yine yağmurluymuş malesef.
zarpcım benim pek kıramp sorunum olmadı halbuki normal hayatta bile bazen uykuda kramp girerdi. doktorum bana sanırım 4.aydan itibaren osteocare diye bi hap vermişti gün aşırı alıyordum sanırım magnezyum desteği vardı ama tam hatırlamıyorum. hamileliğimin sonuna kadar aldım o hapı ve kramp olmadı.
Zarpdenızcım sagol tatlım ınsallah buyumuslerdır canım ınsallah..:16:
Sen nasılsın hayatım ıyımısın?:34:
Alabama canım sen nasılsın gıı:70:
iyiyiz canım yumoşların sayısı gayet güzel allah yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur canım.

gunaydınnn.. herkese mutlu ve guzel bır gun dılıyorum .. hayırlara vesıle olması dılegıyle ..

lımon... allah sana ve bebegıne saglık sıhhat ve şifa versın .. kara bulutlar bır an önce dagılsın..çınar bebek ıyıleşşsın ve evıne donsun ... dualarım sızınle..

denızverdı canım ben aklıma ne geldıyse soyledım .ancak yumusak tonda .. aslında bızım fakultenın cocuk edebıyatı dıye bır dersı var .. ben de gırmıstım .. cok ılgınç eskı nınnıler var.. mesala nınnının eskı turkceda jarşılığı balu balu ..

nınni deyip uyutayım
safa ile büyüteyim
tıpış tıpış yürüteyim
ninni yavrum ninni

ninni ninni ninesine
yavrum gider dedesine
dedesi de eski zengin
para koyar kesesine

ninni derim uyuturum
uykularla büyütürüm
kuzularla yürütürüm
ninni gonca gülüm ninni

hoppala yavrum hoppala
vermem kızımı doktora
doktorlar ılac kokar
benım kızım mis kokar

bu dortluklerın her bırı ayrı nınnı ornegı .. cok komık olanlar da var ..

herkese cok selammmmm ....:61:
cans canım bugün görümcem geldi laf arasında dediki troidi olanların karalahana ve dereotu yememesi gerekiyormuş hiç iyi gelmiyormuş. araştırmadan yazıyorum bilmem biliyor musun hani öyle birşey varsa haberin olsun dedim şeker.
Tunaydin Arkadaslar:16:

Cans, ninni demetin harika!!!:81:

Deniz Bulut, seni ninni versiyonu da guzelmis canim. Allah torunlarina da okumayi nasip etsin.

Toana, yumoslar nasilmis?

Rieuse, ben yesillikleri eski yedigim gibi yiyorum ama bizim ulkemizin sebze ve meyvelerinin lezzeti hic bir yerde yok.:19: Bir de tropikal meyvelerimiz olsa tam olacak.:61:

Denizverdi, albumun de bayagi bilgiler var sanirim.:34:

Alabama, yazmayi unuttum, kardesinin evliligi simdiden hayirli olsun. Benim de cok yakin bir arkadasim bir kac hafta once nisanlandi bendeki ilk tepki, dugunden hemen sonra: " Hemen bebek yapin!" oldu, ayni seyi kardesine de iletmek isterdim.:1:

Baharnaz, umarim iyisin canim, bugun gelmemissin.:16:

Kangurum, avatarin ugur getirsin, gebelerimiz cogalsin.:13:

Biz birazdan barbeku partisine gidiyoruz, hoscakalin.

Sevgiler herkese...
zarpcım onlarında niyeti de aynen ondan. geline kalsa benim doğurmamı beklemeden evlenip hemen çocukyapmaktı ama ben ikna ettim bari ben doğuruyum öyle evlenin diye. inşallah allah aratmaz.

yukarda yazmıştım ama bu mesajına da yazayım allah bu defa sana evlat versin canım. inşallah tüm tedavin süper geçer bizde mutlu haberlerini alırız canım.

denizbulut allah gönlüne göre versin sen planları yapmışsın daha iyisi olsun daha kötüsü olmasın inşallah. babası da inşallah bigün bi sorumluluk yüklenmeyi akıl eder diyim ne diyim.

Ay canım maaşallah ne de çok yumoşcuğun olmuş. İnşallah bebiş olarak geri dönerler sana:emir_bebek:

patikler....senin ninni de güzelmiş.hem de en pratik olanı:1:
sağol paylaştığın için... en kolayı...:emir_bebek:

Ay sorma, hiç ninni ezberleme kabiliyetim omadığı için uydurmuştum böyle, evet çok ta pratik olmuştu...:52:

evet canım inşallah o güzel havalar gelecek bekliyoruz oglumla çıkcaz güneşe gezcez bol bol pusetiyle. işler hafifledi mi tedavi planları yapılıyo mu artık yavaş yavaş

valla burda da açan bazı ağaçlar var ama tam rengarenk bezenmediler henüz tek tük. güneşi bi tam göremedik ki açılalım saçılalım bizde ağaçlarla beraber. evler hala soğuk yarın öbürsü gün yine yağmurluymuş malesef.
zarpcım benim pek kıramp sorunum olmadı halbuki normal hayatta bile bazen uykuda kramp girerdi. doktorum bana sanırım 4.aydan itibaren osteocare diye bi hap vermişti gün aşırı alıyordum sanırım magnezyum desteği vardı ama tam hatırlamıyorum. hamileliğimin sonuna kadar aldım o hapı ve kramp olmadı.

iyiyiz canım yumoşların sayısı gayet güzel allah yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur canım.

cans canım bugün görümcem geldi laf arasında dediki troidi olanların karalahana ve dereotu yememesi gerekiyormuş hiç iyi gelmiyormuş. araştırmadan yazıyorum bilmem biliyor musun hani öyle birşey varsa haberin olsun dedim şeker.

zarpcım onlarında niyeti de aynen ondan. geline kalsa benim doğurmamı beklemeden evlenip hemen çocukyapmaktı ama ben ikna ettim bari ben doğuruyum öyle evlenin diye. inşallah allah aratmaz.

yukarda yazmıştım ama bu mesajına da yazayım allah bu defa sana evlat versin canım. inşallah tüm tedavin süper geçer bizde mutlu haberlerini alırız canım.

denizbulut allah gönlüne göre versin sen planları yapmışsın daha iyisi olsun daha kötüsü olmasın inşallah. babası da inşallah bigün bi sorumluluk yüklenmeyi akıl eder diyim ne diyim.

Evet canım hafifledi gibi. Ben belki de Ataşehir Memoriale giderim, bizim yakaya daha yakın... Şimdilik kafam bi de bununla meşgul...

toana aman nazar değmesin haydi hayırlısı canım inşallah iyi sonuçlar alacaksın ben inanıyorum. gayet iyi yumurta sayısı bence sende rezerv azlığı yok dimi?
baharnaz ne sevindim hadi sık dişini allahın izniyle son hafta sonra mis kokulun kucağında olacak inşallah
zarpdeniz afiyet olsun barbekü partin yarasın bebişine can kan olsun canım
denizverdi ben de bilsem yazardım ama niyetim bebeğim olursa eğer ona kendim bir ninni uydurmak istiyorum

ALABAMA MERABA:80: TATLIM COK SAGOL INSALLAH RABBIM SENIN AGZINDAN DUYSUN:81: INSALLAH BUDEFA SON OLSUN RABBIM ISTEYEN HERKESIN KUCAGINI DOLDURSUN :49::49:ICINDEDE BENIDE MAHRUM ETMESIN:49: INSALLAH...SENINDE EVLADINI:emir_bebek: SANA BAGISLASIN CANIM ARKADASIM HEPINIZ SAGOLUN GERCEKTEN COK IYISINIZ HEPINIZ COK SAGOLUN CANLARIIMM:70::70::70:

Patıkler cok sagol.. Canım ınsallah allah razı olsun dualarınız ıcın cok saaaggolluunn:34:
Kanguru, bastan berı cok sukur rezervem ıyı ama ılk ucde ıstedıyımız sonucu alamadık tabı ınsan heryonden yıkılıyo:59: Canım benım rabbım bırdaha yasatmaz husranı.. Dılıyorum rabbımden herkes adınada..budefa ıyı dedı doktor yanı herzamasnkı gıbı.. Ama budefa hem kısa protokol oluyo,hemde ılaclar cok farklı,uctane emrıyo koyulacak lazerlıycekler kalan emrıyolarıda donduracaklar bakalım rabbım guzel allahım rast getırsın cumlemızınkınıde ınsallaahh:16::16:

günaydın güller:71::71::71:

herkese iyi hafta sonları:24::24::24:

toanacımlazer he...hımmm...bu sefer tamam inşallah... bir tüp arkadaşımın senin yöntemle şmdi 2 yaşlarında bir kızı var..senin kız da yol da mı desem ne desem...hadi innnnşallah

denizbatu ile gezmen nasıl geçti:emir_bebek:

bahargüp güp..güp güp.güp güp:70:

herkese selam:3::3::3:

Arkadaslar Gunaydin:71:

Baharnaz, Deniz Bulut, Patikler, ninnileriniz super!

Kangurum, iyi dileklerin icin sagol canim.:34:

Deniz, gezme nasil gecti, acik hava iyi gelmistir hem sana hem de Batu'ya...

Patikler, sana yazdim canim, hakkinizda hayirli-bebekli bir karar olsun.:13:

Alabama, neyse sen gelini yendin canim! Saglikla evlenip kavussunlar bebeklerine, Allahim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin. Osteocare'i ben de 14. haftadan beri kullaniyorum bir de multivitaminim var icinde magnezyum var ama belki extra almak daha iyi gelir, sagol canim.

Baharnaz, evet sendeki uyusma farkli, benim kramp bacaklarimda... 25 Nisan buyuk gun! Ne kadar iceride daha buyurse o kadar iyi canim, yakinda kucaginda tutabilme dusuncesi cokkk heyecanli...:13:

Toana, yumoslarin sayisi gayet guzel, farkli bir prosedur uygulanmasi da daha heyecanli ve daha umit verici, gozunuzaydin.

Denizverdi, okudugum bilgilere gore bazi bebekler tum gece uyuyormus, anne de emzirmek icin uyanamazsa diye bir calar saatin olmasi gerekliligini yazdim. Tabii her bebek birbirinden farkli, simdi Baharnaz'in bebegini heyecanla bekliyoruz.:34:

Bizim dunku barbeku partisi ogleden cikan siddetli kum firtinasi nedeni ile evin icine tasindi ama yine de guzeldi. Umarim kizim da vitaminleri almistir, sagolun.:34:

güzel haftasonları ...

Toana Maşalah yumoşlarına canım benimde dileğim bu tedavinin inşallah son olup bebeğine sağlıkla kavuşman.

Alabama çok haklısın ağaçlar hepten çiçek açınca bizde ancak açarız hava bir açık bir kapalı.
Kardeşine mutluluklar ve tez zamanda sğlıklı bebişler versin Allahım.

Denizverdi bizi meşhurmu etceksin :)
güpgüpler varmı tam bilmiyorum :49::26:kendimi 1 hafta daha beklemeye motive ediorum.

ZarpDeniz kum fırtınasımı yine canım ya :( kaşıntıların ne oldu? krem kullanıyormusun

Kartopu teşekkür ederim.

Rabbim isteyen dileyen herkesi evladına kavuştursun.

Herada neden yazmıyor acaba ?

Denızverdıcıyım tatlım benım sanada gunaydın.:71::71:.ayy kızz agzından bal damlıyo valla:76: ınsallah sekerım ınsallah olsun rabbım herkesın yuzunu guldursun:66: Kucaklarımızı bos koymasın:49: Canım benım cok sagol eee..senın kızda yolda :10:ınsallah dılerım annecıyıne hayırlı bır kız olsun denızcım kucagın dolsun ınsallah herkesın hepımızınnnn:16: Canım opuyorumm:70:

Sagol baharım sanada gunatdın:71: Tatlım benım ayy sagol kızz hamılesın:49: ınsallah duan kabul olur:16: Canlarım hepınız ıyısınız cok sagol senıde rabbım yavruna kavustursun sag selım ınsallahh:64::64:

Back
X