38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patıkler cok sagol.. Canım ınsallah allah razı olsun dualarınız ıcın cok saaaggolluunn:34:
Kanguru, bastan berı cok sukur rezervem ıyı ama ılk ucde ıstedıyımız sonucu alamadık tabı ınsan heryonden yıkılıyo:59: Canım benım rabbım bırdaha yasatmaz husranı.. Dılıyorum rabbımden herkes adınada..budefa ıyı dedı doktor yanı herzamasnkı gıbı.. Ama budefa hem kısa protokol oluyo,hemde ılaclar cok farklı,uctane emrıyo koyulacak lazerlıycekler kalan emrıyolarıda donduracaklar bakalım rabbım guzel allahım rast getırsın cumlemızınkınıde ınsallaahh:16::16:

bak doktorlar dondurmadan bahsediyorlar demek herşey iyi gidiyor inşallah sonu da güzel olur

günaydın güller:71::71::71:

herkese iyi hafta sonları:24::24::24:

toanacımlazer he...hımmm...bu sefer tamam inşallah... bir tüp arkadaşımın senin yöntemle şmdi 2 yaşlarında bir kızı var..senin kız da yol da mı desem ne desem...hadi innnnşallah

denizbatu ile gezmen nasıl geçti:emir_bebek:

bahargüp güp..güp güp.güp güp:70:

herkese selam:3::3::3:

2,5 saat dükkan, alışveriş merkezi, sokak gezdik. akşam da 8 de banyosunu yaptı ama 1030 da uyutana kadar biz öldük mahvolduk. gündüz 3 saat kesintisiz uyumak yaramadı tabii. neyse hakkını yemeyeyim gece iyi uyudu :nazar:batu yu bugün 1 saat dolaştırdım şimdi de ben gezeceğim bakalım :66:

Arkadaslar Gunaydin:71:

Baharnaz, Deniz Bulut, Patikler, ninnileriniz super!

Kangurum, iyi dileklerin icin sagol canim.:34:

Deniz, gezme nasil gecti, acik hava iyi gelmistir hem sana hem de Batu'ya...

Patikler, sana yazdim canim, hakkinizda hayirli-bebekli bir karar olsun.:13:

Alabama, neyse sen gelini yendin canim! Saglikla evlenip kavussunlar bebeklerine, Allahim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin. Osteocare'i ben de 14. haftadan beri kullaniyorum bir de multivitaminim var icinde magnezyum var ama belki extra almak daha iyi gelir, sagol canim.

Baharnaz, evet sendeki uyusma farkli, benim kramp bacaklarimda... 25 Nisan buyuk gun! Ne kadar iceride daha buyurse o kadar iyi canim, yakinda kucaginda tutabilme dusuncesi cokkk heyecanli...:13:

Toana, yumoslarin sayisi gayet guzel, farkli bir prosedur uygulanmasi da daha heyecanli ve daha umit verici, gozunuzaydin.

Denizverdi, okudugum bilgilere gore bazi bebekler tum gece uyuyormus, anne de emzirmek icin uyanamazsa diye bir calar saatin olmasi gerekliligini yazdim. Tabii her bebek birbirinden farkli, simdi Baharnaz'in bebegini heyecanla bekliyoruz.:34:

Bizim dunku barbeku partisi ogleden cikan siddetli kum firtinasi nedeni ile evin icine tasindi ama yine de guzeldi. Umarim kizim da vitaminleri almistir, sagolun.:34:

waters ın bebeği öyleydi :nazar: 5 saat uyuyor diyordu :nazar:ben de nasıl yani uyandırmıyor musun diye sorduğumda 1-2 uyandırdım ama uykudan emmiyor ben de ellemiyorum gibi bişi demişti yalan olmasın. bizimkilere saat meselesini dediğimi yazmıştım. annemle halam ağızlarını bırakıp birtaraflarıyla gülmüşlerdi ay bebeğe saat kuracakmış diye. 5 dakika uyusa da gözümü kapasam diyeceksin demişlerdi. sağolsun batu bu dediklerini aratmadı pek:24:4 aylık olduğunda birkaç kez kesintisiz 5 saat uyudu sevinçten ne yapacağımı şaşırdım :52:şimdi bile 4 saati pek geçmiyor. ama umarım senin kızın bol bol uyur şekerim :16:

güzel haftasonları ...

Toana Maşalah yumoşlarına canım benimde dileğim bu tedavinin inşallah son olup bebeğine sağlıkla kavuşman.

Alabama çok haklısın ağaçlar hepten çiçek açınca bizde ancak açarız hava bir açık bir kapalı.
Kardeşine mutluluklar ve tez zamanda sğlıklı bebişler versin Allahım.

Denizverdi bizi meşhurmu etceksin :)
güpgüpler varmı tam bilmiyorum :49::26:kendimi 1 hafta daha beklemeye motive ediorum.

ZarpDeniz kum fırtınasımı yine canım ya :( kaşıntıların ne oldu? krem kullanıyormusun

Kartopu teşekkür ederim.

Rabbim isteyen dileyen herkesi evladına kavuştursun.

Herada neden yazmıyor acaba ?

baharnaz doğumu nerede yapacaksın? belki yazdın ama ben atladım?

alabama çocuklarını babadan maddi destek hatta pek manevi destek de olmadan büyüten 4 arkadaşım var. zor ama onlar yaptığına göre ben de yapabilirim herhalde. gönül isterdi ki böyle olmasın. tabii onların çocukları 11-26 yaşları arasında. gençliğin verdiği güç ve cesaret de varmış. ne yapalım bende de yaşın verdiği olgunluk var.:60::37:

Son düzenleme:
Maıumut:71:,denız bulut:71: Sagolun canlarım dıleklerınız ıcın allah razı olsun ıyıkı varsınız ıyıkı tanımısım:70: Hepınızı... Sızler herseyde ıyı destekcısınız.. Sızlerı hepınızı sevıyorum:16::16: Rabbım bundan sonrada ısımızı rast getırıde dılerım allhımdan kucaklarımız dolar:49::49::64:

Alabama, ayy yazmayi unuttum. Iyi agaclarin cicekleri biraz actiysa arkasi da yakindir demektir. Oglen gunesi gorur gormez hemen disari cikarsiniz artik.:34:

Deniz Bulut, masallah:nazar: iyi gezmisiniz, oyle oyle alisacak sanirim. Demek Waters'in bebek kesintisiz 5 saat uyuyordu, ohh ne guzel fakat ben bu aralar sut meselesine taktigim icin ben de eger oyle uyursa uyandirmaya calisirim yada zaten benim hic uyandirmama gerek kalmadan o ben uyanik tutar. Olsun, saglikla gelsin de o surecleri de bir sekilde yasayacagiz sanirim.:13:

Toana, rezervin iyiymis peki sorun neydi simdi hatirlayamadim? Baska hangi ileri teknikleri yapacaklar sordun mu? Tup mu mikroenjeksiyon mu? Lazerle traslamayi artik her merkez yapiyor, kolay tutunsunlar diye, insallah iyice tutunurlar seni birakmazlar.:34:

Baharnaz, kasintim gecti cok sukur canim sanirim aldigim tabletler ise cabuk yaradi sagolasin canim. Bu hafta biraz gezin dolanin, malum bebek dogunca bir sure evde kalacaksiniz. Yazin burada kum firtinasi surekli oluyormus daha once hep filmlerde gormustum!!! Simdi gercegini yasiyorum.:52:

Zarpdenızcım ,benım esımden tese yontemıyle sperm alıyolar baska sorunumuz yok yanı.:50:bana burda hollandada oldugum 3 tedavımde mıkroenjeksıyon yapılmadı ..burdada yapmazlar zannedersem:61: Bakalım hayırlısı ınsallah dedıyın gıbı sıkı sıkı sarılsınlar:49: Tutunsunlarda bırakmasınlar ınsallahh:16::16:

ıyı akşamlarrrr

alabama cok teşekkur ederım arkadaşım.. tiroıd hastalıklarında beslenmenın onemlı bır rolü varmış ..ben de sonradan öğrendım maalesef.... kırmızı lahananın degerlerı alt ust etmek gıbı bır marifetı bıle varmış:53:

toana .. gelışmeler cok guzel .ınşallah her sey cok guzel gelısecek ve bebegını kucagına alacaksın ..

denızbulut bosver canım .. senın en degerlı hazınen kucagında ..allah cocuklarımıza uzun ve saglıklı omur versın ....geleceklerını aydınlık yapsın ..

baharnaz .. hayırlısıyla yavrunu kucagına almana cok az zaman kalmıs ... saglıcakla gelsın.....

zarpdenız ... kum fırtınası gercekten zor ... ev temızlıgı de zor oluyordur herhalde ...

patıkler .kangurum . kartopu.denızverdı .hulya .mai umut .hereda. herkese cok selammmmm

bugun ben de yorucu bır o kadar da komık bır gun gecırdım .. ayakkabı almak dusuncesıyle alısverıse cıkıp butun dukkanları gezıp belkı 60 tane ayakkabı denedıkten sonra kırmızı bır canta alıp eve dondum :27:.... ne alakaysa.....

Son düzenleme:
Cans ıyı aksamlar canım:79:,benımde troıdım var canım senelerdır var.. Herseyım normaldı..ama bu almanyada tedavıye baslamadan once kan verdım orda cıkmıs doktor hamılelıkte cok onemlı troıdın dengelı olması dıyo buda sans:59: Sımdı ılac kullanıyorum sabahları ac karnına 3 tane kullnıyorum ,,ve bende kırmızı lahanayı nezamandır yemıyorumm :61:cunkı zararlıymıs senın troıdın ne alemde:40: ılac verdılermı sanada?:34:

Tunaydin Arkadaslar:71:

Cans, kirmizi cantan hayirli olsun canim, gule gule kullan. Bazen listemizin disina cok kolay cikabiliyoruz.:1: Kum firtinasini sorma, her gun her yer kum, nasil nereden eve bu kadar kum giriyor anlamak zor, alismaktan baska caremiz yok maalesef.:19:

Toana, umarim bu seferki farkli prosedurle yavrunuza kavusursunuz, yarindi randevun degil mi? Bol sanslar.:13:

Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.:38:

iyi pazarlar

Cans iyi dileğin tşkler. Kırmızı çantanı güle güle kullan, maalisef tuz almaya gdip neler alıp dönüyoruz eve bazen :) ayar tutmuyor . Troidde beslenmeden ve kırmızı lahanadan bahsetmişsin ben k lahana hastasıyımdır tüketmediğim gün olmazdı şimdi o msjından beri uzak duryorum.

Deniz Bulut ciddi ciddi geziyrsunuz oğluşunla Maşallah. Baba kendisi kaybediyor...
Allah kısmet ederse Hizmet hastanesinde olcak doğum.

Zarpdeniz kum fırtınası zordur öyle havalarda dışarı çıkmasan dışardayken korunmak zor olsa gerek.

sagol kangurucugum.. rabbim hepimize annelik duygusunu tattirmayi nasip etsin..insallahh:16: sen napiyon nezaman basliyorsun tedavine:34: rabbim yardimcimiz olsun insallahh:3:

günaydın güller:71::71::71:

herkese iyi bir hafta olsun bu hafta..

yağmur var istanbulda..son yağmurlar.......

evet canım inşallah o güzel havalar gelecek bekliyoruz oglumla çıkcaz güneşe gezcez bol bol pusetiyle. işler hafifledi mi tedavi planları yapılıyo mu artık yavaş yavaş

valla burda da açan bazı ağaçlar var ama tam rengarenk bezenmediler henüz tek tük. güneşi bi tam göremedik ki açılalım saçılalım bizde ağaçlarla beraber. evler hala soğuk yarın öbürsü gün yine yağmurluymuş malesef.
zarpcım benim pek kıramp sorunum olmadı halbuki normal hayatta bile bazen uykuda kramp girerdi. doktorum bana sanırım 4.aydan itibaren osteocare diye bi hap vermişti gün aşırı alıyordum sanırım magnezyum desteği vardı ama tam hatırlamıyorum. hamileliğimin sonuna kadar aldım o hapı ve kramp olmadı.

iyiyiz canım yumoşların sayısı gayet güzel allah yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur canım.

cans canım bugün görümcem geldi laf arasında dediki troidi olanların karalahana ve dereotu yememesi gerekiyormuş hiç iyi gelmiyormuş. araştırmadan yazıyorum bilmem biliyor musun hani öyle birşey varsa haberin olsun dedim şeker.

zarpcım onlarında niyeti de aynen ondan. geline kalsa benim doğurmamı beklemeden evlenip hemen çocukyapmaktı ama ben ikna ettim bari ben doğuruyum öyle evlenin diye. inşallah allah aratmaz.

yukarda yazmıştım ama bu mesajına da yazayım allah bu defa sana evlat versin canım. inşallah tüm tedavin süper geçer bizde mutlu haberlerini alırız canım.

denizbulut allah gönlüne göre versin sen planları yapmışsın daha iyisi olsun daha kötüsü olmasın inşallah. babası da inşallah bigün bi sorumluluk yüklenmeyi akıl eder diyim ne diyim.

sizin orda daha çiçeklenmedimi ağaçlar alabama..maşallah bizim buradakilerin pembe pembe çiçekelri ruyaa gibiler...çok güzeller:71:
uyarın için sağol...bende de tiroit rahatsızlsığı var.ama benimki günlük kullandığım yarım tabetle kontrol atında.dereotunu ender kullanırım.
düğününüz de hayırlı olsun.mayısa ne kaldı..
en son resminden hatırladığım zaten vermişsin kiloyu.. biras da düğünde oynadın mı tamam..:64:
benim teltoşum nasıl....

Arkadaslar Gunaydin:71:

Baharnaz, Deniz Bulut, Patikler, ninnileriniz super!

Kangurum, iyi dileklerin icin sagol canim.:34:

Deniz, gezme nasil gecti, acik hava iyi gelmistir hem sana hem de Batu'ya...

Patikler, sana yazdim canim, hakkinizda hayirli-bebekli bir karar olsun.:13:

Alabama, neyse sen gelini yendin canim! Saglikla evlenip kavussunlar bebeklerine, Allahim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin. Osteocare'i ben de 14. haftadan beri kullaniyorum bir de multivitaminim var icinde magnezyum var ama belki extra almak daha iyi gelir, sagol canim.

Baharnaz, evet sendeki uyusma farkli, benim kramp bacaklarimda... 25 Nisan buyuk gun! Ne kadar iceride daha buyurse o kadar iyi canim, yakinda kucaginda tutabilme dusuncesi cokkk heyecanli...:13:

Toana, yumoslarin sayisi gayet guzel, farkli bir prosedur uygulanmasi da daha heyecanli ve daha umit verici, gozunuzaydin.

Denizverdi, okudugum bilgilere gore bazi bebekler tum gece uyuyormus, anne de emzirmek icin uyanamazsa diye bir calar saatin olmasi gerekliligini yazdim. Tabii her bebek birbirinden farkli, simdi Baharnaz'in bebegini heyecanla bekliyoruz.:34:

Bizim dunku barbeku partisi ogleden cikan siddetli kum firtinasi nedeni ile evin icine tasindi ama yine de guzeldi. Umarim kizim da vitaminleri almistir, sagolun.:34:

ah hocammm... inşallah biz de uykucu kızlara sahip oluruz...benim de en çok endişelendiğim gece kısmı..ama bazen de diyorum ki bir gelse herhalde yanından ayrılamam.aklım onda kalır nefes alıyormu uyuyormu diye..:31:
kum fırtınası he.ooo işiniz çok o zaman.bana filmerden bir kare hatıratıyorsunus bu konudan bahsederken..

Gunaydinlar:71:

Denizverdi, ooo ne guzel pembe pembe agaclariniz cicek acmis, tam fotograf cekme zamani...
Kizlar bir gelsin huylarini suylarini ogrencegiz insallah.:34:

Kartopu, nasilsin canli canli gunaydin.:34:

Baharnaz, hep unutuyorum sormayi...Umarim oncelikle iyisindir. Nisan geliyor demistin ya, ben nisan gelir bir kez, arkasindan biter zannediyordum, seninki devam ediyor sanirim? Diger akintiya gore daha mi farkli, yogun filan?:44:

Toana, bugun sizin icin onemli bir gun, guzel haberlerle gelmen dilegiyle. :13:

Back
X