Offf. Monetam canım.
Sayfayı açınca şok oldum. Çok üzgünüm. Allah sizlere sabır versin. Sevgili ağabeyinin de mekanını cennet etsin. Yani sözün bittiği yer inan ki ne diyeceğimi bilemiyorum.
maalesef sözün bittiği yer, çok çok ama çok üzüldüm... Allah sabır versin hepinize ve ağabeyine Allahtan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah... daha fazla ne denilebilir ki böyle bir acı karşısındakızlar bu gün çok üzücü bir haber aldım AĞABEYıM,ATAM ÖLMÜŞ,,,,,,,,,ben şoktayım,,,üzgünüm,,,,,,,
Canim basin sagolsun cok uzuldum ne diyecegimi bilmiyorum
maalesef sözün bittiği yer, çok çok ama çok üzüldüm... Allah sabır versin hepinize ve ağabeyine Allahtan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah... daha fazla ne denilebilir ki böyle bir acı karşısında
ölüm den çok görüşülmeyen yıllar üzüyor insanı,ölümü kabul ediyorsun ama hırsın açıklaması yok,,,,kızlar bu gün çok üzücü bir haber aldım AĞABEYİM,ATAM ÖLMÜŞ,,,,,,,,,ben şoktayım,,,üzgünüm,,,,,,,[/QUO
Dediğim gibi canım,lütfen yat uyu,gerekirse bi uyku hapı al,yarın konuşalım,çok üzgünüm canım arkadasım,keşke acını hafifletebilsem,senin için kırk okka derdin altına girerim inan...
sağol canım,,,,,ne yapalım dünyaya gelmek kadar,,,,dünyayı terketmekte o kadar doğal,,,,neyse boşver sen nasılsın ?nasıl gidiyor ?bol bol dinlen?gıdana dikkat et?
bu arada dilarem şimdide yumişlerecokacimcoookgöz dikmiş,,,dikkatli ol gel sen benim güven dolu kucağımacokacimcoook
hayırlısı olsun inşallah, çok güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım, dualarım seninle :)
ölüm den çok görüşülmeyen yıllar üzüyor insanı,ölümü kabul ediyorsun ama hırsın açıklaması yok,,,,
canım başın sağolsun allah sizlere sağlıklı ömür versin rabbim birini alır birini verir inşallah kucağınada bebiş verir .hayat böyle sevinç ve hüzün bir arada yaşıyoruz buda bizim sınavımız dualarım sizinle canım öptüm
Monetam canım benim. Seni çok seviyorum. Bir insanı sevmek için yüzünü görmek gerekmiyormuş bu site sayesinde bunu öğrendim. Allah sana ve diğer bütün sevdiklerine uzun ömür versin. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen söyle. Hepimizin kalbi seninle inanki.
Evet Dilarem yumişlere göz dikti. Gene güldürdün beni. Allah da bundan sonra senin de yüzünü hep güldürsün.
denizcim inşllah güzel haberler bize verirsin senden çok umutluyum aman stres yapma. bizlerede umut ol kendine iyi bak:Saruboceq: dualarımız seninle
Güzel geçecektir dert etme. Hem sınavlarını vereceksin, hem de hamile kalacaksın güzel güzel. Bana gelince öyle tuhaf ki, daha önce sonuç megatif olsa inan üzülmezdim. Ama şimdi üzülürüm diye düşünüyorum. Ama bir yandan ya ikisi de tutar nasıl geçinir, ne yiyip içeriz filan diye de acayip tırsıyorum. Sonuçta hangisi hakkımızda hayırlısıysa o olsun. (Bana bakar mısın yalnız, ortada fol yok yumurta yok)delikafadulden
canim guzel seyler dusun, olucak dert etme. Hem ekonomiyi falan dusunme simdi. Basbakanimiz ne diyor? en az 3 tane dogurun, allah kismetini verir :))
Güzel geçecektir dert etme. Hem sınavlarını vereceksin, hem de hamile kalacaksın güzel güzel. Bana gelince öyle tuhaf ki, daha önce sonuç megatif olsa inan üzülmezdim. Ama şimdi üzülürüm diye düşünüyorum. Ama bir yandan ya ikisi de tutar nasıl geçinir, ne yiyip içeriz filan diye de acayip tırsıyorum. Sonuçta hangisi hakkımızda hayırlısıysa o olsun. (Bana bakar mısın yalnız, ortada fol yok yumurta yok)delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?