NERDEN ÇIKARDINNNN MONİCİMMMMcokacimcoook
Çıktııııım,sevyom ben denizi,sevyom ben monetamıkaydirigubbakcemile3
kızlar bende çıkıyorum:çok üzgünüm:malum mama hazırlığı,,,,,sonra girerim amadelikafadulden
Monişim seni görmek çok güzel. Cidden yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyle. Ankara'dayım çünkü.
"Bu arada Dilarem niye aç geziyor ki" diye saf saf soracaktım son anda uyandım. :jeyyar:
RüzgarDeniz canım kusura bakma. :1no2:
Az önce Balance diye yazdığım mesajı sana yazmıştım. Neyse ki Diloşum uyardı. Tekrar teşekkür ediyorum her şey için. Bu arada Allah söyletti demek ki hakikaten inşallah Balance de hamiledir.
rica ederim ne demek, inşallah Balance arkadaşımız da en kısa zamanda hamile kalır, belki de Allah söyletti, kimbilir? yerimseniben
Aaa Rüzgar'cığım yeşil ışığın yanıyor. Ama alttaki kullanıcı kısmında on-line gözükmüyorsun. Nasıl oluyor ki. fisfisfis
Off hakkaten olamaz ya.benneyaptımki Rüzgardenizdi hamile olan. Çok ayıp oldu. Neyse inşallah hakikaten Allah söyletti Balance de hamiledir.
Kızım seninden gözünden kaçmıyor helal olsun valla. Sıkı öğretmensin. Hakkını veriyorsun öğrencinin. Bu sefer bir almayı hak ettim valla.
Deniz'ciğim senin sonucun ne zaman belli olacak?
Yani il olarak hangi ilde yaşıyorsun. Yaşadığınız yer: kısmında diğer yazıyor da merak ettim.
Ayvalık'ta yaşıyorum, 3 sene önce eşimle evlenince buraya yerleştim, aslen İstanbulluyum ve İngilizce öğretmeniyim, ya sen?
Benim sonuç, 31 Mart Salı günü belli olacak. Çok az kaldı. Ama hakikaten bekleme işi çok zormuş. Hep arkadaşlar söylüyordu. Valla öyle. :bbo:
inşallah allah söyletmiştir canım.dilarem sanada helal valla deniz trasverde böyleyse gebiş olduğunda ne olur bilmem kafamçokkarıştı iiiiinşallah onuda görürüz varsın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?