38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar bende çıkıyorum:çok üzgünüm:malum mama hazırlığı,,,,,sonra girerim amadelikafadulden

Monişim seni görmek çok güzel. Cidden yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyle. Ankara'dayım çünkü.

"Bu arada Dilarem niye aç geziyor ki" diye saf saf soracaktım son anda uyandım. :jeyyar:

caım çok düşüncelisin teşekkür ediyorum,,,,hiç bir isteğim yok İYİ OLMAN dışında,,,,,,,seni seviyorumcokacimcoook,,,ayyyy şimdi birde duble :CüvCüvldun ne güzel,ne lezzetli olursun:roflol:

rica ederim ne demek, inşallah Balance arkadaşımız da en kısa zamanda hamile kalır, belki de Allah söyletti, kimbilir? yerimseniben

Balance bak rüzgar denize cevap yazayım derken yanlışlıkla sana yazmışım. Diloş fark etti. Seni hamile sandım. İnşallah Allah söyletti. Yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım.:CüvCüv:

inşallah allah söyletmiştir canım.dilarem sanada helal valla deniz trasverde böyleyse gebiş olduğunda ne olur bilmem kafamçokkarıştı iiiiinşallah onuda görürüz varsın olsun.

Ayvalık'ta yaşıyorum, 3 sene önce eşimle evlenince buraya yerleştim, aslen ıstanbulluyum ve ıngilizce öğretmeniyim, ya sen?

Ayvalık'ta yaşıyorum, 3 sene önce eşimle evlenince buraya yerleştim, aslen İstanbulluyum ve İngilizce öğretmeniyim, ya sen?

Ayvalık mı. Ay ne güzeel. Ben Ankara'da yaşıyorum.Gazeteciyim ama bir süredir çalışmıyorum, ayrıldım kendi isteğimle bu işlerden dolayı. Sen Diloşumla meslektaşsın yani. Senin notların da onun ki gibi adil mi. Valla Diloşum hiç hak geçirmiyor. Hakkı neyse veriyor öğrencisine. :jeyyar:

Benim sonuç, 31 Mart Salı günü belli olacak. Çok az kaldı. Ama hakikaten bekleme işi çok zormuş. Hep arkadaşlar söylüyordu. Valla öyle. :bbo:

Beklemek gerçekten en zor kısmı maalesef. Özel olmazsa ve cevap vermek istersen neden tüp bebeğe karar verdiğini sorabilir miyim? Aslında ben ve eşim de Haziran ayı için tüp bebeğe karar vermiştik dört düşükten sonra ama bu ay hamile kalmışım, tamamen tesadüf yani.

inşallah allah söyletmiştir canım.dilarem sanada helal valla deniz trasverde böyleyse gebiş olduğunda ne olur bilmem kafamçokkarıştı iiiiinşallah onuda görürüz varsın olsun.

Amin canım.
Valla bak o konuda çok haklısın. "Transferde böyleysen, gebe olunca ne yaparsın" demişsin ya. Sonuna kadar haklısın hem de. Hatta Moniş'imle konuşurken, Moniş hormon ilaçlarının insanın dengesini alt üst ettiğini söylemişti.

Ben de "Eyvah ben yandım o zaman. Zaten serde balıklık var.İyice alık olurum" demiştim. (Saflığım salaklığım çoktur normalde de söylemesi ayıp. Böyle cin gibi gözüktüğüme bakmayın.)

Hatta bunun üzerine de Monişim de "Sen üzülme biz Dilarem'le sana sahip çıkarız. Bu bizim mahallenin delüsü. Zararsızdır deriz" demişti. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…