• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım ya baştan beri korkuyorsun,,,,bırak şunu,,,,dila nın dediği gibi yat rahatına bak,,,,ne güzel kalp atışınıda duymuşsun,,,,ne güzel allahım tamamına erdirsin kucağına alasın inş:Saruboceq:
monetacim evet korkuyorum sen olsan korkmaz misin canim ya?inan son bir senede yasamadigim sey kalmadi simdi bir mucizem var onu kaybetmekten cok korkuyorum inan artik gucum kalmadisenağlama

monetacim evet korkuyorum sen olsan korkmaz misin canim ya?inan son bir senede yasamadigim sey kalmadi simdi bir mucizem var onu kaybetmekten cok korkuyorum inan artik gucum kalmadisenağlama

anlıyorum da,,,kendini çok harap ediyorsun canım,bebişede zararın olur,,,,umut etmekten,dua etmekten başka elinden hiçbirşey gelmez,,,,çok istiyorsun biliyorum,,, senin güzel haberlerin benide çok mutlu ediyor,,,,,ama ne olursun kendini üzerek kendine ve bebeğe zarar verme,

Canim cok sevindim. Kanama olabilir lutfen bunu bu kadar dert etme. Lutfen ama lutfen aklina kotu seyler getirme hersey guzel olucak.Bu bebis saglikli dogacak sonra bizi bosyere tedirgin etti diye biz de onun poposuna poposuna vurucaz
hasi canim biraz relax ol ve guzel seyler dusun

monicim canim sen nasilsin, biraz daha iyimisin..
benim sinava sadece 2 gun kaldi o yuzden cok yazamiuorum size.
defneyi cok merak ettigim icin birkac kez girip baktim.

canim 1 saat kadar uzakta :(12 hafta icin fetal biyometri randevusu almistim artik ona giderim suan yakinimdaki doktorla devam edecegim sanirim cunku suan progestan almaktan ve dinlenmekten baska yapilabilecek birsey yok:(ben annemdeyim zaten annemde kalp hastasi bugun hic soyleyemedim kendi kendime yasadim :(sarsinti yola gitmek kanama riskini arttirir gibi geliyor..ah dilaremcim bak sende neler gecirmissin senağlama sen ilk kanamada hep yattinmi canim?hangi ilaclari kullandin ?

Yok yatmadım ama yorulmadım.Dr kanama bölgesi tehlikeli değil,üç dört gün sürer dedi korkma dedi,o yüzden rahattım biraz.Sonrakiler daha azdı ama daha tedirgindim çünkü sebebi bulunamıyodu,dinlen diyorlardı,daha sonra acıbadem hast. ümit bey diye bi dr gördü polipi,korkma dedi,rahatladım ben de.Annene düşük tehlikeni söyle uygun bir dille,kendi başına yaşama bunu.İlaç kullanmadım,zaten crinone jel kullanıyodum,aspirini kestik bi de.O kadar.

Sen yazmasan da olur,yeter ki sınavına konsantre ol,bizim kalbimiz,dualarımız seninle canımmm,bu arada moninin cevabına atlamış gibi oldum amakaydirigubbakcemile3

iyilik be canım,,,,,gayet iyiyim,,,,hadi bakalım ver şu sınavı da bak bebiş işine,,,,,sıra tekrar sende yerimseniben

Sen yazmasan da olur,yeter ki sınavına konsantre ol,bizim kalbimiz,dualarımız seninle canımmm,bu arada moninin cevabına atlamış gibi oldum amakaydirigubbakcemile3

yaptığınıda nasıl bilir nasııılll,,,,,,,ben yapsam tefe koyup rezil etmişti beni şimdi:roflol:

ona çırpı bacak denmez aşkım SÜTUN bacak deniryerimseniben:roflol:

Sütun dedin de sütün bacakları da olsaymış ne güzel olurmuş,mesela süt sen git berayın ağzına gir ben biraz kkya takılcam deseymişim:roflol::roflol: ooooof ooooof ben iyice cıvıttımşakkıdı

canlarim dun aksam geldik ama nete giremedim..bebegi kalp atislarini gorduk insallah boyle saglikli gider ama sali gunu aniden yine lekelenme tarzi kanamam oldu ve doktorum cok onemsedi dusuk riski var dedi 2 gun pro yu arttirdim yatttim durmustu yine basladi bugun daha artti sanki sabahtan beri soguk terler dokuyorum midem ayri bulaniyor ilk defa lavaboya gitmek ozrunda kaldim ama sanki kasiklarim bobreklerim midem ayri bir haldeler inanin cok korkuyorum uzun yol diye riskligebelikler uzmani randevumu iptal ettim ecz sormuyorum bile roniyamcim aynen allah bizi deniyor galiba doya doya birseye sevinemeyecegiz ben basindan beri teirginim :(6 hissim cok kuvvetlidir hissettigim seyler beni hep korkutur ve bu bebekte hep bir tedirgin yanim var:(dilaremcim snein kanamalarin nasil olmustu?hangi zamanlarda?

Defne'ciğimmm, lütfeeen

Tamam çok endişelisin anlıyoruz seni. Tabi ki de haklısın kanama geçirmek insanı şok eder, endişelendirir. Hep bebeğini kaybetme korkusu yaşıyorsun. Elbette haklısın. Zaten bu endişe hiç bitmeyecek. Yerini başka endişelere bırakacak. Bebeğim nasıl doğacak, büyüyünce nasıl olacak filan gibi. Ama bunlar yine de mutlu endişeler olmalı bence. Şu an hayatının en keyifli dönemi. Bebeğini sev ve ona güzel şeyler fısılda ki onu mutlu ederek, buraya gelmeye ikna et.

Diloşum sonucum belli olmadığı halde bana: " Şimdiden onu sev" dedi. Dediğini yapıyorum. Sürekli ona sıcaklığımı ve sevgimi hissettirmeye çalışıyorum. Sen de öyle yapmaya çalış.

Ama Monitam'a da bir konuda katılmamak imkansız. Ne kadar mutlu olursan bebeğin için de o kadar iyi olur.

Defne'ciğim canım, aşırı stres ve endişe yüzünden mutlu anlarını kaçırman, bebeğinin de moralini etkiler. Gelecekte onun da endişeli ve sürekli stresli olmasına neden olur. Artık güzel şeyler düşünmeye konsantre et kendini.

Bak herbirimiz bir taraftan moralin düzelsin diye bekliyoruz. Her zaman dualarımız seninle oldu. İlk kanamanda hayatımda namaz niyaz bilmem senin o üzüntünü görüp, özellikle "Defne bebeğine kavuşsun. Kötü bir şey yaşamasın" diye çok dua ettim. Tabi diğer arkadaşlarıma da ettim ama öncelik ve o an en sıkıntılı sensin diye sana etmiştim. Yine senin için hep birlikte dua ederiz. Sen hiç canını sıkma. Şu anda mutlu olman ve mutluluğunu bebeğine aksettirmen gerekiyor. Seni çok seviyoruz.Lütfen bunu unutma Defne'ciğim. Herşey güzel olacak. Dualarımız seninle. :1hug:

Bak Monişim hem bebeğine kavuşamadı, hem ağabeyini kaybetti. Ama yine de herşeye rağmen dimdik durmaya çalışıyor. Onu hepimiz örnek almalıyız. Müthiş bir kadın o.

(Hıh bu arada küstüm sana. Beni hiç sormuyorsun ama ben sonucu bekliyorum. :dilcikar:)

Back
X