Sen haaaaaa,geldin de duyurmadın bana haaaaa:mymeka:
evvvveeeetttttsırnaşık şey,,,sürpriz yaptım, demi,,,,çok mutlu oldun deminaniknanik
nassın?gadasını aldığım,,,,,,,,hoşşik bacım,,,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
monetacim evet korkuyorum sen olsan korkmaz misin canim ya?inan son bir senede yasamadigim sey kalmadi simdi bir mucizem var onu kaybetmekten cok korkuyorum inan artik gucum kalmadisenağlamacanım ya baştan beri korkuyorsun,,,,bırak şunu,,,,dila nın dediği gibi yat rahatına bak,,,,ne güzel kalp atışınıda duymuşsun,,,,ne güzel allahım tamamına erdirsin kucağına alasın inş:Saruboceq:
monetacim evet korkuyorum sen olsan korkmaz misin canim ya?inan son bir senede yasamadigim sey kalmadi simdi bir mucizem var onu kaybetmekten cok korkuyorum inan artik gucum kalmadisenağlama
monetacim evet korkuyorum sen olsan korkmaz misin canim ya?inan son bir senede yasamadigim sey kalmadi simdi bir mucizem var onu kaybetmekten cok korkuyorum inan artik gucum kalmadisenağlama
canim 1 saat kadar uzakta12 hafta icin fetal biyometri randevusu almistim artik ona giderim suan yakinimdaki doktorla devam edecegim sanirim cunku suan progestan almaktan ve dinlenmekten baska yapilabilecek birsey yok
ben annemdeyim zaten annemde kalp hastasi bugun hic soyleyemedim kendi kendime yasadim
sarsinti yola gitmek kanama riskini arttirir gibi geliyor..ah dilaremcim bak sende neler gecirmissin senağlama sen ilk kanamada hep yattinmi canim?hangi ilaclari kullandin ?
evvvveeeetttttsırnaşık şey,,,sürpriz yaptım, demi,,,,çok mutlu oldun deminaniknanik
nassın?gadasını aldığım,,,,,,,,hoşşik bacım,,,,,
monicim canim sen nasilsin, biraz daha iyimisin..
benim sinava sadece 2 gun kaldi o yuzden cok yazamiuorum size.
defneyi cok merak ettigim icin birkac kez girip baktim.
monicim canim sen nasilsin, biraz daha iyimisin..
benim sinava sadece 2 gun kaldi o yuzden cok yazamiuorum size.
defneyi cok merak ettigim icin birkac kez girip baktim.
Sen yazmasan da olur,yeter ki sınavına konsantre ol,bizim kalbimiz,dualarımız seninle canımmm,bu arada moninin cevabına atlamış gibi oldum amakaydirigubbakcemile3
yaptığınıda nasıl bilir nasııılll,,,,,,,ben yapsam tefe koyup rezil etmişti beni şimdi:roflol:
Kız kırarım çırpı bacaklarınıklava:
ona çırpı bacak denmez aşkım SÜTUN bacak deniryerimseniben:roflol:
çay ha,,,,,arkadaş haa:dilcikar:
canlarim dun aksam geldik ama nete giremedim..bebegi kalp atislarini gorduk insallah boyle saglikli gider ama sali gunu aniden yine lekelenme tarzi kanamam oldu ve doktorum cok onemsedi dusuk riski var dedi 2 gun pro yu arttirdim yatttim durmustu yine basladi bugun daha artti sanki sabahtan beri soguk terler dokuyorum midem ayri bulaniyor ilk defa lavaboya gitmek ozrunda kaldim ama sanki kasiklarim bobreklerim midem ayri bir haldeler inanin cok korkuyorum uzun yol diye riskligebelikler uzmani randevumu iptal ettim ecz sormuyorum bile roniyamcim aynen allah bizi deniyor galiba doya doya birseye sevinemeyecegiz ben basindan beri teirginim6 hissim cok kuvvetlidir hissettigim seyler beni hep korkutur ve bu bebekte hep bir tedirgin yanim var
dilaremcim snein kanamalarin nasil olmustu?hangi zamanlarda?
Monişim, görüyor musun. Bu aralar Diloşum da çok eli maşalı oldu. O da senin gibi önene gelene kodumu oturtuyor. :roflol: