38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Benim histeroskopimi İstanbul 'da Prf.Dr.Yücel Karaman 4,5 milyara yapmıştı..Brüksel kadın sağlığı merkezinde..Sanırım bu ameliyatı en pahallıya yapan dr..Ama sayesinde ilk tedavimde hamile kalmıştım...Tam adı histeroskopik myomektami 'ydi işlemin adı...

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler

okuyorum ama yazamıyorum :(
Enesin diş sıkıntıları başladı ve sürekli ateş yapıyor mızmız huzursuz iştahsız uyku problemide başladı,
ayrıca babam beni ziyarete geldi rahatsızlandı onun sağlık işleri derken gelemiyorum,
dualarımdasınız.
hepiniz sağlıkla kalın

iyi geceler

okuyorum ama yazamıyorum :(
Enesin diş sıkıntıları başladı ve sürekli ateş yapıyor mızmız huzursuz iştahsız uyku problemide başladı,
ayrıca babam beni ziyarete geldi rahatsızlandı onun sağlık işleri derken gelemiyorum,
dualarımdasınız.
hepiniz sağlıkla kalın

merhaba canım,hem baban hem enes için geçmiş olsun.

kızlar bana acil yardımmmm,bu ay memoriale gidecektim hangisinden randevu almalıyım ok meydanındanmı?ataşehirdenmi?bu hastaneler birbirinden bağımsızmı?yarın adet olabilirim,bilgisi olanlar bana yardım edin lütfen,çok zor şartlarda geleceğim istanbula:(((((

kızlar bana acil yardımmmm,bu ay memoriale gidecektim hangisinden randevu almalıyım ok meydanındanmı?ataşehirdenmi?bu hastaneler birbirinden bağımsızmı?yarın adet olabilirim,bilgisi olanlar bana yardım edin lütfen,çok zor şartlarda geleceğim istanbula:(((((
canım ben cem demırel'ı tavısye ederım cumartesı gıttım tabı anaolu yakasında oturuyorsan..

Histerroskopi cok basit bir operasyon. Kamera ile rahimee giriliyor ve yapisik yerler kesiyor. Genel anestezide ve birkac saate ayaklanip eve gidiyorsun. Cd icinde operasyonuun videosunu da veriyorlar. Rahimini gormek inginc bence. Yalniz fiyati biraz fazla gibi. Ben bahcecide 1500 liraya yaptirdim. Yeditepede 1600 liraydi. Ama bosver guvendigin biri olsun sonunda bebek gelsin yeterki. İnsallah hayirlisiyla yolunun sonu isik olsun.

amın canım ınsallah memorıal hast pahallı oldugunu bılıyordum zaten ama doktor bu yapısıklıgı acmadan senı tup bebek tedavısıne alamam dedı sansın azda olsa var bır yumurta oldu da gelıstı saglıklı oldu transfer edemem bu rahıme bosa kurek sallamak olur dedı ınce bu ısı halletmelıyız dedı.. kısmet canım hersyeın hayırlısı olsun hepımız ıcın..

reissue dudağım uçukladı desem:53: bu doktoru biryerlere şikayet etmek mümkün olsa. o kadar kızdım ki söyleyecek söz bulamıyorum. benim kendi tecrübem ve buradan gördüklerim de evet bu bebek sağlıksız olabilir diyor. benimki gibi kalp atışı alabilirsin sonradan durabilir. genetik bozukluk çıkabilir vs vs. ama bir de bu şekilde sonuç alıp sonra hamileleiği sağlıkla devam edenler de var. bence pıhtılaşma sorunun varsa kan sulandırıcıyı kesme. ne olabilir ki? sağlıksızsa en fazla benim başıma gelen başına gelecek. şimdi değil de 1 ay sonra kaybedeceksin bebeği. peki ya sağlıklıysa? yaşayacaksa? % 1 bile olsa bu şans bizler bunun için uğraşmıyor muyuz? ben doktorunu şu an değiştir. 1 muayene parası daha ver ve başka bir doktora gidip başından geçenleri anlatıp ne yapman gerekiğini sor derim. umarım bu bebek yaşar sen de o salak doktoruna gidip merkezini tüm hastalarının önünde başına geçirirsin :47:

sudemsudem hoşgeldin. hayırlısı olsun. olmazsa kısmını şimdiden düşünme. olmazsa test tarihinden önce de adet olan var test tarihinden 10 gün sonra da. genelde ilaçları kestikten 5 gün içinde oluyorsun ama gecikebiliyor da. inşallah hamilesindir.

lenova çok sevindim. cem bey çok doğru bir yaklaşım sergilemiş. histeroskopi öncelikle yücel beyde çok pahalı. peşinden de memorial geliyor. yalnız badenur yücel bey de yaptırmıştı histeroskopisini ve adam büyük birşey unutmuştu (ne olduğunu unuttum öyküsünde yazıyor). semra hanım hala bozukluk var diyince de yücel bey tamam bir histeroskopi daha yapıp düzeltiriz demişti. yani onlar için bu kadar basit. üstüne yücel bey en meşhur ve en çok ücret alan doktor. kısacası güvendiğin bir doktorda olmak çok iyi. hem orası da memorial oranın da labaratuarı çok iyidir. inşallah bu sefer yüzün güler

hurre burada zarpdeniz hariç herkez okmeydanı merkez hastaneye gitti. sen de avrupa yakasındaysan buraya git derim. anadolu yakasındaysan sen bilirsin. okmeydanında semra hanım ve ekibi var. ataşehir de eskiden acıbadem de çalışan cem bey.

baharnaz geçmiş olsun. dişler sıkıntısız çıksın ama bitmiyor sonra bir daha çıkıyorlar derken bir daha ve bir daha :1: batu maşallah o kadar zor çocuk ki ve şu anda da öylesine zor bir dönemde ki dün dedim ki biri şu çocuğu 4 yaşına getirip bana verse. :1: ne yapalım böyle böyle büyüyecekler. önemli bir rahatsızlıkları olmasın da.

herkese merhaba
rieuse, o doktorun kim olduğunu biliyorum.Kent hastanesinde değil mi?
kaç arkadaşıma uğraşma boşuna donör dene dedi.ne hikmetse donör dediklerinin hepsininde başka merkez ve doktorlarla çocukları oldu.bende onda denemiştim.tabii ki olumsuz oldu.fiks prosedür uygular.kısa protokol.gelene gidene hep aynısı.sıkma canını.bence değerin yükselecek.hala bir UMUT var.
doktorunu da hemen değiştir bence.

canım ben cem demırel'ı tavısye ederım cumartesı gıttım tabı anaolu yakasında oturuyorsan..

Merhaba,
Cem demirel'i tavsiye ederim. Israrla 3tüp bebek tedavimi onda devam ettim. Çok düzgün hasta ile iletişimi süper bir insan. Enson ki tedavimde kızım ile beni buluşturdu. Eskiden Acıbadem de idi. O zaman 3 tüp tedavisinin 1 tanesini almıyordu. 2010 yılında ocakda transferimi yaptı, hamilelik takibimde ondaydı. 2010 haziran ayında Memorial'a geçti. tekrar düşünüyoruz yine ona gideceğim.

.... histereskopı ıle o yapısıklıgı acmadan sızı tedavıye almam dedı rahım ıcını gormelıyım mutlaka dedı sonrada az ılacla yumurtalarınızı gelıstırmeye calısırız denerız sansımızı dedı amelıyat 2500 tl dedı:( yanı adam belkı bır 5 bın tl daha bosa vermıs olabılırsınız paranızı ama belkı de bebegınız gelır dedı.. cok guzel yaklastı yardım edecegını ve elınden gelenı yapacagını soyledı ama ılk adım hıstreskopı amelıyatı :( nasıl bır sey bu amelıyat yaptıran var mı acıyor mu canı ınsanın.. tekrar ıcımde bırseyler kıpırdadı cem bey bana az da olsa bır umut verdı bu arada dhea yı ıcın bır zararı yok dedı.. yarın baslayacam tekrar ıste boyle kızlar benden haberler..sevgiler

Lenova, ben yurtdisinda histerosongrafi tetkiki olmustum. Gerci ameliyat gibi degildi, daha cok rahim ici rontgeni gibi. Rahim içine serum fizyolojik verip ultarson cekiyorlar kisaca. Bu islemde rahimdeki yirtik, cizik, doku bozulmasi, yapismis bolge ne varsa goruluyor. Serum fizyolojigi basincla tuplere dogru iterek, tup kanallarini aciyorlar veya yapisik bolgeyi ayiriyorlar. Bu basincli su cok agri yapiyor ama Turkiye'de mutlaka anestezi yaparlar, hic hissetmeden cikarsin.
Benim hikayem biraz korkunc. Bana cok basit birsey oldugunu soyledi doktor, ben de yalniz gittim, ne lokal ne genel anestezi yaptilar, yattim muayene koltuguna, 'aci cekebilirsin normal' dediler ve islem basladi. Icimde buz gibi bir su hissi ve acayip bir basinc, cok aci cektim, kadina Turkce bagirip soylendim durdum. islemden 10 dakika sonra gonderdiler beni, iyisiniz diyerek, agri kesici falan da yok. Gercekten islem biter bitmez iyi hissediyordum, arabama bindim, ofise giderim zannettim. Trafigin en karisik yerinde kramplarim bir basladi, direksiyonda bayilirsam kaza yaparsam diye cok korktum. Ne zor bir gundu. Dortleri yaktim, bir yandan acidan agliyorum, bacaklarim cekiliyor, bir yandan kazasiz araba kullanmaya calisiyorum, gozlerim karariyor falan, eve kendimi zor attim, park yeri yok, arabayi polis park yerine koydum aceleyle, cektiler tabi! Kanamam da oldu, hem de cok. 1 saat sonra bayilarak uyudum, bir daha da burada hic bir islem yaptirmamaya karar verdim. Internette daha sonra okudum, bunun lokal veya genel anestezi ile yapildigini, agri kesici verildigini. Bazi bunyelerde kanama hic olmuyormus, bende 2 gun surdu.
Neyse benim hikayem korkutmasin seni, sen emin ellerdesin. Sevgiler.

Evet hemen başlanabiliyor...Ben histeroskopiden hemen sonra ilk denememde hamile kalmıştım...
canım ınsallah benımde senın gıbı olur ve hemen hamıle kalırım. Yumurtam az oldugu ıcın az doz vererek yumurta gelıstırıcem dedı. deneyecegız dedı.dhea da ıc bır zararı yok faydası olabılır dedı. yarın baslayacam dhea ya.. bırde reglı olunca ıncır kurunu yapıcam.. ,yanı mart nısan ayı umarım bebegımı bana getırır ..
sevgıler

canım ınsallah benımde senın gıbı olur ve hemen hamıle kalırım. Yumurtam az oldugu ıcın az doz vererek yumurta gelıstırıcem dedı. deneyecegız dedı.dhea da ıc bır zararı yok faydası olabılır dedı. yarın baslayacam dhea ya.. bırde reglı olunca ıncır kurunu yapıcam.. ,yanı mart nısan ayı umarım bebegımı bana getırır ..
sevgıler

Amin lenovacım.İnşallah bebişin seninle olur..Moralini yüksek tutmaya çalış..Karamsar olma..Moral çok önemli..

arkadaşlar merhaba....sonucum negatif maalesef....hepinizi öpüyorum, hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum...

lenova..canim insallah hersey gonlunce olur dilerim bu goruceyin tedavinle bebeyinde gelir insallahh.. canim benim..ben sana avrupa yakasi memoriyal derim tabi sen bilirsin turk dr larimizin hepsi iyi rabbim kendi kendini bilen dr larla karsilastirsin insallahh..histereskopiye gelince burdaki alman dr um benden histerskopi istemisti..tr ye ye gittiyimde dr um aynur hanim histereskopiye ihtiyac yok ..sadece rahimini gormek icin rahim filmi istiycem dedi..ve cektirmistim oda zordu..ama narkoz almak istemediyimden aci cekmistim..napalim hersey evlat icin..ama histereskopiyede kolay bir islem demislerdi tabi narkoz sart..rabbim rast getirsin arkadasim insallah seninde guzel haberlerini buradan okuruz dua edicem..rabbim buyuk..

hayatkavunici..canim gecmis olsun diyorum..allah buyuk hepimiz boyle seyler yasadik ve yilmadan yolumuza devam ettik..insallah sende toparlanir ve tekrar devam edersin..uzulme her sabirda bir hayir vardir canim optm..

baharcim..bababana ve yavruna gecmis olsun ..

diger arkadaslarima selamlar..:3::3:

Ben transferi anestezili istemiştim..Normalde sadece yumurta toplama işlemi anestezili yapılıyor..O stresi yaşamak istemediğim için transferim de anestezili oldu..Tavsiye ederim..Stresi azaltıyor...

narmik..meraba ben ilk defa enden duydum transferin narkozla oldugunu..tabi o bunyeden bunyeye degisiyor demek narkozlada olan varmiss..:26:

lenova..canim insallah hersey gonlunce olur dilerim bu goruceyin tedavinle bebeyinde gelir insallahh.. canim benim..ben sana avrupa yakasi memoriyal derim tabi sen bilirsin turk dr larimizin hepsi iyi rabbim kendi kendini bilen dr larla karsilastirsin insallahh..histereskopiye gelince burdaki alman dr um benden histerskopi istemisti..tr ye ye gittiyimde dr um aynur hanim histereskopiye ihtiyac yok ..sadece rahimini gormek icin rahim filmi istiycem dedi..ve cektirmistim oda zordu..ama narkoz almak istemediyimden aci cekmistim..napalim hersey evlat icin..ama histereskopiyede kolay bir islem demislerdi tabi narkoz sart..rabbim rast getirsin arkadasim insallah seninde guzel haberlerini buradan okuruz dua edicem..rabbim buyuk..

hayatkavunici..canim gecmis olsun diyorum..allah buyuk hepimiz boyle seyler yasadik ve yilmadan yolumuza devam ettik..insallah sende toparlanir ve tekrar devam edersin..uzulme her sabirda bir hayir vardir canim optm..

baharcim..bababana ve yavruna gecmis olsun ..

diger arkadaslarima selamlar..:3::3:

canım ben anadolu yakasında oturuyorum ve avrupa yakası calısırken cok zor oluyor gıtmek yollarda daha cok stress oluyorum. atasehır memorıalda ıyıdır dıye dusunuyorum cem bey cok ılgılendı ıcıme sindi umarım bu sefer dedıgın gıbı hersey yolunda gıder bende kavusurum bebegıme..
sen kendıne cok ıyı bak senı de bebıslerıde opuyorum:)

arkadaşlar merhaba....sonucum negatif maalesef....hepinizi öpüyorum, hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum...

canım uzulme dememek elde degıl bılıyorum ınsanın canı cok acıyor hepımız defalarca yasadık bu duyguları..ben son yasadıklarımdan sonra artık devam etmeme kararı almıstım ama yıne de ıcımdekı atesı sonduremedım. Gün dogmadan neler dogar elbet vaktı zamanımız gelecek boyle dusun ve hemen toparla kendıini

sevgıler

Back
X