38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Maiumutçum değerin ikiye katlamaması sağlıksız bir gebeliğin göstergesiymiş.Okuduğum kadarıyla yine de ilaçların bırakılmaması gerekirmiş.Bilmiyorum bırakıp öyle kontrol edelim dediler.Kan sulandırıcı iğne kullandığım için korkuyorum dış gebelikte çok tehlikeli olabilir diye söylemişti eski doktorum da.Kısmetimde yokmuş bence.Ben alıştım bu sonuçlara :(

canım benim ilk gebelik 20 ile kimyasaldı. değer hemen düştü. ilaçları bıraktırmadılr. ikinci tedavi de 50 civarıydı değer. düzgün katlanmadı. sonra 2 katından fazla arttı. kalp atışı alındı ama durdu. genetik analızde bozukluk çıktı bebekte. yalnız bunlar birşey göstermiyor. her şey olabiliyor imkansız diye birşey yok. progesteronu kesmesi önemli değil. zaten tıpta progesteron çok kanıtlanmamış birşey. kanamayı önlüyor. tutunacak bebek kanama varsa da ilaç içmezsen de tutunuyor. inşallah senin değerin katlanır ve sağlıkla devam eder..

seninde günün aydın olsun canım,nasılsın?bebişlerin nasıllar?teşekkür ederim beni cevapladığın için durumun zor biliyorum,bu sorularımıda cevaplarsan sevinirim :26:aradığımda semra hanımlamı görüşmem gerek?kiminle görüşürsem fark edermi?zaten semra hanım kendisi bakmıyormuş sanırım diymi?
maiilere genelde çok geç geri dönüyorlar. en iyisi randevu alıp gitmen. semra hanım ile görüşürsen sonra takip için başka doktora yönlendiriyor zaten. aynur hanım nur hanım olabilir.

Rıuse .... Canım bence de katlaması fena degıl... Ama eger sonuç olumsuz bıle olsa lutfen denemekten vazgecme.. Rahım hamıle kalmAya yatkın gozukuyor elbet tutacaktır .... Sevgıyle kal...

Sevgılı Narmık hoşgeldın senı cok ıyı hatırlıyorum cektıgın acıları verdıgın mucadelelerı...Allah sana sabrının meyvelerını gonderdı ... Evlatlarına saglık ve esenlıkler dılıyorum ....Sevgıyle kal..

Alabama .. Nerdesın? Özledık senı

Denızbulut...Sagol canım... Dr um 12. haftaya takmış durumda henuz bazı şeyler ıcın erken dıyor ona gore şu an yapılabılecek bır sey yok ....

Herkese cok selammm
benim doktor da öyle diyordu. sanırım perinatologlar için yaşayacak bebek yaşar düşecek bebek düşer ki onun düşmesi genelde daha iyidir. pek de yanlış değil. içimdeki sen seninkinin devam edeceğini söylüyor.

Canım ya doktor ne yapacak kı sonucta yumurta gelısmıyor bende 1 yada 2 tane o da kalıtesız:(
doktorumu degıstırmeyı dusundum ama sıfa da 2 kez denedıgım ıcın ındırım yapıyorlar bayagı maddı olarak cok zorladık kendımızı sımdı gıdecegım yer benı tanımıyor bunyemı tanımıyor sansın az deyıp moralımı bozacak ustune bır de 5-6 mılyar bayılacam.

gecen gun Numan Bayazıt ıle yazıstım. Sansı olan hastaları tedavıye alıyorum dedı ama sansının cok az oldugunu bılerek denemek ıstersenız gelın Almanda yapıyorum 3250 euro dedı fıyat ıcın +ılaclar:(

yanı sans az para cok durumu.. Bir de Emre karatekelioğlu ısmını duydum IVI tup bebek ama bılemıyorum canım kıme gıdıp kıme guvenecegımı ...
almanya da niye yapıyormuş? donör için yurtdışında yapan doktorlar var. yasak bunu açık söyleyip yazamıyorlar ama bunun dışında buradaki hastaneler de çok iyi. almanya nın ne farkı varmış?

ayrıca ben ıstanbulda anadolu yakasında oturuyorum ılk doktorum karsıda nısantasındaydı. Gidip gelmek cok zor oluyor o yuzden anadolu yakasında bır doktor aramıs ve kadıkoy sıfada sımdıkı doktoruma gıtmeye baslamıstım. Memorıal semra hanım ve ekıbı ıyı oldugunu genel olarak okuyorum ama orada arkadasım Semra hanımda cok buyuk bır talihsizlikler yasadı ve semra hn kendısıyle gorusmedı bıle ama baska merkez ve doktorla hamıle kaldı ve sımdı 6 aylık bır kızı var:) nedense etkıledı benı o yuzden memorıal ıstemıyorum.

ama tum ıyı doktorlarda avrupa yakasına toplanmış:((
lenova çok yorucu biliyorum ama yurtdışından gelip otelde kalıp tedavi olanlar var. bir de bunun için en az 20 gün izin almak falan lazım. şükür yine de. anadolu yakasında da avrupa yakasında da hastaneler var.

canım bana fayda etmedı sanırım tedavıden once 2 ay ıcmıstım kalıtesız tek yumurta ve bu ay sıfır yumurta:(( ben umutsuz vakayım sanırım..
1 ay içip bırakılmıyor bunlar. dhea bile 3-6 ay kullanılıyor sanıyorum. hayıt tohumu-civanperçemi-incir-arısütü bal polen vs vs aylarca içenler var. bir zararı da yok. bence kullanmaya devam et.

Rieuse, canim hic keyfini kacirmasaydin, doktorun sanki bunun icin biraz erken ilaclari kestirmis! Bugun mu tekrar test yaptiracaktin? Nedir cikan deger? Beklenen 2 katinin cikmasi ama senin degerin de iyi bir deger, bize yaz lutfen cok merak edecegim, hakkinizda hayirlisi olsun canim.

Alkan,
oyle hemen pes edilmiyor canim yaaa...Olumsuz sonuc alinca insan " tamam bu son " diyor ama sonra icinde birseyler seni tetikliyor, yeniden basliyorsun. Hadi yeni gebelikle ve bebekle sonuclanacak tedavine kendini hazirla canim.

Toana, kizimin ismi Clarissa Ela canim, ama biz ilkini kullaniyoruz. Cinsiyetleriniz bir belli olsun isim konusu icin bayagi bir vaktiniz var, saglikla gelsinler.

Cans, ben de hep gebeligimde ilk 3 ayi bekledim canim, ondan sonra nispeten hafif endiselerim biraz azalmisti. Zor elde edilen gebelikler yasadigimiz icin endise kacinilmaz oluyor maalesef ama evrene lutfen cokkk olumlu mesajlar gonder bak bebesin kendiliginden sen operasyona hazirlanirken gununu bile almisken geldi, bu buyuk bir nimet canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Lenova, sen Avrupa yakasindaki hastanelere gidemiyorsan Anadolu yakasindaki Memorial'e git bir gorus istesen. Icin kaynarsa merkeze ve doktorlara belki orada baslayabilirsin. Benim tedavim Atasehir Memorial'de olmustu, doktorum da Cem Demirel.

Nckurt,
Istanbul'a gelmeden once bir yaptirmadigimiz co-culture kalmisti! Bir de ilk kez spermler 9000 kat buyutulup en hareketli ve kaliteli olanlari da yine burada secilmisti. Yurtdisindaki doktorum co-culture icin bunun artik bir arastirma icin kullanildigini buna gerek olmadigini soyleyip durmustu. Istanbuldaki doktorum da hikayemizi ve basarisizliklarimizi dinleyip bunun bizde yararli olabilecegi gorusune vardi, bu sefer ben onermemistim cunku ilk kez Istanbul'da yapilacakti. Ama diger doktoruma IVF ile ilgili ne okusam ne duysam paylasiyordum, bana da yapilsin istiyordum. Reglin yanlis hatirlamiyorsam 18-21. gunleri arasinda lokal anestezi ile rahimden bir doku alinip, bu doku lab. ortaminda korunup, OPU sonrasi embriyolar bu dokunun uzerinde dollendiriliyor ki embriyolar senin dokuna transferden once alissinlar. Bizde faydali olduguna inaniyorum, cok sukur bu tedavi sonunda kizimiza kavustuk. Merkez, doktor, lab. ve ortami, embriyolog bunlarin hepsi bir butun, umarim tedavin kucagina bebegini almanla sonuclanir.

Deniz Bulut, Badenurdan haberler verdigin icin sagol canim. Daha iyi olmasina sevindim, umarim birkac hafta daha dayanirlar, hem Badenur hem de bebisler saglikla kavusurlar birbirlerine. Umarim Badenur iyi bir hastanededir, burada bir tanidigimin ikiz gebeligi 24.haftada dogumu gerceklestiriliyor, bebeklerden birisi su an 11 aylik, cok guzel mavis bir kiz bebek....ama hastanenin ve yenidogan ekibinin cokkkk iyi olmasi lazim, umarim emin ellerdediler.

Maiumut, mavisacli kiza bayildim!

NarMik, ne hos ikizlerin olmus, saglikla buyusunler.

Alabama ve Baharnaz, Hurre, ben 4 kilo verdim ama orada takildim, duraklama devrine girdim sanirim. :( Zayif olmak varmis, herseyden keyiflice yemek varmis...

Hurre, bana da Sislidekiler cevap yazmamislardi, en iyisi telefon et yada gidebiliyorsan yuzyuze gorus derim.

2012'de duydugum bebeklerin cogu erkek bebek...Bakalim gebelerimizin cinsiyetleri belli olunca kac kizimiz kac oglumuz daha olacak...Saglikla gelsinler.

canım badenur u şu an rıza bey tedavi ediyor cerrapaşaya yatırdı. memorial tüp bebekteki doktorların hamilelik takiplerinden şikayetçiydi. son kontrolde de 21. haftada kasılma var bu ilacı 2 gün için kanama olursa suyunuz gelirse yani resmen doğum başlarsa gelin diyip göndermişler. rıza bey cerrahpaşa ya yatırdı. inşallah önümüzdeki çok riskli 2-3 haftayı da tamamlayacak.

Herkese merhaba,sorularım arada kaynadı herhalde.Dhea ve hayıt tohumuna ne zaman başlamam gerekiyor bunun bir zamanı var mı,cevap yazarsanız sevinirim.
Zarpdeniz cevabın için sağol canım,ben sorduğumda co-cültür yaptık dediler ama benden öyle bir parça alındığını sanmıyorum,ben mi yanlış anladım acaba.
Riouse,senin adına sevindim hemen umutsuzluğa kapılma,inşallah en güzel sonucu alırsın,hakkında hayırlısı.
Lenovacığım canım benim beni de biliyorsun umut çok az ve kullandığım her ilaç sağlığımı tehdit ediyor,omurilik sıvısı yine yükselmiş benim.Daha önce paylaşmıştım,hormon ilaçları ben de yan etki yapıp omurilik sıvısını yükseltiyor.Bu sıvıyı belden iğneyle çekiyorlar.Bu durumda bile,eşimin kesinlikle denemeyeceğiz demesine ,sürekli yükselen fsh'a ve ikiden fazla çıkmayan yumurtalara rağmen bir kez daha deneyeceğim.Martın sonunda kontrole gideceğim.Ben de aynı merkezde deneyeceğim,hem beni tanıyorlar hem de üçüncü denemem olacağı için bayağı bir indirim yapıyorlar.Geçen sefer dondurma işlemi için de ücret almamışlardı.Kısacası vazgeçmek yok,neyin ne zaman olacağı belli olmaz.Rabbim ol deyince her şekilde oluyor.Kendine iyi bak.
Herkese sevgiler...

ben herhengibir zamanda başlamıştım. hamileyken içilmiyor. ama adet gecikirse test yapıp sonucu görünce bırakabilirsin. bir de tedavilere başladığmda hayıt suyue dhea yı bırakmıştım ben.

Rıuse .... Canım bence de katlaması fena degıl... Ama eger sonuç olumsuz bıle olsa lutfen denemekten vazgecme.. Rahım hamıle kalmAya yatkın gozukuyor elbet tutacaktır .... Sevgıyle kal...

Sevgılı Narmık hoşgeldın senı cok ıyı hatırlıyorum cektıgın acıları verdıgın mucadelelerı...Allah sana sabrının meyvelerını gonderdı ... Evlatlarına saglık ve esenlıkler dılıyorum ....Sevgıyle kal..

Alabama .. Nerdesın? Özledık senı

Denızbulut...Sagol canım... Dr um 12. haftaya takmış durumda henuz bazı şeyler ıcın erken dıyor ona gore şu an yapılabılecek bır sey yok ....

Herkese cok selammm

selammmm canım geliyorum okuyorum çıkıyorum son durumlara çok hakim değilim ama biçok şeyden haberim var. ben de sizi özledim hayatım. bu hafta firmamız için önemli karmakarışık zormu zor bir iş sipariş aldık. oldukça iyi bir firmadan o yüzden kafam hep o işle meşguldü. daha yeni yoluna koyduk o yüzden gelemedim. herşey yolunda sadece Mertin azıları bizi geceleri zorluyor birkaç gündür geceleri nanelik yapıyor iştahı da düşük yemiyor. yanımıza geliyo bizle uyuyo gecenin ikinci yarıları. bu ara çok yoruluyorum. allaha çok şükür şikayetim yok herşeye rağmen iyiyiz. sen de iyisin yaşadığın normal endişeler hayatım. öpüyorum seni.

Rieuse, canim hic keyfini kacirmasaydin, doktorun sanki bunun icin biraz erken ilaclari kestirmis! Bugun mu tekrar test yaptiracaktin? Nedir cikan deger? Beklenen 2 katinin cikmasi ama senin degerin de iyi bir deger, bize yaz lutfen cok merak edecegim, hakkinizda hayirlisi olsun canim.

Alkan,
oyle hemen pes edilmiyor canim yaaa...Olumsuz sonuc alinca insan " tamam bu son " diyor ama sonra icinde birseyler seni tetikliyor, yeniden basliyorsun. Hadi yeni gebelikle ve bebekle sonuclanacak tedavine kendini hazirla canim.

Toana, kizimin ismi Clarissa Ela canim, ama biz ilkini kullaniyoruz. Cinsiyetleriniz bir belli olsun isim konusu icin bayagi bir vaktiniz var, saglikla gelsinler.

Cans, ben de hep gebeligimde ilk 3 ayi bekledim canim, ondan sonra nispeten hafif endiselerim biraz azalmisti. Zor elde edilen gebelikler yasadigimiz icin endise kacinilmaz oluyor maalesef ama evrene lutfen cokkk olumlu mesajlar gonder bak bebesin kendiliginden sen operasyona hazirlanirken gununu bile almisken geldi, bu buyuk bir nimet canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Lenova, sen Avrupa yakasindaki hastanelere gidemiyorsan Anadolu yakasindaki Memorial'e git bir gorus istesen. Icin kaynarsa merkeze ve doktorlara belki orada baslayabilirsin. Benim tedavim Atasehir Memorial'de olmustu, doktorum da Cem Demirel.

Nckurt,
Istanbul'a gelmeden once bir yaptirmadigimiz co-culture kalmisti! Bir de ilk kez spermler 9000 kat buyutulup en hareketli ve kaliteli olanlari da yine burada secilmisti. Yurtdisindaki doktorum co-culture icin bunun artik bir arastirma icin kullanildigini buna gerek olmadigini soyleyip durmustu. Istanbuldaki doktorum da hikayemizi ve basarisizliklarimizi dinleyip bunun bizde yararli olabilecegi gorusune vardi, bu sefer ben onermemistim cunku ilk kez Istanbul'da yapilacakti. Ama diger doktoruma IVF ile ilgili ne okusam ne duysam paylasiyordum, bana da yapilsin istiyordum. Reglin yanlis hatirlamiyorsam 18-21. gunleri arasinda lokal anestezi ile rahimden bir doku alinip, bu doku lab. ortaminda korunup, OPU sonrasi embriyolar bu dokunun uzerinde dollendiriliyor ki embriyolar senin dokuna transferden once alissinlar. Bizde faydali olduguna inaniyorum, cok sukur bu tedavi sonunda kizimiza kavustuk. Merkez, doktor, lab. ve ortami, embriyolog bunlarin hepsi bir butun, umarim tedavin kucagina bebegini almanla sonuclanir.

Deniz Bulut, Badenurdan haberler verdigin icin sagol canim. Daha iyi olmasina sevindim, umarim birkac hafta daha dayanirlar, hem Badenur hem de bebisler saglikla kavusurlar birbirlerine. Umarim Badenur iyi bir hastanededir, burada bir tanidigimin ikiz gebeligi 24.haftada dogumu gerceklestiriliyor, bebeklerden birisi su an 11 aylik, cok guzel mavis bir kiz bebek....ama hastanenin ve yenidogan ekibinin cokkkk iyi olmasi lazim, umarim emin ellerdediler.

Maiumut, mavisacli kiza bayildim!

NarMik, ne hos ikizlerin olmus, saglikla buyusunler.

Alabama ve Baharnaz, Hurre, ben 4 kilo verdim ama orada takildim, duraklama devrine girdim sanirim. :( Zayif olmak varmis, herseyden keyiflice yemek varmis...

Hurre, bana da Sislidekiler cevap yazmamislardi, en iyisi telefon et yada gidebiliyorsan yuzyuze gorus derim.

2012'de duydugum bebeklerin cogu erkek bebek...Bakalim gebelerimizin cinsiyetleri belli olunca kac kizimiz kac oglumuz daha olacak...Saglikla gelsinler.
canım selam ben de dikkat ediyorum ama 2 kilo verdim o da benim için çok geçerli bi düşüş değil. çünkü hemen geri alırım ben o iki kiloyu. platese hala başlayamadım. rejim olayına da tam adapte olamıyorum daha ciddiye almam lazım.

günaydın hepinize :71::71::71::71:

alabama nerdesin iyimisin bir haber ver anacım.herada senide marak ediyorum güneş nasıl?
birde kartopu vardı hele ondan hiç haber alamıyoruz.doğumdan sonra bir kez geldi okadar.
iyiyim canım anlattığım gibi uğraşmaca işte. bundan sonra daha sık geleceğim.

canım benım ınan senın anne olmanı kendımden cok ıstıyorum. Hıkayenı yasadıklarını cok ıyı bılıyorum. Umarım Mart sonundakı tedavın son olur ve bebegın gelır. Hangı merkezde yapıyordun denemelerını? bende dhea ıctım ama bende fayda etmedı gunde 3 tane tok karnına almıstım hayıt tohumu ıcın sabah aksam ac karnına sanırım.. ama sana mutlaka ıncır kürünü tavsıye edıyorum tek saglıklı yumurtam ıncır suyu ıcıtıgımde olmustu. Ben kararsızım belkı atasehır memorıala gıderım belkı gıtmem esım ben uzulmeyeyım dıye hıc konuyu acmıyor . oyle bos bos hıc bırsey ypamadan gecırıyorum gunlerımı bıraz once bır arkadasımla konustum bızımle yasıt 42 yasında aralık ayında evlendı ılk tup bebek denemesınde hamıle kalmıs 7 haftalık hamıleymıs:) cok mutlu oldum ama dıger yandan bızlerı dusunuyorum neden Allahım dıyemeden gecemıyorum. Allahın bıldıgı bırsey vardır elbet vaktı zamanı gelmemıstır dıyorum umarım Allah alnımıza kaderımıze anne olmayı yazmıstır yoksa ne kadar cabalasakta bos..İşte en guzel ornegı bahsettgım arkadasım 10 yıl flort ettı son doktora gıttıgınde yumurta rezervınız bıtmıs ya da bıtmek uzere gec kalmıssın hemen tup bebek deyınce apar topar evlendı ve ılk seferde hamıle...

ben mart reglımde gıdermıyorum aynı doktora veya bır baskasına bılemıyorum kendımı hıc hazır hıssetmıyorum.
bu arada spora basladım onumuzdekı haftada dıyetısyene gıdecegım bıran once eskı kıloma donmek ıstıyorum..
sana kocaman sarılıyorum
sevgıler

bu düşüncelerinin yanı sıra sana yeni bir düşünce şekli öneriyim sana ve tüm bu yolda uğraşanlara, bu kabullenilmiş bir düşünce demektir. neden allahım demeyeceksin. benim neden olmasın benimde olacak diyeceksin. hayırlısıyla vakti geldi geçiyor lütfen allahım bana da ver. de. bana da verecek de. ona vermiş buna vermiş herkese vermiş bana da verecek de. sana vermeyecek olsaydı vucudun yumurta üretemezdi. şu an ve geçmişte milyonlarca kez regl olduğuna göre sana bu yetiyi vermiş. o arkadaşın direk hedefe kitlenmiş gitmiş yapmış çat olmuş. bu düşüncelerin aynılarını bende defalarca kez aynı senin gibi düşündüm. belki yazımda yok belki ben anne olamayacağım. belki benim evimin içinde çocuk sesi hiç olmayacak diyodum. hiç hamile kalmadım. ben düşürmeye bile razıydım yeter ki hamile kaldığımı bileyim. arındıracaksın kendini herşeyden. tüm kötü niyetlerden kötü niyetlilerden. sana dedikodu yapan başkası hakkında atıp tutan başkasının cocuğuna mani bulan karalayan vs vs vs kötü enerji yayan insanlardan uzak duracaksın. ve saf saf saf olarak istiyeceksin allahtan. saf olacaksın. stresi hayatından çıkartacaksın. stresini tavana zıplatan olayları yaşasan bile mittir et diyip arkanı döneceksin. sakin olcaksın. biri bişi diyosa ha tamam bide öyle düşüneyim diyeceksin. herşeye illlede muhalefet olmak için yırtınmayacaksın. olur diyenlere harbiden olur mu ya olur niye olmasın diyeceksin olmuyo ya olmuyo işte olmuyo demeyeceksin. seni huzursuz mutsuz eden herşeyden uzaklaşacaksın gerekirse kendinden bile. istediğin şekil neyse karnında çocuğun mothercare den alışveriş ediyorsun. çocuğun olmuş sana annecim diye sarılıp seni öperken, evin içinde yürüyen ordan oraya zıplayan bir çocuk bunları gözünde canlandırcaksın. senin sana ait. merkezini değiştir dokturunu değiştir. sen kendi doktorun ol. yumurtan kaliteli olsun diye ekstra yapabileceklerini uzun süreli yap. sigara bırakman lazımsa bırak basit bir dille bırak bak tekrar yazıyorum bırak. kilo vermen mi gerekiyor. senin elinde olan birşey değil mi kilo vermek istersen verirsin dimi o zaman ver. sen daha kilo vermen gerekirken onu bile veremiyorsun bunun için elli tane bahane sayabilirsin dimi geçeceksin o bahaneleri sıkıyo sa ver bakalım kiloları da görelim. ben sana dayılanıyorum şu an. işine gelirse. kimse yapması gerekenleri yapmıyor kardeşim hep istiyoruz armut piş ağzıma düş. olmuyo işte. iş hep bizde bitiyo. bizde arkadaşlar. kim pes etmiyor kim ard arda istiyor deniyor kim dizleri kanaya kanaya düşüyor kalkıyor yine düşüyor ama o emeline kavuşuyor.

canım benim ilk gebelik 20 ile kimyasaldı. değer hemen düştü. ilaçları bıraktırmadılr. ikinci tedavi de 50 civarıydı değer. düzgün katlanmadı. sonra 2 katından fazla arttı. kalp atışı alındı ama durdu. genetik analızde bozukluk çıktı bebekte. yalnız bunlar birşey göstermiyor. her şey olabiliyor imkansız diye birşey yok. progesteronu kesmesi önemli değil. zaten tıpta progesteron çok kanıtlanmamış birşey. kanamayı önlüyor. tutunacak bebek kanama varsa da ilaç içmezsen de tutunuyor. inşallah senin değerin katlanır ve sağlıkla devam eder..

maiilere genelde çok geç geri dönüyorlar. en iyisi randevu alıp gitmen. semra hanım ile görüşürsen sonra takip için başka doktora yönlendiriyor zaten. aynur hanım nur hanım olabilir.

benim doktor da öyle diyordu. sanırım perinatologlar için yaşayacak bebek yaşar düşecek bebek düşer ki onun düşmesi genelde daha iyidir. pek de yanlış değil. içimdeki sen seninkinin devam edeceğini söylüyor.

almanya da niye yapıyormuş? donör için yurtdışında yapan doktorlar var. yasak bunu açık söyleyip yazamıyorlar ama bunun dışında buradaki hastaneler de çok iyi. almanya nın ne farkı varmış?

lenova çok yorucu biliyorum ama yurtdışından gelip otelde kalıp tedavi olanlar var. bir de bunun için en az 20 gün izin almak falan lazım. şükür yine de. anadolu yakasında da avrupa yakasında da hastaneler var.

1 ay içip bırakılmıyor bunlar. dhea bile 3-6 ay kullanılıyor sanıyorum. hayıt tohumu-civanperçemi-incir-arısütü bal polen vs vs aylarca içenler var. bir zararı da yok. bence kullanmaya devam et.

canım badenur u şu an rıza bey tedavi ediyor cerrapaşaya yatırdı. memorial tüp bebekteki doktorların hamilelik takiplerinden şikayetçiydi. son kontrolde de 21. haftada kasılma var bu ilacı 2 gün için kanama olursa suyunuz gelirse yani resmen doğum başlarsa gelin diyip göndermişler. rıza bey cerrahpaşa ya yatırdı. inşallah önümüzdeki çok riskli 2-3 haftayı da tamamlayacak.

ben herhengibir zamanda başlamıştım. hamileyken içilmiyor. ama adet gecikirse test yapıp sonucu görünce bırakabilirsin. bir de tedavilere başladığmda hayıt suyue dhea yı bırakmıştım ben.

denizbulut sen yazınca badenuru aramadım rahatsız etmiyim diye. çok sevindim allaha çok şükür.batu abi ne alemde yeme durumlari düzeldi mi? bizim ki tırmanma konusunda artık neredeyse buzdolabının üstüne çıkcak napcam bilmiyorum çok yormaya başladı. mıy mıy hep kucak istiyo ya. kollarım harbi ağrıyo artık taşıyamıyorum. bide kucağa gelince bacaklarıyla bi sarıyo ki istesen de indiremiyosun kucağından.

toana canım ikizlerin hayırlısıyla annelerine kavuşsunlar hamileliğin gayet güzel gidiyormuş okudum.
denizgeldi yoğunsun kızçenle yoğruluyorsun biraz gribal durumlar var galiba geçmiş olsun canım.
zarpcım ben yokken gelmişsin clarissa diş çıkarmamış daha henüz ama zaman yaklaştı galiba yerim onun pembe yanaklarını.
riuse arkadaşım inşallah değerin artsın süpriz olsun ama hayırlısıyla tabi.
hayatkavuniçi transfer olmuş galiba sonuç mu bekliyoruz bi gördüm olcak demiş sonra bidaha yazmamış galiba yada ben atladım
akidecik iğnelere başlamış hayırlısı olsun inşallah doğru hatırlıyorumdur.
hurre nckurt yeniden yollara düşecek arkadaşlara hepinizin allah gönlüne göre versin.
yeni gelen arkadaşlar hepinize çok selam

bişi daha demeden çıkmıyım. madem semra hanıma bu kadar inanıyor ve onunla bu yola çıkmak istiyorsunuz onu göremeyeceğini yoğunluğunu kabul edin ama gözünün üstünüzde olduğunu bilmenin rahatlığıyla memorial de tedaviniize başlayın kızlar. hem aç hem tok olunmuyor. kadının ruhuna vucuduna sahip olamıyorsunuz bu belli çünkü kadın yoğun yapacak birşey yok. zamanı olsa heralde kimseyi geri çevirmez. ama onun varlığına güvenmek inanmak sizi pozitif sonuca götürür onun sizi her dakka göremeyeceğini kabul ederek tedavinizi başlatın. yani gerilmeden large olarak onun yönlendirdiğine samimiyetine İNANARAK İNANARAK sızlanarak aman o yok o olmazsa bu iş olmaz ben illede tüm muayenelerimi onun yapmasını istiyorum o muayene etmezse bu iş olmaz vs vs diye kendi kendinizin başının etini yiyecekseniz hiç o tedaviye başlamayın. çünkü mümkün değil. kabul edersiniz bakarsınız kadın o gün müsahit olur gelir sizi kontrol eder.

ben denizgeldiye demiştim ki deniz sana üç yıl bekleyeceksin derler bu iş belli olmaz bir ay sonra seni ararlar bir kızımız var gelin bakın derler bu işler belli olmaz kader kısmet şu kadar beklicem diye kendini üzme. ki öyle oldu sen ne zaman elektriğini serbest bırakırsın hayat da senin kapılarını açar bu bir hikaye değil. bunları laf olsun diye yazmadım haberiniz olsun. kollarım ağrıyo zaten. alın içinden alacaklarınızı. bıdı bıdı yapmayın. hadi bakiyim yola devam.

alkan tamam anacım açmadım o konuyu. sana güveniyorum bidaha da acmıcam. seninde çocuğun olcak bak görürsün. olmazsa gel yüzüme tükür.

Alabama sana canlı canlı selam...Valla ben hep diyorum senin buradaki misyonun belli cicim.İki cümle yazmışsın,sabahtan akşama kadar karşımda konuşsalar bu kadar inandırıcı olamaz kimse.Çok teşekkürler canım.Ne diim acayip motive oldum.Sen inanıyorsan ben neden inanmıyayım ki.Evet Allah bana da mini mini bi bebek verecek sabahtan akşama kadar hamur gibi yoğurup oynıycam bende...İnşallah canım yaaa.Yeniden teşekkürler.
Maicim mavi saçlarına bayıldım hatta birazcık özendim de.Boyatsam mı ne...
Yeni geldim,şu saatler sadece dinlenmece....Sonra çok güzel bir kitabım var ona başlıycam.Sahiden güzelse beğenirsem yazıcam anlatıcam...Herkese sevgiler.

selammmm canım geliyorum okuyorum çıkıyorum son durumlara çok hakim değilim ama biçok şeyden haberim var. ben de sizi özledim hayatım. bu hafta firmamız için önemli karmakarışık zormu zor bir iş sipariş aldık. oldukça iyi bir firmadan o yüzden kafam hep o işle meşguldü. daha yeni yoluna koyduk o yüzden gelemedim. herşey yolunda sadece Mertin azıları bizi geceleri zorluyor birkaç gündür geceleri nanelik yapıyor iştahı da düşük yemiyor. yanımıza geliyo bizle uyuyo gecenin ikinci yarıları. bu ara çok yoruluyorum. allaha çok şükür şikayetim yok herşeye rağmen iyiyiz. sen de iyisin yaşadığın normal endişeler hayatım. öpüyorum seni.

canım selam ben de dikkat ediyorum ama 2 kilo verdim o da benim için çok geçerli bi düşüş değil. çünkü hemen geri alırım ben o iki kiloyu. platese hala başlayamadım. rejim olayına da tam adapte olamıyorum daha ciddiye almam lazım.

bu düşüncelerinin yanı sıra sana yeni bir düşünce şekli öneriyim sana ve tüm bu yolda uğraşanlara, bu kabullenilmiş bir düşünce demektir. neden allahım demeyeceksin. benim neden olmasın benimde olacak diyeceksin. hayırlısıyla vakti geldi geçiyor lütfen allahım bana da ver. de. bana da verecek de. ona vermiş buna vermiş herkese vermiş bana da verecek de. sana vermeyecek olsaydı vucudun yumurta üretemezdi. şu an ve geçmişte milyonlarca kez regl olduğuna göre sana bu yetiyi vermiş. o arkadaşın direk hedefe kitlenmiş gitmiş yapmış çat olmuş. bu düşüncelerin aynılarını bende defalarca kez aynı senin gibi düşündüm. belki yazımda yok belki ben anne olamayacağım. belki benim evimin içinde çocuk sesi hiç olmayacak diyodum. hiç hamile kalmadım. ben düşürmeye bile razıydım yeter ki hamile kaldığımı bileyim. arındıracaksın kendini herşeyden. tüm kötü niyetlerden kötü niyetlilerden. sana dedikodu yapan başkası hakkında atıp tutan başkasının cocuğuna mani bulan karalayan vs vs vs kötü enerji yayan insanlardan uzak duracaksın. ve saf saf saf olarak istiyeceksin allahtan. saf olacaksın. stresi hayatından çıkartacaksın. stresini tavana zıplatan olayları yaşasan bile mittir et diyip arkanı döneceksin. sakin olcaksın. biri bişi diyosa ha tamam bide öyle düşüneyim diyeceksin. herşeye illlede muhalefet olmak için yırtınmayacaksın. olur diyenlere harbiden olur mu ya olur niye olmasın diyeceksin olmuyo ya olmuyo işte olmuyo demeyeceksin. seni huzursuz mutsuz eden herşeyden uzaklaşacaksın gerekirse kendinden bile. istediğin şekil neyse karnında çocuğun mothercare den alışveriş ediyorsun. çocuğun olmuş sana annecim diye sarılıp seni öperken, evin içinde yürüyen ordan oraya zıplayan bir çocuk bunları gözünde canlandırcaksın. senin sana ait. merkezini değiştir dokturunu değiştir. sen kendi doktorun ol. yumurtan kaliteli olsun diye ekstra yapabileceklerini uzun süreli yap. sigara bırakman lazımsa bırak basit bir dille bırak bak tekrar yazıyorum bırak. kilo vermen mi gerekiyor. senin elinde olan birşey değil mi kilo vermek istersen verirsin dimi o zaman ver. sen daha kilo vermen gerekirken onu bile veremiyorsun bunun için elli tane bahane sayabilirsin dimi geçeceksin o bahaneleri sıkıyo sa ver bakalım kiloları da görelim. ben sana dayılanıyorum şu an. işine gelirse. kimse yapması gerekenleri yapmıyor kardeşim hep istiyoruz armut piş ağzıma düş. olmuyo işte. iş hep bizde bitiyo. bizde arkadaşlar. kim pes etmiyor kim ard arda istiyor deniyor kim dizleri kanaya kanaya düşüyor kalkıyor yine düşüyor ama o emeline kavuşuyor.

denizbulut sen yazınca badenuru aramadım rahatsız etmiyim diye. çok sevindim allaha çok şükür.batu abi ne alemde yeme durumlari düzeldi mi? bizim ki tırmanma konusunda artık neredeyse buzdolabının üstüne çıkcak napcam bilmiyorum çok yormaya başladı. mıy mıy hep kucak istiyo ya. kollarım harbi ağrıyo artık taşıyamıyorum. bide kucağa gelince bacaklarıyla bi sarıyo ki istesen de indiremiyosun kucağından.

toana canım ikizlerin hayırlısıyla annelerine kavuşsunlar hamileliğin gayet güzel gidiyormuş okudum.
denizgeldi yoğunsun kızçenle yoğruluyorsun biraz gribal durumlar var galiba geçmiş olsun canım.
zarpcım ben yokken gelmişsin clarissa diş çıkarmamış daha henüz ama zaman yaklaştı galiba yerim onun pembe yanaklarını.
hayatkavuniçi transfer olmuş galiba sonuç mu bekliyoruz bi gördüm olcak demiş sonra bidaha yazmamış galiba yada ben atladım
hurre nckurt yeniden yollara düşecek arkadaşlara hepinizin allah gönlüne göre versin.

bişi daha demeden çıkmıyım. madem semra hanıma bu kadar inanıyor ve onunla bu yola çıkmak istiyorsunuz onu göremeyeceğini yoğunluğunu kabul edin ama gözünün üstünüzde olduğunu bilmenin rahatlığıyla memorial de tedaviniize başlayın kızlar. hem aç hem tok olunmuyor. kadının ruhuna vucuduna sahip olamıyorsunuz bu belli çünkü kadın yoğun yapacak birşey yok. zamanı olsa heralde kimseyi geri çevirmez. ama onun varlığına güvenmek inanmak sizi pozitif sonuca götürür onun sizi her dakka göremeyeceğini kabul ederek tedavinizi başlatın. yani gerilmeden large olarak onun yönlendirdiğine samimiyetine İNANARAK İNANARAK sızlanarak aman o yok o olmazsa bu iş olmaz ben illede tüm muayenelerimi onun yapmasını istiyorum o muayene etmezse bu iş olmaz vs vs diye kendi kendinizin başının etini yiyecekseniz hiç o tedaviye başlamayın. çünkü mümkün değil. kabul edersiniz bakarsınız kadın o gün müsahit olur gelir sizi kontrol eder.

ben denizgeldiye demiştim ki deniz sana üç yıl bekleyeceksin derler bu iş belli olmaz bir ay sonra seni ararlar bir kızımız var gelin bakın derler bu işler belli olmaz kader kısmet şu kadar beklicem diye kendini üzme. ki öyle oldu sen ne zaman elektriğini serbest bırakırsın hayat da senin kapılarını açar bu bir hikaye değil. bunları laf olsun diye yazmadım haberiniz olsun. kollarım ağrıyo zaten. alın içinden alacaklarınızı. bıdı bıdı yapmayın. hadi bakiyim yola devam.

alkan tamam anacım açmadım o konuyu. sana güveniyorum bidaha da acmıcam. seninde çocuğun olcak bak görürsün. olmazsa gel yüzüme tükür.

canım ne guzel yazmıssın cok tesekkur ederım moralım yerıne geldı:) umarım bu guzel dıleklerın hepımız ıcın dıleyen herkes ıcın olur.. sevgıler

hepinize iyi akşamlar.....
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.....
gerçekten topiğe çok giremezsem de, yine de güzel dileklerde bulunmanız, destek olmanız
kendimi çok iyi hissettiriyor.....
hepiniz sağlıcakla, sevgiyle kalın......

Alabama sana canlı canlı selam...Valla ben hep diyorum senin buradaki misyonun belli cicim.İki cümle yazmışsın,sabahtan akşama kadar karşımda konuşsalar bu kadar inandırıcı olamaz kimse.Çok teşekkürler canım.Ne diim acayip motive oldum.Sen inanıyorsan ben neden inanmıyayım ki.Evet Allah bana da mini mini bi bebek verecek sabahtan akşama kadar hamur gibi yoğurup oynıycam bende...İnşallah canım yaaa.Yeniden teşekkürler.
Maicim mavi saçlarına bayıldım hatta birazcık özendim de.Boyatsam mı ne...
Yeni geldim,şu saatler sadece dinlenmece....Sonra çok güzel bir kitabım var ona başlıycam.Sahiden güzelse beğenirsem yazıcam anlatıcam...Herkese sevgiler.

eyvallah ne mutlu bana bir anlık inanç o duyguyu verebildiysem ne mutlu hep içinde yaşasın o duygu. ben kendi adıma o inançla bugün Merti öpüyorum kokluyorum. insan düşünme konusunu biraz ilerletince öyle saçma sapan şeyler düşünebiliyor ki ben düşündüklerimi anlatsam piskopat dersiniz bana. hem pozitif hem negatif barındırıyo. düşüncelerim negatif olduğunda ayy diyorum allah korusun şebnem ya manyak mısın sen kızım diyip hemen dua okuyorum olmasın öyle kötü şeyler diye. ölcez gitcez şu dünyadan çok da anlam yüklememek lazım kendimize nedir yani. olsa nolur olmasa nolur DA istiyoruz kardeşim istiyoruz e istiyosak neden olmasın ya olur işte o kadar. söyleyin kocalarınıza size laf etmesinler hayata karşı da olmassa da olur demesinler onlarda sizinle birlikte istesinler. istediklerini dile getirsinler. ve asla ben istiyorum allah bana vermiyo üüüü vermicek galiba falan gibi ağlama işlerine hiç girmeyin ajitasyon yapınca olmuyo. allah niye size çocuk vermesin ki. niye niye ha niye? işi gücü bıraktı size çocuk vermemeye mi karar verdi? sizle mi uğraşcak ? o dallama doktorlara inanmayın. ha bigün yumurta biterse sizin yumurtanız bitmiş derse o zaman inanırsınız başka türlüsüne inanmayın. ya da allah korusun olmaması hayırlıymış işte olursa size zeval gelirmiş gibi bir durum varsa da şükretmek lazım dimi ama diyip o zaman ana baba bekleyen sıcak bir yuva bekleyen sevgi bekleyen çok çocuk var yurdumda.

xxxxxxxxxxxbu kez son sayfadan başladım okumaya...selam alabama...bayağıdır yoktun.dur öpeyim kız.denizimin öptüğü gibi.mmmmmmmm mah!:54:
ne kızsın sen yaaaa... döktürmüşsün yine...çak!! :))
çok haklısın....daha bu gece denizimizle oynaşırken bbası ile biz.yeni öğreniyorum ki;eşim oğlu olursa hep bibisiyle oynamak istermiş.kızı da olursa bıyığıyla oynasın istermiş.deniz bıyığıyla oynarken söyledi.bazen çok duygulandırıyor beni.dedim niye paylaşmadın hiç benimle bu duygunu...paylaşmamış işte:((
biz kadınlar zırıl zırıl ağlarız.dökeriz neyimiz varsa da erkekler başka....
evet alabamaya katılıyorum kızlar... kocalarınız da döksün içindeki taşları.öyyle tek kale maç yok.xxxxxxxxxyahu bu yazı nereye çıkmış.karıştı galiba....alabama çabuk çabuk yazayım derken sıraları karıştırdım galiba .kızın şurubunu vereyim de geleyim

ben denizgeldiye demiştim ki deniz sana üç yıl bekleyeceksin derler bu iş belli olmaz bir ay sonra seni ararlar bir kızımız var gelin bakın derler bu işler belli olmaz kader kısmet şu kadar beklicem diye kendini üzme. ki öyle oldu sen ne zaman elektriğini serbest bırakırsın hayat

toanacım... ikiizlerin annesi....denizim daha iyi şükür..seninkiler de yakında kıpraşmaya başlarlar...:))

nc kurt...teşekkürler teyzesi...daha iyi.öptü seni:))
hayıt suyu ve dhea kullanmadığım için nasıl bir periyotta içilir bir bilgim yok üzgünüm.yalnız dhea nın yararından daha çok bazı sakıncaları olduğunu okumuştum kendim için bir zaman araştırma yaparken.
erken menopoza sebep olabileceği,kalpbin ritmini bozabileceği,vücuttaki uyur vaziyette olan kanser türlerini uyandırabileceği,adetini kesebileceği,vücutta aşırı kıllanmaya sebep olabileceği gibi.aklımda kalanlar bunlar.bir kaç dr a da danışmıştım.ben kullanmamıştım.

reis.....canım tarnsferini başka bit topikte okuyup sonucunu merak etmiştim.üzüldüm.ama nedense hep belki de katlamaya devam edecektir hissine kapıldım.böyle örnekler var çünkü.bugünlerde girip yazmamışsın.hadi,inşallah..

deniz....kızım daha iyi şükür...bugün sessiz sessiz uyuduğunu görünce inandım daha iyi olduğuna.buna yaptığı yaramazlıklar da eklenince tamam diyorum.bu oldu.bizim ev de seninki gibi taşınmaya müsait hale geliyor.masayı ortaya yakın bir yere çektik.üzerine çıkmaya başlamıştı kanepeden.kanepenin yeri de değişti.kullandığımız iki sandalyeyi deartık onun yatağının içine koyuyorum.koltuk kenarlarından mama sandalyesinden sarkar oldu zilli.yandık !alyesinin tepsisinde oturuyor bugün de bulaşık makinesinin kapağına bir güzel kurulmuştu küçük hanım!
baDenur DINA DA SEVİNDİM.ALLAH TÜM ANNELERİN VE ADAYLARININ YAVRULARINI BAĞIŞLASIN.KORUSUN.KIZIM HASTALANDIĞI ZAMAN ÇOK DAHA İYİ ANLIYORUM HEPSİNE EDİYORUM DUAMI.TÜM YAVRUARA.AMİN

bahar kabızlıkla ilgili bişeyler yazmıştım sana.okudunmu gözden kaçtı mı bilmiyorum.ben bir de kahvaltı yaptırıken ona bir portakalın suyunu sıkıp içiriyorum.portakal sıkacağını da sofraya koyuyorum posasını da veriyorum yiyor.seninki bu ayında yiyebilir mi bimiyorum ama bu da bir yöntem olabilir naçizane.

AKİDE...UĞRAMAMIŞIN.aşılaman oldu mu.ben mi yarı uykulu gözlerle kaçırdım.

alkan....lütfen yazmaya devam....şimdilik hayattan... yakında.foliklden yumurtadan.embriyodan opudan transferden..ve inşallah...bebişten...

zarphocam...selam....biraz sıcak gönderin...donuyoruz soğuktan...kızı öptümm

canshocam...tam haftanızı şu an hatırlayamadım...12 hafta ne zaman dolacak.nasıl gidiyor...yakın da gittiniz mi

nisa...herşey gönülnce olsunnnnnnnnn.aaminnn.

bu yolda uğraşan diğer anne adayları....ennnn yakın zamanda sizler de gülün innnşallah.amin.

sabahın ilk günaydını bendne olsun.herkese sevgiler.
günaaaaydın 38in gülleri:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

gunaydin kizlar..cumaniz hayirli dualariniz kabul olsun insallahhh..:16::16:

denizgeldiciyim..canim sagolasin ..valla benimki nasil tuttu gobecigim atmaya basladi inanirmisin rabbimin mucizesi..bende attikca seviyorum gobeyimi..kac ayda basliyor acaba kipirdamalar..demek seninki seni yoruyor ha..yorsun acikta kele..bugunleri gorene kadar ..mahvoldun demi ama annesii..operim ben onu..rabbim bagislasin seninkinide butun arkadaslariminda yavrularinida insallahh..

alabama..cok guzel yazmissin canim eline saglik..evet simdilik cok sukr iyi gidiyor hamileliyim ama..sonradanda insallah bir problemimiz cikmaz..insalahh..birde ben ayin 16 sinda 12 hafta oluyormus hamileliyim..bebeklerin ense kalinligina bakicaklarr ..tabi dr um isterseniz dedi ama bizim kafaizda soru isareti kalmasin..diye yaptircaz..onunda zarari oluyormus diye duydum senin bir onerin varmi..merak eder oldum acaba iyimi kotumu ya..

cans..senden nehaber canim iyimisin nasil gidiyor hamileligin..umarim hersey yolundadir canim..

diger arkadaslarima selamlarr..opuyorum hepinizi..:21::21::54::54::54:

cetrefilli ayşe sen misin o aşağıdaki kaçak. sana telefon açtım mesaj attım hiç dönmedin sincabı buldun bizi unuttun küstüm sana.

evet evet o kaçak cetrefilli ayşe,valla aynen katılıyorum sana alabama,telefon etmiştim geri dönmedi bana da...bende uzun zaman önce küstüm ona :(

demek öyle sende tanıyosun yani bu zilliyi. severim keretayı başka bi topikten tanışırız kendisiyle ama yanlış yaptı bak hala cevap vermiyo eskileri mi okuyo acaba?

anaaaaam tayfın son yorumlarına bakayım nerelere girmiş diye bakarken burda fırca yemişim onu gördüm:) tesadüfe bak, ceydacım senin beni aradıgını yemin ederim görmedim, şebocum senin de..allah belamı versin görmedim ikinizin de aradıgınızı. şebom msjı gördüm, o ara denizin kolikleriyle ugrasıyorduk, ha eşşekliğim sizi hiç aramamak elbette ama küsmeyin noolur, içinizde bi yerlerde sevin beni be yaaa, ben sizi çok özledim ve cok seviyoruz, eskiden beri tanıdıgım tüm arkadaslarım sincaplarını buldu Özgem de bulursa içim tam diyecek, allah kimseye aratmasın. topiği de meşgul ediyorum ama Alabama ve Tayf gelirseniz bunları görün dilerim, izleri de bebişleri de öpüyorum cok.

İyi geceler kızlar
Denizbulut sanırım hamilelik geçmişimiz benziyor.12.gün 61,15.gün 95,18.gün değerim 180 çıktı.Ama doktorum yine umutlu değil.Tecrübelerine dayanarak bunun sağlıksız bir gebelik olduğunu iddia ediyor.Kese rahim içinde görülse bile sağlıksız olduğunu söyledi.İlaçları sakın alma dedi.Ben de kan pıhtılaşmamdan dolayı aspirini alayım bari deyince kahkahayı patlattı." Ne umuyorsun ki ölmüş bebeği canlandırmayı mı? dedi.Beynimden vurulmuşa döndüm .Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar anlamıyorum.
2 sağlıksız gebelikten sonra tüp bebekte de aynı sonucu alınca anladım ki benden bir halt çıkmıyor.Bir daha asla ne tüp ne bişey denemeyeceğim.Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.Kendiliğinden hamile kalırsam ne ala.
Dilerim sizler sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz.İyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler.Ben bunu da atlatır kendimi onarmayı başarırım biliyorum.Hepinizi kucakluyorum.Güzel günlerde görüşmek ümidiyle...

İyi geceler kızlar
Denizbulut sanırım hamilelik geçmişimiz benziyor.12.gün 61,15.gün 95,18.gün değerim 180 çıktı.Ama doktorum yine umutlu değil.Tecrübelerine dayanarak bunun sağlıksız bir gebelik olduğunu iddia ediyor.Kese rahim içinde görülse bile sağlıksız olduğunu söyledi.İlaçları sakın alma dedi.Ben de kan pıhtılaşmamdan dolayı aspirini alayım bari deyince kahkahayı patlattı." Ne umuyorsun ki ölmüş bebeği canlandırmayı mı? dedi.Beynimden vurulmuşa döndüm .Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar anlamıyorum.
2 sağlıksız gebelikten sonra tüp bebekte de aynı sonucu alınca anladım ki benden bir halt çıkmıyor.Bir daha asla ne tüp ne bişey denemeyeceğim.Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.Kendiliğinden hamile kalırsam ne ala.
Dilerim sizler sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz.İyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler.Ben bunu da atlatır kendimi onarmayı başarırım biliyorum.Hepinizi kucakluyorum.Güzel günlerde görüşmek ümidiyle...[/Q selam canım,çok sinir oldum doktoruna moral ne kadar önemlidir,olacaksa bile oldurmayacak.naçizane tavsiyem o doktordan uzaklaşman.dua edelim hep birlikte olduracak olan ALLAH değilmi bak değerin güzel çıkmış,hayırlı sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah.moralini bozma ve olumlu düşün olumlu olsun.öpüyorum seni en taze anne adayı.

İyi geceler kızlar
Dilerim sizler sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz.İyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler.Ben bunu da atlatır kendimi onarmayı başarırım biliyorum.Hepinizi kucakluyorum.Güzel günlerde görüşmek ümidiyle...

reis....hay ben senin o dr u..........
neden başka bir dr la devam etmiyorsun.başka bir dr görüşü daha.ben çok istiyorum devam etmesini reis...tamam sonuç istemediğimiz gibi olsa bile hamile kalmanda sıkıntı yok gibi görğnüyor.buradan da eskilerden bir arkadaş oğluna kavuştu.o da hamileliği süresince iğne yaptı kendine.pıhtılaşma sorunu vrdı onda da.lütfen ümidini yitirme olur mu...yazmaya devam et.kötüyü de iyiy yi de...iyi gelir...paylaştıkça iyi hissedersin...sarıyorum seni...bak...ne kocamaaaaan kollarım var.taaa buradan sardım seni.

gunaydin kizlar..cumaniz hayirli dualariniz kabul olsun insallahhh..:16::16:

denizgeldiciyim..canim sagolasin ..valla benimki nasil tuttu gobecigim atmaya basladi inanirmisin rabbimin mucizesi..bende attikca seviyorum gobeyimi..kac ayda basliyor acaba kipirdamalar..demek seninki seni yoruyor ha..yorsun acikta kele..bugunleri gorene kadar ..mahvoldun demi ama annesii..operim ben onu..rabbim bagislasin seninkinide butun arkadaslariminda yavrularinida insallahh..

alabama..cok guzel yazmissin canim eline saglik..evet simdilik cok sukr iyi gidiyor hamileliyim ama..sonradanda insallah bir problemimiz cikmaz..insalahh..birde ben ayin 16 sinda 12 hafta oluyormus hamileliyim..bebeklerin ense kalinligina bakicaklarr ..tabi dr um isterseniz dedi ama bizim kafaizda soru isareti kalmasin..diye yaptircaz..onunda zarari oluyormus diye duydum senin bir onerin varmi..merak eder oldum acaba iyimi kotumu ya..

cans..senden nehaber canim iyimisin nasil gidiyor hamileligin..umarim hersey yolundadir canim..

diger arkadaslarima selamlarr..opuyorum hepinizi..:21::21::54::54::54:

4üncü aydan itibaren hissediliyor diye biliyorum.seyirme şeklinde..kelebek çırpıntısı gibiymiş.seninkiler ikiz...kuru fasülye gibim kaynarlar artık:1:
hollandaya çok selam antepliii...:3:

İyi geceler kızlar

rieuse canım ilaçları bırakmadan başka bir dr git ne olur.hastanının yüzüne bunu diyen dr un dediğini yapma lütfen.bırakma ilaçları başka dr a git emi.bak yavrun sana gelmek için her yolu deniyor tüpüde doğalıda,peşini bırakma lütfen.denizgeldi de demiş git başka dr a.

İyi geceler kızlar
Reis,ben senin o drunun gelmiş geçmiş tüm sülalesini ve kendisini sinemaya götüreyim emi...Anlamışsındır sen beni...Yuhhhh möküz,yuhhh ruhsuz...Herşeyi anladım da kahkahasını anlayamadım mallamadın.Bak sabah sabah beni nasıl stres yaptı ya...Neyse gülüm sen de saydır içinden geldiği gibi ona ve Allaha havale et.Çünkü gün doğmadan neler doğar onun öyle dediği bebeğe Yüce allahım öyle bi can versin ki utansın mezevnk.Sabah sabah tüm kalbimle diledim inan bana.Ayrıca da diyelim olmadı senin tatlı canın sağolsun en önemlisi sensin biziz biliyorsun.Bu kadar yaklaştın gene yaklaşır başarırsın.Şimdi sadece hakikateten de olumlu düşünmen ve hemen başka bir doktora koşman lazım.Beklemeden canım ya...Pazartesi sabahı git görün derim ben.Kendine iyi bak sevgiler...
Tonana kelebeklerin meleklerin annesi sana canlı canlı selam öpüyorum seni canım...
Denizgeldi, fıstık kızın iyileşti sanırım,bu gün burda güneşli güzel bir gün.Orda da öyleyse hadi akın gezmelere içinizi açın.Ben de çıkıp gezmek istiyorum ama kitap bir sardı anlatamam.Belki oturur onu bitiririm.Bin Muhteşem Güneş...Ben çok önce almış okuyamamıştım.Okumayanlara ısrarla tavsiye edilir..İsteyenlere de bilahere özetlenir şekerler.Kendinize iyi bakın kocaman sevgiler...

alkancım tatlı güneşim seni çokkkk seviyorummmm yaaa.

hani alabama geçen günlerde bir yazı yazmıştı hayat sadecekendin için çabalaman değil.başkaları içinde bişeyler yapmandır.ben böyle özetledim yada böyle anladım.sende öyle yapıyorsun.bakış açına bayılıyorum seni çokkk öpüyorum.

meraba kizlar hepinize..

denizgeldi..alkan..sagolun kizlar cok tatlisiniz ..hollanda dan sizlere slm olsun...opuyorum hepinizi..:54::54::72:

Back
X